Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Beerze vergelijken

Op zoek naar multifunctionele zonwering in Beerze? Zonwering is er voor binnen en buiten en is er al vanaf €65,00. Kwalitatieve buitenzonwering zoals o.a. een screen is het meest effectief tegen hevige zon. Daarnaast win je met een zonnescherm een schaduwrijke plek op jouw terrasruimte. Binnenzonwering als bijv. gordijnen of lamellen is te bestellen voor gunstige prijzen en is een prima aanvulling op jouw interieur. Je kunt kiezen uit gigantisch veel verschillende producten. Op deze pagina check je een complete gids waarin we alle mogelijkheden bespreken. Eveneens bieden we gemiddelde tarieven en adressen van betrouwbare zonwering specialisten in Beerze (werkgebied).

De praktische voordelen van een zonnescherm

 • Een aangename temperatuur in huis.
 • Biedt een meerwaarde voor je woning.
 • Kan warmte vasthouden en/of afstoten (lager energieverbruik).
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Het werkt ook als inbraakpreventie.
zonwering-vergelijken-beerze

Zonnescherm laten plaatsen in Beerze

Heb je geen ervaring met het plaatsen van zonwering of heb je geen tijd? Een voordelig zonnescherm installeren in Beerze via een professionele zonwering specialist is dan absoluut het overwegen waard. Je mag er dan vanuit gaan dat het geheel op de juiste manier aangesloten wordt, dat je recht blijft houden op garantie en dat de bediening perfect werkt. Op deze website vind je razendsnel experts die actief zijn in jouw postcodegebied. Hieronder staat precies beschreven wat er nodig is.

Een zonnescherm laten aanbrengen door een expert

 1. Systeem kiezen

  Je begint met na te denken over welk model geschikt is voor jouw woning. De buitenzonwering wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Binnenzonwering is juist bedoeld voor plaatsing in huis. Daarnaast is het goed om na te denken over het doel van het zonnescherm, markiezen of de lamellen. Belangrijke elementen zijn: een kamer koel maken, energie besparingen realiseren, de inkijk beperken (privacy), inbraakwerend, een fijne plek in de schaduw maken, lichtinval beter controleren of een aanvulling aanbrengen op jouw interieur.

 2. Maten doorgeven

  Noteer de afmetingen van het model dat je hebt uitgezocht. Selecteer ook waar je het wilt laten plaatsen. Bijvoorbeeld plaatsing achter het huis of bij de slaapkamers. Voeg schetsen toe om de opdracht te verduidelijken.

 3. Handmatige of elektrische bediening

  Kies de gewenste bediening. De voordeligste systemen zijn de zonwering met handmatige bediening (met stang of band). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Dat werkt middels een draaischakelaar, eventueel beschikbaar met tijdschakelaar. De meest luxe en handigste oplossing is draadloze bediening met App, afstandsbediening of handzender.

 4. Montagepartners vergelijken

  Heb je alle vragen beantwoord? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Je zal dan diverse offertes ontvangen van vakkundige zonweringsbedrijven uit Beerze en nabijgelegen plaatsen. Vergelijk de aanbiedingen op prijs, referenties, merk producten en nazorg. Kies de beste totaal-aanbieding en maak de deal rond.

 5. Installatie

  Ruim de oude zonwering netjes op en zorg dat alles opgeruimd is voor de experts. Het installatiebedrijf monteert het zonnescherm, markiezen of de plissés op de afgesproken plekken. Toets of de totale constructie correct is aangesloten. Inspecteer de werking en onderdelen goed. Mocht er iets zijn wat niet werkt, dan kan dit direct hersteld worden. Steeds vaker kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Direct zonwering offertes in je mail?

Snel een prijsindicatie van raambekleders in Beerze

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Beerze is het meest effectief om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Bovendien is het perfect om snel een schaduwplek te creëren op je kavel (dicht bij de muren). Het verhoogt het comfort binnen en buiten. Diverse modellen zoals het rolluik hebben een inbraakwerende werking en hebben een warmte- en geluidsisolerende werking. Zonwering voor buiten kan je bestellen in veel prints en zowel met handmatige als automatische bediening. De kosten variëren tussen de €500 t/m €2500. In het volgende hoofdstuk leggen we alles uit over de meest verkochte producten.

