Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Noord-Beveland vergelijken

Wil jij ook een bestelling doen voor zonwering in Noord-Beveland? Zonwering kan je aan de binnenkant en aan de buitenkant aanbrengen en kan je al kopen vanaf €50,00. Degelijke buitenzonwering zoals een uitvalscherm is het meest geschikt tegen hevige zon. Ook win je met een zonnescherm een aanzienlijke hoeveelheid schaduw waar je ontspannen kunt zitten. Binnenzonwering als bijv. gordijnen of luxaflex is meestal een stuk goedkoper en geeft je woning ook warme uitstraling. Tegenwoordig heb je ontzettend veel afzonderlijke systemen. Via zonweringaanbiedingen.nl verstrekken we een gratis keuzegids waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Daarbij bekijk je een kostenindicatie en adressen van erkende zonwering specialisten in Noord-Beveland (werkgebied).

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Altijd een fijne en comfortabele temperatuur in je woning.
 • Het kan bijdragen aan de uitstraling van de woning.
 • Een lagere energierekening door meer controle over warmte.
 • Bescherm je interieur tegen UV-straling.
 • Het werkt ook als inbraakpreventie.
zonwering-vergelijken-noord-beveland

Zonnescherm laten plaatsen in Noord-Beveland

Wil jij het laten monteren door een vakman of simpelweg geen tijd? Een voordelig zonnescherm installeren in Noord-Beveland via een erkende zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je bent dan verzekerd dat het systeem op de goede manier bevestigd wordt, dat je recht blijft houden op garantie en dat de bediening perfect werkt. Op deze website vind je gemakkelijk leveranciers in de gemeente. In het volgende stappenplan geven we een toelichting hoe dat in z’n werk gaat.

Een zonnescherm laten aanleggen door een expert

 1. Systeem kiezen

  Ten eerste bepaal je welk model je nodig hebt. Een buitenzonwering wordt aan de gevel bevestigd (buitenkant). Een binnenzonwering wordt in de woning opgehangen (binnenkant). Denk ook na over de functie van het knikarmscherm of de plissé gordijnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een kamer koel maken, energie besparingen realiseren, de inkijk beperken (privacy), inbrekers tegenhouden, schaduwplekken realiseren, de lichtinval bepalen of de sfeer in huis versterken.

 2. Maten doorgeven

  Geef de maten door van het systeem. Bepaal ook meteen waar het geïnstalleerd moet worden. Bijvoorbeeld aan de achterkant van het huis of op de eerste verdieping. Maak foto’s om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Selecteer bediening

  Kies de gewenste bediening. De meest basic-bediening is zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Ga je voor iets meer luxe, dan kom je uit bij elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een knop aan de muur, soms ook uitgevoerd met tijdschakelaar. De hoogst geprijsde en meest hippe optie is draadloze bediening met app voor je telefoon of met afstandsbediening.

 4. Montagepartners vergelijken

  Al jouw wensen doorgegeven? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Je krijgt 3 of 4 gratis offertes van erkende zonweringsbedrijven uit Noord-Beveland en omliggende plekken. Vergelijk alle prijzen en duik in de kwaliteit, garantie, nazorg, klantenservice. Ga voor de beste aanbieding en plan de klus in.

 5. Installeren

  Zorg ervoor dat je de oude zonwering verwijderd en maak alles netjes voor het montagebedrijf. De montage-specialist hangt het zonnescherm, markiezen of de vouwgordijnen op de gewenste manier. Loop na of de totale constructie correct is aangebracht. Vraag altijd om een demonstratie. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. Steeds vaker kun jij ook een onderhoudscontract nemen.

Zonwering offerte in jouw mailbox

Direct actuele prijzen ontvangen van raambekleders in Noord-Beveland

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Noord-Beveland werkt erg goed om de zonnestralen die naar binnen schijnen te weren. Tevens geeft het je een prettige schaduwplek op jouw terras. Het verhoogt het comfort binnen en buiten. Bekende toepassingen zoals rolluiken schrikken inbrekers af en hebben een warmte- en geluidsisolerende werking. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in allerlei kleuren en formaten. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €475 en €2825. In het gedeelte hieronder delen we veel info over de meest verkochte toepassingen.

