Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Neerlangel vergelijken

Een aangename temperatuur in huis met zonwering in Neerlangel? Zonwering heb je in een binnen- en buitenuitvoering en regel je al vanaf €92,50. Buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een uitvalscherm is ideaal om je woning koel te houden. Eveneens creëert een zonnescherm een schaduwrijke en windvrije plek waar je prima kunt zitten in de zomer. Binnenzonwering als gordijnen of luxaflex is te bestellen voor gunstige prijzen en is direct een aanvulling op jouw interieur. Winkels verkopen tegenwoordig tientallen afzonderlijke toepassingen. Via zonweringaanbiedingen.nl vind je een praktische keuzegids waar we de voor- en nadelen van ieder systeem bespreken. Daarbij delen we de huidige tarieven en adressen van regionale zonwering specialisten in Neerlangel en de omliggende regio.

Waarom kiezen voor een zonnescherm

 • Tijdens warme zomerdagen toch koel in huis.
 • Je verhoogt de sfeer in en rond je woning.
 • Het isolerende effect maakt dat jouw energieverbruik kan dalen.
 • Beperkt zonneschade aan meubels en andere spullen.
 • Beveilig je huis met rolluiken / screens (inbraakwerend).
zonwering-vergelijken-neerlangel

Zonnescherm laten plaatsen in Neerlangel

Wil je alles vakkundig laten installeren of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Neerlangel middels een professionele zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je weet dan 100% zeker het geheel op de goede manier aangebracht wordt, dat niets beschadigt en dat de afstandsbediening ook goed werkt. Op deze website vind je razendsnel leveranciers in de gemeente. Hieronder lees je precies wat je moet doen.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Systeem kiezen

  Ten eerste bepaal je welk model matcht met jouw woning en wensen. Kies je voor buitenzonwering, dan wordt dit gemonteerd aan de buitenmuur. Ga je voor binnenzonwering, dan wordt dat aan de binnenkant van het kozijn geplaatst. Kies bewust: denk na over de functionaliteiten van bijv. het knikarmscherm of de gordijnen. Je kunt het gebruiken voor o.a. een aangenaam binnenklimaat, extra isolatie, je privacy verhogen, inbraak belemmerend, schaduwplekken realiseren, de lichtinval reguleren of extra sfeer in de woning brengen.

 2. Welke maat heb je nodig?

  Bereken de ideale maten van jouw installatie. Bepaal ook meteen waar het aangebracht moet worden. Dit kan zijn aan de overkapping of op de 1e of 2e verdieping. Selecteer eventueel foto’s zodat de vakman vooraf over alle info beschikt.

 3. Selecteer bediening

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De standaard producten zijn de zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of band). Een andere mogelijkheid is elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een handige draaiknop, optioneel met tijdschakelaar. De meest kostbare en meest moderne optie is draadloze bediening met App of afstandsbediening.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  Heb je jouw project helemaal in kaart gebracht? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Per mail ontvang je dan enkele offertes van relevante zonweringsbedrijven uit Neerlangel en nabijgelegen plaatsen. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer betalingscondities, kosten en nazorg. Kies de beste aanbieding en neem contact op met de betreffende partij.

 5. Installatie

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en zorg dat alles opgeruimd is voor de vakmannen. De vakman installeert het uitvalscherm of de duettes zoals jij dat wilt. Controleer of het nieuwe apparaat goed is aangesloten. Laat hem/haar een demo geven. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. Steeds vaker kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Vraag direct een zonwering offerte aan

Snel een prijsindicatie van raambekleders in Neerlangel

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Neerlangel is heel erg handig om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Ook is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op jouw terras. Ideaal dus voor zowel binnen als buitengebruik. Sommige opties zoals het rolluik houden inbrekers buiten de deur en isoleren bovendien de woning. Zonwering voor buiten is beschikbaar in diverse dessins en afmetingen. Gemiddeld betaal je een bedrag tussen de €225 tot €2800. In het volgende hoofdstuk bespreken we de meest praktische types.

