Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Keent vergelijken

Wil je extra verkoeling of meer privacy met zonwering in Keent? Zonwering heb je zowel voor binnen als buiten. Je laat dit al plaatsen vanaf €95,00. Professionele buitenzonwering als een knikarmscherm werkt erg goed tegen hevige zon. Daarnaast creëert een zonnescherm een aanzienlijke hoeveelheid schaduw waar jij, als het warm is, kunt zitten. Binnenzonwering als bijv. gordijnen of luxaflex kan je kopen voor een lagere prijs en is een prima aanvulling op jouw interieur. Je hebt de keuze uit bijzonder veel diverse systemen. Op dit portaal vind je een complete gids dat zorgt dat je goed voorbereid een offerte kan aanvragen. In aanvulling daarop bekijk je een indicatie van de kosten en contactgegevens van diverse zonwering specialisten in Keent en de omliggende regio.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Een koele woonkamer en lekkere temperatuur in de slaapkamer.
 • Voeg extra waarde toe aan je huis met professionele producten.
 • Besparen op de stookkosten door isolerende werking.
 • Genieten van extra privacy.
 • Rolluiken maken je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
zonwering-vergelijken-keent

Zonnescherm laten plaatsen in Keent

Ben je zelf niet technisch aangelegd of heb je geen tijd? Een voordelig zonnescherm installeren in Keent via een regionale zonwering specialist kan jouw dan veel voordeel opleveren. Je bent dan verzekerd dat het product op de juiste wijze aangebracht wordt, dat er niks stuk gaat en je krijgt een uitgebreide demonstratie. Op dit platform vind je snel experts in de regio. In de onderstaande koopgids leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een zonnescherm laten aanleggen door een vakspecialist

 1. Kies een systeem

  Ten eerste bepaal je welk soort systeem matcht met jouw woning en wensen. Een buitenzonwering wordt aan de gevel bevestigd (buitenkant). Binnenzonwering is juist bedoeld voor plaatsing in huis. Beschrijf ook het belangrijkste doel van het knikarmscherm of de shutters. Zonwering kan diverse rollen vervullen: een kamer koel maken, het verminderen van energiegebruik, zorgen voor meer privacy, inbrekers afschrikken, extra schaduw, lichtinval tegengaan of een twist geven aan jouw interieur.

 2. Meet de maten op

  Meet alle maten goed op van het gewenste model. Bepaal ook meteen waar het geplaatst moet worden. Je kunt kiezen voor o.a. aan de voorkant of op de 1e of 2e verdieping. Maak foto’s om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Hoe wil je het bedienen?

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De simpelste producten zijn de zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). Wil je iets meer comfort, dan kies je de elektrische bediening. Dit wordt uitgevoerd met een handige draaiknop, soms ook uitgevoerd met tijdschakelaar. De hoogst geprijsde en meest hippe oplossing is draadloze bediening met App of afstandsbediening.

 4. Vergelijk leveranciers

  Heb je jouw project helemaal in kaart gebracht? Deel dan je adresgegevens en telefoonnummer. Je zal dan diverse offertes ontvangen van vakkundige zonweringsbedrijven uit Keent en omliggende plekken. Vergelijk de prijsindicaties en check kwaliteit, garantie, nazorg, klantenservice. Neem de beste aanbieding en teken de opdrachtbevestiging.

 5. Montage

  Probeer de oude zonwering te demonteren en zorg voor een opgeruimde werkplek voor de specialisten. Het installatiebedrijf monteert het uitvalscherm of de jaloezieën zoals overeengekomen. Loop na of alles juist is vastgezet. Vaak volgt er nog even een korte demonstratie. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. In veel gevallen kan je een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse inspectie.

Direct zonwering offertes in je mail?

Meteen een prijsopgave van raambekleders in Keent

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Keent werkt erg goed om een fijn binnenklimaat te creëren. Ook creëert het een heerlijke schaduwplek op buitenplekken. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Meerdere artikelen zoals met name rolluiken werken inbraakwerend en isoleren bovendien de woning. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €350 tot wel €2675. In het gedeelte hieronder bespreken we de meest bekende producten.

Korte info over knikarmschermen & terrasschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. Door middel van de vaste knikarmen kan het schermdoek worden uitgerold. Omdat het scherm op hoogte wordt geplaatst blijft jouw terras optimaal begaanbaar en levert het systeem veel schaduw op rondom de ramen. Advies: het scherm kan beschadigd raken door extreme weersomstandigheden. De kosten bedragen tussen de €850 tot zo’n €2125.

 • Tijdens warme zomers een fijne terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • Handmatige of elektrische bediening.