Genieten van terrasschermen & knikarmschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de buitengevel van je huis wordt geplaatst. Door middel van de twee knikarmen kan het schermdoek worden uitgerold. Hiermee is het vloeroppervlak eronder goed begaanbaar en zal het veel schaduw geven op jouw terras. Advies: het doek kan beschadigd raken door extreme weersomstandigheden. De prijzen variëren tussen de €850 – €2075.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • De doorloop blijft vrij.
 • Verkrijgbaar met wind- en zonsensor.

Het installeren van uitvalschermen

Een uitvalscherm is een effectieve en een goedkope manier om de zon buitenshuis te houden. Het biedt veel schaduw in huis zodat je binnen niet verblind raakt door de zonnestralen. Het is heel geschikt voor grote raampartijen waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Ze worden vaak gebruikt bij flatgebouwen en kantoren. Voor de achtertuin kun je beter wat anders kiezen. De prijsindicaties liggen zo tussen de €300 tot wel €1325.

 • Zowel luxe zonneschermen als voordelige opties.
 • Houdt de zon buiten en zorgt voor extra privacy.
 • Minder gevoelig voor wind en regen.

Het kopen van screens

Screens op maat laten maken in Beerze is het beste advies als je zoekt naar een mooie en strakke oplossing. Zonnescreens houden het warme zonlicht tegen en kan je helemaal integreren in een kozijn. Het doek van de screens bestaat uit glasvezel of polyester. De lichtdoorlatendheid kan je zelf bepalen. In het geval van daglicht kan je vanuit de kamer wel naar buiten kijken, andersom is dat niet het geval. Belangrijk: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid kan je het raam niet gebruiken om te luchten. De normale prijzen variëren tussen de €400 tot €1075.

 • Neemt heel weinig ruimte in.
 • Weersbestendig en houden jouw raam schoon.
 • Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken.

Adviezen over rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest toegepaste keuzes. En dat is niet vreemd: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, op maat te bestellen, ze houden lawaai tegen, en je bespaart op de energiekosten dankzij de isolerende werking. Ook hebben ze een inbraakpreventieve werking. Er zijn 3 modellen: een voorzetluik bevestigt men aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De gemiddelde tarieven variëren tussen de €270 – €1300 voor rolluiken bestellen in Beerze.

 • Op te rollen in enkele seconden.
 • De gehele slaapkamer is donker.
 • Altijd met goede garantie.

De pluspunten van markiezen

Een markies is een stijlvol systeem en een echte blikvanger (bijzondere uitstraling). Het gaat hier om een constructie van hout / aluminium waar het doek overheen komt. Markiezen wordt vaak gekozen door eigenaren van klassieke woningen of restaurants. Ze geven een boost aan de authenticiteit van het pand. Behalve dit model kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel die je vaak bij winkels ziet. De verwachte tarieven liggen zo tussen de €640 tot wel €1825.

 • Volledig maatwerk mogelijk qua breedte, kleur en materiaal.
 • Je uitzicht blijft behouden.
 • Beschermt je woning ook van opzij.

Andere modellen en systemen

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: een los te spannen doek voor in de tuin, op straat of andere plekken.
 • Terrasoverkapping: handige verrijdbare parasol voor het terras.
 • Buitenjaloezieën: eenvoudig open, dicht of half dicht te draaien.

Een fijne temperatuur in de kamer d.m.v. buitenzonwering!

Vraag een gids aan met het hele assortiment

Raamdecoratie Beerze: alle gordijnen voor binnen

In het geval van binnenzonwering worden de systemen aan de binnenkant van het kozijn geplaatst. Via raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Zo kan je voorkomen dat er warm zonlicht in huis komt waardoor het aangenaam koel blijft. Vaak is het een toevoeging aan jouw interieur. Noemenswaardig: met raamdecoratie verbeter jij de isolatie van je huis. De minimale investeringen schommelen tussen de €380 en €800. In de box hieronder behandelen we de meest interessante keuzes.

