Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Nagele vergelijken

Wil je jouw woning ook uitbreiden met zonwering in Nagele? Zonwering is te plaatsen aan de binnenkant en buitenkant van een raam en is er al vanaf €55,00. Buitenzonwering zoals een zonnescherm is het meest effectief om de zon buitenshuis te houden. Vaak geeft een zonnescherm een aanzienlijke hoeveelheid schaduw waar jij, als het warm is, kunt zitten. Binnenzonwering zoals gordijnen of lamellen is in de basis wat betaalbaarder en zorgt bovendien voor extra sfeer in huis. Je kunt kiezen uit enorm veel verschillende oplossing. Op dit portaal doorzoek je een uitgebreide uitleg waar we alle soorten systemen behandelen. Eveneens geven we gemiddelde kosten en adresgegevens van betrouwbare zonwering specialisten in Nagele en omgeving.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Schaduw in de kamer zorgt voor een lagere temperatuur.
 • Je creëert een fijne schaduwrijke plek op het terras.
 • Heeft een isolerende werking en verminderd stookkosten.
 • Geen volle inkijk vanaf de weg in jouw woning.
 • Met name rolluiken werken inbraakpreventief.
zonwering-vergelijken-nagele

Zonnescherm laten plaatsen in Nagele

Ben je zelf niet technisch aangelegd of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Nagele via een goede zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je bent er dan zeker van dat het systeem op de juiste manier gemonteerd wordt, dat er niks kapot gaat en dat het geheel goed werkt. Via deze vergelijker vind je heel eenvoudig specialisten die werkzaam zijn in de regio. Hierna lees je precies wat je moet doen.

Een zonnescherm laten monteren door een vakman

 1. Bepaal welk systeem je gaat toepassen

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk soort zonwering geschikt is voor jouw woning. Buitenzonwering komt aan de buitenkant van het gebouw te zitten. Een binnenzonwering wordt in de woning opgehangen (binnenkant). Daarnaast is het goed om na te denken over het doel van het zonnescherm of de gordijnen. Denk bijvoorbeeld na over de volgende zaken: een kamer koel maken, een extra isolerende laag, de privacy verbeteren, inbraakwerend, een schaduwplekje creëren, een kamer verduisteren of de sfeer in huis versterken.

 2. Welke maat heb je nodig?

  Selecteer de gewenste afmetingen van jouw installatie. Beschrijf ook waar het opgehangen moet worden. Zoals achter- of naast het huis of op de eerste verdieping. Upload foto’s of bouwtekeningen zodat de vakman vooraf over alle info beschikt.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Er zijn verschillende soorten bediening. De goedkoopste optie is zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of band). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Dit wordt uitgevoerd met een schakelaar of knop, eventueel beschikbaar met tijdschakelaar. De meest luxe en comfortabelste optie is draadloze bediening met App, afstandsbediening of handzender.

 4. Leveranciers vergelijken

  Al jouw wensen doorgegeven? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Je krijgt snel en volledig vrijblijvend offertes van geschikte zonweringsbedrijven uit Nagele en omliggende plekken. Vergelijk de offertes, en kijk goed naar betalingscondities, kosten en nazorg. Neem de beste aanbieding en maak de deal rond.

 5. Montage

  Verwijder de oude zonwering en zorg dat alles opgeruimd is voor de monteurs. De installateur levert het terrasscherm of de houten jaloezieën zoals overeengekomen. Ga altijd na of het product goed is aangebracht. Laat hem/haar een demo geven. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. Soms bieden ze ook een onderhoudscontract aan.

Vraag gratis zonwering offerte op

Een gespecificeerde prijsopgave van raambekleders in Nagele

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Nagele wordt gekocht door mensen om warmte in huis te voorkomen. Ook is het perfect om snel een schaduwplek te creëren op jouw terras. Dat is dus genieten binnen- en buitenshuis. Bekende producten zoals rolluiken hebben een inbraakwerende werking en hebben uitstekende isolatiewaardes. Zonwering voor buiten kan je bestellen in velerlei kleuren en afmetingen. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €250 – €2750. In het gedeelte hieronder delen we veel info over de meest gekozen producten.