Het installeren van terrasschermen en knikarmschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat je buiten aan je huis vast monteert. Middels de knikarmen zal het schermdoek naar buiten worden gedraaid. Hierdoor is het vloeroppervlak eronder goed begaanbaar en creëer je een schaduwrijke plek in de tuin. Belangrijk: het zonnescherm kan vies worden door regen. De totale investeringen variëren tussen de €925 t/m €2175.

 • Wordt vaak gekozen als terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • Eenvoudig te bedienen (ook elektrisch leverbaar).

Prijzen en voordelen van uitvalschermen

Het uitvalscherm is een klassiek zonnescherm en een slimme manier om de zon buitenshuis te houden. Daardoor heb je lekker veel schaduw in huis zodat de binnentemperatuur niet te veel oploopt. Het is heel geschikt voor ramen die dicht blijven of naar binnen toe opengaan waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Ze worden vaak gebruikt bij flatgebouwen en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De verwachte kosten variëren tussen de €350 tot zo’n €1350.

 • Een zeer betaalbaar zonnescherm.
 • Ook geschikt voor hoge gebouwen en appartementencomplexen.
 • Bediening met motor is mogelijk.

Details over screens

Screens op maat laten maken in Neerlangel is een uitstekende keuze als je een strakke gevel wilt overhouden. Zonnescreens zijn goed in het filteren van zonlicht en kan je helemaal integreren in een kozijn. De doeken worden gefabriceerd van vezels van polyester of glasvezel. Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende en verduisterende screens. Tijdens daglicht heb je altijd zicht naar buiten. Maar van buiten naar binnen is dit niet mogelijk. Kanttekening: als het screendoek omlaag is kan je het raam niet openen. De totale investeringen schommelen tussen de €350 en €1000.

 • Bedekt het hele raam.
 • Zowel de cassette als het doek in diverse kleuren beschikbaar.
 • Vanuit de kamer kan je wel naar buiten kijken, niet andersom.

Waarom kiezen voor rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. En dat is niet vreemd: de bediening is eenvoudig (hand- of elektrische bediening), ze houden de warmte buiten het huis, ze houden geluiden van straat uitstekend buiten en ze verduisteren de slaapkamer. Eveneens heeft het een effect op inbraakkans (preventieve werking). Binnen dit segment heb je 3 type systemen: het voorzetrolluik is geschikt voor bestaande bouw, een opbouwrolluik wordt in het kozijn verwerkt (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik (wordt achter de stenen geplaatst). De verwachte kosten komen uit tussen de €350 en €1250 voor rolluiken bestellen in Neerlangel.

 • Perfecte / 100% verduistering.
 • Een volledig verduisterde kamer.
 • Altijd met goede garantie.

Handige markiezen

Een markies is een stijlvol systeem met een prachtige uitstraling. Het is eigenlijk een constructie van hout / aluminium waarover een doek wordt gelegd. We zien markiezen vaak bij oudere woningen. Ze geven een boost aan een romantische uitstraling van woningen. Behalve dit model is er nog een petmodel en klapmodel die je ook vaak bij restaurants tegenkomt. De verwachte prijzen schommelen tussen de €610 tot zo’n €1775.

 • Bijzondere kleuren en motieven beschikbaar.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Beschermt je woning ook van opzij.

Overige opties voor buiten

 • Verandazonwering: een aangenaam koele terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: beschermt effectief tegen uv-straling en warmte.
 • Terrasoverkapping: creëer lokaal extra schaduw door een verplaatsbare parasol.
 • Buitenjaloezieën: een van de nieuwste trends op het gebied van zonwering.

Een goede temperatuur in de woonkamer door buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie Neerlangel: alle soorten voor binnen op een rij

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Middels raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Zo kan je voorkomen dat zonlicht fel de woning binnenkomt zodat het binnen aangenaam koel blijft. Ook kan het prachtig bijdragen aan jouw interieur. Een leuke bijkomstigheid: de raamdecoratie zorgt ook voor een isolerende laag. De minimale investeringen komen uit tussen de €310 tot €950. In deze koopgids leggen we alles uit over de meest interessante toepassingen.

