Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

PVC jaloezieën

Het is algemeen bekend dat houten jaloezieën niet geschikt zijn voor iedere ruimte in huis. Zo kunnen houten jaloezieën uitzetten bij temperatuurwisselingen en zijn ze niet geheel vocht bestendig. Om nu toch jaloezieën in bijvoorbeeld de badkamer of keuken te hangen die er uit zien als houten jaloezieën, zijn er PVC jaloezieën met een mooie houtlook.

Zeer geschikt voor vochtige ruimtes

Jaloezieën van PVC zijn ideaal voor vochtige ruimtes. PVC bestaat voor 100% uit kunststof en reageert dus niet op temperatuurwisselingen. Hierdoor zetten de jaloezieën niet uit, krimpen zij niet en trekken zij ook niet krom. Ook zijn PVC jaloezieën vochtbestendig en dus ideaal voor in de keuken of badkamer. Als u PVC jaloezieën in uw keuken plaatst hoeft u niet bang te zijn dat ze vies worden en u ze niet meer schoon krijgt. U kunt de PVC jaloezieën namelijk zeer makkelijk schoonmaken met een vochtige doek en ze zien er weer uit als nieuw!

Veel keuze in verschillende kleuren

PVC jaloezieën zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd wel een kleur goed bij uw interieur past. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van PVC jaloezieën of naar hoe de kleuren er nu precies uitzien? Vraag dan een van de gratis kleurstalen aan!

Eenvoudig op maat te laten maken

Bij de betere woonwinkel kunt u kiezen uit verschillende lamelbreedtes. Zo heb zijn er de breedtes: 38mm, 50mm en 63mm. Ook kunt u bij de betere woonwinkel uw PVC jaloezieën op maat laten maken. Het voordeel van op maat gemaakte PVC jaloezieën is dat de jaloezieën perfect aansluiten bij uw raam en u zo in de winter minder warmte verliest en u uw lichtinval optimaal kunt regelen.