Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Veghel vergelijken

Ben je op zoek naar zonwering in Veghel? Zonwering heb je voor buiten en binnen. Het is er al vanaf €87,50. Buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een uitvalscherm is praktisch om de zon buitenshuis te houden. Vaak creëert een zonnescherm een aantal m2 schaduw waar je ontspannen kunt zitten. Binnenzonwering zoals gordijnen of plissés is minder duur en geeft je woning ook warme uitstraling. Er zijn de wereld aan afzonderlijke producten. Via deze website kan je aan de slag met een praktische handleiding waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. In aanvulling daarop bekijk je de huidige tarieven en adressen van regionale zonwering specialisten in Veghel en de directe omgeving.

Waarom een zonnescherm aanschaffen

 • Een aangename temperatuur in huis.
 • Het kan bijdragen aan de uitstraling van de woning.
 • Het isoleert jouw huis wat zorgt voor lagere energiekosten.
 • Genieten van extra privacy.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-veghel

Zonnescherm laten plaatsen in Veghel

Beschik je niet over het juiste gereedschap of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Veghel middels een professionele zonwering specialist kan jouw dan veel voordeel opleveren. Je bent dan verzekerd dat de installatie op de goede manier gemonteerd wordt, dat niets beschadigt en je krijgt een uitgebreide demonstratie. Op deze website vind je snel en zonder gedoe specialisten die actief zijn in jouw postcodegebied. In het onderstaande blok bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten ophangen door een expert

 1. Zoek een geschikt model / systeem

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk model geschikt is voor jouw woning. Buitenzonwering komt aan jouw buitengevel te zitten. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Kies bewust: denk na over de functionaliteiten van bijv. het terrasscherm of de rolgordijnen. Je kunt het gebruiken voor o.a. de warmte buitenshuis houden, extra isolatie, je privacy verhogen, inbraakwerend, extra schaduw, lichtinval beter controleren of extra sfeer in de woning brengen.

 2. Afmetingen

  Kies de afmetingen van het gekozen product. Verduidelijk ook waar het geïnstalleerd moet worden. Bijvoorbeeld aan de zijkant van het huis of bij de slaapkamers. Maak foto’s om de opdracht te verduidelijken.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De meest gunstige mogelijkheid is zonwering met handmatige bediening (met stang of band). Een andere mogelijkheid is elektrische bediening. Meestal met een draaiknop, die ook als tijdschakelaar kan werken. De meest kostbare en praktische manier is draadloze bediening met App of afstandsbediening.

 4. Fabrikanten en verkopers vergelijken

  De details van het project ingevuld? Voer dan je telefoonnummer, email en adresgegevens in. Houdt vervolgens rekening met drie offertes van geschikte zonweringsbedrijven uit Veghel en de directe omgeving. Vergelijk de aanbiedingen op prijs, garantie review en klantenservice. Kies de beste aanbieding en maak de deal rond.

 5. Installeren

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en leg eventuele spullen al klaar voor de experts. De montage-specialist monteert het zonneschermen of de duettes zoals afgesproken. Toets of het volgens de handleiding is aangesloten. Vaak volgt er nog even een korte demonstratie. Eventuele gebreken kan je het beste direct uitsluiten. Eventueel kan je een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse inspectie.

Online offerte aanvragen voor zonwering

Vergelijk de prijzen van raambekleders in Veghel

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Veghel is heel erg handig om de zon en warmte te weren. Ook geeft het je een prettige schaduwplek in de tuin. Je kunt er dus zowel binnen als buiten van genieten. Veel artikelen zoals met name rolluiken schrikken inbrekers af en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten kan je bestellen in veel kleuren en groottes. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €300 t/m €2675. In de koopgids hierna delen we veel info over de meest handige toepassingen.

