Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Duizel vergelijken

Wil jij ook een bestelling doen voor zonwering in Duizel? Zonwering is beschikbaar voor buiten en binnen. De tarieven starten bij zo’n €90,00. Buitenzonwering zoals een uitvalscherm is praktisch om de zon en warmte te weren. In veel gevallen behaal je met een zonnescherm een aanzienlijke hoeveelheid schaduw om lekker te eten. Binnenzonwering als o.a. gordijnen of luxaflex is doorgaans wat voordeliger en geeft je woning ook warme uitstraling. Er bestaan enorm veel afzonderlijke toepassingen. Via onze site bieden we een concreet advies waar we stilstaan bij alle mogelijke systemen. Eveneens bieden we gemiddelde tarieven en contactgegevens van erkende zonwering specialisten in Duizel en de omliggende regio.

5 belangrijkste voordelen zonnescherm

 • Schaduw in de kamer zorgt voor een lagere temperatuur.
 • Je verhoogt de sfeer in en rond je woning.
 • Besparen op de stookkosten door isolerende werking.
 • Je behoudt je privacy.
 • Het sluit de openingen in huis goed af (inbraakpreventief).
zonwering-vergelijken-duizel

Zonnescherm laten plaatsen in Duizel

Ben je zelf niet handig of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Duizel door een goed aangeschreven zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je weet dan 100% zeker het product juist aangebracht wordt, dat je garantie geldig blijft en de vakman zal bovendien een korte demo geven. Op deze website vind je snel specialisten die actief zijn in jouw postcodegebied. Hierna lees je tips hoe je dit kunt aanpakken.

Een zonnescherm laten aanleggen door een specialist

 1. Welk type heb ik nodig?

  De eerste vraag is welk type zonwering geschikt is voor jouw woning. De buitenzonwering wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Kies bewust: denk na over de functionaliteiten van bijv. de screens of de vouwgordijnen. Je kunt het gebruiken voor o.a. verkoeling in huis, energie besparingen realiseren, inkijk verminderen, inbraak belemmerend, extra schaduw, lichtinval beter controleren of je interieur een meer warme uitstraling geven.

 2. Maten doorgeven

  Kies de afmetingen van het model dat je hebt uitgezocht. Noteer ook waar het geïnstalleerd moet worden. Je kunt kiezen voor o.a. aan de achterkant van het huis of in de badkamer. Voeg eventueel afbeeldingen toe om de opdracht te verduidelijken.

 3. Selecteer bediening

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De eenvoudigste mogelijkheid is zonwering met handmatige bediening (met stang of band). In aanvulling hierop hebben we ook nog elektrische bediening. Dat werkt middels een handige draaiknop, indien gewenst met tijdschakelaar. De meest exclusieve en comfortabelste keuze is draadloze bediening met app voor je telefoon of met afstandsbediening.

 4. Vergelijk leveranciers

  Heb je jouw project helemaal in kaart gebracht? Voer jouw adresgegevens in. Je ontvangt tot 3 vrijblijvende offertes van professionele zonweringsbedrijven uit Duizel en nabije omgeving. Vergelijk de aanbiedingen op referenties, garantie en betalingscondities. Selecteer de beste aanbieding en kom in contact met deze winkel.

 5. Monteren

  Demonteer de oude zonwering en zorg dat er genoeg ruimte is voor de vakmannen. De specialist installeert het terrasscherm of de jaloezieën op de gewenste manier. Ga altijd na of de totale constructie correct is vastgezet. Meestal geeft de monteur een korte demo. Wanneer er iets mis is, dan kom je er direct achter. Steeds vaker kan je een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse inspectie.

Online offerte aanvragen voor zonwering

Ontvang de scherpste prijs van raambekleders in Duizel

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering Duizel is zeer handig om je woning wat te verkoelen. Bovendien is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op buitenplekken. Dat is dus genieten binnen- en buitenshuis. Veel producten zoals met name rolluiken schrikken inbrekers af en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is er vandaag de dag in veel verschillende kleuren en groottes. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €500 tot €2925. In het stukje hierna lees je de voordelen en nadelen van de beste types.

