Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Laag-Keppel vergelijken

Zoek jij een systeem voor zonwering in Laag-Keppel? Zonwering bestel je online eenvoudig voor de buiten- en binnenkant van je woning. Een goedkoop systeem is er al voor €62,50. Buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een markies is het meest doeltreffend om zonnewarmte buiten te houden. Meestal creëert een zonnescherm plekjes met schaduw in de tuin. Binnenzonwering zoals o.a. gordijnen of plissés is doorgaans wat voordeliger en het dient tegelijkertijd als raamdecoratie. Tegenwoordig heb je enorm veel diverse oplossing. Via onze site bieden we een uitgebreide keuzehulp dat zorgt dat je goed voorbereid een offerte kan aanvragen. Tevens verstrekken we de huidige tarieven en een tabel met verschillende zonwering specialisten in Laag-Keppel en omliggende plekken.

Belangrijke voordelen van een zonnescherm

 • Altijd een fijne en comfortabele temperatuur in je woning.
 • Voeg extra waarde toe aan je huis met professionele producten.
 • Je bespaart op de energierekening.
 • Je interieur zal minder snel verkleuren.
 • Heeft een afschrik effect op inbrekers (werkt preventief).
zonwering-vergelijken-laag-keppel

Zonnescherm laten plaatsen in Laag-Keppel

Ben je zelf niet technisch aangelegd of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Laag-Keppel via een professionele zonwering specialist is een goed idee. Je mag er dan vanuit gaan dat alles volgens de documentatie opgehangen wordt, dat jouw garantie behouden blijft en dat het geheel goed werkt. Op deze website vind je gemakkelijk vakspecialisten in de gemeente. In de onderstaande koopgids staat precies beschreven wat er nodig is.

Een zonnescherm laten aanbrengen door een expert

 1. Kies een systeem

  Ten eerste bepaal je welk type zonwering aansluit bij jouw eisen. De buitenzonwering wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Aan de andere kant heb je binnenzonwering dat juist voor in huis is. Denk ook na over de functie van het knikarmscherm of de jaloezieën. Belangrijke elementen zijn: een kamer koel maken, energie besparingen realiseren, inkijk verminderen, inbraakpreventie, comfortabele schaduwrijke zitplekken maken, de lichtinval bepalen of een aanvulling aanbrengen op jouw interieur.

 2. Maten doorgeven

  Geef de maten door van jouw installatie. Noteer ook waar het geplaatst moet worden. Dit kan zijn aan de zijkant van het huis of in de badkamer. Selecteer eventueel foto’s zodat het bedrijf een nog beter beeld krijgt.

 3. Bediening keuzemogelijkheden

  Er zijn verschillende soorten bediening. De voordeligste modellen zijn de zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Je kunt ook gaan voor elektrische bediening. Meestal met een draaischakelaar, eventueel met een tijdschakelaar. De meest kostbare en effectiefste optie is draadloze bediening middels een afstandsbediening of mobiele app.

 4. Leveranciers vergelijken

  De details van het project ingevuld? Dan moet je de gegevens van je woning (adres) en telefoon/mail doorgeven. Houdt vervolgens rekening met drie offertes van professionele zonweringsbedrijven uit Laag-Keppel en de directe omgeving. Vergelijk de offertes, en kijk goed naar kwaliteit, garantie, nazorg, klantenservice. Kies de meest aantrekkelijke aanbieding en neem contact op met de betreffende partij.

 5. Installatie

  Haal de oude zonwering van de muur af en maak alles netjes voor het installatiebedrijf. De monteur installeert het terrasscherm of de lamellen zoals overeengekomen. Check of het product goed is aangesloten. Probeer alles direct even uit. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. Soms bieden ze ook een onderhoudscontract aan.