Rolgordijnen: een veelzijdig aanbod

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. Het is voordelig, makkelijk te plaatsen, eenvoudig in gebruik en de garanties zijn vaak goed. Rolgordijnen zijn te bestellen in praktisch alle kleuren en prints zodat ze niet misstaan bij je interieur. Er zijn verschillende varianten zoals dakraam, waterafstotende, transparante, verduisterende, lichtdoorlatende, elektrische en de duo rolgordijnen. De onkosten liggen zo tussen de €52,50 tot €190.

 • Handige optie voor tijdelijke of goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Beerze: zonder problemen zelf aan te brengen.
 • Te koop in allerlei stoffen en indrukwekkende uitvoeringen.

Vouwgordijnen: bekijk het assortiment

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een speelse en karakteristieke ambiance aan je huis. Ze zijn eenvoudig te bedienen. Voor jouw vouwgordijn kan je kiezen uit diverse stoffen. De keuze voor de stof bepaalt de lichtdoorlatende werking van het gordijn. Bovendien helpen ze tegen een slechte akoestiek. Verwacht prijsindicaties van €110 tot €425.

 • Je hebt maar beperkt ruimte nodig boven het kozijn.
 • Maatwerk is voor elk raam mogelijk.
 • Praktisch te onderhouden: met de hand snel te wassen / reinigen.

Plissé: specificaties en kosten

Plissé gordijnen kan je aan de bovenkant en onderkant open laten. Je bedient ze eenvoudig met een trekkoord en je kunt spelen met de lichtinval. Een stijlvolle raamdeco die bij elke woonstijl past. In de winkel vind je veel modellen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes kun je herkennen aan de honingraat vouw. Met Top down – bottom bepaal je zelf jouw mate van privacy. Raambekleders werken met een prijskaartje van €60 tot +/- €180.

 • Past bij elke interieurstijl.
 • Uitstekende isolatiewaarden en dus energiebesparend.
 • Dupligordijnen op maat: voor elke lengte een geschikt model.

Jaloezieën Beerze: specificaties en kosten

Jaloezieën zijn horizontale plaatjes die je in verschillende standen kunt zetten met een ophaalsysteem. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit diverse dessins en materialen zoals bijvoorbeeld hout, bamboe, aluminium, PVC, kunststof. Dankzij houten jaloezieën ben je zelf in control wat betreft de zichtlijnen, licht en beschutting. Disclaimer: het zijn echte stofvangers die je regelmatig moet schoonmaken. Houd rekening met een prijs van €85 tot €220.

 • Zonder moeite open te zetten (of te sluiten).
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe als je extra dunne lamellen wil.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale jaloezieën van producten zoals pvc, kunststof, aluminium, bamboe, stof. Ideaal voor brede / grote ramen en bij een strak en simpel interieur. Verticale lamellen zijn handmatig te openen en sluiten, vragen niet om veel onderhoud en kan je ook ophangen in de badkamer. De tarieven beginnen bij €70 en kunnen oplopen tot €190.

 • Een tijdloze aanblik voor jouw interieur.
 • Prima binnenzonwering voor hoge ramen en brede kozijnen.
 • Montage kunststof kozijn: 100% maatwerk en eenvoudig zelf plaatsen.

Shutters: luxe raambekleding in Beerze voor jouw woning

Shutters zijn strakke binnenluiken met een heel natuurlijke look. Het zijn unieke producten die jouw interieur helemaal compleet maken. Blinds zijn exclusief, dragen veel bij aan de waarde van je huis en een duurzame optie (goed voor het milieu). Past op bijna elk raam zoals valramen, schuiframen, vaste ramen, draaikiepramen, ronde ramen, dakramen. Goed om te weten: shutters zijn wel relatief duur. De investeringen starten vanaf €440. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €870.