Praktische terrasschermen en knikarmschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. Door middel van de slimme knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Zo is er een vrije doorloop en zal het veel schaduw geven rondom de ramen. Advies: het systeem kan beschadigen bij harde wind. De totale investeringen schommelen tussen de €925 t/m €2000.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Binnen in huis blijft het heerlijk koel.
 • In verschillende kleuren, aanpasbaar op jouw woning.

Korte info over uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een voordelige manier om en zonlicht en warmte te verminderen. Daardoor heb je lekker veel schaduw in huis zodat je binnen niet verblind raakt door de zonnestralen. Een vaak gekozen optie bij grote ramen of plekken waar geen doorloop nodig is. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. Voor de achtertuin kun je beter wat anders kiezen. De totale investeringen liggen zo tussen de €325 tot wel €1375.

 • Een zeer budgetvriendelijk zonnescherm.
 • Je kunt het scherm zelf zover uitdraaien als je wil.
 • Met sterke wind- en stormvaste armen.

Het gemak van screens

Screens op maat laten maken in Noord-Beveland komt perfect tot z’n recht als je zoekt naar een mooie en strakke oplossing. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en kan je helemaal integreren in een kozijn. De doeken worden gefabriceerd van polyester of glasvezel. Er zijn diverse merken met elk een andere lichtdoorlatendheid. Tijdens daglicht kan je van binnenuit goed naar buiten kijken. Andersom kan dat niet. Advies: als het screendoek omlaag zit kan je het raam niet even op een kier zetten. De gemiddelde prijzen variëren tussen de €350 – €1050.

 • Compact en elegant systeem.
 • Doeken in o.a. de kleuren grijs, zwart, antraciet, metallic etc.
 • Mogelijkheid om te integreren in het kozijn.

Het kopen van rolluiken

We komen rolluiken tegen bij veel huizen. Dat is niet zo gek: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, simpel op te meten en te monteren, ze zijn geluidsisolerend en houden in de winter de kou buiten de deur. Eveneens werken ze ook inbraakpreventief. Er zijn 3 varianten: het voorzetrolluik plaatsen ze aan de buitengevel boven het raam, een opbouwrolluik plaatst men voor voor het venster (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt boven het raamkozijn achter de gevelstenen gemonteerd. De verwachte kosten komen uit tussen de €350 t/m €1225 voor rolluiken bestellen in Noord-Beveland.

 • Zeer zonwerend en verduisterend.
 • Een koele en donkere slaapkamer (ook overdag).
 • Inbrekers buiten de deur houden.

Kosten en pluspunten van markiezen

Een markies is een stijlvol systeem die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het gaat hier om een constructie van hout / aluminium wat afgewerkt is met een sterk doek. We zien markiezen vaak bij landelijke huizen. Het levert een bijdrage aan een romantische uitstraling van woningen. Behalve dit model kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel die je vaak bij winkels ziet. De onkosten bedragen tussen de €640 tot zo’n €1900.

 • Bijzondere kleuren en motieven beschikbaar.
 • Het vrije zicht blijft behouden.
 • Houdt de zon ook van opzij tegen.

Alternatieve systemen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: een doek dat je kun spannen tussen huizen, bomen of palen.
 • Terrasoverkapping: grote parasols die je kunt verrijden met wieltjes.
 • Buitenjaloezieën: eenvoudig open, dicht of half dicht te draaien.

Een aangename temperatuur binnen en buiten door buitenzonwering!

Check de huidige marktprijzen

Raamdecoratie Noord-Beveland: alle gordijnen voor binnen

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Met raambekleding is de lichtinval goed te sturen. Het voorkomt dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat je de hitte buiten kunt houden. Tevens kan het prachtig bijdragen aan jouw interieur. Een mooi neveneffect: de raamdecoratie zorgt ook voor een isolerende laag. De prijzen liggen tussen de €380 en €950. In het bijgaande stukje behandelen we de meest populaire types.

