Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering s-Heerenhoek vergelijken

Zoek jij meer informatie over zonwering in s-Heerenhoek? Zonwering is geschikt voor binnen en buiten en kan je al kopen vanaf €92,50. Goede buitenzonwering als een screen is het meest geschikt om je woning koel te houden. Soms biedt een zonnescherm plekjes met schaduw waar jij, als het warm is, kunt zitten. Binnenzonwering zoals gordijnen of lamellen is te bestellen voor gunstige prijzen en geeft je woning ook warme uitstraling. Er zijn de wereld aan diverse oplossing. Op deze pagina geven we een handige keuzegids waar we de voor- en nadelen van ieder systeem bespreken. Daarbij check je een indicatie van de kosten en adressen van verschillende zonwering specialisten in s-Heerenhoek en omliggende plekken.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Tijdens warme zomerdagen toch koel in huis.
 • Biedt een meerwaarde voor je woning.
 • Een lagere energierekening door meer controle over warmte.
 • Genieten van extra privacy.
 • Het werkt inbraakvertragend.
zonwering-vergelijken-s-heerenhoek

Zonnescherm laten plaatsen in s-Heerenhoek

Heb je geen ervaring met het plaatsen van zonwering en wil je zeker zijn dat het goed wordt aangesloten? Een voordelig zonnescherm installeren in s-Heerenhoek door een erkende zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je weet dan 100% zeker het geheel volgens de documentatie gemonteerd wordt, dat er niks stuk gaat en dat de bediening perfect werkt. Via zonweringaanbiedingen.nl vind je gemakkelijk specialisten die ook in jouw wijk werkzaam zijn. In de onderstaande koopgids bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Kies een systeem

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk type systeem aansluit bij jouw eisen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Een binnenzonwering wordt in de woning opgehangen (binnenkant). Waarom wil je bijvoorbeeld gebruik maken van het zonnescherm of de shutters. Belangrijke elementen zijn: verkoelen, een extra isolerende laag, de privacy verbeteren, inbrekers afschrikken, een schaduwplekje creëren, lichtinval regelen of een aanvulling aanbrengen op jouw interieur.

 2. Hoe breed en lang is je raam?

  Meet alle maten goed op van jouw installatie. Selecteer ook waar het opgehangen moet worden. Zoals aan de zijkant van het huis of in de badkamer. Voeg foto’s toe van de situatie zodat de installateur precies weet hoe alles eruit ziet.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De goedkoopste producten zijn de zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). Ga je voor iets meer luxe, dan kom je uit bij elektrische bediening. Dat werkt middels een draaiknop, eventueel met een tijdschakelaar. De duurste en meest nieuwe manier is draadloze bediening middels een afstandsbediening of mobiele app.

 4. Vergelijk leveranciers

  Heb je alle vragen beantwoord? Geef dan jouw contactgegevens door. Je kan dan rekenen op meerdere offertes van professionele zonweringsbedrijven uit s-Heerenhoek en regio. Vergelijk de offertes, en kijk goed naar prijs, referenties, merk producten en nazorg. Kies de beste totaal-aanbieding en contacteer het bedrijf.

 5. Montage

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en maak alles netjes voor de monteurs. De installateur plaatst het zonneschermen of de duettes op de afgesproken plekken. Controleer of het product goed is gemonteerd. Vraag altijd om een demonstratie. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. Tevens behoort een onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

Online offerte aanvragen voor zonwering

Ontvang de scherpste prijs van raambekleders in s-Heerenhoek

Buitenzonwering kopen: alle soorten op een rij

Buitenzonwering s-Heerenhoek is zeer handig om een fijn binnenklimaat te creëren. In aanvulling daarop is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op je kavel (dicht bij de muren). Binnen en buiten kun je dus fijne temperaturen ervaren. Sommige systemen zoals bijvoorbeeld rolluiken zorgen voor het verlagen van de inbraakkans en hebben een warmte- en geluidsisolerende werking. Zonwering voor buiten is beschikbaar in velerlei dessins en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. De gemiddelde prijzen bedragen tussen de €375 tot €2825. In het volgende gedeelte geven we een toelichting op de meest geziene types.

