Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering s-Heer Abtskerke vergelijken

Op zoek naar multifunctionele zonwering in s-Heer Abtskerke? Zonwering heb je voor elke woning, is voor binnen en buiten. Een goedkoop systeem is er al voor €60,00. Professionele buitenzonwering als een rolluik is het meest doeltreffend om de zon buitenshuis te houden. Daarbij creëert een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw waar je heel relaxt kunt verblijven. Binnenzonwering zoals bijv. gordijnen of plissés is meestal een stuk goedkoper en brengt extra sfeer in de woning. Tegenwoordig heb je de wereld aan verschillende combinaties. Op dit platform verstrekken we een concreet advies waar we alle soorten systemen behandelen. Op dezelfde wijze bieden we gemiddelde tarieven en contactgegevens van lokale zonwering specialisten in s-Heer Abtskerke en omstreken.

Belangrijke voordelen van een zonnescherm

 • Altijd een fijne temperatuur in de woning.
 • Op RAL-kleur te bestellen (mooie uitstraling).
 • Je kunt besparen op de energierekening door het isolerende effect.
 • Beperkt zonneschade aan meubels en andere spullen.
 • Vooral rolluiken verkleinen de kans op inbraak.
zonwering-vergelijken-s-heer-abtskerke

Zonnescherm laten plaatsen in s-Heer Abtskerke

Ben je zelf geen vakman of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in s-Heer Abtskerke middels een regionale zonwering specialist kan jouw dan veel voordeel opleveren. Je weet dan zeker dat het scherm fatsoenlijk bevestigd wordt, dat jouw garantie behouden blijft en de vakman zal bovendien een korte demo geven. Via zonweringaanbiedingen.nl vind je snel leveranciers uit de buurt. In het volgende stappenplan lees je precies wat je moet doen.

Een zonnescherm laten installeren door een professional

 1. Bepaal welk systeem je gaat toepassen

  Ten eerste bepaal je welk soort zonwering past bij jouw wensen. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant bevestigd. Aan de andere kant heb je binnenzonwering dat juist voor in huis is. Krijg voor jezelf duidelijk waarom je zou kiezen voor het zonnescherm of de plissé gordijnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: verkoelen, extra isolatie, zorgen voor meer privacy, inbrekers afschrikken, schaduwplekken realiseren, lichtinval tegengaan of een aanvulling aanbrengen op jouw interieur.

 2. Breedte en lengte opmeten

  Selecteer de gewenste afmetingen van het gewenste model. Bepaal ook meteen waar je het wilt laten aanbrengen. Je kunt kiezen voor o.a. plaatsing achter het huis of in de badkamer. Maak foto’s zodat de vakman vooraf over alle info beschikt.

 3. Selecteer bediening

  Er zijn verschillende soorten bediening. De meest gunstige modellen zijn de zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). Dan heb je de elektrische bediening. Doorgaans werkt dit met een schakelaar of knop, optioneel met tijdschakelaar. De meest kostbare en meest gebruiksvriendelijke manier is draadloze bediening met App of afstandsbediening.

 4. Vergelijk leveranciers

  Al jouw wensen doorgegeven? Dan moet je de gegevens van je woning (adres) en telefoon/mail doorgeven. Per mail ontvang je dan enkele offertes van professionele zonweringsbedrijven uit s-Heer Abtskerke en nabije omgeving. Vergelijk de voorgestelde tarieven en bekijk referenties, garantie en betalingscondities. Neem de beste aanbieding en teken de opdrachtbevestiging.

 5. Installatie

  Zorg ervoor dat je de oude zonwering verwijderd en maak alles netjes voor de montagepartner. De specialist installeert het uitvalscherm of de houten jaloezieën zoals afgesproken. Loop na of het netjes is aangesloten. Vaak volgt er nog even een korte demonstratie. Eventuele gebreken kunnen direct worden opgelost. Soms kan je kiezen voor een onderhoudscontract.

Maatwerk zonwering offertes ontvangen

Krijg verschillende prijsvoorstellen van raambekleders in s-Heer Abtskerke

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering s-Heer Abtskerke is ideaal om meer schaduw rondom je huis te realiseren. Tevens werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken op korte afstand van je huis. Je profiteert dus zowel binnen als buiten. Enkele opties zoals rolluiken schrikken inbrekers af en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is er vandaag de dag in veel dessins en formaten. De kosten variëren tussen de €300 – €2925. In het volgende hoofdstuk leggen we alles uit over de meest praktische modellen.