Rolgordijnen: bekijk het assortiment

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. Het is voordelig, makkelijk te bevestigen, simpele bediening en het is bijna in elke ruimte toepasbaar. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in tientallen designs en kleuren zodat het altijd aansluit op jouw interieur. Je hebt diverse modellen zoals dakraam, waterafstotende, transparante, kiepkantelraam, elektrische, lichtdoorlatende en unieke duo rolgordijnen. De tarieven schommelen tussen de €45,00 – €175.

 • Zeer aantrekkelijke en goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Noord-Beveland: gemakkelijk zelf te bevestigen.
 • Assortiment in kleurrijke stoffen en unieke uitvoeringen.

Vouwgordijnen: informatie en voordelen

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een exclusieve en rustieke ambiance aan je huis. De bediening is heel erg gemakkelijk. Elk vouwgordijn is uniek door het maatwerk. Bij de stofkeuze heb je zelf invloed op hoeveel licht er doorheen komt (lichtdoorlatendheid). Daarbij zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Denk aan een kostenplaatje van €115 tot €400.

 • In bijna iedere stof leverbaar.
 • Eenvoudig op maat laten maken (maatwerk).
 • Simpel onderhoud: reinig de stof met water/zeep in een handwas.

Plissé: verkrijgbaar in veel kleuren

Plissé gordijnen kan je zowel aan de boven- als onderkant omhoog en omlaag doen. Je bedient ze eenvoudig met een trekkoord en ze zijn erg zonwerend. Luxe ogende raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. In de winkel vind je meerdere variaties binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben meerdere stoflagen (honingraat). Met Top down – bottom bepaal je zelf jouw mate van privacy. Wees voorbereid op onkosten van €60 tot wel €150.

 • Je bepaalt zelf de lichtdoorlatendheid.
 • Koorden in het gordijn zijn onzichtbaar.
 • Dupligordijnen op maat: opmeten en monteren voor perfect passende producten.

Jaloezieën Noord-Beveland: informatie en voordelen

Jaloezieën zijn horizontale stroken die je op veel standen kunt opendraaien met een trekkoord. Het aanbod bestaat uit gigantisch veel modellen en materialen zoals bijvoorbeeld hout, PVC, kunststof, stof, aluminium. Door de houten jaloezieën speel je eenvoudig met de kijklijnen, lichtinval en schaduw. Suggestie: het zijn echte stofvangers die je regelmatig moet schoonmaken. Voorzie een prijskaartje van €67,5 tot €240.

 • Elke kamer optimaal belichten.
 • Jaloezieënwinkel: een extra natuurlijke sfeer met bamboe.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies bewust voor natuurlijke en duurzame systemen.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale panelen die je hebt van aluminium, hout, stof, pvc, bamboe. Perfect voor grote ramen en matchen goed met een rustig en simpel interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, zijn goed schoon te houden en zijn vochtbestendig (en dus geschikt voor de badkamer). De tarieven starten bij om en nabij de €80. Voor luxe versie moet je rekening houden met €210.

 • Geven een lang en elegant beeld van de ruimte.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast in grotere panden.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aan te brengen.

Shutters: luxe raambekleding in Noord-Beveland voor jouw woning

Shutters zijn houten binnenluiken met een luxueuze uitstraling. Het zijn echte blikvangers die jouw interieur echt afmaken. Blinds zijn exclusief, ze zijn overal toepasbaar een zeer duurzaam (te recyclen). Geschikt voor bijna elk raam zoals vaste ramen, valramen, ronde ramen, uitzetramen, draaikiepramen, dakramen. Advies: shutters zijn relatief kostbaar. De prijsverwachtingen starten vanaf €410 en bedragen voor een luxe model zo’n €860.

 • Een echte blikvanger in huis.
 • Erg kindvriendelijk systeem.
 • Houten kozijnen: op verschillende manier te monteren.