Laten plaatsen van knikarmschermen en terrasschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. Door middel van de slimme knikarmen wordt het schermdoek horizontaal uitgerold. Omdat het scherm op hoogte wordt geplaatst is de ruimte vrij toegankelijk en geniet je van een fijne schaduwplek om te zitten. Let op: het doek kan kapot waaien bij wind. De normale tarieven schommelen tussen de €825 t/m €2000.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Je behoudt de leefruimte.
 • In verschillende kleuren, aanpasbaar op jouw woning.

Een aangenaam klimaat met uitvalschermen

Het uitvalscherm is een praktische en een voordelige manier om een raam te beschermen tegen zon. Daardoor heb je op een paar m2 veel schaduw zodat het binnen aangenaam koel blijft. Erg handig bij kleine ramen of plekken waar je niet vaak langs loopt. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De onkosten liggen tussen de €350 tot wel €1350.

 • Een zonnescherm voor een gunstige prijs.
 • Voor ramen waaronder geen doorloop is.
 • Is bestand tegen hoge temperaturen.

Offerte voor screens

Screens op maat laten maken in s-Heerenhoek komt perfect tot z’n recht als je zoekt naar een mooie en strakke oplossing. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en behouden het zicht van binnen naar buiten. Het doek wordt samengesteld met polyester of glasvezel. Er zijn diverse merken met elk een andere lichtdoorlatendheid. In het geval van daglicht kan je vanuit de kamer wel naar buiten kijken, van buiten naar binnen gaat niet. Belangrijk: als het screendoek omlaag is moet het raam dicht blijven. De normale tarieven bedragen tussen de €275 en €1050.

 • Het hele raam wordt afgedekt.
 • Binnen een minuut uitgedraaid.
 • Je kunt er wel door naar buiten kijken, maar niet andersom.

Kiezen voor rolluiken

Rolluiken zie je steeds vaker hangen. Dat is goed te verklaren: de bediening is eenvoudig (hand- of elektrische bediening), je geniet van een aangenaam klimaat in huis, je hebt geen inkijk, en ze verduisteren de slaapkamer. Als extra voordeel houden ze inbrekers buiten de deur. Er zijn 3 varianten: het voorzetrolluik bevestig je aan de buitenzijde van het raam, bij het opbouwrolluik vormen raam en rolluikkast een geheel (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal weggewerkt in de gevel. De onkosten liggen tussen de €310 t/m €1275 voor rolluiken bestellen in s-Heerenhoek.

 • Te koop met band/koord of motor.
 • Een volledig verduisterde kamer.
 • Enorm lange levensduur.

Uitleg over markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het gaat hier om een stevig frame van hout of aluminium dat afgespannen wordt middels een doek. Markiezen zie je met name bij klassieke woningen of restaurants. Ze dragen bij aan de ambiance van huizen. Naast het standaard model kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel om een hogere doorloopruimte te realiseren. De gemiddelde tarieven bedragen tussen de €720 en €1700.

 • Een ideale match met sfeervolle oude panden.
 • Je blijft een deel van het zicht houden.
 • Beschermt je woning ook van opzij.

Alternatieve systemen voor buiten

 • Verandazonwering: een aangenaam koele terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los te spannen doek voor in de tuin, op straat of andere plekken.
 • Terrasoverkapping: grote verrijdbare parasols van enkele meters breed.
 • Buitenjaloezieën: een prachtig product met een luxe uitstraling.

Een comfortabele temperatuur in een pand door buitenzonwering!

Bekijk de producten van verschillende aanbieders

Raamdecoratie s-Heerenhoek: alle mogelijkheden voor binnen

Binnenzonwering wordt altijd aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. Via raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zon fel naar binnen schijnt waardoor de temperatuur in huis aangenaam blijft. Bovendien kan het ook echt een eyecatcher zijn. Belangrijk: je kunt ook de isolatie verbeteren met raamdecoratie. De tarieven bedragen tussen de €350 en €825. In deze koopgids beoordelen we de meest bestelde mogelijkheden.