Een aangenaam klimaat met knikarmschermen / terrasschermen

Bij een knikarmscherm hebben we het over een zonnescherm dat direct aan de buitengevel wordt gemonteerd. Dankzij de vaste knikarmen kan het schermdoek worden uitgedraaid. Hierdoor behoud je de vrije doorloop en heb je een mooie schaduwrijke plek bij het raam. Tip: het systeem moet je meteen weer indraaien als het gaat waaien. De prijzen liggen zo tussen de €875 tot wel €2225.

 • Ideale keuze voor terraszonwering.
 • Kan compact worden ingerold.
 • Eenvoudig te bedienen (ook elektrisch leverbaar).

Informatie over uitvalschermen

Het uitvalscherm is een klassiek zonnescherm en een slimme manier om de zon buitenshuis te houden. Het zorgt voor lekker veel schaduw in huis zodat het binnen qua temperatuur aangenaam blijft. Een uitkomst voor ramen die dicht blijven of naar binnen toe opengaan waar je niet vaak onder door hoeft te lopen. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De verwachte tarieven schommelen tussen de €450 t/m €1350.

 • Dit zonnescherm is verkrijgbaar in veel prijssegmenten.
 • Je kunt het scherm zelf zover uitdraaien als je wil.
 • Zeer windbestendig.

Alles wat je moet weten over screens

Screens op maat laten maken in Veghel biedt je design rolluiken voor als je wilt dat het niet te veel opvalt. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en zijn eenvoudig schoon te houden. Het wordt gemaakt van vezels van polyester of glasvezel. Tijdens het bestellen moet je doorgeven hoe verduisterend ze moeten zijn. Met daglicht kan je vanuit de kamer wel naar buiten kijken. Andersom kan dat niet. Voorwaarden: op het moment dat het screendoek uit is kan je het raam niet gebruiken om te luchten. De totale investeringen variëren tussen de €275 t/m €1175.

 • Het komt strak tegen het raam aan.
 • Een zeer effectieve manier om te zon te weren.
 • Het zicht naar buiten blijft behouden.

Ontdek het gemak van rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest toegepaste keuzes. En dat is niet vreemd: ze zijn erg gemakkelijk te bedienen, ze zijn zeer warmtewerend, ze houden lawaai tegen, en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Als extra voordeel heeft het een effect op inbraakkans (preventieve werking). Je hebt 3 mogelijkheden: het voorzetrolluik bevestigt men boven het raam aan de buitengevel, het opbouwrolluik wordt in het kozijn geplaatst (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De verwachte tarieven liggen zo tussen de €260 tot wel €1450 voor rolluiken bestellen in Veghel.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • Zorgt voor een betere isolatie.
 • Altijd met goede garantie.

Investeren in markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering met een prachtige uitstraling. Het bestaat uit een stevig frame van hout of aluminium wat afgewerkt is met een sterk doek. We zien markiezen vaak bij oudere woningen. Het levert een bijdrage aan de sfeer van het gebouw. Als extra opties naast het standaard product heb je de keuze uit een petmodel of klapmodel zodat de doorloop niet in gedrang komt. De verwachte tarieven bedragen tussen de €660 en €1925.

 • Verkrijgbaar in veel afmetingen en kleuren.
 • Het zicht van binnenuit wordt niet verstoord.
 • Kan prima tegen een stootje (weersomstandigheden).

Andere modellen voor buiten

 • Verandazonwering: beschutting op jouw veranda met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: uitstekende bescherming tegen UV-straling.
 • Terrasoverkapping: creëer lokaal extra schaduw door een verplaatsbare parasol.
 • Buitenjaloezieën: een effectief en super modern systeem.

Een fijne temperatuur in een ruimte door buitenzonwering!

Bekijk de actuele prijzen van installateurs

Raamdecoratie Veghel: alles over inmeten en ophangen

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. Via raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat het minder heet wordt in huis. Eveneens kan het ook echt een eyecatcher zijn. Handig om te noemen: met raamdecoratie verbeter jij de isolatie van je huis. De verwachte prijzen schommelen tussen de €350 – €900. In het gedeelte hieronder lees je informatie over de meest gekochte mogelijkheden.