Zonwering offerte in jouw mailbox

Krijg verschillende prijsvoorstellen van raambekleders in Laag-Keppel

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Laag-Keppel is ideaal om de zon en warmte te weren. Bovendien werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken bij ramen, deuren en overkappingen. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Bekende opties zoals met name rolluiken houden inbrekers buiten de deur en hebben een warmte- en geluidsisolerende werking. Zonwering voor buiten kan je bestellen in veel verschillende prints en zowel met handmatige als automatische bediening. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €325 tot wel €2775. In de keuzegids hieronder lees je de voordelen en nadelen van de meest bekende types.

Ontdek het gemak van terrasschermen & knikarmschermen

Bij een knikarmscherm hebben we het over een zonnescherm dat aan de buitengevel geïnstalleerd wordt. Dankzij de speciale knikarmen wordt het schermdoek horizontaal uitgerold. Omdat het scherm op hoogte wordt geplaatst blijft de ruimte gewoon beloopbaar en geniet je van een fijne schaduwplek bij het raam. Tip: het doek kan beschadigen bij harde wind. De gemiddelde prijzen liggen tussen de €800 t/m €2200.

 • Zeer geschikt als terraszonwering.
 • Uitval tot wel drie meter.
 • Optioneel met zon- en windsensor.

Kosten en pluspunten van uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een slimme manier om een raam te beschermen tegen zon. Het biedt ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat het binnen aangenaam koel blijft. Handig voor ramen zonder openslaande delen of plekken waar je niet vaak langs loopt. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. Het is dus minder geschikt voor een achtertuin. De verwachte kosten variëren tussen de €425 en €1275.

 • Zeer goedkoop zonnescherm.
 • Je beperkt de inkijk in je woning (meer privacy).
 • Kwalitatief product dat windvast is.

Ontdek het gemak van screens

Screens op maat laten maken in Laag-Keppel is zeer geschikt als je zoekt naar een mooie en strakke oplossing. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en zijn bestand tegen weersinvloeden. De keuze qua doek-materiaal is acryl of een combinatie van glasvezel en polyestervezels. Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende en verduisterende screens. In het geval van daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken. Maar van buiten naar binnen is dit niet mogelijk. Let op: in de situatie waarbij het screendoek naar beneden is kan het raam niet open en houd je het dicht. De kosten schommelen tussen de €250 tot €1200.

 • Neemt heel weinig ruimte in.
 • Verkrijgbaar in heel veel kleuren.
 • Je bepaalt zelf de lichtdoorlatendheid.

Investeren in rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. Dat is goed te verklaren: ze zijn eenvoudig in gebruik, simpel op te meten en te monteren, ze zijn geluiddempend en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Tevens houden ze inbrekers buiten de deur. Je hebt 3 types: een voorzetrolluik wordt tegen de buitengevel aan geplaatst, een opbouwrolluik plaatst men voor voor het venster (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De prijsindicaties liggen zo tussen de €340 tot wel €1375 voor rolluiken bestellen in Laag-Keppel.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • Werkt isolerend en geluiddempend.
 • Minder kans op inbraak en vandalisme.

Kiezen voor markiezen

Een markies is een traditionele zonwering die het zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Het systeem bestaat uit een houten of aluminium geraamte waar het doek overheen wordt gespannen. Dit markiezen-systeem zie je vaak nog bij huizen van begin 1900. Ze dragen bij aan een romantische uitstraling van het huis. Behalve dit model kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel die doorloop mogelijk maken. De gemiddelde prijzen komen uit tussen de €750 – €1850.

 • Volledig te customizen (kleur, thema’s en afmetingen).
 • Je uitzicht blijft behouden.
 • Relatief weinig windgevoelig.

Andere modellen en systemen

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: beschermt effectief tegen uv-straling en warmte.
 • Terrasoverkapping: creëer lokaal extra schaduw door een verplaatsbare parasol.
 • Buitenjaloezieën: een luxe alternatief voor een rolluik of screen.

Een goede temperatuur in huis d.m.v. buitenzonwering!