Alles wat je moet weten over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Noord-Beveland zorgen voor voldoende ventilatie en hebben een gunstig effect op muggen, vliegen, spinnen en ander ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan: hordeur, inzethor, lamellenhor, plissé hor, voorzethor, rolhor. Heb je veel last van hooikoorts of allergieën? Bestel dan de speciale pollenwerende horren. Kooptip: horren werken niet als zonnewering. Tip: vraag eens om een innovatieve duo-plissé hor. Dit model houdt insecten buitenshuis en voorkomt ook dat het erg snel warm wordt in huis. De kostprijzen beginnen bij circa €77,5. Voor dure modellen kun je rekenen op €575.

 • Voor bijna ieder raamtype: draairaam, valraam, schuifraam, draai-kiepraam, vast raam, tuimelraam.
 • Eenvoudiger en veiliger ventileren.
 • Voor iedereen die last heeft van ongedierte.

De mooiste raamdecoratie voor elke kamer

Vrijblijvend 3 aanbiedingen in je mailbox

Overzicht met kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op zondag, 26 mei 2024 worden berekend door te kijken naar velerlei factoren: het soort systeem, de materiaaltypes, de afmeting en het soort bediening. Hierna bieden wij de verwachte tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Noord-Beveland in mei 2024.

Zonwering systeemGrootteGemiddelde prijzen
Knikarmscherm2 – 5 meter breed€825 – €2225
Uitvalscherm100 – 400 cm breed€380 – €1400
Screens100 cm – 400 cm breed€265 – €950
Rolluik2 – 4 meter breed€290 – €1325
Rolgordijn150 x 100 cm€80 – €175
Lamellen100 x 50 cm€50 – €205
Jaloezieën100 x 160 cm€75 – €200
Plisségordijnen100 x 200 cm€105 – €320
Verwachte tarieven zonnewering met monteren in de Provincie Zeeland.

Meest gekozen merken zonwering

Zit jij na te denken over zonwering kopen? Er zijn veel leveranciers die goede producten en service leveren. Iedere fabrikant heeft zo zijn eigenschappen en prijscategorieën. Vaak gewoon te koop bij de lokale gordijnwinkel in Noord-Beveland. In het overzicht hierna vind je informatie over de meest gekozen merken. Op die manier heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: meesters in zonwering en rolluiken.
 • SunCircle: zonwering op maat, gemaakt in Nederland.
 • Verano: winnaar van verschillende Red Dot Awards.
 • Zonnelux: bieden leuke technologische oplossingen en online bediening.
 • Heroal: familiebedrijf sinds meer dan 140 jaar.
 • Stobag: de beste oplossingen tegen zon, wind en regen.
 • Renson: unieke totaalconcepten voor gevelbekleding projecten groot en klein.
 • Velux: degelijke dakraamsystemen, daglichtsystemen, dakkapellen, lichtkoepels.
 • Luxaflex: de marktleider op het gebied van raambekleding.
 • Somfy: de handigste App voor het bedienen van jouw elektrische zonnescherm.
 • Unilux / Fractions: extra comfort in huis met design shutters en horren.
 • Veneta: bespaar tot wel 40% door directe levering vanaf fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, Hubo, Karwei, Praxis, IKEA & Bol.com, Formido, Wehkamp, Leen Bakker, Kwantum.
 • Overweeg ook: Toppoint, Weinor, Novoferm, Husol, Deponti, Bece & Copaco, Milano, Dickson, Swela, Sunway, Lumenguard.

Vergelijk zonwering experts in de regio Noord-Beveland

Goedkope zonwering kopen in Noord-Beveland? Meer informatie over een ervaren zonweringsbedrijf in de omgeving? In de volgende tabel vind je bedrijven en adresgegevens van raambekleding winkels en gordijnwinkels in jouw omgeving. Mogelijk kan jij de klus uitbesteden aan deze vakmannen. Via dit platform vergelijk je ook montagebedrijven en winkels in Sluis, Borsele en Kapelle.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Advies over zonwering per ruimte

Elk kozijn heeft weer andere vitrage nodig die rijmt met de stijl van de woning. We verstrekken hieronder wat details over de meest bestelde zonwering voor binnen en buiten voor de meest gangbare ruimtes.