Rolgordijnen: bestellen in verschillende materialen

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. De prijzen hiervan zijn laag, probleemloos te plaatsen, simpel af te rollen en het is geschikt voor ieder kozijn. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse soorten materialen en kleuren zodat het altijd aansluit op jouw interieur. Je hebt verschillende varianten zoals kiepkantelraam, waterafstotende, transparante, verduisterende, elektrische, lichtdoorlatende en een duo rolgordijn. De tarieven komen uit tussen de €45,00 tot €175.

 • Een vorm van goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Veghel: eenvoudig zelf te monteren.
 • Snel bezorgd in mooie stoffen en bijzondere uitvoeringen.

Vouwgordijnen: specificaties en kosten

Vouwgordijnen bieden een luxueuze en karaktervolle ambiance aan je huis. Je kunt gemakkelijk de hoogte instellen. Elk vouwgordijn is uniek door het maatwerk. Je kunt zelf keuzes maken omtrent de mate van lichtdoorlatendheid van de gordijnen. Daarnaast helpen ze tegen een slechte akoestiek. Voorzie prijsindicaties van €95 tot zo’n €375.

 • Zijn netjes weg te werken.
 • Ruime kleurkeuze en altijd maatwerk.
 • Simpel onderhoud: reinig de stof met water/zeep in een handwas.

Plissé: bekijk voordelen en info

Plissé gordijnen kan je dankzij de plooi eenvoudig omhoog en omlaag doen. Het bedienen gaat middels een koord en je kan het zonlicht overal goed tegenhouden. Een prachtig type raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Raambekleders bieden velerlei producten binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de achterkant een isolerende stof (honingraat uitstraling). Met Top down – bottom kan je een specifiek deel van je raam afschermen. Verwacht kosten van €55 tot zo’n €155.

 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.
 • Kies voor honingraad structuur voor extra isolatie.
 • Dupligordijnen op maat: zelf inmeten of laten opmeten.

Jaloezieën Veghel: een veelzijdig aanbod

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die je op veel standen kunt opendraaien met een koord of ladderband. Je kunt een selectie maken uit gigantisch veel systemen en materialen als o.a. PVC, kunststof, bamboe, hout, aluminium. Met jouw houten jaloezieën speel je eenvoudig met de zichtlijnen, licht en beschutting. Disclaimer: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Houd rekening met prijzen van €70 tot €270.

 • De hele dag door de stand eenvoudig veranderen.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft een natuurlijke look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: een milieuvriendelijke oplossing.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale strookjes van producten zoals aluminium, stof, hout, pvc, bamboe. Geschikt voor imposante / grote ramen en sluiten goed aan op een smaakvol en zakelijk interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, vragen niet om veel onderhoud en kan je ook in een badkamer ophangen. De prijzen starten bij gemiddeld €85. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €190.

 • De koordbediening zorgt voor snel openen en sluiten.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast in grotere panden.
 • Montage kunststof kozijn: 100% maatwerk en eenvoudig zelf plaatsen.

Shutters: luxe raambekleding in Veghel met exclusieve afwerking

Shutters zijn luxe binnenluiken met een exclusieve uitstraling. Het zijn eyecatchers die jouw interieur echt afmaken. Blinds zijn erg trendy, ze maken je woning meer waard en bovendien erg milieuvriendelijk. Toepasbaar op vrijwel elk raam zoals draaikiepramen, uitzetramen, dakramen, valramen, vaste ramen, ronde ramen. Disclaimer: shutters vergen een behoorlijke investering. De prijsverwachtingen starten bij gemiddeld €480 en lopen op tot €850.

 • Verhogen de waarde van de woning.
 • Een heel kindvriendelijk product.
 • Houten kozijnen: hout op hout staat erg mooi.

