Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Nieuw-Beijerland vergelijken

Op zoek naar multifunctionele zonwering in Nieuw-Beijerland? Zonwering heb je voor buiten en binnen en is al verkrijgbaar voor €95,00. Kwalitatieve buitenzonwering zoals o.a. een rolluik is zeer handig om je woning koel te houden. Mogelijk realiseert een zonnescherm een aanzienlijke hoeveelheid schaduw waar je heel relaxt kunt verblijven. Binnenzonwering zoals o.a. gordijnen of luxaflex is vaak aantrekkelijk geprijsd en het dient tegelijkertijd als raamdecoratie. Winkels verkopen tegenwoordig enorm veel verschillende oplossing. Via deze website kan je aan de slag met een praktische keuzegids waarmee jij inzicht krijgt in de opties. Eveneens bekijk je gemiddelde kosten en contactgegevens van verschillende zonwering specialisten in Nieuw-Beijerland en omstreken.

Waarom kiezen voor een zonnescherm

 • Schaduw en lage temperaturen in je huis.
 • Een verzorgd uitstraling van de woning (mooie afwerking).
 • Je bespaart op de energierekening.
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-nieuw-beijerland

Zonnescherm laten plaatsen in Nieuw-Beijerland

Ben je zelf niet technisch aangelegd of simpelweg geen tijd? Een voordelig zonnescherm installeren in Nieuw-Beijerland via een professionele zonwering specialist is een goed idee. Je weet dan 100% zeker alles volgens de documentatie aangebracht wordt, dat de garantie niet vervalt en dat het geheel goed werkt. Via onze vergelijkingstool vind je razendsnel specialisten in de regio. In de onderstaande koopgids lees je tips hoe je dit kunt aanpakken.

Een zonnescherm laten installeren door een professional

 1. Systeem kiezen

  De eerste vraag is welk model je nodig hebt. Buitenzonwering komt aan de buitenkant van het gebouw te zitten. Binnenzonwering is juist bedoeld voor plaatsing in huis. Daarnaast is het goed om na te denken over het doel van het knikarmscherm of de rolgordijnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een kamer koel maken, energie besparingen realiseren, je privacy verhogen, inbrekers tegenhouden, extra schaduw, de lichtinval reguleren of de sfeer in huis versterken.

 2. Wat zijn de afmetingen?

  Kies de afmetingen van het product. Geef ook door waar het opgehangen moet worden. Onder andere plaatsing achter het huis of op zolder / in de slaapkamer. Voeg schetsen toe zodat het bedrijf een nog beter beeld krijgt.

 3. Opties voor de bediening

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De meest basic-optie is zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Ga je voor iets meer luxe, dan kom je uit bij elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een draaischakelaar, die ook als tijdschakelaar kan werken. De meest luxe en meest actuele keuze is draadloze bediening met App, afstandsbediening of handzender.

 4. Montagepartners vergelijken

  De details van het project ingevuld? Geef dan jouw contactgegevens door. Je kan dan rekenen op meerdere offertes van professionele zonweringsbedrijven uit Nieuw-Beijerland en de directe omgeving. Vergelijk alle prijzen en duik in de prijs, garantie review en klantenservice. Ga in op de meest gunstige aanbieding en teken de opdrachtbevestiging.

 5. Montage

  Ruim de oude zonwering netjes op en zorg dat alles opgeruimd is voor het montageteam. De monteur monteert het knikarmscherm of de lamellen zoals jij dat wilt. Controleer of het product goed is gemonteerd. Probeer alles direct even uit. Eventuele gebreken kan je het beste direct uitsluiten. In sommige gevallen kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Vraag gratis zonwering offerte op

Een gespecificeerde prijsopgave van raambekleders in Nieuw-Beijerland

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering Nieuw-Beijerland wordt gekocht door mensen om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Daarnaast is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op buitenplekken. Binnen en buiten kun je dus fijne temperaturen ervaren. Meerdere varianten zoals de populaire rolluiken zorgen voor het verlagen van de inbraakkans en isoleren zeer goed. Zonwering voor buiten is er in allerlei kleuren en zowel met handmatige als automatische bediening. Houd rekening met kosten tussen de €375 en €2600. In de koopgids hierna vind je info, kosten en voordelen van de meest moderne oplossingen.