Meer informatie over terrasschermen / knikarmschermen

Onder het knikarmscherm verstaan we een zonnescherm dat aan de gevel gemonteerd wordt. Via de scharnierende knikarmen kan het schermdoek met een lichte helling horizontaal uitgedraaid worden. Hierdoor blijft jouw terras optimaal begaanbaar en biedt het geheel veel schaduw bij de muren. Advies: het systeem kan beschadigen bij harde wind. De tarieven liggen zo tussen de €850 tot wel €2175.

 • Perfect voor terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • Moderne eigentijdse look.

Koopgids uitvalschermen

Het uitvalscherm is een praktische en een voordelige manier om te voorkomen dat het zonlicht naar binnen schijnt. Het geeft op een paar m2 veel schaduw zodat je in huis niet tegen de zon in hoeft te kijken. Een uitkomst voor hoger gelegen ramen waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De normale prijzen komen uit tussen de €350 – €1250.

 • Een van de meest goedkope zonneschermen.
 • Voor ramen die alleen naar binnen opengaan.
 • Met sterke wind- en stormvaste armen.

Praktische screens

Screens op maat laten maken in Duizel komt perfect tot z’n recht als je weinig ruimte hebt. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en zijn niet zo vatbaar voor wind. De doeken worden gefabriceerd van glasvezel of polyester met een PVC-coating. Je hebt zowel lichtdoorlatende als verduisterende modellen. Bij daglicht kan je van binnenuit goed naar buiten kijken. Andersom kan dat niet. Let op: op het moment dat het screendoek uit is moet het raam dicht blijven. De verwachte tarieven schommelen tussen de €200 tot zo’n €1100.

 • Het hele raam wordt afgedekt.
 • Doeltreffende manier om zon te weren.
 • Het zicht naar buiten blijft behouden.

Meer informatie over rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. De redenen zijn duidelijk: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), ze houden de warmte buiten het huis, ze houden lawaai tegen, en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Evenzeer hebben ze een inbraakpreventieve werking. Je kunt kiezen uit 3 toepassingen: het voorzetrolluik bevestig je aan de buitenzijde van het raam, het opbouwrolluik wordt in het kozijn geplaatst (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal weggewerkt in de gevel. De verwachte kosten variëren tussen de €340 – €1250 voor rolluiken bestellen in Duizel.

 • Te bestellen op kozijnkleur.
 • Ideaal als je graag helemaal in het donker slaapt.
 • Inbrekers buiten de deur houden.

Handige markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling dat een unieke uitstraling aan de woning geeft. Het wordt gekenmerkt door een compact frame van o.a. staal wat afgewerkt is met een sterk doek. Markiezen zie je met name bij huizen van begin 1900. Ze hebben invloed op de uitstraling van (bedrijfs)panden. Naast het standaard model is er ook een klapmodel en petmodel die je vaak bij winkels ziet. De verwachte tarieven komen uit tussen de €710 tot wel €1800.

 • Geven het huis een unieke en charmante uitstraling.
 • Zon wordt tegengehouden, je kunt nog prima naar buiten kijken.
 • Windvast en uv-lichtbestendig.

Alternatieve systemen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: overal neer te hangen door de ogen en touwen die worden meegeleverd.
 • Terrasoverkapping: een parasol met verrijdbare parasolvoet (multifunctioneel).
 • Buitenjaloezieën: een prachtig product met een luxe uitstraling.

Een koele temperatuur in huis met buitenzonwering!

Bekijk de producten van verschillende aanbieders

Raamdecoratie Duizel: alles over inmeten en ophangen

Via binnenzonwering kan je aan de binnenkant van het huis het zonlicht beperken. D.m.v. raambekleding bepaal je zelf de mate van lichtinval. Het voorkomt dat er warm zonlicht in huis komt waardoor de temperatuur in huis aangenaam blijft. Ook is het een toevoeging aan jouw interieur. En daarbij komt: door de verschillende lagen heeft het ook een isolerende functie. De verwachte prijzen bedragen tussen de €390 en €850. In het boxje hieronder leggen we alles uit over de meest gekozen systemen.

