Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Buitenzonwering

Perfect opgeleverde buitenzonwering tegen een goede prijs? Voor een vakkundig geïnstalleerde buitenzonwering in Nederland gaat u naar de partners van zonweringaanbiedingen.nl. Wij hebben precies wat u nodig hebt voor uw woning of bedrijfspand. U kunt daarbij altijd rekenen op maatwerk en een persoonlijke service. Voor al onze producten geldt dus dat ze volledig op maat te bestellen zijn, dat ze gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn en dat wij altijd verschillende uitvoeringen in huis hebben. Zo weet u zeker dat uw buitenzonwering aansluit op de architectuur van uw woning of bedrijfspand.

Zonwering voor buitengevels

Voor de buitengevel heeft u de volgende opties:

  • Screens: als het ware een rolscherm voor uw buitengevel. Screens maken uw bedrijfspand of huis tot wel 8 graden koeler.
  • Ritsscreens: screens met ritsgeleiden aan de zijkanten waardoor het raam volledig afgesloten is van weersinvloeden. Dankzij verschillende uitvoeringen kan dit type screen ook dienstdoen als hor.
  • Rolluiken: metalen, gepantserde rolluiken voor een volledige verduistering en extra beveiliging.
  • Uitvalschermen: traditionele buitenzonwering met een doek en twee metalen knikarmen.
  • Markiezen: stijlvolle, gebogen waaierconstructies, handgemaakt en erg duurzaam.

Zonwering voor terrassen

Ook voor uw terras kunnen wij zonwering verzorgen. Hiervoor bieden wij de volgende varianten:

  • Cassette: een volledig afsluitbaar zonnescherm
  • Semicassette: een beschermende bovenzijde tegen weersinvloeden, met open onderzijde
  • 3-buissysteem: een compact type zonweringsysteem, toepasbaar bij cassetteschermen vanaf 6 meter

Uitvalschermen
Een uitvalscherm wordt meestal gebruikt op een raampartij waar geen vrije doorloop gewenst is, een zijraam, op de eerste verdieping of daar waar u wenst. Een uitvalscherm kunt u uit laten voeren met de volgende bedieningen naar uw keuze Band bediend, (niet met windvaste armen), staalkabel bediening met lierwerk, mono commando met draaisleutel of motor bediend. Voor de uitvalarmen biedt men keus uit; vaste armen, windvaste armen, stormvaste armen of armen met gasveer.

Markiezen
De klassieke manier van zonweren, vraagt uw pand om deze bijzondere zonwering, laat de stijl het toe. Komt u dan langs bij een van de showrooms, u kunt dan de verschillen zien tussen de markies typen onderling. Wij onderscheiden, een markies met een onderhoudsvrij aluminium frame gecombineerd met de houtlook aluminium kap en zijschotten. Het markies frame, kap en schotten kunt u krijgen in iedere gewenste kleur. Een markies met een houten frame met een houten kap eventueel gecombineerd met een houtlook aluminium kap en schotten. Uiteraard kunt u vrij combineren uit de bestaande doekcollecties.

Veranda-zonweringen
Uw serre een kostbaar en comfortabel bezit, echter als deze plek te warm wordt door invloed van de steeds feller wordende zon, wordt het al snel minder leefbaar. Juist voor uw serre hebben ze enkele zeer mooie modellen serre zonweringen in de showroom ten toon gesteld. De serre zonwering zorgt ervoor dat uw serredak automatisch wordt afgedekt met het door u geselecteerde doek, motor bediend met klimaat beheersing. Dit is een maatwerkproduct.

Automatisch te bedienen

De partners van zonweringaanbiedingen.nl hebben tal van opties voor een automatische bediening van uw buitenzonwering. Of het nu om 1 raam gaat of 16, wij zorgen ervoor dat u zeer eenvoudig met een afstandsbediening uw zonwering afzonderlijk kunt bedienen. Ook kunnen wij een volautomatisch systeem installeren dat reageert op zonlicht. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, want elke situatie is anders! Vul het contactformulier in of kom eens langs in onze showroom voor buitenzonwering in Leeuwarden.