Details over knikarmschermen / terrasschermen

Een knikarmscherm houdt in een zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. D.m.v. de knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Zo is het vloeroppervlak eronder goed begaanbaar en geniet je van een fijne schaduwplek rondom de ramen. Advies: het doek is vatbaar voor extreme weersomstandigheden zoals storm. De kosten liggen zo tussen de €925 tot zo’n €2225.

 • Prettige en comfortabele terraszonwering.
 • Kan compact worden ingerold.
 • Kan eenvoudig worden ingeschoven.

Handige uitvalschermen

Een uitvalscherm is een effectieve en een betaalbare manier om een raam te beschermen tegen zon. Het geeft op een paar m2 veel schaduw zodat je binnen niet verblind raakt door de zonnestralen. Het is ideaal bij grotere ramen en waar geen doorloop vereist is. Ze worden vaak gebruikt bij flatgebouwen en kantoren. In de achtertuin heb je er mogelijk zelfs last van. De verwachte kosten bedragen tussen de €475 – €1300.

 • Een zeer betaalbaar zonnescherm.
 • Voor ramen waaronder geen doorloop is.
 • Minder gevoelig voor wind en regen.

Advies over screens

Screens op maat laten maken in Nieuw-Beijerland is ideaal als je weinig ruimte hebt. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en zijn bestand tegen weersinvloeden. Het materiaal acryl of een combinatie van glasvezel en polyestervezels. Je kunt het doek van het screen zelf samenstellen. Met daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken, echter kan je van buitenaf niet naar binnen kijken. Advies: in de situatie waarbij het screendoek naar beneden is kan je het raam niet openen. De verwachte prijzen liggen tussen de €200 tot wel €1000.

 • Beschikbaar voor ieders budget.
 • Doeltreffende manier om zon te weren.
 • Een stukje extra privacy in huis.

Bestellen van rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. En dat is niet vreemd: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, ze zijn zeer warmtewerend, ze zijn geluiddempend en houden in de winter de kou buiten de deur. Ook biedt het een preventieve werken bij inbraak. Je hebt 3 keuzes: een voorzetrolluik wordt voor het raam gemonteerd, het opbouwrolluik wordt in het kozijn geplaatst (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal geïntegreerd in de gevel. De onkosten schommelen tussen de €260 tot €1425 voor rolluiken bestellen in Nieuw-Beijerland.

 • Perfecte / 100% verduistering.
 • Zorgt voor een betere isolatie.
 • Houd inbrekers buiten de deur.

Alles wat je moet weten over markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering wat direct zal opvallen (authentieke uitstraling). Het gaat hier om een stevig frame van hout of aluminium dat afgespannen wordt middels een doek. Markiezen zie je met name bij huizen van begin 1900. Ze hebben invloed op een romantische uitstraling van woonhuizen. Naast het standaard model heb je ook het klapmodel en het petmodel die je ook vaak bij restaurants tegenkomt. De tarieven liggen zo tussen de €680 tot €1600.

 • Volledig maatwerk mogelijk qua breedte, kleur en materiaal.
 • Er blijven voldoende zichtlijnen over.
 • Robuust systeem dat niet erg windgevoelig is.

Overige systemen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd een prettige temperatuur op de terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: grote parasols die je kunt verrijden met wieltjes.
 • Buitenjaloezieën: modieus en flexibel systeem dat goed beschermt tegen de zon.

Een comfortabele temperatuur binnen en buiten door buitenzonwering!

Vraag een gids aan met het hele assortiment

Raamdecoratie Nieuw-Beijerland: alle gordijnen voor binnen

Via binnenzonwering kan je aan de binnenkant van het huis het zonlicht beperken. D.m.v. raambekleding kan jij de lichtinval volledig zelf controleren. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zonnestralen jouw woning binnenkomen zodat de warmte geweerd wordt. Daarnaast haal je hiermee extra sfeer in huis. Noemenswaardig: met raamdecoratie verbeter jij de isolatie van je huis. De tarieven komen uit tussen de €340 tot €825. In het onderstaande stuk vind je info, kosten en voordelen van de meest gekochte modellen.

Rolgordijnen: een veelzijdig aanbod

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Het is een goedkoop model, moeiteloos te plaatsen, simpel af te rollen en de kwaliteit is tegenwoordig erg hoog. Rolgordijnen zijn te bestellen in verschillende kleuren en prints wat het mooie aanvulling op je interieur maakt. Je hebt verschillende varianten zoals kiepkantelraam, transparante, lichtdoorlatende, elektrische, waterafstotende, verduisterende en de duo rolgordijnen. De kosten bedragen tussen de €60,00 tot €150.

 • Ruim aanbod binnen het segment goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Nieuw-Beijerland: gemakkelijk zelf te installeren.
 • Assortiment in allerlei stoffen en indrukwekkende uitvoeringen.

Vouwgordijnen: bekijk het aanbod

Vouwgordijnen zorgen voor een sfeervolle en karaktervolle ambiance aan je woning. Ze hebben een handig bedieningssysteem. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. De keuze voor de stof bepaalt het lichtdoorlatende karakter van het gordijn. Daarbij zorgen ze voor een betere geluidsbeleving en akoestiek. Je moet denken aan prijzen van €110 tot €425.

 • Geven een sfeervolle uitstraling.
 • Voor alle breedte (maatwerk).
 • Moeiteloos te onderhouden: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: een veelzijdig aanbod

Plissé gordijnen is een type raamdeco waarbij het doek in een harmonica vorm wordt ingebouwd. Door middel van een simpel koord kan je het bedienen en ze zijn erg zonwerend. Luxueuze raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Ze verkopen veel varianten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Met Top down – bottom kan je zelf de lichtinval bepalen. Wees voorbereid op een tarief van €55 tot +/- €160.

 • Elegante vorm van raamdecoratie.
 • Uitstekende isolatiewaarden en dus energiebesparend.
 • Dupligordijnen op maat: geschikte maten voor elk type kozijn.

Jaloezieën Nieuw-Beijerland: specificaties en kosten

Jaloezieën zijn horizontale stroken die je op veel standen kunt opendraaien met een koord of band. Je kunt kiezen uit ontzettend veel systemen en materialen als aluminium, PVC, bamboe, kunststof, hout. Door te kiezen voor houten jaloezieën kies je zelf de zichtlijnen, licht en beschutting. Tip: je moet ze wel regelmatig afstoffen en onderhouden. Houd rekening met onkosten van €65 tot +/- €240.

 • De hele dag door de stand eenvoudig veranderen.
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies voor een duurzaam gefabriceerd product.

Lamellen: betaalbaar gordijn voor elk budget

Lamellen zijn verticale panelen die je in verschillende materialen hebt zoals hout, kunststof, bamboe, stof, aluminium. Geschikt voor brede / grote ramen en zie je vaak terug bij een elegant en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, vragen niet om veel onderhoud en kan je ook ophangen in de badkamer. De prijsindicaties starten bij om en nabij de €85. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €210.

 • Geven een lang en elegant beeld van de ruimte.
 • Een populaire keuze bij grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: gemakkelijk te monteren.

Shutters: luxe raambekleding in Nieuw-Beijerland professioneel geïnstalleerd

Shutters zijn strakke binnenluiken met een heel natuurlijke look. Het zijn eyecatchers die je niet in veel andere huizen tegenkomt. Blinds zijn authentiek, je kunt ze zelfs financieren met je hypotheek en een duurzame keuze. Aan te brengen op diverse ramen zoals vaste ramen, uitzetramen, ronde ramen, draaikiepramen, valramen, dakramen. Aankooptip: shutters zijn niet heel erg voordelig. De onkosten starten bij om en nabij de €460 en lopen op tot €900.

 • Gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen.
 • Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.
 • Houten kozijnen: de combinaties van hout maken het een luxe geheel.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in Nieuw-Beijerland zorgen voor voldoende ventilatie en werken uitstekend tegen muggen, vliegen en ander ongedierte. Je kunt o.a. kiezen uit: hordeur, rolhor, voorzethor, plissé hor, hor met scharnier, lamellenhor. Last van allergieën of hooikoorts? Kies dan voor een pollenwerende hor. Kooptip: horren werken niet als zonnewering. Je kunt wel kiezen voor een totaal duo-plissé hor. Dit type houdt muggen, vliegen en ongedierte tegen en houdt ook nog eens de zon buiten. De prijzen beginnen bij zo’n €77,5. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €550.

 • Voor bijna ieder raamtype: draai-kiepraam, draairaam, valraam, vast raam, schuifraam, tuimelraam.
 • Je ramen en deuren gemakkelijk openzetten om te ventileren.
 • Ook erg geschikt voor mensen met hooikoorts.

De perfecte raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

Vrijblijvend 3 aanbiedingen per e-mail

Kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 23 april 2024 worden gecalculeerd op basis van diverse aspecten: het type model, de materiaalsoort, de maximale lengte en het soort bediening. In het volgende schema verstrekken we de gemiddelde kosten van het laten plaatsen van zonwering in Nieuw-Beijerland in april 2024.

ZonweringAfmetingVerwachte kosten
Knikarmscherm2 – 5 meter breed€850 – €2225
Uitvalschermtot 4 meter breed€360 – €1475
Screens2 – 4 meter breed€265 – €1200
Rolluik300 – 400 cm breed€305 – €1250
Rolgordijn150 x 100 cm€65 – €165
Lamellen100 x 250 cm€65 – €190
Jaloezieën150 x 150 cm€65 – €270
Plisségordijnen180 cm breed€120 – €300
Kostenindicatie zonnewering incl. monteren in de Provincie Zuid-Holland.

Populaire merken zonwering

Ben je bezig met zonwering kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten die je kunt kiezen. Elk merk heeft zijn pluspunten en prijssegmenten. Veel van de merken kan je wel kopen bij de gordijnwinkel in Nieuw-Beijerland. In het volgende blokje verstrekken we een aanvulling op de populairste merken. Zo kan jij nog beter een keuze maken.

 • Sunmaster: aandacht voor lifestyle en design.
 • SunCircle: zeven jaar garantie op de Excellent en 5 jaar op basic producten.
 • Verano: specialist voor luxe en exclusieve producten en oplossingen.
 • Zonnelux: 100% op maat gemaakt van de beste materialen.
 • Heroal: systeemoplossingen voor een lager energieverbruik en maximale efficiëntie.
 • Stobag: de beste oplossingen tegen zon, wind en regen.
 • Renson: moderne gevelbekleding systemen die gemakkelijk te plaatsen zijn.
 • Velux: expert in dakramen, dakkapellen, lichtkoepels en raamdecoratie.
 • Luxaflex: werken met materialen zoals Stof, Hout, Aluminium en PVC.
 • Somfy: elektrische zonneschermen eenvoudig te bedienen.
 • Unilux / Fractions: tot de millimeter op maat gemaakte hordeuren en raamhorren.
 • Veneta: direct van de fabriek dus tot wel 40% goedkoper dan de winkel.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: IKEA, Hubo, Hornbach, Gamma, Praxis en FonQ, Wehkamp, Kwantum, Leen Bakker, Formido.
 • Bekijk ook: Deponti, Bece, Toppoint, Roma, Husol, Novoferm & Dickson, Copaco, Swela, Sunway, Milano, Schlappi.

Zonwering experts zoeken in de buurt van Hoeksche Waard

Goedkope zonwering kopen in Nieuw-Beijerland? Of zoek je een bekend zonweringsbedrijf in de omgeving? In de onderstaande tabel bespreken we adresgegevens van raambekleders en gordijnwinkels in deze gemeente. Wellicht kunnen zij jou verder helpen bij jouw klus. Via deze vergelijker ontdek je ook installatiepartners en verkooppunten in Oude-Tonge, Piershil en Den Bommel.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Toelichtingen op zonwering per ruimte

Elke woning heeft een bepaalde vitrage nodig die afgestemd is op de individuele ruimte. We vertellen graag wat meer over de mooiste soorten zonwering voor iedere ruimte in de woning.