Rolgordijnen: specificaties en kosten

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. Beschikbaar voor lage tarieven, makkelijk aan te brengen, eenvoudig in gebruik en het is heel breed inzetbaar Rolgordijnen kan je op maat laten maken in oneindig veel dessins en kleuren zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Ze verkopen verschillende types zoals lichtdoorlatende, kiepkantelraam, elektrische, dakraam, waterafstotende, transparante en de duo rolgordijnen. De verwachte prijzen schommelen tussen de €57,50 tot €165.

 • Goede keuze voor goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Neerlangel: heel simpel zelf op te hangen.
 • Assortiment in prachtige stoffen en bijzondere modellen.

Vouwgordijnen: bestellen in verschillende materialen

Vouwgordijnen geven een exclusieve en karaktervolle ambiance aan je huis. Je kunt ze gemakkelijk in hoogte verstellen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. De stof bepaalt het lichtdoorlatende karakter van het gordijn. Ook zorgen ze voor een prettige akoestiek in huis. Je moet denken aan tarieven van €115 oplopend tot €325.

 • Nemen weinig ruimte in beslag.
 • Eenvoudig op maat laten maken (maatwerk).
 • Simpel onderhoud: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: voor welke situaties is dit handig?

Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een accordeon. De bediening is erg simpel en je kunt ze perfect afstellen op het zonlicht. Het is een fraaie vorm van raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Je hebt de keuze uit velerlei producten binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes kun je herkennen aan de honingraat vouw. Top down – bottom up kan je van boven en onder openen. Wees voorbereid op prijzen van €52,5 tot +/- €150.

 • Voor elke stijl, van industrieel tot landelijk.
 • Ook heel geschikt voor kiepkantelramen.
 • Dupligordijnen op maat: voor elke lengte een geschikt model.

Jaloezieën Neerlangel: verkrijgbaar in veel kleuren

Jaloezieën zijn horizontale paneeltjes die je kunt ophalen of kunt kantelen met een koord of zelfs met afstandsbediening. Je kunt een selectie maken uit aanzienlijk veel dessins en materialen zoals bijvoorbeeld hout, stof, bamboe, aluminium, kunststof. Via de houten jaloezieën ben je zelf in control wat betreft de hoeveelheid licht en mate van privacy. Tip: het zijn echte stofvangers die je regelmatig moet schoonmaken. Denk aan een tarief van €80 tot +/- €260.

 • Eventueel ook half open te zetten.
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: een milieuvriendelijke oplossing.

Lamellen: binnengordijn voor ieder budget

Lamellen zijn verticale jaloezieën die worden gemaakt van hout, aluminium, pvc, kunststof, stof. Handig voor hoge / grote ramen en bij een modern en minimalistisch interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, eenvoudig te reinigen en geven een lang en elegant beeld van de kamer. De prijsverwachtingen beginnen bij zo’n €75 en bedragen voor een luxe model zo’n €175.

 • Voor een strak en minimalistisch interieur.
 • Geschikte binnenzonwering voor hoge ramen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudige installatie.

Shutters: luxe raambekleding in Neerlangel voor jouw woning

Shutters zijn prachtige binnenluiken met een romantische of strakke look. Het zijn eyecatchers die je in maar weinig woningen zal tegenkomen. Blinds zijn sfeervol, ze maken je woning meer waard en een duurzame optie (goed voor het milieu). Aan te brengen op diverse ramen zoals schuiframen, ronde ramen, dakramen, valramen, vaste ramen, uitzetramen. Advies: shutters zijn duur in aanschaf. De kosten starten bij gemiddeld €440 en lopen op tot €920.