Kiezen voor terrasschermen en knikarmschermen

Met knikarmschermen bedoelt men zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. Dankzij 2 telescopische knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Door dit mechanisme blijft jouw terras optimaal begaanbaar en geniet je van een fijne schaduwplek bij de muren. Advies: het systeem is vatbaar voor extreme weersomstandigheden zoals storm. De normale tarieven liggen zo tussen de €825 tot wel €2200.

 • Perfect voor terraszonwering.
 • Binnen in huis blijft het heerlijk koel.
 • Te bestellen met draadloze bediening.

Informatie over uitvalschermen

Het uitvalscherm is een praktische en een goedkope manier om een raam in de schaduw te brengen. Je krijgt hierdoor op een paar m2 veel schaduw zodat de binnentemperatuur niet te veel oploopt. Handig voor ramen die dicht blijven of naar binnen toe opengaan of plekken waar je niet vaak langs loopt. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. In de achtertuin heb je er mogelijk zelfs last van. De verwachte tarieven liggen zo tussen de €475 tot €1275.

 • Een aantrekkelijk geprijsd type zonnescherm.
 • Voor ramen die alleen naar binnen opengaan.
 • Met sterke wind- en stormvaste armen.

Korte info over screens

Screens op maat laten maken in s-Heer Abtskerke biedt je design rolluiken voor als je zonlicht wilt verduisteren maar nog wel zicht wil overhouden. Zonnescreens houden het warme zonlicht tegen en zijn eenvoudig schoon te houden. De doeken worden gefabriceerd van polyestervezels of glasvezel. Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende en verduisterende screens. Tijdens daglicht kan je vanuit de kamer wel naar buiten kijken, maar niet andersom. Belangrijk: wanneer je het screendoek uitdraait moet het raam dicht blijven. De normale tarieven bedragen tussen de €325 en €1025.

 • Het komt strak tegen het raam aan.
 • Weersbestendig en houden jouw raam schoon.
 • Het zicht naar buiten blijft behouden.

Het installeren van rolluiken

Rolluiken zijn populair in woonwijken. Dat is goed te verklaren: de bediening is eenvoudig (hand- of elektrische bediening), op maat te bestellen, mensen kunnen niet naar binnen kijken, en je bespaart er energie door (in zomer en winter). Daarbij biedt het een preventieve werken bij inbraak. Binnen dit segment heb je 3 toepassingen: het voorzetrolluik plaatsen ze aan de buitengevel boven het raam, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik bevindt zich achter de buitensteen. De verwachte tarieven schommelen tussen de €250 tot wel €1225 voor rolluiken bestellen in s-Heer Abtskerke.

 • Op te rollen in enkele seconden.
 • Werkt isolerend en geluiddempend.
 • Enorm lange levensduur.

Korte info over markiezen

Een markies is een stijlvol systeem die de zon niet alleen van voren – maar ook van opzij weert. Het gaat hier om een compact frame van o.a. staal waar het doek overheen wordt gespannen. Markiezen zie je met name bij rijksmonumenten. Ze dragen bij aan een romantische uitstraling van het huis. Naast het standaard model kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel. Doorloop blijft dan gewoon mogelijk. De gemiddelde tarieven komen uit tussen de €750 – €1775.

 • Authentiek maatwerk mogelijk.
 • Gemakkelijk schoon te houden.
 • Beschermt je woning ook van opzij.

Alternatieve systemen voor buiten

 • Verandazonwering: koele zomers en aangename winters met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: mooie losse parasols voor plaatselijke schaduw (gemakkelijk te verplaatsen).
 • Buitenjaloezieën: eenvoudig open, dicht of half dicht te draaien.

Een lage temperatuur in en rondom jouw woning d.m.v. buitenzonwering!

