Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Raamsdonksveer vergelijken

Genieten van een koel huis met zonwering in Raamsdonksveer? Zonwering heb je in een binnen- en buitenuitvoering. Een goedkoop systeem is er al voor €57,50. Buitenzonwering zoals een screen is het meest effectief tegen hevige zon. Vaak geeft een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw op jouw terras. Binnenzonwering zoals gordijnen of jaloezieën is meestal een stuk goedkoper en geeft je woning ook warme uitstraling. Winkels verkopen tegenwoordig immens veel verschillende combinaties. Via zonweringaanbiedingen.nl bieden we een praktische keuzegids waar we alle soorten systemen behandelen. Eveneens doorzoek je een kostenindicatie en adressen van betrouwbare zonwering specialisten in Raamsdonksveer (werkgebied).

De praktische voordelen van een zonnescherm

 • Realiseer een prettige temperatuur in huis op warme dagen.
 • Sfeervolle toevoeging op uitstraling huis.
 • Het isolerende effect maakt dat jouw energieverbruik kan dalen.
 • Je interieur zal minder snel verkleuren.
 • Het werkt ook als inbraakpreventie.
zonwering-vergelijken-raamsdonksveer

Zonnescherm laten plaatsen in Raamsdonksveer

Ben jij zelf niet heel erg handig of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Raamsdonksveer door een professionele zonwering specialist is een goed idee. Je kunt er dan op vertrouwen dat het scherm op de juiste wijze vastgezet wordt, dat jouw garantie behouden blijft en je krijgt een uitgebreide demonstratie. Via zonweringaanbiedingen.nl vind je heel eenvoudig leveranciers die ook in jouw wijk werkzaam zijn. Hierna leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een zonnescherm laten plaatsen door een vakman

 1. Selecteer een systeem

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk soort zonwering je nodig hebt. Buitenzonwering komt aan jouw buitengevel te zitten. Maar je hebt ook binnenzonwering dat binnenshuis wordt geplaatst. Daarnaast is het goed om na te denken over het doel van de screens of de jaloezieën. Zonwering kan diverse rollen vervullen: een ruimte afkoelen, energie besparen, wat extra privacy realiseren, inbraakpreventie, comfortabele schaduwrijke zitplekken maken, de lichtinval reguleren of een twist geven aan jouw interieur.

 2. Breedte en lengte opmeten

  Selecteer de gewenste afmetingen van jouw installatie. Verduidelijk ook waar je het wilt laten plaatsen. Je kunt kiezen voor o.a. aan de achterkant van het huis of in de badkamer. Maak foto’s voor een compleet en actueel beeld.

 3. Automatische of handbediening?

  Een belangrijk aspect is de bediening. De meest basic-mogelijkheid is zonwering met handmatige bediening (met een slinger of opwindmechanisme). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Dit wordt uitgevoerd met een knop aan de muur, die ook als tijdschakelaar kan werken. De kostbaarste en handigste optie is draadloze bediening die werkt via je telefoon (App), zender of afstandsbediening.

 4. Montagepartners vergelijken

  Heb je alle vragen beantwoord? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Houdt vervolgens rekening met drie offertes van betrouwbare zonweringsbedrijven uit Raamsdonksveer en nabijgelegen plaatsen. Vergelijk de offertes, en kijk goed naar keurmerken, garantie, levertijd. Kies de beste aanbieding en maak de deal rond.

 5. Monteren

  Ruim de oude zonwering netjes op en zorg dat alles opgeruimd is voor het montageteam. De monteur hangt het uitvalscherm of de houten jaloezieën zoals jij dat wilt. Controleer zorgvuldig of het nieuwe apparaat goed is aangesloten. Inspecteer de werking en onderdelen goed. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. Mogelijk bieden ze ook een onderhoudscontract aan.

Maatwerk zonwering offertes ontvangen

Ontvang de scherpste prijs van raambekleders in Raamsdonksveer

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering Raamsdonksveer wordt gebruikt om de zon en warmte te weren. Daarnaast geeft het je een prettige schaduwplek in je tuin of op het terras. Binnen en buiten kun je dus fijne temperaturen ervaren. Enkele opties zoals het rolluik schrikken inbrekers af en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten kan je bestellen in velerlei kleuren en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €425 tot zo’n €2850. In het gedeelte hieronder leggen we alles uit over de meest handige modellen.