De pluspunten van knikarmschermen / terrasschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat geïnstalleerd wordt aan de buitengevel van je woning. Met behulp van de twee knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Hiermee blijft jouw terras optimaal begaanbaar en creëer je een heerlijke schaduwplek op het terras. Advies: het systeem kan verkleuren bij langdurig gebruik. De onkosten liggen zo tussen de €925 en €2100.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Ramen en deuren kan je gewoon blijven openen.
 • Verkrijgbaar met wind- en zonsensor.

Het gemak van uitvalschermen

Het uitvalscherm is een klassiek zonnescherm en een relatief betaalbare manier om en zonlicht en warmte te verminderen. Het biedt voldoende schaduw zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Het is ideaal bij kleine ramen waar je niet vaak onder door hoeft te lopen. Het is dan ook een populair systeem bij flats en kantoren. Het wordt voor een achtertuin niet vaak gekozen. De verwachte tarieven komen uit tussen de €475 t/m €1325.

 • Een zonnescherm voor ieder budget.
 • Zeer geschikt voor hoge kantoren, flats en gebouwen.
 • Is bestand tegen hoge temperaturen.

Informatie en voordelen van screens

Screens op maat laten maken in Nagele is de perfecte keuze als je wilt dat het niet te veel opvalt. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en behouden het zicht van binnen naar buiten. De keuze qua doek-materiaal is glasvezel of polyester. Qua verduistering kun je kiezen uit meerdere opties (veel of weinig licht). Met daglicht is er voldoende zicht vanuit de woning, andersom is dat niet het geval. Voorwaarden: op het moment dat het screendoek uit is kan je het raam niet gebruiken om te luchten. De verwachte prijzen variëren tussen de €400 t/m €1050.

 • Compact en elegant systeem.
 • Verkrijgbaar in heel veel kleuren.
 • Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken.

Nieuwe rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest toegepaste keuzes. Wij zijn er uiterst positief over: ze zijn erg gemakkelijk te bedienen, eenvoudig in te meten, ze zijn geluiddempend en je bespaart op de energiekosten dankzij de isolerende werking. Tevens biedt het een preventieve werken bij inbraak. Binnen dit segment heb je 3 type systemen: het voorzetrolluik is geschikt voor bestaande bouw, de opbouwrolluiken komen op het kozijn / gevel te liggen (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik bevindt zich achter de buitensteen. De normale prijzen liggen zo tussen de €300 tot zo’n €1500 voor rolluiken bestellen in Nagele.

 • Ramen en kozijnen beschermd tegen extreem weer.
 • Ideaal als je graag helemaal in het donker slaapt.
 • Werkt inbraakwerend.

Offerte voor markiezen

Een markies is een prachtige oud-Hollandse buitenzonwering en een echte blikvanger (bijzondere uitstraling). Het is eigenlijk een frame fout hout of aluminium dat afgespannen wordt middels een doek. Markiezen zie je met name bij klassieke woningen. Het levert een bijdrage aan het karakter van van de woning. Los van het normale model heb je de keuze uit een petmodel of klapmodel. Daar kun je onderdoor lopen / onder schuilen. De tarieven komen uit tussen de €730 en €1775.

 • Idyllische uitstraling door de vele kleuren en dessins.
 • Je kunt nog prima naar buiten kijken.
 • Robuust systeem dat niet erg windgevoelig is.

Andere modellen en systemen

 • Verandazonwering: koele zomers en aangename winters met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: overal neer te hangen door de ogen en touwen die worden meegeleverd.
 • Terrasoverkapping: mooie losse parasols voor plaatselijke schaduw (gemakkelijk te verplaatsen).
 • Buitenjaloezieën: een luxe alternatief voor een rolluik of screen.

Een goede temperatuur in en rondom jouw woning d.m.v. buitenzonwering!