Doorzoek het aanbod van populaire merken

Raamdecoratie s-Heer Abtskerke: alles over inmeten en ophangen

Binnenzonwering wordt altijd aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. Door raambekleding is de lichtinval goed te sturen. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zon fel naar binnen schijnt waardoor het aangenaam koel blijft. Eveneens haal je hiermee extra sfeer in huis. Een mooi neveneffect: raamdecoratie draagt vaak bij aan de totale woningisolatie. De verwachte prijzen variëren tussen de €370 en €925. In deze koopgids leggen we alles uit over de meest interessante installaties.

Rolgordijnen: bekijk het aanbod

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. De prijzen hiervan zijn laag, simpel zelf te plaatsen, simpel af te rollen en het is bijna in elke ruimte toepasbaar. Rolgordijnen worden aangeboden in tientallen dessins en kleuren wat het mooie aanvulling op je interieur maakt. Er bestaan allerlei types zoals waterafstotende, dakraam, elektrische, verduisterende, lichtdoorlatende, kiepkantelraam en unieke duo rolgordijnen. De verwachte prijzen liggen zo tussen de €52,50 – €185.

 • Prima keuze als je zoekt naar goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in s-Heer Abtskerke: voor iedereen zelf op te hangen.
 • Verkrijgbaar in mooie stoffen en luxe modellen.

Vouwgordijnen: specificaties en kosten

Vouwgordijnen dragen bij aan een sfeervolle en unieke uitstraling aan een ruimte. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. Je kunt zelf keuzes maken omtrent het lichtdoorlatende karakter van het gordijn. Bovendien kunnen ze de akoestiek in huis verbeteren. Raambekleders werken met kosten van €95 tot €425.

 • Zowel met lichtdoorlatende als verduisterende stof.
 • Eenvoudig te monteren dankzij maatwerk.
 • Simpel onderhoud: wassen met het wolwasprogramma (30 graden).

Plissé: voor welke situaties is dit handig?

Plissé gordijnen kan je op soepele wijze omhoog en omlaag doen. Je bedient ze eenvoudig met een trekkoord en je bepaalt zelf de lichtinval. Luxe ogende raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Er bestaan verschillende modellen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes herken je aan de honingraatstructuur. Top down – bottom up systemen kun je op diverse manieren openzetten. Verwacht een prijs van €47,5 tot €185.

 • Je bepaalt zelf de lichtdoorlatendheid.
 • Honingraad structuur voor extra isolerende werking.
 • Dupligordijnen op maat: geschikte maten voor elk type kozijn.

Jaloezieën s-Heer Abtskerke: soorten, kleuren en kosten

Jaloezieën zijn horizontale stroken die je kunt kantelen of omhoog kunt trekken met een ophaalsysteem. In het assortiment zitten mega veel kleuren en materialen als o.a. stof, hout, aluminium, kunststof, PVC. Door de houten jaloezieën regel je met één beweging de kijklijnen, lichtinval en schaduw. Disclaimer: je moet ze wel regelmatig afstoffen en onderhouden. Raambekleders werken met onkosten van €77,5 tot +/- €240.

 • In enkele seconden een ruimte verduisterd.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe als je extra dunne lamellen wil.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: stijlvol en trendy systeem

Lamellen zijn verticale jaloezieën van producten zoals stof, aluminium, pvc, hout, kunststof. Perfect voor grote ramen en zijn erg geschikt voor een eigentijds en simpel interieur. Verticale lamellen zijn makkelijk met de hand te sluiten, zijn goed schoon te houden en kan je ook prima toepassen in de badkamer. De prijsverwachtingen starten vanaf €75 en kunnen oplopen tot €200.

 • Eenvoudig lichtinval en inkijk bepalen.
 • Geschikte binnenzonwering voor hoge ramen.
 • Montage kunststof kozijn: online samenstellen, gemakkelijk zelf plaatsen.

Shutters: luxe raambekleding in s-Heer Abtskerke op maat gemaakt

Shutters zijn prachtige binnenluiken met een luxueuze uitstraling. Het zijn unieke producten die jouw interieur helemaal compleet maken. Blinds zijn exclusief, je kunt ze meefinancieren in jouw hypotheek een zeer duurzaam (te recyclen). Te monteren op diverse ramen zoals ronde ramen, dakramen, uitzetramen, draaikiepramen, vaste ramen, valramen. Aankooptip: shutters zijn niet goedkoop! De prijsindicaties starten vanaf €470. Voor dure modellen kun je rekenen op €950.

