Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Houten jaloezieën schoonmaken

Voor het reinigen van houten jaloezieën dient u de lamellen te sluiten, ga hierna met een zachte doek of stofdoek over de lamellen heen en poets het stof er af. Bij erg vuile lamellen is het aan te raden een natte doek te gebruiken. Voor het schoonmaken van een houten jaloezie breed kunt u ook de stofzuiger gebruiken, denk hierbij wel aan dat de stofzuiger op de laagste stand moet staan om schade te voorkomen. Indien u er voor kiest om een natte doek te gebruiken voor het schoonmaken van uw houten jaloezie dan is het aan te raden de lamellen en vooral de bovenbak goed te drogen. Zie ook: Jaloezieën schoonmaken zonder ze eraf te halen? Zo gebeurd!

Het schoonmaken van houten jaloezie

Indien u de boven bak van de houten jaloezie breed niet droogt kan hij eventueel gaan roesten. Er zijn ook speciale houten jaloezieën breed met een gegalvaniseerde stalen bovenbak waarbij roest geen probleem kan vormen. Deze gegalvaniseerde houten jaloezie breed bovenbakken zijn vooral te vinden in de badkamer. Indien u veel houten jaloezieën heeft en u de reiniging hiervan niet aan durft doordat u vreest voor schade kunt u altijd een professioneel reinigingsbedrijf inhuren voor het schoonmaken van uw houten jaloezie breed.

Handig: Zoek een winkel gespecialiseerd in zonwering in Zoetermeer, Zwolle, Deventer of een van de andere aangesloten plaatsen en ontvang een offerte op maat!

Check vooraf of het materiaal kan tegen het schoonmaakmiddel
Kijk alvorens u begint met het reinigen even of het materiaal van de houten jaloezie bestand is tegen de chemicaliën waarmee u schoonmaakt. Het is om deze reden dan ook aan te raden uw houten jaloezie breed met water schoon te maken zonder gebruik te maken van chemicaliën. Hierdoor bestaat er geen kans dat het hout aangetast wordt en u houten jaloezie breed slijtage op loopt.

Plaats een reactie