Check de huidige marktprijzen

Raamdecoratie Laag-Keppel: alle systemen voor binnen

Binnenzonwering wordt altijd aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. D.m.v. raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Dit maakt de kans kleiner dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat de warmte geweerd wordt. Daarbij haal je hiermee extra sfeer in huis. Belangrijk: de raamdecoratie zorgt ook voor een isolerende laag. De kosten liggen tussen de €360 – €850. In het onderstaande stuk delen we veel info over de meest bestelde keuzes.

Rolgordijnen: alle informatie op een rij

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. Ze hebben gunstige prijzen, moeiteloos aan te brengen, simpel af te rollen en het is heel breed inzetbaar Rolgordijnen kan je bestellen in diverse kleuren en prints zodat het in iedere woning past. Je hebt allerlei types zoals elektrische, dakraam, lichtdoorlatende, transparante, waterafstotende, verduisterende en unieke duo rolgordijnen. De verwachte prijzen komen uit tussen de €62,50 en €185.

 • Ideaal voor iedereen die zoekt naar goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Laag-Keppel: gemakkelijk zelf te monteren.
 • Aanbod in diverse stoffen en indrukwekkende modellen.

Vouwgordijnen: alle types, materialen en prijzen

Vouwgordijnen bieden een warme en authentieke ambiance aan je woning. Ze hebben een handig bedieningssysteem. Voor jouw vouwgordijn kan je kiezen uit diverse stoffen. De keuze voor de stof bepaalt de lichtdoorlatendheid van het gordijn. Daarbij kunnen ze de akoestiek in huis verbeteren. Voorzie prijsindicaties van €110 tot +/- €325.

 • Zijn netjes weg te werken.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Handig in onderhoud: met de hand snel te wassen / reinigen.

Plissé: bekijk voordelen en info

Plissé gordijnen kun je open zetten zoals jij wat wilt. Je kan ze moeiteloos bedienen en ze zijn erg zonwerend. Luxe ogende raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Je hebt diverse types plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Met Top down – bottom bepaal je zelf jouw mate van privacy. Houd rekening met tarieven van €62,5 oplopend tot €165.

 • Elegante vorm van raamdecoratie.
 • Zowel voor houten- als kunststof kozijnen.
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën Laag-Keppel: voor welke situaties is dit handig?

Jaloezieën zijn horizontale plaatjes die je kunt ophalen of kunt kantelen met een koord of stang. Je kunt een selectie maken uit oneindig veel modellen en materialen als hout, kunststof, PVC, aluminium, bamboe. Door de houten jaloezieën kun je zelf de perfecte stand kiezen voor de privacy en hoeveelheid licht die naar binnen komt. Tip: er komt veel stof op te liggen (veel schoonmaakwerk). Denk aan een prijs van €70 oplopend tot €200.

 • Helemaal opgetrokken zie je weinig van de constructie.
 • Jaloezieënwinkel: een extra natuurlijke sfeer met bamboe.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: werkt met natuurproducten en milieuvriendelijke onderdelen.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale jaloezieën die je in verschillende materialen hebt zoals stof, kunststof, pvc, hout, aluminium. Geschikt voor lange / grote ramen en bij een eigentijds en minimalistisch interieur. Verticale lamellen zijn moeiteloos met de hand te bedienen, vragen niet om veel onderhoud en kan je ook in een badkamer ophangen. De kostprijzen starten bij gemiddeld €60 en lopen op tot €200.

 • Eenvoudig lichtinval en inkijk bepalen.
 • Voor hoge kozijnen is deze binnenzonwering een ideale oplossing.
 • Montage kunststof kozijn: vaak met een verlengde garantieregeling.

Shutters: luxe raambekleding in Laag-Keppel vakkundig gemonteerd

Shutters zijn bijzondere binnenluiken met een unieke look. Het zijn ambachtelijke modellen die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. Blinds zijn exclusief, je kunt ze zelfs financieren met je hypotheek en een duurzame keuze. Te monteren op diverse ramen zoals uitzetramen, valramen, draaikiepramen, dakramen, vaste ramen, schuiframen. Disclaimer: shutters zijn niet goedkoop! De prijsindicaties beginnen bij zo’n €430. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €870.