Kiezen voor uitvalschermen

Het uitvalscherm is een klassiek zonnescherm en een voordelige manier om een raam te beschermen tegen zon. Je krijgt hierdoor lekker veel schaduw in huis zodat je bijvoorbeeld lekker tv kunt kijken. Een vaak gekozen optie bij grotere ramen en waar geen doorloop onder het scherm nodig is. Ze worden vaak gebruikt bij flatgebouwen en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De onkosten komen uit tussen de €400 t/m €1250.

 • Voordelig zonnescherm voor elke woning.
 • Voor flatgebouwen, kantoren, balkons en voortuinen.
 • Met sterke wind- en stormvaste armen.

Het comfort van screens

Screens op maat laten maken in Keent is een goed alternatief als je een mooi weggewerkt systeem zoekt. Zonnescreens reflecteren het zonlicht en zijn niet zo vatbaar voor wind. Het materiaal polyestervezels of glasvezel. Je kunt het doek van het screen zelf samenstellen. In het geval van daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken, van buiten naar binnen gaat niet. Voorwaarden: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid kan je het raam niet even op een kier zetten. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €325 – €1075.

 • Te bestellen in iedere afmeting.
 • Houdt zon en warmte uitstekend buiten.
 • Mogelijkheid om te integreren in het kozijn.

Handige rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest toegepaste keuzes. Er zijn duidelijke pluspunten: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), ze weerkaatsen het zonlicht, ze houden lawaai tegen, en je bespaart er energie door (in zomer en winter). Als extra pluspunt houden ze inbrekers buiten de deur. Tegenwoordig heb je 3 type systemen: het voorzetrolluik plaatsen ze aan de buitengevel boven het raam, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt in de gevel gemonteerd. De verwachte tarieven komen uit tussen de €250 t/m €1400 voor rolluiken bestellen in Keent.

 • Te koop met band/koord of motor.
 • De gehele slaapkamer is donker.
 • Altijd met goede garantie.

Praktische markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering die het zonlicht ook van opzij tegenhoudt. In de basis is het een houten, stalen of aluminium frame wat afgewerkt is met een sterk doek. Markiezen zie je met name bij jaren 30 woningen. Ze dragen bij aan een romantische uitstraling van gebouwen. Naast de basismodellen heb je ook het klapmodel en het petmodel die je vaak bij winkels ziet. De gemiddelde tarieven bedragen tussen de €720 t/m €1800.

 • Bijzondere kleuren en motieven beschikbaar.
 • Je uitzicht blijft behouden.
 • Sterk systeem dat tegen een stootje kan.

Overige systemen voor buiten

 • Verandazonwering: het hele jaar genieten in je tuin dankzij serrezonwering.
 • Zonweringdoek: uitstekende bescherming tegen UV-straling.
 • Terrasoverkapping: grote parasols die je kunt verrijden met wieltjes.
 • Buitenjaloezieën: een hypermodern systeem voor jouw woning.

Een comfortabele temperatuur in een ruimte met buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie Keent: alles over inmeten en ophangen

Via binnenzonwering kan je aan de binnenkant van het huis het zonlicht beperken. D.m.v. raambekleding kan jij de lichtinval volledig zelf controleren. Hiermee voorkom je dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat je geniet van een koel huis. Daarnaast kan het ook echt een eyecatcher zijn. Belangrijk: raamdecoratie heeft ook een isolerende werking. De minimale investeringen liggen zo tussen de €300 en €800. In deze koopgids beoordelen we de meest interessante installaties.

Rolgordijnen: alle informatie op een rij

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. Het is betaalbaar, simpel te plaatsen, simpel af te rollen en het is geschikt voor bijna elk raam. Rolgordijnen kan je bestellen in velerlei dessins en kleuren wat ervoor zorgt dat het past in jouw interieur. Er bestaan verschillende varianten zoals elektrische, verduisterende, lichtdoorlatende, waterafstotende, transparante, dakraam en het duo rolgordijn. De kosten liggen tussen de €45,00 en €150.

 • De juiste keuze als het gaat om goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Keent: relatief eenvoudig zelf aan te brengen.
 • Beschikbaar in uiteenlopende stoffen en unieke modellen.

Vouwgordijnen: praktische info en voordelen

Vouwgordijnen bieden een luxueuze en brocante ambiance aan je woning. Je bepaalt zelf welk deel van het raam bedekt wordt. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. De keuze voor de stof bepaalt hoe lichtdoorlatend het gordijn is. Ook helpen ze tegen een slechte akoestiek. Raambekleders werken met kosten van €110 tot zo’n €375.

 • Zijn netjes weg te werken.
 • Eenvoudig op maat laten maken (maatwerk).
 • Goed te onderhouden: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: bekijk voordelen en info

Plissé gordijnen kan je aan de bovenkant en onderkant open laten. Het bedienen gaat middels een koord en je kunt spelen met de lichtinval. Het is een fraaie vorm van raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Je hebt verschillende modellen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de achterkant een isolerende stof (honingraat uitstraling). Met Top down – bottom heb je nog meer vrijheid in lichtinval en privacy. Houd rekening met onkosten van €50 tot €160.