Rolgordijnen: alle types, materialen en prijzen

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Voordelig maatwerk, gemakkelijk op te hangen, simpel af te rollen en de garanties zijn vaak goed. Rolgordijnen kan je bestellen in honderden soorten materialen en kleuren zodat het in iedere woning past. Je hebt allerlei types zoals waterafstotende, elektrische, kiepkantelraam, lichtdoorlatende, dakraam, verduisterende en een duo rolgordijn. De onkosten bedragen tussen de €62,50 en €180.

 • Groot aanbod in goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in s-Heerenhoek: zonder problemen zelf te installeren.
 • Op maat verkrijgbaar in verschillende stoffen en bijzondere uitvoeringen.

Vouwgordijnen: wanneer is dit geschikt?

Vouwgordijnen helpen mee voor een warme en brocante ambiance aan een ruimte. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Elke vouwgordijn wordt op maat gemaakt. De keuze voor de stof bepaalt hoe lichtdoorlatend het systeem is. Daarbij zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Voorzie een prijskaartje van €115 tot €325.

 • Geven een sfeervolle uitstraling.
 • 100% maatwerk is mogelijk.
 • Goed te onderhouden: reinig de stof met water/zeep in een handwas.

Plissé: verkrijgbaar in veel kleuren

Plissé gordijnen kan je aan de bovenkant en onderkant open laten. Je bedient ze eenvoudig met een trekkoord en jij hebt de volledige controle over de lichtinval. Een stijlvolle raamdeco die bij elke woonstijl past. In de winkel vind je velerlei modellen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Met Top down – bottom bepaal je zelf jouw mate van privacy. Denk aan een kostenplaatje van €62,5 tot €170.

 • Elegant en flexibel systeem.
 • Ook te monteren zonder boren.
 • Dupligordijnen op maat: voor elk raam een geschikte maat.

Jaloezieën s-Heerenhoek: assortiment, info en prijzen

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die je kunt kantelen of omhoog kunt trekken met een trekkoord. Je kunt kiezen uit diverse dessins en materialen als bijvoorbeeld bamboe, PVC, kunststof, hout, aluminium. Met jouw houten jaloezieën kun je zelf de perfecte stand kiezen voor de kijklijnen, lichtinval en schaduw. Niet vergeten: er komt veel stof op te liggen (veel schoonmaakwerk). Houd rekening met een prijs van €75 tot wel €220.

 • Zonder moeite open te zetten (of te sluiten).
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe als je extra dunne lamellen wil.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies voor een duurzaam gefabriceerd product.

Lamellen: betaalbaar gordijn voor elk budget

Lamellen zijn verticale jaloezieën van materialen zoals bamboe, kunststof, hout, aluminium, pvc. Perfect voor grote ramen en sluiten goed aan op een eigentijds en minimalistisch interieur. Verticale lamellen zijn makkelijk met de hand te sluiten, zijn gemakkelijk schoon te houden en kan je ook ophangen in de badkamer. De onkosten beginnen bij €80. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €210.

 • Voor een open raam kan het tikken en klepperen.
 • Voor hoge kozijnen is deze binnenzonwering een ideale oplossing.
 • Montage kunststof kozijn: online samenstellen, gemakkelijk zelf plaatsen.

Shutters: luxe raambekleding in s-Heerenhoek voor jouw woning

Shutters zijn houten binnenluiken met een luxe uitstraling. Het zijn unieke systemen die je in maar weinig woningen zal tegenkomen. Blinds zijn uniek, ze verhogen de waarde van jouw woning en bovendien erg milieuvriendelijk. Te plaatsen op diverse ramen als schuiframen, draaikiepramen, dakramen, ronde ramen, uitzetramen, vaste ramen. Opmerking: shutters vergen een behoorlijke investering. De prijzen beginnen bij €450. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €890.