Horren en hordeuren bestellen

Maatwerk horren in Veghel zorgen voor ventilatie in huis en werken uitstekend tegen muggen, vliegen en ander ongedierte. Er zijn diverse modellen: lamellenhor, hor met scharnier, voorzethor, hordeur, plissé hor, inzethor. Hooikoorts (of andere allergieën? Bekijk dan alles over de pollenwerende hor. Adviespunt: horren werken niet als zonnewering. Er bestaat ook een speciale duo-plissé hor. Dit alternatief weert insecten en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De tarieven starten bij om en nabij de €72,5. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €800.

 • Voor bijna ieder raamtype: draai-kiepraam, vast raam, valraam, schuifraam, uitzetraam, tuimelraam.
 • Het hele jaar door zorgeloos je woning ventileren.
 • Kan ook pollen weren.

De perfecte raamdecoratie voor elke ruimte in huis

Ontvang gratis 3 aanbiedingen van lokale specialisten

Vergelijk kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 25 juni 2024 zijn altijd onderhevig aan velerlei opties: het soort product, het materiaal, het inmeten (afmetingen) en de bediening. In het volgende schema tref je de verwachte prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Veghel in juni 2024.

Zonwering typeGrootteVerwachte kosten
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€860 – €2275
Uitvalscherm1 – 5 meter breed€360 – €1275
Screens200 cm – 400 cm breed€240 – €1150
Rolluik300 – 450 cm breed€315 – €1300
RolgordijnTot 300 cm breed€75 – €170
Lamellen250 x 150 cm€45 – €195
Jaloezieën100 x 130 cm€85 – €220
Plisségordijnen150 cm breed€120 – €360
Gemiddelde onkosten zonnewering met monteren in de Provincie Noord-Brabant.

Vergelijk merken zonwering

Wil je zonwering kopen? Er bestaan veel aanbieders om uit te kiezen. Elke leveranciers heeft zijn voordelen en richtprijs. Deze vind je vaak wel bij de gordijnwinkel in Veghel. In het schema hieronder tref je uitleg over de grootste merken. Dankzij deze vergelijking heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: specialisten in heel Nederland.
 • SunCircle: kwaliteit, ontwikkeling en productie in eigen beheer.
 • Verano: winnaar van verschillende Red Dot Awards.
 • Zonnelux: raamdecoratie op maat gemaakt.
 • Heroal: vervaardigd uit hoogwaardige aluminium grondstoffen.
 • Stobag: terrasschermen die tegen een stootje kunnen.
 • Renson: verbeter je binnenklimaat met innovatieve gevelbekleding.
 • Velux: bekend door zijn hoogwaardige dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: zelf ophangen of laten monteren door een ervaren monteur.
 • Somfy: slimme elektrische zonneschermen die geregeld wordt door sensoren.
 • Unilux / Fractions: de meest verkochte hor van NL.
 • Veneta: bespaar tot wel 40% door directe levering vanaf fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hubo, Hornbach, Karwei, Gamma, IKEA & FonQ, Bol.com, Wehkamp, Formido, Kwantum.
 • Overige merken: Husol, Weinor, Novoferm, Bece, Deponti, Toppoint & Sunway, Swela, Copaco, Lumenguard, Schlappi, Milano.

Zonwering experts in de buurt van Meierijstad

Goedkope zonwering kopen in Veghel? In contact komen met een goed zonweringsbedrijf in de omgeving? In het schema hierna tonen wij namen en adressen van buitenzonwering experts en gordijnwinkels in jouw omgeving. Vervolgens kan je hier terecht voor meer informatie. Via dit platform bekijk je ook montagebedrijven en verkopers in Langenboom, Erp en Sint Hubert.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Details over zonwering per ruimte

Elke gevel vraagt om een ander soort vitrage die perfect past bij de woonbehoefte en woonstijl. We geven nu een toelichting op de meest praktische buiten- en binnenzonweringsproducten per ruimte.