 • Meefinancieren bij het afsluiten van hypotheek.
 • Geen touwtjes waar kinderen in vast kunnen blijven zitten.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in Neerlangel zorgen voor frisse lucht in huis en beschermen tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vergelijk verschillende producten zoals: inzethor, lamellenhor, voorzethor, rolhor, hordeur, plissé hor. Hooikoorts (of andere allergieën? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Let op: horren hebben geen zonwerend effect. Wil je dat de hor de zon wel weert? Kies dan voor een combinerende duo-plissé hor. Deze variant houdt muggen, vliegen en ongedierte tegen en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De investeringen beginnen bij €65. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €800.

 • Breed inzetbaar: valraam, vast raam, schuifraam, draai-kiepraam, draairaam, uitzetraam.
 • Je ramen en deuren gemakkelijk openzetten om te ventileren.
 • Ideaal als je last hebt van hooikoorts.

De mooiste raamdecoratie voor elk raam of deur

Krijg tot 3 gratis aanbiedingen van professionele winkels

Bekijk de kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op zondag, 23 juni 2024 zijn afhankelijk van meerdere keuzes: het artikel, het gewenste materiaal, de grootte (lengte en breedte) en of je kiest voor handmatige of elektrische bediening. In het volgende schema tref je de actuele tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Neerlangel in juni 2024.

Soort zonweringAfmetingKostenindicatie
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€845 – €2375
Uitvalscherm1 – 4 meter breed€400 – €1300
Screens2 – 4 meter breed€280 – €1100
Rolluik100 cm – 400 cm breed€315 – €1275
RolgordijnTot 250 cm breed€80 – €145
Lamellen250 x 150 cm€70 – €225
Jaloezieën150 x 180 cm€75 – €230
Plisségordijnen100 x 130 cm€105 – €350
Gemiddelde kosten zonnewering inclusief montage in de Provincie Groningen.

Meest gekozen merken zonwering

Zit jij na te denken over zonwering kopen? Er zijn ontzettend veel merken met een groot assortiment. Iedere leveranciers heeft wel een onderscheidend aspect en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Neerlangel. Hieronder vind je informatie over de grootste merken. Dankzij deze vergelijking heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: functionele systemen die er ook mooi uit zien.
 • SunCircle: maatwerk producten gemaakt in Nederland.
 • Verano: topproducten altijd 100% op maat.
 • Zonnelux: breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie.
 • Heroal: sommige producten zijn geschikt voor je eigen smart-home systeem.
 • Stobag: innovatieve producten die wind en regenbestendig zijn.
 • Renson: Gevelbekleding voor een gezond binnenklimaat.
 • Velux: expert in dakkapellen, dakramen, zonwering en rolgordijnen.
 • Luxaflex: werken met materialen zoals Stof, Hout, Aluminium en PVC.
 • Somfy: de handigste App voor het bedienen van jouw elektrische zonnescherm.
 • Unilux / Fractions: unieke gepatenteerde horren en shutters.
 • Veneta: snel en kosteloos thuisadvies door een specialist (incl. inmeten).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Karwei, Hubo, Hornbach, Praxis, Gamma en Leen Bakker, Wehkamp, Kwantum, Bol.com, Formido.
 • Bekijk ook: Bece, Roma, Weinor, Novoferm, Husol, Toppoint & Milano, Dickson, Lumenguard, Swela, Copaco, Schlappi.

Zonwering experts in de buurt van Oss

Goedkope zonwering kopen in Neerlangel? In contact komen met een hoog aangeschreven zonweringsbedrijf in je direct omgeving? In het volgende blokje bekijk je contactgegevens van buitenzonwering experts en gordijnwinkels in deze gemeente. Mogelijk kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Op deze site check je ook montagebedrijven en verkooppunten in Deursen-Dennenburg, Neerloon en Dieden.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk type zonwering per ruimte

Ieder raam en elke deur vraagt om een uniek type vitrage die perfect past bij jouw interieurstijl. We gaan nu verder in op de meest populaire zonwering voor binnen en buiten per ruimte.

