Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Teeffelen vergelijken

Ben je op zoek naar zonwering in Teeffelen? Zonwering kan je zowel buiten als binnen toepassen en kan je al kopen vanaf €62,50. Buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een markies is praktisch om de zon en warmte te weren. Daarbij behaal je met een zonnescherm een aantal m2 schaduw op jouw terras. Binnenzonwering als gordijnen of jaloezieën is meestal een stuk goedkoper en zorgt bovendien voor extra sfeer in huis. Er zijn geweldig veel diverse combinaties. Via onze site vind je een uitgebreid advies waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Op dezelfde wijze bieden we een kostenindicatie en een lijst met verschillende zonwering specialisten in Teeffelen en de directe omgeving.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Op warme dagen beschutting zoeken in je woning.
 • Biedt een meerwaarde voor je woning.
 • Het isoleert jouw huis wat zorgt voor lagere energiekosten.
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Verminder de inbraakkans (preventieve werking van robuuste rolluiken).
zonwering-vergelijken-teeffelen

Zonnescherm laten plaatsen in Teeffelen

Ben je zelf geen vakman en is het belangrijk dat het deskundig wordt opgehangen? Een voordelig zonnescherm installeren in Teeffelen via een lokale zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je bent er dan zeker van dat de installatie goed geïnstalleerd wordt, dat je garantie geldig blijft en de vakman zal bovendien een korte demo geven. Via dit platform kom je eenvoudig in contact met specialisten die werkzaam zijn in de regio. In de volgende alinea staat precies beschreven wat er nodig is.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Welk type heb ik nodig?

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk type zonwering matcht met jouw woning en wensen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Binnenzonwering is juist bedoeld voor plaatsing in huis. Denk ook na over de functie van het knikarmscherm of de vouwgordijnen. Zonwering kan diverse rollen vervullen: verkoeling in huis, extra isolatie, inkijk verminderen, inbraak belemmerend, schaduwplekken realiseren, lichtinval beter controleren of je interieur een meer warme uitstraling geven.

 2. Meet de maten op

  Meet alle maten goed op van het product. Bepaal ook meteen waar je het wilt laten aanbrengen. Onder andere aan de overkapping of boven bij de slaapvertrekken. Voeg schetsen toe om de monteur duidelijke instructies te geven.

 3. Hoe wil je het bedienen?

  Kies de gewenste bediening. De goedkoopste optie is zonwering met handmatige bediening (met stang of band). Dan heb je de elektrische bediening. Dit wordt uitgevoerd met een praktische draaischakelaar, die ook als tijdschakelaar kan werken. De meest exclusieve en meest gebruiksvriendelijke mogelijkheid is draadloze bediening met App, afstandsbediening of handzender.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  Al jouw wensen doorgegeven? Als laatste vul je jouw adres- en contactgegevens in. Per mail ontvang je dan enkele offertes van professionele zonweringsbedrijven uit Teeffelen en omgeving. Vergelijk de voorgestelde tarieven en bekijk prijs, referenties, merk producten en nazorg. Ga in op de meest gunstige aanbieding en zoek contact met de leverancier.

 5. Monteren

  Probeer de oude zonwering te demonteren en leg de nieuwe producten klaar voor het installatiebedrijf. De montage-specialist hangt het knikarmscherm of de houten jaloezieën zoals gewenst. Test of alles juist is geïnstalleerd. Laat hem/haar een demo geven. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. In sommige gevallen kan je een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse inspectie.

Gratis zonwering offertes vergelijken

Ontvang offerte van raambekleders in Teeffelen

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Teeffelen werkt erg goed om je woning wat te verkoelen. Ook werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken op jouw terras. Je kunt er dus zowel binnen als buiten van genieten. Sommige opties zoals bijvoorbeeld rolluiken hebben een inbraakwerende werking en hebben uitstekende isolatiewaardes. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in talloze dessins en maten. De kosten variëren tussen de €300 tot wel €2950. In de keuzegids hieronder behandelen we de meest moderne modellen.

Praktische terrasschermen & knikarmschermen

Met een knikarmscherm wordt bedoeld een zonnescherm dat je buiten aan je huis vast monteert. Dankzij de knikarmen kan het schermdoek worden uitgerold. Zodoende is het vloeroppervlak eronder goed begaanbaar en realiseer je een aangename schaduwplek onder het raam. Noemenswaardig: dit model kan verkleuren bij langdurig gebruik. De prijsindicaties liggen tussen de €800 t/m €2250.

 • Perfect voor terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • Eenvoudig te bedienen (ook elektrisch leverbaar).

Informatie en voordelen van uitvalschermen

Het uitvalscherm is een praktische en een betaalbare manier om de zon in jouw woning te weren. Daardoor heb je ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat de binnentemperatuur niet te veel oploopt. Een uitkomst voor vaste ramen waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. Het is dus minder geschikt voor een achtertuin. De prijzen variëren tussen de €375 en €1250.

 • Voordelig zonnescherm voor elke woning.
 • Voor ramen die je niet open kunnen.
 • Zeer windbestendig.

Informatie over screens

Screens op maat laten maken in Teeffelen is een uitstekende keuze als je zoekt naar een mooie en strakke oplossing. Zonnescreens houden het warme zonlicht tegen en zijn eenvoudig schoon te houden. Het doek wordt samengesteld met acryl of een combinatie van glasvezel en polyestervezels. De lichtdoorlatendheid kan je zelf bepalen. Bij daglicht is er voldoende zicht naar buiten, maar niet andersom. Advies: wanneer je het screendoek uitdraait kan het raam niet open en houd je het dicht. De verwachte prijzen bedragen tussen de €275 tot €1000.

 • Verkrijgbaar in lengtes tot enkele meters hoog.
 • Houdt zon en warmte uitstekend buiten.
 • Je kunt gewoon van binnen naar buiten kijken.