 • Verhogen de waarde van de woning.
 • Ook geschikt als roomdivider of kastdeur.
 • Houten kozijnen: montage gaat eenvoudig en snel.

Horren en hordeuren bestellen

Maatwerk horren in Beerze zorgen voor frisse lucht in huis en hebben een gunstig effect op vliegen, motten, wespen en muggen. Voor elk raam of deur is er een geschikt model: hor met scharnier, lamellenhor, plissé hor, voorzethor, rolhor, inzethor. Allergieën of hooikoorts? Overweeg dan ook een pollenwerende hor. Advies: de hor houdt de zon niet tegen. Wil je dit wel? Kies dan voor een innovatieve duo-plissé hor. Deze houdt kleine dieren buitenshuis en houdt ook nog eens de zon buiten. De kosten beginnen bij zo’n €70 en lopen op tot €800.

 • Voor bijna ieder raamtype: vast raam, draai-kiepraam, tuimelraam, schuifraam, valraam, uitzetraam.
 • Fijne manier om woning te ventileren.
 • Altijd zorgeloos een raam openzetten.

De perfecte raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

Vrijblijvend 3 aanbiedingen van professionele winkels

Vergelijk kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 25 juni 2024 worden samengesteld a.d.h.v. een aantal keuzes: het type model, het materiaal, het inmeten (afmetingen) en de bediening. In de tabel hierna vind je de huidige prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Beerze in juni 2024.

Zonwering systeemGroottePrijsindicatie
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€850 – €2325
Uitvalschermtot 4 meter breed€395 – €1425
Screens3 – 4 meter breed€275 – €1100
Rolluik1 – 4 meter breed€325 – €1300
Rolgordijn200 x 100 cm€75 – €165
Lamellen250 x 250 cm€60 – €205
Jaloezieën150 x 250 cm€65 – €280
Plisségordijnen100 x 130 cm€125 – €350
Gemiddelde prijzen zonnewering incl. montage in de Provincie Overijssel.

Vergelijk merken zonwering

Zit jij na te denken over zonwering kopen? Er bestaan flink wat merken die je kunt kiezen. Elk merk heeft zijn pluspunten en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Beerze. In de volgende tabel vind je uitleg over de beste verkochte merken. Daardoor heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: toonaangevende fabrikant van zonschermen, screens en rolluiken.
 • SunCircle: maatwerk producten gemaakt in Nederland.
 • Verano: winnaar van verschillende Red Dot Awards.
 • Zonnelux: familiebedrijf (1974) met de beste maatwerkproducten voor binnen.
 • Heroal: vervaardigd uit hoogwaardige aluminium grondstoffen.
 • Stobag: zon- en weerbeschermingsoplossingen voor huis en tuin.
 • Renson: unieke totaalconcepten voor gevelbekleding projecten groot en klein.
 • Velux: een van de bekendste producenten van dakramen en raamdeco.
 • Luxaflex: grote variatie aan o.a. horren, jaloezieën, shades, en gordijnen.
 • Somfy: innovatieve en gemakkelijk te bedienen elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: kwaliteitsleverancier van horren, plissé deuren en shutters.
 • Veneta: snel en kosteloos thuisadvies door een specialist (incl. inmeten).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hornbach, IKEA, Hubo, Karwei, Praxis en Bol.com, Wehkamp, FonQ, Leen Bakker, Kwantum.
 • Andere merken: Toppoint, Deponti, Weinor, Novoferm, Husol, Roma en Schlappi, Sunway, Milano, Lumenguard, Copaco, Dickson.

Gegevens van regionale zonwering experts rondom Ommen

Goedkope zonwering kopen in Beerze? In contact komen met een bekend zonweringsbedrijf in jouw regio? In de onderstaande tabel vind je gegevens en adressen van woonwinkels en gordijnwinkels in deze regio. Misschien kunnen ze je advies geven. Via deze website vergelijk je ook leveranciers en showrooms in Punthorst, Stegeren en Vilsteren.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Tips voor zonwering per ruimte

Elk raam behoeft een vitrage die afgestemd is op jouw interieurstijl. We geven je nu een verdieping in de meest praktische zonweringsmodellen per ruimte.