Rolgordijnen: praktische bestelinformatie

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Het is betaalbaar, gemakkelijk te plaatsen, iedereen kan het gebruiken en het is heel breed inzetbaar Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in talloze dessins en kleuren zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Men biedt allerlei soorten zoals dakraam, transparante, lichtdoorlatende, kiepkantelraam, elektrische, waterafstotende en het duo rolgordijn. De verwachte prijzen komen uit tussen de €62,50 tot €190.

 • Ideaal voor iedereen die zoekt naar goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Duizel: relatief eenvoudig zelf te installeren.
 • Beschikbaar in allerlei stoffen en luxe uitvoeringen.

Vouwgordijnen: bekijk het aanbod

Vouwgordijnen zorgen voor een speelse en brocante ambiance aan een ruimte. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Elke vouwgordijn wordt op maat gemaakt. Bij het kiezen van een stof kies je dus ook de mate van lichtdoorlatendheid van de gordijnen. Verder kunnen ze de akoestiek in huis verbeteren. Voorzie kosten van €110 tot €325.

 • Gemakkelijk zelf in hoogte te verstellen.
 • Gemakkelijk te installeren dankzij maatwerk.
 • Probleemloos te onderhouden: met de hand snel te wassen / reinigen.

Plissé: bekijk het aanbod

Plissé gordijnen kun je open zetten zoals jij wat wilt. Door middel van een simpel koord kan je het bedienen en ze houden de zon goed tegen. Een prachtig type raamdeco die bij elke woonstijl past. Raambekleders bieden verschillende modellen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben meerdere stoflagen (honingraat). Met Top down – bottom bepaal je zelf jouw mate van privacy. Verwacht een kostenplaatje van €47,5 oplopend tot €185.

 • Zeer flexibel en elegant systeem.
 • Eenvoudig monteren met wandsteun of plafondclip.
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën Duizel: specificaties en kosten

Jaloezieën zijn horizontale latten die je kunt ophalen of kunt kantelen met een koord of zelfs met afstandsbediening. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit aanzienlijk veel soorten en materialen zoals onder andere kunststof, stof, aluminium, hout, bamboe. Door de houten jaloezieën speel je eenvoudig met sfeer, licht en privacy. Disclaimer: je moet ze regelmatig afstoffen. Je moet denken aan een kostenplaatje van €80 tot wel €230.

 • Snel en simpel bij te stellen wanneer de zon schijnt.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft een natuurlijke look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: ga voor duurzame en recyclebare modellen.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale platen gefabriceerd van o.a. stof, kunststof, hout, aluminium, pvc. Ideaal voor lange / grote ramen en zijn erg geschikt voor een elegant en basis interieur. Verticale lamellen zijn makkelijk met de hand te sluiten, zijn makkelijk te reinigen en zijn vochtbestendig (en dus geschikt voor de badkamer). De investeringen beginnen bij zo’n €80. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €195.

 • Geven een lang en elegant beeld van de ruimte.
 • Voor hoge kozijnen is deze binnenzonwering een ideale oplossing.
 • Montage kunststof kozijn: 100% maatwerk en eenvoudig zelf plaatsen.

Shutters: luxe raambekleding in Duizel inclusief plaatsing

Shutters zijn houten binnenluiken met een romantische of strakke look. Het zijn bijzondere waardevolle modellen die iets toevoegen aan jouw interieur. Blinds zijn uniek, dragen veel bij aan de waarde van je huis en een milieuvriendelijke keuze. Toepasbaar op vrijwel elk raam zoals vaste ramen, uitzetramen, dakramen, ronde ramen, schuiframen, draaikiepramen. Belangrijk: shutters zijn relatief kostbaar. De tarieven beginnen bij zo’n €480. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €860.

 • Een bijzondere eyecatcher.
 • Geen touwtjes waar kinderen in vast kunnen blijven zitten.
 • Houten kozijnen: montage gaat eenvoudig en snel.