 • Keuken: let goed op vochtbestendigheid en hoe makkelijk het te reinigen is.
 • Badkamer: geen inkijk meer met waterbestendige jaloezieën en plissés in de douche.
 • Woonkamer: met verduisterende gordijnen kun je genieten van meer schaduw en comfort in de living.
 • Slaapkamer: het monteren van geluidswerende rolluiken is aan te raden voor een koelere en stillere ruimte.
 • Zolderraam: onmisbaar op zolder zijn de rolgordijnen en plisse-gordijnen voor jouw draai-kiepramen.
 • Dakkapel: bestel rolgordijnen op maat en laat het vakkundig plaatsen (of doe het zelf).
 • Balkon: een betaalbaar zonnescherm maken met jouw eigen balkondoek.

Producten voor serre & terras
In de de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen. We onderscheiden veel soorten buiten- en serrezonwering. Zo kan je kijken naar automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, goedkope parasols of exclusieve houten buitenjaloezieën voor serre of overkapping. Buitenzonwering voor een glazen dak kan je van buiten en binnen laten monteren. Check ook aanvullende info over: Buitenjaloezieën.

FAQ: vragen over mijn woning koel houden

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Elke huis heeft weer andere wensen. De beste zonnewering voor jouw woning komt tot stand door: de hoogte van je ramen, de ligging van de tuin, de staat van de gevels en het kozijn en natuurlijk jouw maximale budget. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat het verkrijgbaar is in oneindig veel kleuren, modellen en prijscategorieën. Je interieur moet hier natuur wel schikt voor zijn. Buitenzonwering is een stuk doeltreffender, zorgt voor net wat meer schaduw, maar zal wel wat meer opvallen (aan de buitenzijde van de woning).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in Nieuw-Beijerland?

De verwachte kosten van zonwering zijn afhankelijk van jouw wensen. De gemiddelde prijzen hebben we hierna kort toegelicht. Voor markiezen rekenen ze doorgaans wel €625. Screens €230 per raampartij. Wanneer je kiest voor een zonnescherm moet je denken aan minimaal €1100. Een uitvalscherm is wat voordeliger (+/- €625). Een handmatig-rolluik kost €450. Producten zoals jaloezieën zijn nog voordeliger, vanaf €265 per kozijn. Shutters zijn ook voor binnen, maar wel een stukje duurder (plusminus €815). Betaalbare producten voor binnen zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (reken op minimaal €145 per raampartij). De totale prijzen worden opgesteld door te kijken naar de gewenste producten, de grootte (lengte en breedte), de keuzes in bediening, materiaaltypes, kleur en montagekosten.

Wat zijn de pluspunten van inmeten en montageservice in Nieuw-Beijerland?

Ten aanzien van zonweringsproducten kan je kiezen uit veel producten. Let goed op zaken als het juist inmeten en monteren van de producten. Je kunt zelf maatwerkproducten inmeten, maar je kunt ook kiezen voor montage en inmeetservice in Nieuw-Beijerland. Hierbij komt een capabele professional die de deuren en/of ramen inspecteert, gewoon op locatie. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een montagepartner het model volgens de documentatie vastzetten. Met deze klusservice geniet je altijd van optimale zonnewering, maximale (verlengde) garantie en een uitgebreide demonstratie.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

In de basis heb je handmatig met slingerstang of band, handzenders / afstandbedieningen of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering kan jou veel opleveren. Een handmatig systeem met opwindmechanisme werkt prima, maar het kan gebruiksvriendelijker. Draadloze bediening (tijdschakelaar, draaiknop, afstandsbediening, mobiele app) maakt het mogelijk dat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Als het flink gaat waaien kan het zonnescherm bijvoorbeeld zichzelf sluiten. Als de zon gaat schijnen zal het scherm ook direct reageren. Gordijnen, shutters en jaloezieën kan je op ingestelde tijden automatisch open en dicht laten gaan. Bediening via internet geeft je nog meer grip op het klimaat in huis. De gemiddelde kosten van smart rolluiken en screens zitten op zo’n €400.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 april 2024
Postcodegebied: 3264

Plaats een reactie