 • Een echte blikvanger in huis.
 • Ook geschikt als roomdivider of kastdeur.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Informatie over horren en hordeuren

Maatwerk horren in s-Heerenhoek geven veel frisse lucht in de kamers en werken uitstekend tegen muggen, vliegen, spinnen en ander ongedierte. Er zijn talloze opties: voorzethor, rolhor, inzethor, lamellenhor, plissé hor, hordeur. Hooikoorts of allergieën? Overweeg dan ook een pollenwerende hor. Belangrijk: de hor houdt de zon niet tegen. Je kunt je dan beter verdiepen in een slimme duo-plissé hor. Dit systeem houdt insecten buiten de deur en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De tarieven starten vanaf €72,5 en lopen op tot €575.

 • Past op bijna elk raam: draai-kiepraam, uitzetraam, tuimelraam, vast raam, schuifraam, draairaam.
 • Ventileren zonder dat er insecten je huis binnenkomen.
 • Ook in de zomer probleemvrij je ramen openen.

De perfecte raamdecoratie voor elke kamer

Vrijblijvend 3 aanbiedingen per e-mail

Overzicht met kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 23 april 2024 worden gecalculeerd via allerlei keuzes: de productcategorie, de materiaalkeuze, de grootte van het systeem en de bediening. In het volgende schema bekijk je de huidige kosten van het laten plaatsen van zonwering in s-Heerenhoek in april 2024.

Zonwering typeFormaatVerwachte tarieven
Knikarmschermtot 6 meter breed€805 – €2350
Uitvalscherm1 – 4 meter breed€380 – €1500
Screens200 cm – 400 cm breed€245 – €1175
Rolluik300 – 400 cm breed€305 – €1400
Rolgordijn150 x 100 cm€60 – €165
Lamellen250 x 250 cm€55 – €205
Jaloezieën150 x 150 cm€80 – €210
Plisségordijnen160 cm breed€120 – €310
Kostenindicatie zonnewering met montage in de Provincie Zeeland.

Alle merken zonwering op een rij

Ga je nieuwe zonwering kopen? Er zijn tal van merken met allemaal een uniek aanbod. Iedere fabrikant heeft zo zijn kenmerken en richtprijs. Deze vind je vaak wel bij de gordijnwinkel in s-Heerenhoek. Hierna bespreken we details over de meest verkochte merken. Op die manier kun je wellicht gerichter gaan zoeken.

 • Sunmaster: functionele producten volgens de laatste lifestyle trends.
 • SunCircle: eigen Nederlandse productie, montage en service-afdeling.
 • Verano: geproduceerd in Nederland, volgens alle richtlijnen.
 • Zonnelux: bieden leuke technologische oplossingen en online bediening.
 • Heroal: individueel ontwerp qua maat, materiaal, kleur en afwerking.
 • Stobag: een uitgebreid assortiment voor particulieren en zakelijke markt.
 • Renson: Gevelbekleding voor een gezond binnenklimaat.
 • Velux: altijd vrijblijvend een goed en passend advies van de specialisten.
 • Luxaflex: uitgebreide collectie met raamdeco en binnenzonwering.
 • Somfy: smart elektrische zonneschermen voor op ieder terras.
 • Unilux / Fractions: op maat gemaakte shutters en horren.
 • Veneta: direct van de fabriek geleverd (snel in huis).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hubo, Karwei, Praxis, Gamma, IKEA & FonQ, Bol.com, Wehkamp, Formido, Leen Bakker.
 • Check ook: Bece, Toppoint, Husol, Roma, Deponti, Weinor en Milano, Schlappi, Dickson, Sunway, Copaco, Lumenguard.

Zonwering experts zoeken in de buurt van Borsele

Goedkope zonwering kopen in s-Heerenhoek? Meer informatie over een gespecialiseerd zonweringsbedrijf in de regio? Hieronder bespreken we bedrijven en adresgegevens van raambekleders en gordijnwinkels in de buurt. Soms kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Op dit portaal check je ook leveranciers en shops in Nisse, Borssele en s-Heer Abtskerke.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk soorten zonwering per ruimte

Elke raampartij vraagt om een uniek type vitrage die rijmt met de stijl van de kamer. We informeren je graag verder over de meest ideale buiten- en binnenzonweringsproducten voor iedere ruimte in de woning.