Voordelige horren en hordeuren voor elk huis

Maatwerk horren in Duizel zorgen voor frisse lucht in huis en zorgen dat je eindelijk af bent van ongedierte en andere insecten. Er zijn diverse modellen: rolhor, inzethor, lamellenhor, hordeur, voorzethor, hor met scharnier. Hooikoorts of allergieën? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Kooptip: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Je zou kunnen informeren naar een combinerende duo-plissé hor. Deze variant houdt insecten tegen en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De prijsverwachtingen starten bij gemiddeld €75 en bedragen voor een luxe model zo’n €800.

 • Past op bijna elk raam: draairaam, draai-kiepraam, schuifraam, valraam, tuimelraam, uitzetraam.
 • Ventileren zonder dat er ongedierte naar binnen komt.
 • Houden insecten en ongedierte buiten de deur.

De leukste raamdecoratie die past bij jouw stijl

Deze week diverse aanbiedingen op de mail

Bekijk de kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op maandag, 22 juli 2024 zijn afhankelijk van verschillende aspecten: het type product, materiaalgebruik, de gewenste afmeting en de bediening. Hierna bekijk je de verwachte kosten van het laten plaatsen van zonwering in Duizel in juli 2024.

Soort zonweringFormaatKostenindicatie
Knikarmscherm200 – 500 cm breed€800 – €2075
Uitvalscherm200 – 500 cm breed€395 – €1600
Screens2 – 4 meter breed€265 – €1025
Rolluik2 – 4 meter breed€280 – €1225
Rolgordijn100 x 150 cm€50 – €150
Lamellen250 x 250 cm€80 – €210
Jaloezieën150 x 180 cm€60 – €260
Plisségordijnen160 cm breed€100 – €370
Verwachte kosten zonnewering incl. monteren in de Provincie Noord-Brabant.

De beste merken zonwering

Plannen om zonwering te kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten met allemaal een uniek aanbod. Elke aanbieder heeft zijn pluspunten en prijsklasse. Verkrijgbaar bij een gordijnwinkel in Duizel. In de volgende tabel bekijk je een overzicht met de meest bekende merken. Zodoende kan jij nog beter een keuze maken.

 • Sunmaster: functionele systemen die er ook mooi uit zien.
 • SunCircle: levert een groot aantal producten overal in Nederland.
 • Verano: uitgebreide landelijk netwerk met winkels en monteurs.
 • Zonnelux: familiebedrijf (1974) met de beste maatwerkproducten voor binnen.
 • Heroal: tot 95% gerecycled aluminium gebruikt in de productie.
 • Stobag: bieden o.a. het prijswinnende cassettescherm CAMABOX BX4000.
 • Renson: hoogwaardige architecturale gevelbekleding.
 • Velux: de beste dakramen met verduisterend rolgordijn.
 • Luxaflex: inspirerend ontwerp, innovatieve bediening en hoge kwaliteit.
 • Somfy: bedien je elektrische zonneschermen met een handig app op je telefoon.
 • Unilux / Fractions: perfect passende systemen, eenvoudig te monteren.
 • Veneta: direct van de fabriek geleverd (snel in huis).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, Karwei, Praxis, Hubo, IKEA & FonQ, Kwantum, Bol.com, Formido, Leen Bakker.
 • Overige merken: Novoferm, Weinor, Roma, Husol, Toppoint, Bece en Swela, Copaco, Milano, Lumenguard, Sunway, Dickson.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Eersel

Goedkope zonwering kopen in Duizel? In contact komen met een vakkundig zonweringsbedrijf uit de buurt? In het schema hieronder bespreken we adresgegevens van buitenzonwering experts en gordijnwinkels in deze regio. Vervolgens kan je hier terecht voor meer informatie. Op dit portaal kom je ook in contact met installateurs en shops in Vessem, Hapert en Wintelre.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Details over zonwering per ruimte

Elke woning heeft een bepaalde vitrage nodig die rijmt met jouw stijl. We vertellen graag wat meer over de meest handige zonwering types per ruimte.