 • Keuken: veel mensen kiezen voor shutters en duettes aan de binnenzijde.
 • Badkamer: kies een vochtbestendig materiaal zoals PVC of kunststof in de douche.
 • Woonkamer: verduisterende gordijnen maken de centrale ruimtes in huis tot een aangename plek.
 • Slaapkamer: kies voor goed verduisterende en geluidswerende gordijnen voor rustige nacht.
 • Zolderraam: populaire keuzes voor het draai-kiepraam zijn rolgordijnen en plissés.
 • Dakkapel: denk aan rolgordijnen op maat (die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen).
 • Balkon: in de zomer heerlijk genieten van je privé dakterras met balkondoek en/of zonnescherm.

Opties voor terras & serre
In de zomerperiode zijn temperaturen van 30 graden of meer geen uitzondering meer. Het huidige assortiment bestaat uit meerdere soorten buiten- en serrezonwering. Zo kan je kiezen voor automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, gewoon parasols of bijzondere houten buitenjaloezieën voor een serre, overdekt terras of overkapping. Buitenzonwering voor een glazen dak kan je vanaf binnen of buiten laten aanbrengen. Bekijk ook meer informatie over: Markiezen.

Wat moet ik weten over mijn woning verkoelen?

Wat is de beste zonwering?

Elk pand is uniek. De juiste zonnewering voor jouw huis hangt af van de afmetingen van je ramen, hoe je tuin gelegen is, het karakter van jouw huis en je financiële middelen. Het fijne van binnenzonnewering is dat het te koop is in een heleboel kleuren, soorten materialen en budgetten. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering is meer effectief in het tegenhouden van de zon, geeft net dat beetje extra verkoeling, maar is wel meer zichtbaar (je monteert het aan de gevel of kozijn).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in Neerlangel?

De investingen in zonwering zijn per situatie anders. De gemiddelde kosten hebben we voor je uitgezocht. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €750. Buitenscreens €200 op basis van 1 raam. In het geval van een knikarmscherm stijgen de kosten al gauw naar €1225. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €600). Een normaal rolluik kost €480. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €300 op basis van één kozijn. Stijlvolle shutters zijn iets duurder (zo’n €790). Budget gordijnen voor binnen zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (te koop vanaf €135 per raam). De totale bedragen worden gecalculeerd door te kijken naar het type / model, de gewenste afmeting, de keuzes in bediening, materiaaltypes, kleur en installatiewerk.

Wat is het nut van inmeten en montageservice in Neerlangel?

Rondom zonweringsproducten kan het soms lastig zijn om iets te kiezen. Houdt wel altijd rekening met correct inmeten en de montage. Je kan ervoor kiezen om de maatwerkproducten zelf in te meten, maar er is soms ook een optie voor de montage plus inmeetservice in Neerlangel. Hierbij komt er een deskundige monteur die elk raam / kozijn opmeet aan huis. Als alle spullen binnen zijn kan de professional het zonnescherm vakkundig installeren. Met deze klusservice profiteer je van efficiënte zonnewering, langere garantie, klantenservice en een mooi passend product.

Hoe werkt slimme zonwering?

Ga jij voor de handmatige bediening, draadloze bediening of een domotica systeem met WiFi? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Een handmatig model met slinger werkt in de basis mooi, maar het kan makkelijker. Draadloze bediening (a.d.h.v. een tijdschakelaar, handzender, afstandsbediening, draaiknop) heeft als effect dat de producten automatisch bediend kunnen worden. Bij harde wind kan jouw zonnescherm soms automatisch reageren. Bij de aanwezigheid van fel zonlicht zal het scherm direct sluiten om jouw woning te beschermen. Jaloezieën, shutters en gordijnen kunnen ook automatisch open en dicht gaan op bepaalde tijden. Bediening via internet maakt jouw woning slimmer. De prijzen van smart rolluiken of schermen beginnen bij €575.

Geschreven door: Nancy. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 5355

Plaats een reactie