Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Buitenjaloezieën

Gebouwen van buitenlamellen voorzien is een zeer goede keuze, die om meerdere redenen loont. Sowieso is het een verrijking van uw gevel! De buitenlamellen zijn vervaardigd uit hout, welke op verschillende manieren afgewerkt kunnen worden, om deze perfect op de stijl van het gebouw aan te passen. Bekijk ook rolluiken en knikarmschermen die ook vaak gekozen worden voor buitenzonwering.

Buitenlamellen als zonwering

Vooral in de warmere maanden van het jaar liggen de voordelen van de buitenlamellen voor de hand. Ze dienen als uitstekende zonnewering en zorgen ervoor dat de meeste hitte überhaupt niet binnenkomt. Dit is niet alleen voor uzelf erg aangenaam, maar ook beter voor bijvoorbeeld uw meubels, tapijten en schilderijen. Door de toepassing van buitenjaloezieën gaat u het verbleken van uw waardevolle spullen, als gevolg van direct zonlicht, tegen.

Buitenlamellen ook in de herfst en winter nuttig

Niet alleen in de lente en zomer heeft u profijt van uw buitenlamellen, maar ook in de koudere maanden van het jaar. In de koude maanden van het jaar hebben uw lamellen namelijk een isolerende werking, welke de kou buiten en de warmte binnen houdt. Bovendien zijn uw ramen beter beschermt tegen de elementen, waardoor u ook minder last ondervindt tijdens bijvoorbeeld een regenbui of zelfs een storm. Buitenlamellen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. Echter kunt u voor extra gebruiksgemak ook kiezen voor een gemotoriseerde versie. Dit laatste kan vooral ook erg handig zijn voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen,  al misstaat het ook zeker bij privéwoningen absoluut niet. Door de goede licht filterende werking kunt u op een prettige manier achter uw computer werken. Bovendien wordt de inkijk van buitenaf beperkt, wat verhoedt dat uw waardevolle spullen in het zicht staan.