Informatie over knikarmschermen / terrasschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat geïnstalleerd wordt aan de buitengevel van je woning. Dankzij de handige knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Hierdoor is er een vrije doorloop en levert het systeem veel schaduw op om te zitten. Disclaimer: het systeem kan beschadigen bij harde wind. De normale prijzen liggen tussen de €925 tot €2000.

 • Een heerlijk overdekt terras met terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • Verkrijgbaar met wind- en zonsensor.

Waarom kiezen voor uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een voordelige manier om een raam te beschermen tegen zon. Je kunt rekenen op veel schaduw in huis zodat je binnen niet verblind raakt door de zonnestralen. Erg handig bij grotere ramen en waar geen doorloop vereist is. Je ziet ze dan ook dikwijls bij flats en kantoren. Voor de achtertuin kun je beter wat anders kiezen. De kosten liggen zo tussen de €450 tot zo’n €1350.

 • Het zonnescherm kan geleverd worden in veel prijsklassen.
 • Zorgt voor veel schaduw in huis.
 • Minder gevoelig voor wind en regen.

Waar kiezen voor screens

Screens op maat laten maken in Raamsdonksveer is een uitstekende keuze als je wilt dat je nog deels naar buiten kan kijken. Zonnescreens houden de warmte buitenshuis en zijn eenvoudig schoon te houden. De materialen van het doek zijn o.a. polyester of glasvezel. Je kiest vooraf wat je wensen zijn qua lichtdoorlatendheid. In situaties met daglicht kun je deels naar buiten kijken, andersom is dat niet het geval. Advies: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid kan je het raam niet openen. De verwachte prijzen komen uit tussen de €325 en €1000.

 • Te bestellen in iedere afmeting.
 • Relatief ongevoelig voor wind.
 • Je behoudt jouw privacy.

Details over rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. Dat is niet zo gek: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, ze zijn zeer warmtewerend, ze houden geluiden van straat uitstekend buiten en draagt ook in de winter bij aan minder stookkosten. Eveneens schrikken ze inbrekers af. Je hebt 3 opties: een voorzetluik plaatst men in een kast boven of op het raam, de opbouwrolluiken komen op het kozijn / gevel te liggen (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De normale prijzen komen uit tussen de €280 tot wel €1250 voor rolluiken bestellen in Raamsdonksveer.

 • Te koop met band/koord of motor.
 • Ideaal als je graag helemaal in het donker slaapt.
 • Belangrijke inbraakwerende eigenschappen.

Offerte voor markiezen

Een markies is een traditionele zonwering die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het is eigenlijk een compact frame van o.a. staal wat afgewerkt is met een sterk doek. Markiezen veelvuldig toegepast bij luxe huizen. Ze geven een boost aan de uitstraling van het gebouw. Behalve dit model is er nog een petmodel en klapmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €680 tot zo’n €1725.

 • Een ideale match met sfeervolle oude panden.
 • Men kan nog goed naar binnen en buiten kijken.
 • Er blijft loopruimte over onder de constructie.

Overige systemen voor buiten

 • Verandazonwering: reguleer eenvoudig de temperatuur op de veranda met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: losse doek die je door middel van touwen over kunt ophalen.
 • Terrasoverkapping: mooie losse parasols voor plaatselijke schaduw (gemakkelijk te verplaatsen).
 • Buitenjaloezieën: vervaardigd uit lamellen met hoge weerkaatsing van zonlicht.

Een aangename temperatuur binnen en buiten met buitenzonwering!

Ontvang gratis offertes in jouw mailbox

Raamdecoratie Raamsdonksveer: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Als we het over binnenzonwering hebben dan doelen we ook wel op raamdecoratie. Aan de hand van raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat het minder heet wordt in huis. Eveneens is het een toevoeging aan jouw interieur. Een mooi neveneffect: raamdecoratie heeft ook een isolerende werking. De prijsindicaties schommelen tussen de €340 – €925. In de box hieronder bespreken we de meest bestelde mogelijkheden.