 • Duurzaam product.
 • Een heel kindvriendelijk product.
 • Houten kozijnen: op verschillende manier te monteren.

Horren en hordeur op maat

Maatwerk horren in s-Heer Abtskerke bieden frisse lucht in de woning en zijn goed in het tegenhouden van muggen, vliegen en ander ongedierte. Vergelijk verschillende producten zoals: inzethor, lamellenhor, voorzethor, hor met scharnier, rolhor, plissé hor. Hooikoorts (of andere allergieën? Informeer dan naar de pollenwerende hor. Adviespunt: horren werken niet als zonnewering. Wel zit er in het assortiment een innovatieve duo-plissé hor. Dit type beschermt tegen muggen en vliegen maar heeft ook een zonwerend doek. De kostprijzen starten bij gemiddeld €80 en bedragen voor een luxe model zo’n €775.

 • Past op bijna elk type raam: uitzetraam, schuifraam, draai-kiepraam, vast raam, tuimelraam, draairaam.
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk je woning ventileren.
 • Ideaal als je last hebt van hooikoorts.

Passende raamdecoratie die past bij jouw stijl

Vrijblijvend 3 aanbiedingen van erkende aanbieders

Overzicht met kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op vrijdag, 12 april 2024 zijn altijd onderhevig aan allerlei aspecten: het type systeem, het gewenste materiaal, de maximale breedte en de keuzes qua bediening (handmatig of automatisch). In het volgende blokje bieden wij de verwachte tarieven van het laten plaatsen van zonwering in s-Heer Abtskerke in april 2024.

Soort zonweringFormaatKostenindicatie
Knikarmschermtot 6 meter breed€845 – €2200
Uitvalscherm1 – 6 meter breed€390 – €1600
Screens1 – 4 meter breed€260 – €1025
Rolluik200 cm – 400 cm breed€310 – €1450
Rolgordijn150 x 100 cm€80 – €145
Lamellen200 x 180 cm€55 – €195
Jaloezieën100 x 250 cm€65 – €220
Plisségordijnen120 cm breed€120 – €300
Gemiddelde tarieven zonnewering met monteren in de Provincie Zeeland.

Vergelijk merken zonwering

Ben je bezig met zonwering kopen? Er zijn veel leveranciers die je in je overweging mee moet nemen. Ieder merk heeft zo zijn kenmerken en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in s-Heer Abtskerke. In het volgende blokje vergelijk je een toelichting op de meest bekende merken. Zo kun je wellicht gerichter gaan zoeken.

 • Sunmaster: functionele producten volgens de laatste lifestyle trends.
 • SunCircle: tot 7 jaar garantie op alle geregistreerde producten.
 • Verano: specialist zonwering, terrasoverkappingen, glaswanden en raamdecoratie.
 • Zonnelux: flexibel maatwerk voor elk type raam of kozijn.
 • Heroal: zonwering eenvoudig koppelen aan apps op je smartphone.
 • Stobag: van zonnerolgordijnen uit textiel tot en met glazen terrasdak.
 • Renson: hoogwaardige architecturale gevelbekleding.
 • Velux: verduisterende buitenzonwering voor dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: de trendsetter in de wereld van raambekleding.
 • Somfy: de handigste App voor het bedienen van jouw elektrische zonnescherm.
 • Unilux / Fractions: op maat gemaakte shutters en horren.
 • Veneta: direct van de fabriek geleverd (snel in huis).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Karwei, Praxis, Hubo, Hornbach, Gamma en Leen Bakker, FonQ, Bol.com, Formido, Kwantum.
 • Andere merken: Weinor, Roma, Deponti, Novoferm, Bece, Husol & Sunway, Lumenguard, Schlappi, Copaco, Milano, Dickson.

Vergelijk zonwering experts in de regio Borsele

Goedkope zonwering kopen in s-Heer Abtskerke? In contact komen met een hoog aangeschreven zonweringsbedrijf in jouw regio? In de tabel hierna delen we gegevens en adressen van zonnescherm installateurs en en gordijnwinkels in jouw omgeving. Vaak kunnen ze je advies geven. Via deze website vind je ook fabrikanten en shops in Driewegen, Heinkenszand en Ovezande.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk soorten zonwering per ruimte

Elk kozijn vraagt om een ander soort vitrage die perfect past bij jouw stijl. We delen nu de meest populaire buiten- en binnenzonweringsproducten voor iedere ruimte in de woning.