 • Je bepaalt zelf de lichtdoorlatendheid.
 • Extra isolerende werking.
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën Keent: bekijk het aanbod

Jaloezieën zijn horizontale platen die je in verschillende standen kunt zetten met een koord of elektrisch systeem. Je kunt kiezen uit mega veel dessins en materialen als bijv. hout, stof, PVC, aluminium, bamboe. Door te kiezen voor houten jaloezieën regel je super eenvoudig de zichtlijnen, licht en beschutting. Disclaimer: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Houd rekening met een tarief van €75 tot +/- €230.

 • Snel en simpel bij te stellen wanneer de zon schijnt.
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: een trendy uitstraling.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale latten van materialen zoals aluminium, bamboe, hout, pvc, stof. Praktisch voor lange / grote ramen en matchen goed met een strak en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, zijn gemakkelijk schoon te houden en kan je ook ophangen in de badkamer. De prijzen starten bij om en nabij de €55. Voor dure modellen kun je rekenen op €205.

 • Een tijdloze aanblik voor jouw interieur.
 • Voor hoge kozijnen is deze binnenzonwering een ideale oplossing.
 • Montage kunststof kozijn: bij goed onderhoud heb je lange garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Keent vakkundig gemonteerd

Shutters zijn prachtige binnenluiken met een heel stoere look. Het zijn unieke producten die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. Blinds zijn uniek, ze maken je woning meer waard en een duurzame keuze. Geschikt voor bijna elk raam zoals valramen, schuiframen, dakramen, ronde ramen, draaikiepramen, vaste ramen. Let op: shutters vergen een behoorlijke investering. De onkosten beginnen bij €430 en bedragen voor een luxe model zo’n €880.

 • Eventueel in de hypotheek mee te financieren.
 • Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Informatie over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Keent zorgen voor ventilatie in huis en zorgen dat je eindelijk af bent van muggen, vliegen, spinnen en ander ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan: voorzethor, rolhor, plissé hor, hordeur, inzethor, hor met scharnier. Hooikoorts of allergieën? Bestel dan de speciale pollenwerende horren. Belangrijk: een hor is niet zonwerend. Je kunt je dan beter verdiepen in een innovatieve duo-plissé hor. Dit type weert insecten maar heeft ook een zonwerend doek. De prijsverwachtingen beginnen bij €87,5 en kunnen oplopen tot €600.

 • Past op bijna elk type raam: draairaam, valraam, tuimelraam, vast raam, draai-kiepraam, schuifraam.
 • Eenvoudiger en veiliger ventileren.
 • Ook ideaal voor hooikoortspatiënten.

De perfecte raamdecoratie voor elke smaak

Direct meerdere aanbiedingen van vakmannen uit de buurt

Vergelijk kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 30 mei 2024 worden gecalculeerd op basis van allerlei zaken: het type model, de materiaalkeuze, de grootte van het systeem en de bedieningsopties. In het schema hieronder bespreken we de huidige tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Keent in mei 2024.

ZonweringFormaatVerwachte tarieven
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€835 – €2075
Uitvalscherm200 – 600 cm breed€360 – €1400
Screens3 – 4 meter breed€270 – €950
Rolluik1 – 4 meter breed€325 – €1325
Rolgordijntot 2 meter breed€50 – €175
Lamellen200 x 180 cm€80 – €210
Jaloezieën150 x 150 cm€70 – €280
Plisségordijnen100 breed€100 – €370
Verwachte prijzen zonnewering met montage in de Provincie Groningen.

De beste merken zonwering

Sta je op het punt van zonwering kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten om uit te kiezen. Welke winkelier heeft zo zijn kenmerken en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Keent. In de tabel hierna bieden wij een overzicht met de meest verkochte merken. Zo heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: meesters in zonwering en rolluiken.
 • SunCircle: altijd gemonteerd door ervaren en deskundige monteurs.
 • Verano: altijd een Verano partner bij jou in de buurt.
 • Zonnelux: de sfeerbepaler in jouw interieur.
 • Heroal: duurzame, kwalitatieve en veilige systemen.
 • Stobag: eigen producten met award winning designs en functionaliteiten.
 • Renson: sterk netwerk van lokale specialisten voor al jouw gevelbekleding.
 • Velux: gordijnen aanpassen aan jouw kamer, stijl en smaak.
 • Luxaflex: groot assortiment in alle categorieën binnen- en buitenzonwering.
 • Somfy: geautomatiseerde jaloezieën, gordijnen en elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: perfect passende systemen, eenvoudig te monteren.
 • Veneta: gratis kleurstalen, direct van de fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, IKEA, Praxis, Karwei, Hubo & Wehkamp, Kwantum, FonQ, Bol.com, Leen Bakker.
 • Zie ook: Novoferm, Deponti, Bece, Toppoint, Roma, Husol en Copaco, Dickson, Swela, Milano, Sunway, Lumenguard.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Oss

