Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Knikarmscherm

Knikarmscherm: professioneel maar voor een scherpe prijs. Via onze website koopt u een goede kwaliteit knikarmschermen voor aantrekkelijke prijzen. Dankzij deze kwaliteit gaat het scherm gegarandeerd vele jaren mee. De knikarmschermen zijn precies dezelfde als u ze bij de zonweringspecialist koopt maar dan uiteraard een flink stuk goedkoper doordat u deze online besteld. In de webshop van onze partners stelt u uw eigen knikarmscherm samen en kunt u direct bestellen. Eventuele interessante alternatieven zijn zonneschermen en de moderne screens.

Knikarmscherm op maat bestellen

U kunt tot op de centimeter nauwkeurig de maar van een knikarmscherm doorgeven. In de webshops wordt duidelijk vermeld wat de minimale en maximale afmetingen zijn. Mocht u vragen hebben staan staat het support team van de zonweringspecialist voor u klaar. Via internet kun je ook eenvoudig meetinstructies vinden.

Kleuren

Een knikarmscherm is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Er zijn een aantal standaard kleuren, maar voor een meerprijs kunt u in principe iedere ralkleur bestellen. Ralkleuren zijn er in honderden dus voor ieder wat wils. Zo kun je het schermdoek matchen met de kleur van kozijnen of stenen.

Knikarmscherm doeken

Onze partners hebben een voorselectie gedaan op basis van de meest voorkomende doeken. Mocht het gewenste doek er toch niet tussen dan kunt u hen mailen, want ze hebben vaak een hele uitgebreide collectie tot hun beschikking. Ook voor renovatie van uitdraaischermen kun je een nieuw doek bestellen.

Bestellen, afleveren en monteren

Het is mogelijk om via onze partners direct te bestellen. Na de controle van uw order gaan ze het knikarmscherm produceren. Afhankelijk van de door u opgegeven opties is de productietijd ongeveer 10 tot 15 werkdagen. Op het moment dat uw scherm is geproduceerd is nemen ze contact met u op en maken een afspraak voor het afleveren van het knikarmscherm. Eventueel kun je dan ook kiezen voor monteren. Door een handig iemand is, met hulp van een ander persoon, het scherm relatief makkelijk te monteren. Er zijn een aantal punten waar u op moet letten, maar deze punten worden duidelijk met u besproken. Het is mogelijk om het scherm te laten monteren, daarover kun je meer info opvragen via de klantenservice van de desbetreffende leverancier in Zwolle, Deventer of Apeldoorn.