Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Kunststof jaloezieën

Een voordelig alternatief voor jaloezieën van hout zijn kunststof jaloezieën. Kunststof jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse houtkleuren en passen hierdoor in vrijwel ieder interieur. PVC jaloezieën zijn net als houten jaloezieën zeer geschikt om gebruikt te worden in woonomgevingen.

De jaloezieën met een (donkere) houtkleur zorgen voor een gezellige en warme sfeer in de ruimte en worden vooral geplaatst in woonkamers of slaapkamers. Naast houtkleuren zijn de kunststof jaloezieën ook te verkrijgen in verschillende wittinten, die in vrijwel iedere ruimte prima tot hun recht komen. Het grote voordeel van kunststof jaloezieën ten opzichte van de houten variant is de vochtbestendigheid van het materiaal. Dit maakt vinyl jaloezieën ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld in de badkamer geplaatst te worden.

Kleed kunststof jaloezieën aan met ladderband

Om de kunststof jaloezieën verder aan te kleden, om deze bijvoorbeeld beter in de stijl van uw woonkamer te laten passen of om de sfeer van uw slaapkamer te vergroten, kunt u ervoor kiezen om de jaloezieën uit te rusten met een ladderband. De kleur van de ladderband is door u zelf aan te geven waardoor u eindeloos kunt variëren in de kleur van de lamellen en de ladderband. Zo kunt u exact de stijl van raamdecoratie krijgen waar u naar op zoek bent.

Voorkom dat uw jaloezieën gaan wapperen in de wind

Kunststof jaloezieën zijn vrij licht, om ze bij een openslaand raam te monteren is het dan ook verstandig om ze te plaatsen in zijgeleiding. Op die manier blijven de lamellen mooi op hun plaats en heeft de jaloezie weinig last van eventuele wind.