 • Verhogen de waarde van de woning.
 • Gemakkelijk open te vouwen.
 • Houten kozijnen: de houtstructuren komen mooi overeen.

Voordelige horren en hordeuren voor elk huis

Maatwerk horren in Laag-Keppel zorgen voor frisse lucht in huis en zijn goed in het tegenhouden van vliegen en muggen. Er zijn talloze opties: voorzethor, hor met scharnier, lamellenhor, inzethor, rolhor, plissé hor. Allergieën of hooikoorts? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Belangrijk: horren hebben geen zonwerend effect. Je kunt je dan beter verdiepen in een intelligente duo-plissé hor. Deze houdt ongedierte tegen en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De investeringen starten bij gemiddeld €82,5. Voor dure modellen kun je rekenen op €725.

 • Past op bijna elk type raam: draairaam, valraam, schuifraam, tuimelraam, vast raam, draai-kiepraam.
 • Je woning ventileren op een gebruiksvriendelijke manier.
 • Ideaal als je last hebt van hooikoorts.

Multifunctionele raamdecoratie die past bij jouw stijl

Ontvang gratis 3 aanbiedingen van vakmannen uit de buurt

Vind kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op woensdag, 12 juni 2024 worden samengesteld a.d.h.v. een aantal opties: de productcategorie, de materiaaltypes, de gewenste afmeting en de manier van bedienen. In het schema hierna tref je de verwachte prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Laag-Keppel in juni 2024.

Type zonweringAfmetingKostenindicatie
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€810 – €2200
Uitvalscherm1 – 5 meter breed€380 – €1450
Screenstot 400 cm breed€290 – €1150
Rolluik3 – 4 meter breed€295 – €1275
Rolgordijn150 x 100 cm€70 – €160
Lamellen250 x 250 cm€80 – €195
Jaloezieën100 x 200 cm€60 – €250
Plisségordijnen200 cm breed€125 – €310
Verwachte prijzen zonnewering met monteren in de Provincie Gelderland.

De beste merken zonwering

Plannen om zonwering te kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten die goede producten en service leveren. Iedere fabrikant heeft zo zijn kenmerken en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Laag-Keppel. In het volgende schema tonen wij een overzicht met de meest verkochte merken. Daarmee hopen we jou te helpen bij het maken van een keuze.

 • Sunmaster: de beste knikarmschermen, uitvalschermen, screens en rolluiken.
 • SunCircle: eigen Nederlandse productie, montage en service-afdeling.
 • Verano: staat garantie voor maximale kwaliteit en garantie.
 • Zonnelux: advies op maat, inmeten en montage.
 • Heroal: zonwering eenvoudig koppelen aan apps op je smartphone.
 • Stobag: altijd optimaal en zorgeloos genieten van het terras.
 • Renson: laat de gevelbekleding inmeten en plaatsen door echte professionals.
 • Velux: altijd vrijblijvend een goed en passend advies van de specialisten.
 • Luxaflex: de marktleider op het gebied van raambekleding.
 • Somfy: innovatieve en gemakkelijk te bedienen elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: maatwerk horren en shutters.
 • Veneta: uitstekende kwaliteit raamdecoratie op maat gemaakt.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, IKEA, Hubo, Praxis, Karwei en Leen Bakker, Formido, FonQ, Bol.com, Kwantum.
 • Check ook: Roma, Deponti, Bece, Weinor, Husol, Novoferm & Dickson, Sunway, Milano, Swela, Lumenguard, Copaco.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Bronckhorst

Goedkope zonwering kopen in Laag-Keppel? Of ben je op zoek naar een ervaren zonweringsbedrijf in jouw regio? In de onderstaande tabel delen we namen en adressen van zonnescherm installateurs en en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Soms kan jij de klus uitbesteden aan deze vakmannen. Via dit platform vergelijk je ook fabrikanten en winkels in De Steeg, Hummelo en Drempt.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Details over zonwering per ruimte

