Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Welke plissegordijnen voor in de slaapkamer?

De slaapkamer is een van de belangrijkste plekken in het huis. In de slaapkamer dient men volledig tot rust te komen. De inrichting en raamdecoratie speelt een grote rol hierbij. Met plissegordijnen in de slaapkamer haalt u het optimale uit uw nachtrust.

Het effect van een donkere slaapkamer

Het is belangrijk dat u slaapt in een donkere slaapkamer. Wanneer uw slaapkamer niet donker genoeg is, haalt u niet het optimale uit uw nachtrust. Als de slaapkamer licht is tijdens uw slaap, dan produceert uw lichaam niet genoeg melatonine. Dit hormoon zorgt ervoor dat u in slaap valt en regelt tevens de slaapcyclus. Dus hoe donkerder uw slaapkamer is tijdens uw slaap, hoe meer melatonine de hersenen aanmaken en hoe beter uw nachtrust zal zijn.

Tip: vind direct een zonwering-expert in Eindhoven, Tilburg, Almere of een van de andere aangesloten plaatsen en ontvang een offerte op maat!

Hoe kan dit effect worden gecreëerd?

Zoals hierboven al was aangegeven, is het belangrijk om in een donkere slaapkamer te slapen voor een optimale nachtrust. Met duplissegordijnen heeft u zowel overdag als in de nacht een donkere slaapkamer. Duplissegordijnen hebben een honinggraatstructuur waardoor een duplissegordijn als het bestaat uit twee lagen stof die met elkaar verbonden zijn. Door de twee lagen stof biedt het duplissegordijn een extra bescherming tegen licht van buitenaf.

U hoeft niet bang te zijn dat verduisterende duplissegordijnen niet bij uw interieur passen. Verduisterende duplissegordijnen zijn in vele kleuren verkrijgbaar bij de betere woonwinkel. Zo zijn er bijvoorbeeld witte verduisterende duplissegordijnen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in onder andere de kleuren beige, groen, zwart of grijs.

Op maat gemaakte duplissegordijnen

Om er voor te zorgen dat uw duplissegordijn perfect aansluit bij uw raam en u geen last heeft van licht van buiten, is het aan te raden om uw ramen op te laten meten en uw duplissegordijnen op maat te laten maken. Hierdoor geniet u optimaal van het verduisterende effect van uw duplissegordijn. U kunt een gratis en vrijblijvende afspraak maken met een van de adviseurs bij u in de buurt!

Plaats een reactie