Bekijk de actuele prijzen van installateurs

Raamdecoratie Nagele: bekijk systemen voor binnen

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. Door raambekleding is de lichtinval goed te sturen. Dit beperkt dat er heel veel zonnestralen de kamer binnenkomen zodat het minder heet wordt in huis. Daarbij brengt het extra sfeer in huis. En het leuke is: je kunt ook de isolatie verbeteren met raamdecoratie. De prijsindicaties liggen tussen de €370 en €875. In het gedeelte hieronder lees je de voordelen en nadelen van de veelbesproken modellen.

Rolgordijnen: wat zijn de pluspunten?

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Het is voordelig, snel en simpel te monteren, simpel af te rollen en het past op praktisch ieder kozijn. Rolgordijnen worden aangeboden in verscheidene soorten materialen en kleuren zodat het ook altijd in jouw interieur past. Je hebt allerlei types zoals transparante, dakraam, waterafstotende, verduisterende, elektrische, lichtdoorlatende en het duo rolgordijn. De minimale investeringen bedragen tussen de €50,00 – €170.

 • Zeer aantrekkelijke en goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Nagele: zonder problemen zelf op te hangen.
 • Snel bezorgd in kleurrijke stoffen en luxueuze modellen.

Vouwgordijnen: vind het perfecte model

Vouwgordijnen bieden een luxe en rustieke uitstraling aan een ruimte. Je bepaalt zelf welk deel van het raam bedekt wordt. Een vouwgordijn wordt gemaakt van stof. Bij de stofkeuze heb je zelf invloed op de lichtdoorlatende werking van het gordijn. Daarbij maken ze het mogelijk om de akoestiek in een ruimte te sturen. Houd rekening met tarieven van €100 tot +/- €375.

 • Nemen weinig plek in beslag.
 • Ruime kleurkeuze en altijd maatwerk.
 • Moeiteloos te onderhouden: je kunt ze uitwassen.

Plissé: verkrijgbaar in veel kleuren

Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een accordeon. Door middel van een simpel koord kan je het bedienen en ze houden de zon goed tegen. Kortom: luxe en gebruiksvriendelijke raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Ze verkopen allerlei uitvoeringen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes herken je aan de honingraatstructuur. Met Top down – bottom kan je zelf de lichtinval bepalen. Voorzie een tarief van €55 tot €185.

 • Zelf lichtinval en inkijk in je huis bepalen.
 • Zowel voor houten- als kunststof kozijnen.
 • Dupligordijnen op maat: voor bijna ieder raam geschikt.

Jaloezieën Nagele: specificaties en kosten

Jaloezieën zijn horizontale platen die je kunt ophalen of kunt kantelen met een koord of band. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit ontzettend veel systemen en materialen zoals bijv. stof, aluminium, PVC, hout, bamboe. Door te kiezen voor houten jaloezieën ben je zelf in control wat betreft de kijklijnen, lichtinval en schaduw. Tip: ze moeten regelmatig afgestoft worden. Je moet denken aan prijzen van €65 tot zo’n €280.

 • Zelf de controle over de hoeveelheid licht in een kamer.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor Bamboe voor een natuurlijke look
 • PVC / Aluminium jaloezieën: makkelijker schoonmaken en duurzaam.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale latten van materialen zoals kunststof, stof, aluminium, pvc, bamboe. Praktisch voor kolossale / grote ramen en sluiten goed aan op een chique en zakelijk interieur. Verticale lamellen zijn handmatig te openen en sluiten, kan je vrij eenvoudig schoonhouden en kan je ook ophangen in de badkamer. De kostprijzen starten bij gemiddeld €50. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €205.

 • Makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast bij lange kozijnen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aanbrengen en monteren.

Shutters: luxe raambekleding in Nagele direct van de fabriek

Shutters zijn luxe binnenluiken met een luxueuze uitstraling. Het zijn unieke systemen die je in maar weinig woningen zal tegenkomen. Blinds zijn uniek, dragen veel bij aan de waarde van je huis en zijn ook nog eens hartstikke duurzaam. Toepasbaar op vrijwel elk raam zoals valramen, draaikiepramen, ronde ramen, schuiframen, uitzetramen, dakramen. Advies: shutters zijn behoorlijk kostbaar. De prijsindicaties beginnen bij circa €460 en lopen op tot €860.

 • Gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen.
 • Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.
 • Houten kozijnen: altijd maatwerk zodat het naadloos aansluit.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in Nagele zorgen voor een hygiënische leefomgeving en zijn erg doeltreffend tegen insecten en ongedierte. Vergelijk verschillende producten zoals: inzethor, voorzethor, plissé hor, lamellenhor, hordeur, rolhor. Allergieën of hooikoorts? Overweeg dan ook een pollenwerende hor. Advies: horren hebben geen zonwerend effect. Wil je dat de hor de zon wel weert? Kies dan voor een combinerende duo-plissé hor. Dit systeem beschermt tegen ongedierte en zorgt ook dat de zon niet fel naar binnen schijnt. De prijsverwachtingen beginnen bij zo’n €70. Voor dure modellen kun je rekenen op €650.

 • Past op bijna elk raam: vast raam, valraam, draai-kiepraam, tuimelraam, schuifraam, draairaam.
 • Je ramen en deuren gemakkelijk openzetten om te ventileren.
 • Ook erg geschikt voor mensen met hooikoorts.

De perfecte raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

Vrijblijvend 3 aanbiedingen van lokale specialisten

De actuele kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op vrijdag, 21 juni 2024 zijn altijd onderhevig aan velerlei factoren: het type product, het gewenste materiaal, de afmetingen en de bediening. In de volgende tabel vind je de huidige prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Nagele in juni 2024.

Soort zonweringAfmetingKostenindicatie
Knikarmschermtot 7 meter breed€820 – €2250
Uitvalscherm1 – 6 meter breed€375 – €1450
Screens100 cm – 300 cm breed€255 – €1125
Rolluik1 – 4 meter breed€295 – €1400
Rolgordijn200 x 100 cm€80 – €175
Lamellen100 x 50 cm€50 – €215
Jaloezieën100 x 220 cm€85 – €270
Plisségordijnen200 cm breed€110 – €350
Kostenindicatie zonnewering incl. montage in de Provincie Flevoland.

Populaire merken zonwering

Bezig met zonwering kopen? Er zijn ontzettend veel merken die het overwegen waard zijn. Elke montagepartner heeft zo zijn eigenschappen en prijscategorieën. Vaak gewoon te koop bij de lokale gordijnwinkel in Nagele. In het volgende schema tonen wij een toelichting op de meest verkochte merken. Zodoende hopen we jou te helpen bij het maken van een keuze.

 • Sunmaster: sterke en gebruiksvriendelijke producten met een mooi design.
 • SunCircle: zonwering op maat, gemaakt in Nederland.
 • Verano: specialist voor luxe en exclusieve producten en oplossingen.
 • Zonnelux: advies op maat, inmeten en montage.
 • Heroal: rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren, gevels en overkappingen.
 • Stobag: van zonnerolgordijnen uit textiel tot en met glazen terrasdak.
 • Renson: maatwerk en inmeet- / montageservice voor de beste gevelbekleding.
 • Velux: verduisterend plisségordijnen voor lichtkoepels en lichtstraten.
 • Luxaflex: van rolgordijnen, shades en shutters tot rolluiken en zonneschermen.
 • Somfy: innovatieve en gemakkelijk te bedienen elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: kwaliteitsleverancier van horren, plissé deuren en shutters.
 • Veneta: altijd 100% maatwerk, gratis advies en goedkoper dan de winkel.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, Hornbach, Gamma, Hubo, Karwei & Wehkamp, Formido, FonQ, Bol.com, Leen Bakker.
 • Andere merken: Toppoint, Deponti, Husol, Bece, Novoferm, Roma & Dickson, Copaco, Swela, Sunway, Schlappi, Lumenguard.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Noordoostpolder

Goedkope zonwering kopen in Nagele? In contact komen met een ervaren zonweringsbedrijf in jouw omgeving? In de tabel hierna delen we adresgegevens van zonwering specialisten en gordijnwinkels in deze gemeente. Mogelijk kan je hier terecht voor meer informatie. Via deze website check je ook montagebedrijven en showrooms in Mastenbroek, Tollebeek en Emmeloord.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Toelichtingen op zonwering per ruimte

Elke raampartij heeft een bepaalde vitrage nodig die matcht met jouw stijl. We informeren je graag verder over de meest bestelde zonweringssystemen per ruimte en kamer.