Rolgordijnen: alle types, materialen en prijzen

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Het is betaalbaar, makkelijk zelf te plaatsen, simpel af te rollen en het kan toegepast worden op ieder raam. Rolgordijnen kan je op maat laten maken in veel designs en kleuren zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Je hebt diverse varianten zoals dakraam, verduisterende, transparante, lichtdoorlatende, kiepkantelraam, elektrische en speciale duo rolgordijnen. De minimale investeringen liggen tussen de €62,50 en €160.

 • Zeer aantrekkelijke en goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Raamsdonksveer: zonder problemen zelf te installeren.
 • Snel bezorgd in kleurrijke stoffen en luxe uitvoeringen.

Vouwgordijnen: bekijk het assortiment

Vouwgordijnen zorgen voor een exclusieve en unieke ambiance aan een kamer. De bediening is heel erg gemakkelijk. Er zijn meerdere vouwgordijn-stoffen beschikbaar. Je kunt zelf keuzes maken omtrent het lichtdoorlatende karakter van het gordijn. Ook zorgen ze voor een prettige akoestiek in huis. Denk aan een kostenplaatje van €90 tot wel €350.

 • Voor een knus interieur.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Simpel onderhoud: met water en zeep handmatig te reinigen / wassen.

Plissé: alle types, materialen en prijzen

Plissé gordijnen kan je op soepele wijze omhoog en omlaag doen. Je bedient ze eenvoudig met een trekkoord en jij hebt de volledige controle over de lichtinval. Fraaie raamdeco die bij elke woonstijl past. Ze verkopen verschillende varianten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes kun je herkennen aan de honingraat vouw. Met Top down – bottom kan je een specifiek deel van je raam afschermen. Wees voorbereid op een tarief van €52,5 tot zo’n €150.

 • Elegant en flexibel systeem.
 • Koorden in het gordijn zijn onzichtbaar.
 • Dupligordijnen op maat: voor elke lengte een geschikt model.

Jaloezieën Raamsdonksveer: informatie en voordelen

Jaloezieën zijn horizontale paneeltjes die je op veel standen kunt opendraaien met een koord of ladderband. Je kunt kiezen uit aanzienlijk veel modellen en materialen zoals onder andere kunststof, hout, bamboe, stof, aluminium. Met jouw houten jaloezieën regel je met één beweging sfeer, licht en privacy. Tip: het zijn echte stofvangers die je regelmatig moet schoonmaken. Voorzie een tarief van €82,5 tot €250.

 • Snel en simpel bij te stellen wanneer de zon schijnt.
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: een milieuvriendelijke oplossing.

Lamellen: binnengordijn voor ieder budget

Lamellen zijn verticale jaloezieën gemaakt van bijv. kunststof, stof, hout, pvc, aluminium. Geschikt voor hoge / grote ramen en sluiten goed aan op een smaakvol en zakelijk interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, zijn goed schoon te houden en geven een lang en elegant beeld van de kamer. De kostprijzen starten bij gemiddeld €85. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €200.

 • Makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen.
 • Prima binnenzonwering voor hoge ramen en brede kozijnen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aan te brengen.

Shutters: luxe raambekleding in Raamsdonksveer op maat

Shutters zijn houten binnenluiken met een luxe uitstraling. Het zijn unieke producten die je in maar weinig woningen zal tegenkomen. Blinds zijn exclusief, ze zijn overal toepasbaar en zijn erg duurzaam. Geschikt voor bijna elk raam zoals schuiframen, draaikiepramen, ronde ramen, valramen, vaste ramen, uitzetramen. Disclaimer: shutters zijn niet goedkoop! De kostprijzen starten vanaf €420 en kunnen oplopen tot €870.

 • Eventueel in de hypotheek mee te financieren.
 • Gemakkelijk open te vouwen.
 • Houten kozijnen: de houtstructuren komen mooi overeen.