 • Keuken: jaloezieën, shutters en plissés zijn de meest gekozen opties.
 • Badkamer: kies een vochtbestendig materiaal zoals PVC of kunststof in de douche.
 • Woonkamer: kies voor vitrage, inbetween of verduisterende gordijnen.
 • Slaapkamer: met comfortabele geluidswerend rolluiken en shades creëer jij een stille en aangename ruimte.
 • Zolderraam: je kunt kiezen voor betaalbare rolgordijnen voor het draai-kiepraam.
 • Dakkapel: denk aan rolgordijnen op maat (die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen).
 • Balkon: ook met hoge temperaturen lekker koel zitten onder je balkondoek of zonnescherm.

Terras en Serre
Ook in ons land kunnen de temperaturen behoorlijk hoog zijn. Het huidige assortiment bestaat uit diverse modellen buiten- en serrezonwering. Je kunt bijvoorbeeld investeren in automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, goedkope parasols of exclusieve houten buitenjaloezieën voor een serre, overdekt terras of overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je vanaf binnen of buiten laten integreren. Bekijk snel meer details over: Rolluiken.

FAQ: zo kan jij je woning eenvoudig verkoelen

Hoe kan ik de beste zonwering kopen?

Ieder huis vraagt om een eigen aanpak. De best passende zonnewering in jouw specifieke situatie kun je uitzoeken aan de hand van: de breedte van de ramen, hoe jouw tuin is ingericht, de buitenmuren (kozijnen) en wat je maximaal wilt uitgeven. Binnenzonnewering heeft als voordelen dat je het kunt kopen in verschillende kleuren, stoffen en budgetten. Er komt echter wel altijd wat licht binnen. Buitenzonwering werkt beter om de zon te weren, geeft net dat beetje extra verkoeling, maar valt wel meer op (vanaf de buitenkant).

Wat zijn de gemiddelde kosten van zonnewering in s-Heerenhoek?

De verwachte prijzen van zonwering wisselen enorm. De geschatte investeringen hebben we hierna kort toegelicht. Denk bij markiezen aan +/- €675. Screens €260 op basis van één kozijn. In het geval van een zonnescherm betaal je al snel €1200. Een uitvalscherm is minder duur (+/- €625). Een standaard rolluik kost €465. Voor hippe jaloezieën ga je richting de €250 per kozijn. Shutters zijn een stuk duurder (+/- €835). Gunstiger geprijsde soorten raambekleding zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (te koop vanaf €140 per raampartij). De totale onkosten worden opgesteld door te kijken naar type systeem, de maximale lengte, de bedieningsopties, de materiaaltypes, kleur en montagetarieven.

Wat zijn de pluspunten van inmeten en montageservice in s-Heerenhoek?

Voor het bestellen van zonweringsproducten zijn de keuzes enorm. Bepaal vooraf wat je wilt doen als het gaat om correct inmeten en de montage. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, maar je kunt ook kiezen voor de montage en inmeetservice in s-Heerenhoek. Hierbij komt een ervaren professional die ieder raam deskundig bekijkt en opmeet. Hij zal daarna de benodigde producten bestellen. Kort daarna komt de expert de zonwering vakkundig ophangen. Op die manier ben je verzekerd van correct werkende zonnewering, extra fabrieksgarantie en deskundige hulp bij vragen.

Wat is slimme of automatische zonwering?

Kies jij voor handmatig met slingerstang of band, handzenders / afstandbedieningen of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Een handmatig model met slinger werkt prima, alleen het kan praktischer. Draadloze bediening (met een handzender, draaiknop, mobiele app, afstandsbediening) maakt het mogelijk dat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Bij regen of wind kan jouw zonnescherm soms automatisch reageren. Als de zon doorkomt kunnen de screens automatisch sluiten. Shutters, jaloezieën en gordijnen kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Een product dat werkt met internet geeft je meer flexibiliteit. De kosten van smart rolluiken of schermen liggen rond de €475.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 april 2024
Postcodegebied: 4453

Plaats een reactie