 • Keuken: kies bij voorkeur voor een vuil- en vochtbestendig materiaal.
 • Badkamer: plisségordijn in de douche kan je makkelijk schoonmaken en eenvoudig bedienen.
 • Woonkamer: door het toepassen van verduisterende gordijnen of duettes bepaal je zelf hoeveel lichtinval je hebt.
 • Slaapkamer: geluidswerende of geluiddempende gordijnen zorgen voor een aangename nachtrust.
 • Zolderraam: kies bij draai-kiepramen voor montage op de dag.
 • Dakkapel: je kunt de rolgordijnen op maat eenvoudig zelf monteren.
 • Balkon: ook met hoge temperaturen lekker koel zitten onder je balkondoek of zonnescherm.

Mogelijkheden voor serre & terras
In de de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen. Er bestaan diverse producten buiten- en serrezonwering. Zo kan je kijken naar automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, handige parasols of luxueuze houten buitenjaloezieën voor je overkapping of serre. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten integreren. Wellicht vind je dit ook interessant: Zonwering offerte.

Wat moet ik weten over mijn woning verkoelen?

De beste zonwering, hoe kan ik die bestellen?

Elke situatie is weer verschillend. De juiste zonnewering voor jouw pand heeft te maken met: de hoogte van je ramen, hoe je tuin gelegen is, jouw woonsituatie en je budget. Waarom wij binnenzonnewering aanraden? Omdat het te koop is in velerlei kleuren, motiefjes en prijssegmenten. Je interieur moet hier natuur wel schikt voor zijn. Buitenzonwering werkt nog een stuk effectiever, geeft verkoeling in huis, brengt schaduw maar valt wel meer op (je monteert het aan de gevel of kozijn).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Nagele?

De onkosten voor zonwering wisselen enorm. De normale kosten vind je hieronder. Markiezen kosten zo’n €675. Screens €205 per raam / kozijn. Wanneer je de voorkeur geeft aan een terraszonwering ben je zeker een bedrag kwijt van +/- €1025. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €700). Een handmatig-rolluik kost €460. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €260 per kozijn. Voor shutters ben je meer kwijt (zo’n €810). Gunstiger geprijsde keuzes zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (te bestellen vanaf €135 per raam / kozijn). De totale kosten hangen af van: het type / model, de grootte (lengte en breedte), de keuzes in bediening, het gewenste materiaal, motiefjes en montagetarieven.

Wat is het nut van inmeten en montageservice in Nagele?

Ten aanzien van zonweringsproducten is het assortiment enorm. Bepaal vooraf wat je wilt doen als het gaat om correct inmeten en de montage. Je kan ervoor kiezen om de maatwerkproducten zelf in te meten, echter bestaat er ook de montage plus inmeetservice in Nagele. Er komt dan een ervaren vakman die de deuren en/of ramen bekijkt en opmeet. Vervolgens kan de montagepartner de producten degelijk monteren. Dankzij deze dienstverlening geniet je altijd van goede zonnewering, garantie en service en een mooi passend product.

Wat zijn slimme rolluiken, screens en raamdecoratie?

In de basis kennen we de standaard handbediening, elektrische bediening met zender of ga jij voor een all-in domotica systeem? Slimme zonwering heeft veel voordelen. Een handmatig zonnescherm met een handslinger is op zich ok, niettemin kan het gebruiksvriendelijker. Draadloze bediening (middels een handzender, mobiele app, tijdschakelaar, afstandsbediening) maakt het mogelijk dat je van een afstand jouw schermen kunt beheren. Bij extreem weer kan jouw zonnescherm soms automatisch reageren. Als de zon doorbreekt kunnen de screens automatisch sluiten. Gordijnen, jaloezieën en shutters kun je ook automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat je online kunt beheren heeft veel voordelen. De verwachte kosten van smart rolluiken en schermen liggen rond de €400.

Geschreven door: Nancy. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 8308

Plaats een reactie