 • Keuken: kies voor praktische jaloezieën of voor sfeervolle vouwgordijnen.
 • Badkamer: kies voor raamdeco in de douche die veel privacy biedt en vochtbestendig is.
 • Woonkamer: kies bijvoorbeeld voor een verduisterend gordijn voor extra isolatie.
 • Slaapkamer: speciale geluidswerende gordijnen zorgen voor een rustige en stille kamer.
 • Zolderraam: je kunt kiezen voor betaalbare rolgordijnen voor het draai-kiepraam.
 • Dakkapel: ideaal voor producten zoals rolgordijnen op maat en plaats ze zelf.
 • Balkon: met een balkondoek creëer je jouw eigen zonnescherm.

Serre of Terras
Tijdens de warme zomerdagen zijn temperaturen van 30 graden of meer geen uitzondering meer. Het huidige assortiment bestaat uit veel modellen buiten- en serrezonwering. Wat dacht je van automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, eenvoudige parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor een veranda, overkapping of serre. Systemen voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten integreren. Klik eventueel direct verder naar: Shutters.

Veelgestelde vragen over woning koel houden

Wat is de beste zonwering om te kopen?

Elke woning heeft eigen karakteristieken. De meest optimale zonnewering voor jouw situatie is afhankelijk van de hoogte van je ramen, hoe jouw tuin is ingericht, de kozijnen (kunststof / hout) en je budget. Waarom jij voor binnenzonnewering moet kiezen? Omdat het geleverd kan worden in praktisch alle kleuren, stoffen en maatvoeringen. Je interieur moet hier natuur wel schikt voor zijn. Buitenzonwering houdt het zonlicht echt buiten de deur, geeft een gezond binnenklimaat, maar springt wel meer in het oog (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Wat zijn de huidige kosten van zonnewering in Veghel?

De kosten van zonwering beginnen bij €100 en lopen op tot duizenden euro’s. De huidige kosten hebben we voor je uitgezocht. Markiezen kosten zo’n €600. Zonnescreens €290 op basis van 1 raam. Wanneer je kiest voor een knikarmscherm ben je zeker een bedrag kwijt van +/- €1025. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €700). Een instap-rolluik kost €455. Voor binnenzonwering zoals jaloezieën betaal je €265 op basis van één kozijn. Luxe shutter zijn iets minder betaalbaar (plusminus €820). Voordelige binnengordijnen zijn rolgordijnen, lamellen en plisségordijnen (te verkrijgen vanaf €100 op basis van 1 raam). De totale prijzen zijn afhankelijk van; het product, het inmeten (afmetingen), de bedieningsopties, het gewenste materiaal, kleuren en prints en installatiewerk.

Kan ik ook gebruik maken van de inmeetservice en montageservice in Veghel?

Ten aanzien van zonweringsproducten is het assortiment enorm. Let goed op zaken als het juist inmeten en monteren van de producten. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, maar je kunt ook kiezen voor montage met inmeetservice in Veghel. Er komt dan een gespecialiseerde montagepartner die ieder kozijn inspecteert, gewoon op locatie. Kort daarna kan de expert het model op de juiste manier aanbrengen. Dankzij de montageservice ben je verzekerd van perfecte zonnewering, extra fabrieksgarantie en soms een onderhoudsbeurt.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Kies jij voor de normale handmatige bediening, draadloze bediening of een domotica systeem met WiFi? Slimme zonwering kent diverse pluspunten. Een handmatig model met slinger of band werkt prima, niettemin kan het eenvoudiger. Draadloze bediening (met een tijdschakelaar, afstandsbediening, mobiele app, draaiknop) maakt het mogelijk dat je van een afstand jouw schermen kunt beheren. Als het flink gaat waaien kan het zonnescherm zich automatisch inklappen Als de zon doorbreekt gaat het scherm automatisch omlaag. Gordijnen, jaloezieën en shutters kun je ook automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat werkt via internet maakt jouw woning slimmer. De tarieven van smart rolluiken & screens starten bij €575.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466, 5467

Plaats een reactie