Goedkope zonwering kopen in Keent? Wil jij contact leggen met een hoog aangeschreven zonweringsbedrijf in de omgeving? In de tabel hieronder bekijk je contactgegevens van raambekleders en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Wellicht kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Op deze site check je ook montagepartners en shops in Neerlangel, Grave en Neerloon.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk type zonwering per ruimte

Elke kamer vraagt weer om een ander type vitrage die in lijn is met de individuele ruimte. We gaan nu verder in op de meest praktische buiten- en binnenzonweringsproducten per ruimte.

 • Keuken: praktisch en sfeervol kunnen perfect samengaan.
 • Badkamer: let met name op vochtbestendigheid en privacy in de douche.
 • Woonkamer: met een verduisterend gordijn houd je de warme in de winter binnen.
 • Slaapkamer: kies voor goed verduisterende en geluidswerende gordijnen voor rustige nacht.
 • Zolderraam: voordelige raamdeco voor een draai-kiepraam op thuiskantoor of hobbykamer.
 • Dakkapel: je kunt de rolgordijnen op maat eenvoudig zelf monteren.
 • Balkon: in de zomer heerlijk genieten van je privé dakterras met balkondoek en/of zonnescherm.

Serre of Terras
Van juni t/m september kan het al snel 30 graden worden. Men verkoopt verschillende soorten buiten- en serrezonwering. Zo kan je kijken naar automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, handige parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor je overkapping of serre. Een zonnescherm voor een glazen dak kun je van binnenuit of buitenaf laten ophangen. Bekijk snel meer details over: Jaloezieën.

FAQ: op welke manier krijg ik schaduw en koele temperaturen in huis?

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Elke huis heeft weer andere wensen. De meest ideale zonnewering voor jouw situatie is afhankelijk van de benodigde afmetingen, de actuele situatie rondom de woning (tuin), de buitenmuren (kozijnen) en natuurlijk jouw maximale budget. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat het geleverd kan worden in veel kleuren, materiaaltypes en prijssegmenten. Helaas kan er wel altijd wat licht doorschijnen. Buitenzonwering is doorgaans net wat effectiever, geeft ook meer verkoeling, maar zal wel wat meer opvallen (aan de buitenzijde van de woning).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in Keent?

De verwachte kosten van zonwering zijn van veel factoren afhankelijk. De verwachte kosten bieden we hierna aan. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €600. Zonnescreens €255 per kozijn. Wanneer je kiest voor een zonnescherm stijgen de kosten al gauw naar €1100. Met een uitvalscherm ben je een stuk goedkoper uit (+/- €775). Een instap-rolluik kost €475. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €295 per raampartij. Shutters zijn een stuk duurder (plusminus €780). Budget opties zijn rolgordijnen, lamellen en plisségordijnen (verkrijgbaar vanaf €115 op basis van 1 raam). De totale kosten worden berekend a.d.h.v. het model, het inmeten (afmetingen), elektrische of handmatige bediening, het soort materiaal, motiefjes en montage.

Kan ik ook gebruik maken van de inmeetservice en montageservice in Keent?

Ten aanzien van zonweringsproducten kan je kiezen uit veel producten. Je moet altijd rekening houden met correct inmeten en de montage. Je kan ervoor kiezen om de maatwerkproducten zelf in te meten, echter bestaat er ook de de montage plus inmeetservice in Keent. Als je hiervoor kiest dan plan je een afspraak met een deskundige montagepartner die de gevels en raamkozijnen goed inspecteert en opmeet. Als alle dingen zijn besteld komt de expert de zonwering degelijk installeren. Dankzij de montageservice heb je gegarandeerd correct werkende zonnewering, langere garantieperiodes en snelle hulp / ondersteuning bij problemen.

Wat is slimme zonwering?

Grofweg onderscheiden we de standaard handbediening, bediening met een afstandsbediening of een domotica systeem met WiFi? Slimme zonwering gaan we de komende jaren veel zien. Een handmatig zonnescherm met opwindmechanisme is werkbaar, toch kan het gebruiksvriendelijker. Draadloze bediening (middels een tijdschakelaar, draaiknop, mobiele app, handzender) biedt al voordeel dat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Als het regent kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. Als de zon hevig schijnt laat je het rolluik of de screens snel zakken. Shutters, jaloezieën en gordijnen kunnen op tijd automatisch open en dicht. Een toepassing met online functies geeft je meer flexibiliteit. De verwachte prijzen van smart rolluiken en screens liggen rond de €400.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 mei 2024
Postcodegebied: 5359

Plaats een reactie