Voordelige horren en hordeuren voor elk huis

Maatwerk horren in Raamsdonksveer zorgen voor een hygiënische leefomgeving en zijn erg doeltreffend tegen muggen, vliegen, spinnen en ander ongedierte. Er zijn talloze opties: hor met scharnier, plissé hor, voorzethor, hordeur, lamellenhor, rolhor. Hooikoorts (of andere allergieën? Bekijk dan alles over de pollenwerende hor. Let op: je houdt geen zonlicht tegen met een hor. Je kunt je dan beter verdiepen in een totaaloplossing, de duo-plissé hor. Dit systeem houdt ongedierte tegen en houdt tevens de warmte van de zon buiten. De investeringen beginnen bij zo’n €67,5. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €700.

 • Past op bijna elk type raam: draai-kiepraam, uitzetraam, tuimelraam, vast raam, schuifraam, draairaam.
 • Het hele jaar door zorgeloos je woning ventileren.
 • Voor mensen die een hekel hebben aan insecten.

De mooiste raamdecoratie voor elke smaak

Vrijblijvend 3 aanbiedingen in je mailbox

De actuele kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op vrijdag, 21 juni 2024 worden samengesteld a.d.h.v. verschillende opties: het soort systeem, de materiaalkeuze, de afmeting en het soort bediening. Hieronder bieden wij de huidige kosten van het laten plaatsen van zonwering in Raamsdonksveer in juni 2024.

Categorie zonweringAfmetingGemiddelde tarieven
Knikarmscherm1 – 6 meter breed€845 – €2125
Uitvalscherm2 – 5 meter breed€365 – €1375
Screens2 – 4 meter breed€280 – €1125
Rolluik200 cm – 400 cm breed€285 – €1375
Rolgordijntot 3 meter breed€60 – €155
Lamellen180 x 180 cm€60 – €215
Jaloezieën100 x 220 cm€60 – €210
Plisségordijnen170 cm breed€110 – €320
Gemiddelde kosten zonnewering inclusief monteren in de Provincie Noord-Brabant.

Alle merken zonwering op een rij

Bezig met zonwering kopen? Er zijn tal van merken die je in je overweging mee moet nemen. Iedere fabrikant heeft zijn voordelen en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in Raamsdonksveer. Hierna tref je een overzicht met de meest gekozen merken. Op die manier kan jij een afgewogen keuze maken.

 • Sunmaster: sterke en duurzame materialen met veel aandacht voor design.
 • SunCircle: kwaliteit, ontwikkeling en productie in eigen beheer.
 • Verano: een begrip in de zonweringbranche.
 • Zonnelux: advies op maat, inmeten en montage.
 • Heroal: ook veel oplossingen voor overkappingen en tuinhuizen.
 • Stobag: de beste oplossingen tegen zon, wind en regen.
 • Renson: meer uitstraling van de buitengevel met unieke gevelbekleding.
 • Velux: o.a. verduisterende en transparante rolgordijnen en insectenhorren.
 • Luxaflex: de marktleider op het gebied van raambekleding.
 • Somfy: koppel je elektrische zonneschermen, screens, luiken en raamdeco aan een smart-home app.
 • Unilux / Fractions: de meest verkochte hor van NL.
 • Veneta: standaard 8 jaar garantie inclusief gratis advies aan huis.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, IKEA, Gamma, Karwei, Hornbach & Wehkamp, Leen Bakker, FonQ, Bol.com, Kwantum.
 • Overweeg ook: Weinor, Toppoint, Husol, Deponti, Novoferm, Roma & Schlappi, Milano, Copaco, Sunway, Dickson, Lumenguard.

Zonwering experts in de buurt van Geertruidenberg

Goedkope zonwering kopen in Raamsdonksveer? Zoeken naar een erkend zonweringsbedrijf in de regio? In het schema hieronder tref je gegevens en adressen van zonnescherm installateurs en en gordijnwinkels in jouw omgeving. Tevens kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Via deze website bekijk je ook installatiepartners en verkooppunten in Made, Berkel-Enschot en Lage Zwaluwe.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Toelichtingen op zonwering per ruimte

Elke woning vraagt om een uniek type vitrage die rijmt met de individuele ruimte. We geven je nu een verdieping in de meest gekochte buiten- en binnenzonweringsproducten voor verschillende soorten ruimtes.