 • Keuken: let goed op vochtbestendigheid en hoe makkelijk het te reinigen is.
 • Badkamer: met waterafstotende plissés heb je meer privacy in de douche.
 • Woonkamer: kies bijvoorbeeld voor een verduisterend gordijn voor extra isolatie.
 • Slaapkamer: kies voor geluidswerende gordijnen voor minder lawaai en betere akoestiek.
 • Zolderraam: kies bijvoorbeeld voor betaalbare rolgordijnen voor jouw draai-kiepraam.
 • Dakkapel: simpele rolgordijnen op maat kun je bestellen voor lage prijzen.
 • Balkon: monteer een sterk balkondoek en/of zonnescherm om heerlijk te kunnen zitten.

Serre of Terras
In de de zomermaanden kunnen de temperaturen behoorlijk hoog zijn. Er zijn verschillende soorten buiten- en serrezonwering. Populaire opties zijn automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, slimme parasols of speciale houten buitenjaloezieën voor serre of overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten toepassen. Bekijk ook meer informatie over:

FAQ: op welke manier krijg ik schaduw en koele temperaturen in huis?

De beste zonwering, hoe kan ik die bestellen?

Elk pand is uniek. De best passende zonnewering in jouw individuele situatie kun je uitzoeken aan de hand van: de afmetingen van je ramen, de ligging van de tuin, jouw woonsituatie en wat je eraan wilt uitgeven. Het fijne van binnenzonnewering is dat je het kunt kopen in verschillende kleuren, materiaaltypes en prijsgroepen. Er komt echter wel altijd wat licht binnen. Buitenzonwering is doorgaans net wat effectiever, geeft ook buiten verkoeling, maar zit wel altijd in het zicht (het zit aan de buitengevel vast).

Wat zijn de gemiddelde kosten van zonnewering in Noord-Beveland?

De uitgaven voor zonwering beginnen bij €100 en lopen op tot duizenden euro’s. De geschatte investeringen hebben we voor je uitgezocht. Markiezen zijn zo’n €725. Screens €285 op basis van 1 raam. Op het moment dat je kiest voor een terras-knikarmscherm moet je denken aan minimaal €1000. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €775). Een normaal rolluik kost €455. Liever jaloezieën? Dan betaal je zo’n €290 op basis van één kozijn. Luxe shutter zijn iets minder betaalbaar (+/- €840). Gunstiger geprijsde gordijnen voor binnen zijn lamellen, rolgordijnen en plissegordijnen (te koop vanaf €100 per raam). De totale tarieven zijn afhankelijk van; de gewenste producten, de afmetingen, de keuzes in bediening, de materiaaltypes, vormen / kleuren en montagetarieven.

Wat betekent inmeten en de montageservice in Noord-Beveland?

Als je je oriënteert op zonweringsproducten, dan kan je kiezen uit veel producten. Let goed op zaken als inmeten en montage. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, maar ook gebruik maken van montage plus inmeetservice in Noord-Beveland. In dat geval komt in lokale expert die ieder kozijn goed inspecteert en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een montagepartner het systeem volgens de documentatie vastzetten. Op die manier ben je zeker van optimale zonnewering, garantie en nazorg en snelle hulp / ondersteuning bij problemen.

Wat is slimme zonwering?

In de basis kennen we handmatig met slingerstang of band, handzender of een online domotica systeem met mobiele app? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Een handmatig systeem met windwerk of slingerstang werkt prima, maar het kan slimmer. Draadloze bediening (a.d.h.v. een draaiknop, mobiele app, tijdschakelaar, handzender) is ideaal omdat de producten automatisch bediend kunnen worden. Bij slecht weer kan jouw zonnescherm soms automatisch reageren. Als de zon doorbreekt laat je het rolluik of de screens snel zakken. Jaloezieën, gordijnen en shutters kan je zelfs tijdens je vakantie automatisch open en dicht laten gaan. Een model dat je kunt aansluiten op het internet geeft je meer flexibiliteit. De gemiddelde kosten van smart rolluiken en schermen zitten op zo’n €525.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 mei 2024
Postcodegebied: 4490, 4491Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie