Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Lichtdoorlatend van vouwgordijnen bepalen

Er zijn als het ware drie soorten vouwgordijnen. Er zijn transparante vouwgordijnen, semi-transparante vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen. Ieder van deze vouwgordijnen heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Hieronder worden deze weergegeven.

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn ideaal voor in de woonkamer. Zoals de naam al zegt, kan er door transparante vouwgordijnen heen worden gekeken. Transparante vouwgordijnen zorgen voor veel sfeer in uw woonkamer en bij de betere woonwinkels zijn ze ook in donkere kleuren verkrijgbaar. Met transparante vouwgordijnen blijft u uw zich naar buiten behouden maar heeft u alsnog een zachte lichtinval in bijvoorbeeld uw woonkamer.

Tip: vind direct een zonwering-expert in Delft, Alkmaar of Heerlen of een ander postcodegebied voor advies en een offerte op maat.

Semi-transparante vouwgordijnen

Semi-transparante vouwgordijnen zijn net zoals transparante vouwgordijnen ideaal voor in de woonkamer of andere ruimtes waar u overdag veel licht wilt. De vouwgordijnen houden het meest felle licht buiten maar er komt alsnog voldoende licht binnen. Semi-transparante vouwgordijnen hebben het voordeel dat zij nieuwsgierige ogen buiten houden en u dus uw privacy blijft behouden.

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal voor op de slaapkamer. U heeft overdag voldoende licht in uw slaapkamer en in de nacht is het goed donker. Hierdoor wordt uw slaap niet verstoord door vervelende zonnestralen vroeg in de morgen. Ook hebben verduisterende vouwgordijnen het voordeel dat zij een isolerend effect hebben. Dit isolerende effect is prettig in de zomer en in de winter. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter blijft de warmte binnen.

Plaats een reactie