 • Keuken: let goed op vochtbestendigheid en hoe makkelijk het te reinigen is.
 • Badkamer: onbezorgd douchen met waterafstotende jaloezieën en extra beschutting.
 • Woonkamer: bestel direct verduisterende gordijnen op maat om de belangrijkste plekken in huis te koelen.
 • Slaapkamer: rolluiken zorgen voor verkoeling en maken de omgeving extra stil (geluidswerend).
 • Zolderraam: je kunt kiezen voor betaalbare rolgordijnen voor het draai-kiepraam.
 • Dakkapel: kies voor een voordelige optie zoals rolgordijnen op maat en plaats het zelf.
 • Balkon: een balkondoek of zonnescherm beschermt jouw balkon tegen wind en zon.

Terras of Serre
Ook in ons land kunnen de dagelijkse temperaturen zeer hoog worden. Er zijn diverse soorten buiten- en serrezonwering. Je kunt bijvoorbeeld investeren in automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, innovatie parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor een veranda, overkapping of serre. Zonwering voor een glazen dak kan je van buiten en binnen laten ophangen. Bekijk snel meer details over: Binnenzonwering.

FAQ met vragen en antwoorden over je woning verkoelen

De beste zonwering, welk systeem past bij mij?

Elke situatie is weer verschillend. De meest optimale zonnewering die past bij jouw wensen kun je uitzoeken aan de hand van: de benodigde afmetingen, de ligging van de tuin, de staat van de gevels en het kozijn en jouw maximale budget. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat het te bestellen is in veel kleuren, modellen en maatvoeringen. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering werkt nog een stuk effectiever, zorgt voor net wat meer schaduw, maar valt wel meer op (het zit aan de buitengevel vast).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Raamsdonksveer?

De prijzen van zonwering zijn weer anders per woning. De verwachte kosten hebben we kort uiteengezet. Voor markiezen rekenen ze doorgaans wel €650. Zonnescreens €285 per raam / kozijn. Op het moment dat je kiest voor een terraszonwering stijgen de kosten al gauw naar €1200. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €775). Een basis rolluik kost €495. Bij jaloezieën voor binnen ben je wat goedkoper uit met €285 op basis van één kozijn. Shutters zijn een stuk kostbaarder (zo’n €785). Voordelige soorten raamdecoratie zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (te bestellen vanaf €100 per raam). De totale kosten zijn afhankelijk van; de gekozen constructie, de grootte van het systeem, elektrische of handmatige bediening, het soort materiaal, kleuren en prints en montage.

Wat zijn de pluspunten van inmeten en montageservice in Raamsdonksveer?

Ten aanzien van zonweringsproducten kan het soms lastig zijn om iets te kiezen. Let goed op zaken als inmeten en montage. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, maar je kunt ook kiezen voor montage & inmeetservice in Raamsdonksveer. Hierbij komt een deskundige montagepartner die ieder kozijn opmeet aan huis. Kort daarna kan de monteur het product op de juiste manier aanbrengen. Door te kiezen voor dit stukje service heb je gegarandeerd fantastische zonnewering, garantie en nazorg en een perfect aangesloten product.

Wat zijn slimme rolluiken, screens en raamdecoratie?

Wil jij een de normale handmatige bediening, draadloze bediening of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Handmatige bediening met slinger is acceptabel, maar het kan eenvoudiger. Draadloze bediening (tijdschakelaar, mobiele app, handzender, draaiknop) maakt het mogelijk dat je op afstand de installatie kan bedienen. Bij extreem weer kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. Als de zon hevig schijnt kan jij een screen of rolluik automatisch laten dichtzakken. Jaloezieën, shutters en gordijnen kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Bediening via internet biedt nieuwe mogelijkheden. De kosten van smart rolluiken of schermen komen uit rond de €425.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 4940, 4941, 4942

Plaats een reactie