 • Keuken: veel mensen kiezen voor shutters en duettes aan de binnenzijde.
 • Badkamer: elke privé douche mooi afwerken met vochtafstotende modellen en materialen.
 • Woonkamer: koop verduisterende gordijnen om ook overdag te genieten van heerlijke koele temperaturen.
 • Slaapkamer: met geluidswerend rolluiken maak jij de nachten stiller en koeler.
 • Zolderraam: handig duettes, horren en plissés voor de draai-kiepramen op zolder.
 • Dakkapel: laat jouw rolgordijnen op maat bestellen voor een uitbouw.
 • Balkon: met een balkondoek creëer je jouw eigen zonnescherm.

Terras en Serre
Ook in Nederland zijn temperaturen van 30 graden of meer geen uitzondering meer. Het huidige assortiment bestaat uit veel modellen buiten- en serrezonwering. Wat dacht je van automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, handige parasols of moderne buitenjaloezieën voor een serre, overdekt terras of overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten aanbrengen. Bekijk ook meer informatie over: Zonwering offerte.

Wat moet ik weten over mijn woning verkoelen?

Wat is op dit moment de beste zonwering?

Elke woning heeft eigen karakteristieken. De meest optimale zonnewering in jouw individuele situatie komt tot stand door: de benodigde afmetingen, hoe je tuin gelegen is, de buitenmuren (kozijnen) en jouw maximale budget. Het handige aan binnenzonnewering is dat het verkrijgbaar is in oneindig veel kleuren, designs en afmetingen. Je interieur moet hier natuur wel schikt voor zijn. Buitenzonwering werkt beter om de zon te weren, brengt significante verkoeling, maar trekt wel meer de aandacht (aan de buitenzijde van de woning).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in Beerze?

De verwachte kosten van zonwering zijn van veel factoren afhankelijk. De standaard tarieven hebben we hierna kort toegelicht. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €550. Screens €220 per raam. In het geval van een knikarmscherm lopen de kosten op tot zo’n €1125. Een uitvalscherm is wat voordeliger (+/- €650). Een handmatig-rolluik kost €500. Voor jaloezieën betaal je zo’n €270 op basis van één kozijn. Voor shutters ben je meer kwijt (plusminus €840). Voordelige gordijnen voor binnen zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (te bestellen vanaf €125 per raampartij). De totale tarieven zijn afhankelijk van; het type / model, de maximale breedte, de bedieningsopties, materiaalgebruik, kleuren en montagetarieven.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Beerze?

Met betrekking tot zonweringsproducten is het aanbod gigantisch groot. Let goed op zaken als het inmeten en monteren. Je kan ervoor kiezen om de maatwerkproducten zelf in te meten, echter bestaat er ook de de montage met inmeetservice in Beerze. In die situaties komt een deskundige expert die ieder raam opmeet aan huis. Als de gehele bestelling binnen is zal een professional het zonnescherm fatsoenlijk bevestigen. Zo geniet je van ideale zonnewering, langere garantieperiodes en een fraai afgewerkt product.

Wat is slimme zonwering?

Kies jij voor de normale handbediening, handzenders / afstandbedieningen of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering zal de nieuwe standaard worden. Een handmatig systeem met een handslinger werkt prima, maar het kan praktischer. Draadloze bediening (tijdschakelaar, afstandsbediening, handzender, mobiele app) is steeds meer in opkomst omdat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Bij regen of wind kunnen de rolluiken of screens automatisch aangestuurd worden. Wanneer de zon aanwezig is kan jij een screen of rolluik automatisch laten dichtzakken. Shutters, gordijnen en jaloezieën kan je op ingestelde tijden automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat werkt via internet maakt jouw woning dus een stuk slimmer. De kosten van smart rolluiken & schermen komen uit rond de €425.

Geschreven door: Michiel. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 7736

Plaats een reactie