Elke gevel heeft een bepaalde vitrage nodig die in lijn is met jouw stijl. We beschrijven nu de mooiste binnen- en buitenzonweringsproducten voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: kies bij voorkeur voor een vuil- en vochtbestendig materiaal.
 • Badkamer: privacy verhogen in de douche met vochtbestendige producten.
 • Woonkamer: kies normale verduisterende gordijnen of screens aan de buitenzijde van de woning.
 • Slaapkamer: laat geluidswerende rolluiken installeren en je kunt rustig slapen.
 • Zolderraam: draai-kiepramen afschermen maakt de zolder in de zomer weer leefbaar (Verkoelend).
 • Dakkapel: ideaal voor producten zoals rolgordijnen op maat en plaats ze zelf.
 • Balkon: een zonnescherm of balkondoek is de perfecte manier voor extra schaduw.

Terras & Serre
In de de zomermaanden kan het anders erg warm worden. Men verkoopt allerlei type buiten- en serrezonwering. Zo kan je kiezen voor automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, betaalbare parasols of maatwerk houten buitenjaloezieën voor een serre, overdekt terras of overkapping. Buitenzonwering voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten aanbrengen. Klik eventueel direct verder naar: Zonwering offerte.

FAQ: meer schaduw en een gekoeld huis

Hoe kan ik de beste zonwering kopen?

Elke woning is anders. De best passende zonnewering die past bij jouw wensen heeft te maken met: het type raam, de ligging van je huis, de staat van de gevels en het kozijn en je financiële middelen. Het fijne van binnenzonnewering is dat het geleverd kan worden in oneindig veel kleuren, materiaaltypes en budgetten. Er komt echter wel altijd wat licht binnen. Buitenzonwering houdt het zonlicht echt buiten de deur, zorgt voor net wat meer schaduw, maar zit wel altijd in het zicht (aan de buitenzijde van de woning).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in Laag-Keppel?

De onkosten voor zonwering zijn afhankelijk van jouw wensen. De verwachte kosten hebben we kort uiteengezet. Markiezen zijn zo’n €725. Zonnescreens €265 per kozijn. Wanneer je kiest voor een knikarmscherm betaal je al snel €1175. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €625). Een basis rolluik kost €485. Voor hippe jaloezieën ga je richting de €290 per raam. Voor shutters is de investering wat hoger (plusminus €805). Gunstiger geprijsde producten voor binnen zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (verkrijgbaar vanaf €115 per raam). De totale kosten worden beïnvloed door: het product, de maximale lengte, bediening, materiaaltypes, motiefjes en montagetarieven.

Wat zijn de mogelijkheden rondom inmeten en montageservice in Laag-Keppel?

Rondom zonweringsproducten zijn de keuzes enorm. Zoek vooraf alles goed uit omtrent correct inmeten en de montage. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, maar ook gebruik maken van de montage plus inmeetservice in Laag-Keppel. Er komt dan een ervaren vakman die de deuren en/of ramen opmeet aan huis. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een professional het model volgens de documentatie aanbrengen. Dankzij de montageservice geniet je van effectieve zonnewering, extra fabrieksgarantie en eventueel een jaarlijks onderhoud.

Wat zijn slimme rolluiken, screens en raamdecoratie?

Grofweg onderscheiden we de standaard handmatige bediening, handzender of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Een handmatig zonnescherm met slinger is werkbaar, maar het kan gebruiksvriendelijker. Draadloze bediening (via een handzender, afstandsbediening, draaiknop, mobiele app) biedt al voordeel dat je van een afstand jouw schermen kunt beheren. Bij regen of wind kunnen de rolluiken of screens automatisch aangestuurd worden. Als de zon hevig schijnt kunnen de screens automatisch sluiten. Shutters, jaloezieën en gordijnen kan je – ook als je niet thuis bent – automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat je online kunt beheren maakt jouw woning slimmer. De verwachte prijzen van smart rolluiken & screens liggen rond de €425.

Geschreven door: Nancy. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 6998

Plaats een reactie