Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Rolluiken

Het is geen wonder dat rolluiken een steeds vaker gezien element in het straatbeeld zijn. Welk ander produkt biedt een all-in-one oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval, inkijk en zowel warm als koud weer? Laten we even de voordelen op een rijtje zetten. Bekijk ook onze informatie over knikarmschermen en zonneschermen voor buiten.

  • Veiligheid: Een van de redenen om een rolluik te laten plaatsen is inbraakpreventie. Rolluiken verhogen de veiligheid van uw woning, winkel of bedrijfspand. Rolluiken schrikken ongenode gasten bij voorbaat af. Ze weten namelijk dat rolluiken niet opgetild kunnen worden. De lamellen van het rolluik worden dan geblokkeerd door de ophangveren in het systeem. Rolluiken zijn niet alleen veiligheidsverhogend, maar ook nog eens bijzonder decoratief. Wij kunnen u talloze modellen bieden, die passen bij de uitstraling van uw woning of winkelpand.
  • Isolatie: Onze rolluiken bieden een een zeer goede vorm van isolatie, niet slechts op het gebied van geluid, maar ook op het gebied van warmte en wind. Bij de vervaardiging van de luiken is gebruik gemaakt van isolerende materialen, waardoor ze geruisloos in en uit te rollen zijn. Ook bij koude en warmte zorgen de luiken voor een aangename temperatuur in huis.
  • Bediening en onderhoud: De bediening kan geschieden middels band, koord, staaldraad of slingerstang. Voor de grotere rolluiken en het meeste gemak kiest u natuurlijk voor de elektrische bedieningen van o.a. Somfy. Zowel de bediening als de rolluiken in het geheel zijn onderhoudsvrij.

Waarom kiezen voor rolluiken

Rolluiken kent iedereen als zonwering. Een rolluik is een prettige vorm van zonwering, omdat het het raam en daarmee de ruimte binnen, volledig afsluit van de warmte buiten. Dit zorgt voor een situatie waarin u uw eigen leefklimaat kunt creëren. Rolluiken kunt u in allerlei soorten en maten vinden. Zo kunt u de rolluik ook op uw interieur aanpassen. Een rolluik wordt vooral bevestigd als zonwering in slaapkamers of zolderramen. Vind direct een vakman in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag voor advies op maat.

Verschillende modellen
Rolluiken zijn er voor binnen en buiten. Een rolluik voor buiten sluit uw kamer 100 procent af van de buitenwereld en is erg handig op zolder. Dit is wel persoonsgebonden en heeft met smaak te maken. Een rolluik wordt compleet met cassette geleverd. Het installeren is zeer eenvoudig. De cassette is op maat gemaakt, maar het installeren moet stevig gebeuren. In de showroom in Steenbergen zullen we u hierover kunnen adviseren.