 • Keuken: kies bij voorkeur voor een vuil- en vochtbestendig materiaal.
 • Badkamer: privacy verhogen in de douche met vochtbestendige producten.
 • Woonkamer: met verduisterende gordijnen kun je genieten van meer schaduw en comfort in de living.
 • Slaapkamer: speciale geluidswerende gordijnen zorgen voor een rustige en stille kamer.
 • Zolderraam: draai-kiepramen afschermen maakt de zolder in de zomer weer leefbaar (Verkoelend).
 • Dakkapel: laat jouw rolgordijnen op maat bestellen voor een uitbouw.
 • Balkon: laat een zonnescherm of balkondoek plaatsen en maak schaduwrijke plekken.

Serre of Terras
Van juni t/m september zijn temperaturen van 30 graden of meer geen uitzondering meer. Men biedt verschillende type buiten- en serrezonwering. Populaire opties zijn automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, basic-parasols of houten buitenjaloezieën voor een tuinhuis, serre of overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten aanbrengen. Check ook aanvullende info over: Houten jaloezieën.

Wat moet ik weten over mijn woning verkoelen?

Wat is de beste zonwering om te kopen?

Elke woning is anders. De ideaalste zonnewering voor jouw pand realiseer je door te kijken naar: de benodigde afmetingen, hoe je tuin ligt, de gevels / kozijnen en wat je maximaal wilt uitgeven. Binnenzonnewering heeft als voordelen dat het verkrijgbaar is in een heleboel kleuren, vormen en prijscategorieën. Helaas kan er wel altijd wat licht doorschijnen. Buitenzonwering werkt beter om de zon te weren, geeft je meer controle over temperatuurbeheersing, maar springt wel meer in het oog (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Hoe hoog zijn de kosten van zonnewering in Duizel?

De tarieven van zonwering zijn afhankelijk van jouw wensen. De actuele prijzen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Voor markiezen rekenen ze doorgaans wel €575. Screens €210 per kozijn. Wanneer je de voorkeur geeft aan een terrasscherm komen de prijzen uit op zo’n €1025. Een uitvalscherm is minder duur (+/- €625). Een handmatig-rolluik kost €450. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €260 op basis van 1 raam. Luxe shutter zijn iets minder betaalbaar (zo’n €770). Betaalbare gordijnen voor binnen zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (verkrijgbaar vanaf €145 per kozijn). De totale kosten worden berekend a.d.h.v. type systeem, het inmeten (afmetingen), de keuzes in bediening, het gewenste materiaal, vormen / kleuren en installatiekosten.

Wat zijn de pluspunten van inmeten en montageservice in Duizel?

Zoek je zonweringsproducten? Dan is het assortiment enorm. Let goed op zaken als het opmeten en monteren. Het is mogelijk om maatwerkproducten zelfstandig op te meten, echter bestaat er ook de de montage plus inmeetservice in Duizel. In die situaties komt een deskundige montagepartner die kozijnen, gevels en ramen deskundig bekijkt en opmeet. Hierna zal de professional het zonnescherm op de juiste manier bevestigen. Op die manier heb je gegarandeerd correct werkende zonnewering, extra fabrieksgarantie en een uitgebreide demonstratie.

Wat is slimme zonwering?

Grofweg onderscheiden we handmatig met slingerstang of band, handzender of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering is de toekomst. Handmatige zonwering met een handslinger is werkbaar, alleen het kan slimmer. Draadloze bediening (d.m.v. een handzender, tijdschakelaar, draaiknop, mobiele app) wordt steeds vaker gekozen omdat het veel tijd bespaart bij het gebruik. Bij regen of wind is het mogelijk dat jouw zonnescherm direct automatisch ingedraaid wordt. Als de zon op het raam schijnt kan jij een screen of rolluik automatisch laten dichtzakken. Gordijnen, jaloezieën en shutters kunnen op tijd automatisch open en dicht. Een systeem dat werkt via internet maakt jouw woning dus een stuk slimmer. De tarieven van smart rolluiken of schermen komen uit rond de €450.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5525

Plaats een reactie