 • Keuken: zorgt voor sfeer en heeft een praktische functie.
 • Badkamer: let met name op vochtbestendigheid en privacy in de douche.
 • Woonkamer: met een verduisterend gordijn houd je de warme in de winter binnen.
 • Slaapkamer: rolluiken zorgen voor verkoeling en maken de omgeving extra stil (geluidswerend).
 • Zolderraam: voordelige raamdeco voor een draai-kiepraam op thuiskantoor of hobbykamer.
 • Dakkapel: kies voor een voordelige optie zoals rolgordijnen op maat en plaats het zelf.
 • Balkon: laat een zonnescherm of balkondoek plaatsen en maak schaduwrijke plekken.

Serre of Terras
Tijdens hete dagen kunnen de dagelijkse temperaturen zeer hoog worden. Er zijn allerlei type buiten- en serrezonwering. Zo kan je kiezen voor automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, slimme parasols of houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je vanaf binnen of buiten laten ophangen. Bezoek ook onze pagina over: Zonwering offerte.

FAQ: hoe kan ik mijn huis koel houden?

Wat is de beste zonwering om te kopen?

Elke situatie is weer verschillend. De meest geschikte zonnewering voor jouw woning realiseer je door te kijken naar: de benodigde afmetingen, de actuele situatie rondom de woning (tuin), jouw specifieke wensen en natuurlijk jouw maximale budget. De voordelen van binnenzonnewering zijn dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren, soorten materialen en prijsgroepen. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering houdt het zonlicht echt buiten de deur, geeft ook buiten verkoeling, maar is wel meer zichtbaar (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in s-Heer Abtskerke?

De prijsindicaties van zonwering wisselen enorm. De actuele prijzen hebben we hierna voor je opgesomd. Voor markiezen betaal je zo’n €650. Buitenscreens €265 per raam. Kies je voor een zonnescherm moet je denken aan minimaal €1200. Een uitvalscherm is wat voordeliger (+/- €600). Een normaal rolluik kost €450. Voor binnenzonwering zoals jaloezieën betaal je €285 per raampartij. Shutters zijn een stuk duurder (plusminus €830). Alternatieve producten voor binnen zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (te bestellen vanaf €105 op basis van één kozijn). De totale kosten worden gecalculeerd door te kijken naar het model, het formaat, elektrische of handmatige bediening, het materiaal, vormen / kleuren en montage.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in s-Heer Abtskerke?

Ten aanzien van zonweringsproducten kan het soms lastig zijn om iets te kiezen. Daarbij moet je zeker goed letten op het juist inmeten en monteren van de producten. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, maar je kunt ook kiezen voor de montage en inmeetservice in s-Heer Abtskerke. Als je hiervoor kiest dan plan je een afspraak met een ervaren expert die de raampartij goed inspecteert en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een montagepartner het product degelijk monteren. Door te kiezen voor dit stukje service ben je verzekerd van effectieve zonnewering, extra fabrieksgarantie en een fraai afgewerkt product.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Grofweg onderscheiden we de standaard handmatige bediening, bediening met een afstandsbediening of een volledig geïntegreerd domotica systeem? Slimme zonwering zal de nieuwe standaard worden. Handmatige zonwering met windwerk of slingerstang is acceptabel, maar het kan eenvoudiger. Draadloze bediening (d.m.v. een draaiknop, handzender, mobiele app, afstandsbediening) wordt steeds vaker gekozen omdat je daarmee flink wat tijd kunt besparen. Bij harde wind kan jouw zonnescherm soms automatisch reageren. Als de zon doorkomt zal het scherm direct sluiten om jouw woning te beschermen. Jaloezieën, gordijnen en shutters kunnen ook automatisch open en dicht gaan op bepaalde tijden. Een systeem dat werkt via internet maakt jouw woning zuiniger en slimmer. De gemiddelde kosten van smart rolluiken en schermen beginnen bij €450.

Geschreven door: Sandra. Laatste update: 1 april 2024
Postcodegebied: 4444

Plaats een reactie