Uitleg over rolluiken

Rolluiken zijn populair in woonwijken. Dat is goed te verklaren: ze zijn erg gemakkelijk te bedienen, je geniet van een aangenaam klimaat in huis, je hebt geen inkijk, en draagt ook in de winter bij aan minder stookkosten. Tevens houden ze inbrekers buiten de deur. Tegenwoordig heb je 3 mogelijkheden: het voorzetrolluik is geschikt voor bestaande bouw, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal geïntegreerd in de gevel. De prijsindicaties bedragen tussen de €330 tot €1400 voor rolluiken bestellen in Teeffelen.

 • Ramen en kozijnen beschermd tegen extreem weer.
 • Werkt zeer verduisterend wat zorgt voor betere slaap.
 • Werkt inbraakwerend.

Tips voor markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering wat je huis een kenmerkende uitstraling biedt. Het gaat hier om een stevig frame van hout of aluminium wat afgedekt wordt door middel van een doek. De markiezen zie je veel bij brocante woningen. Het levert een bijdrage aan een nostalgische uitstraling van (bedrijfs)panden. Daarnaast kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel die je ook vaak bij restaurants tegenkomt. De verwachte prijzen liggen zo tussen de €680 tot zo’n €1800.

 • Een ideale match met sfeervolle oude panden.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Er blijft loopruimte over onder de constructie.

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: losse doek die je door middel van touwen over kunt ophalen.
 • Terrasoverkapping: grote parasols die je kunt verrijden met wieltjes.
 • Buitenjaloezieën: een hypermodern systeem voor jouw woning.

Een aangename temperatuur in een ruimte met buitenzonwering!

Bekijk de producten van verschillende aanbieders

Raamdecoratie Teeffelen: alle mogelijkheden voor binnen

Binnenzonwering noemen we ook wel raamdecoratie. Met raambekleding is lichtinval heel nauwkeurig te beïnvloeden. Dit maakt de kans kleiner dat er warm zonlicht in huis komt zodat je de hitte buiten kunt houden. Soms kan het prachtig bijdragen aan jouw interieur. Handig om te noemen: raamdecoratie zorgt voor een stukje extra isolatie. De tarieven liggen zo tussen de €390 – €850. In het boxje hieronder behandelen we de meest bestelde systemen.

Rolgordijnen: praktische info en voordelen

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Het is betaalbaar, eenvoudig te monteren, simpel af te rollen en het kan toegepast worden op ieder raam. Rolgordijnen worden aangeboden in praktisch alle kleurtjes en motiefjes zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Ze verkopen diverse varianten zoals dakraam, kiepkantelraam, transparante, verduisterende, waterafstotende, elektrische en hippe duo rolgordijnen. De minimale investeringen liggen tussen de €55,00 tot €175.

 • Groot aanbod in goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Teeffelen: heel simpel zelf te monteren.
 • Snel bezorgd in uiteenlopende stoffen en unieke modellen.

Vouwgordijnen: bekijk het aanbod

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een luxueuze en rustieke ambiance aan een ruimte. Ze hebben een handig bedieningssysteem. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. De stof bepaalt de lichtdoorlatendheid van het gordijn. Tevens helpen ze tegen een slechte akoestiek. Wees voorbereid op tarieven van €110 tot €400.

 • Je hebt maar beperkt ruimte nodig boven het kozijn.
 • Ruime kleurkeuze en altijd maatwerk.
 • Weinig onderhoud: zelf wassen op maximaal 30 graden.

Plissé: bekijk voordelen en info

Plissé gordijnen kan je dankzij de plooi eenvoudig omhoog en omlaag doen. De bediening is erg simpel en je bepaalt zelf de lichtinval. Het is een fraaie vorm van raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Raambekleders bieden veel systemen binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Top down – bottom up kan je van boven en onder openen. Wees voorbereid op kosten van €47,5 oplopend tot €160.

 • Een speels en vrolijk systeem.
 • Eenvoudige montage (zonder boren).
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën Teeffelen: assortiment, info en prijzen

Jaloezieën zijn horizontale latjes die je kunt ophalen of kunt kantelen met een ophaalsysteem. Het aanbod bestaat uit ontzettend veel kleuren en materialen als bijv. bamboe, hout, aluminium, kunststof, stof. Via de houten jaloezieën regel je super eenvoudig de zichtlijnen, licht en beschutting. Niet vergeten: je moet ze regelmatig afstoffen. Je moet denken aan kosten van €77,5 tot €210.

 • Eventueel ook half open te zetten.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft nog meer sfeer in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: makkelijker schoonmaken en duurzaam.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale latten van materialen zoals bamboe, pvc, kunststof, stof, aluminium. Ideaal voor kolossale / grote ramen en zijn erg geschikt voor een eigentijds en basis interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, zijn makkelijk te reinigen en kan je ook prima toepassen in de badkamer. De kosten beginnen bij zo’n €60 en kunnen oplopen tot €200.

 • Voor een strak en minimalistisch interieur.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast bij lange kozijnen.
 • Montage kunststof kozijn: online samenstellen, gemakkelijk zelf plaatsen.

Shutters: luxe raambekleding in Teeffelen inclusief plaatsing

Shutters zijn prachtige binnenluiken met een unieke look. Het zijn bijzondere waardevolle modellen die je interieur de finishing touch geven. Blinds zijn bijzonder, dragen veel bij aan de waarde van je huis en een duurzame optie (goed voor het milieu). Aan te brengen op diverse ramen zoals draaikiepramen, uitzetramen, ronde ramen, vaste ramen, schuiframen, valramen. Kooptip: shutters zijn behoorlijk kostbaar. De onkosten starten bij om en nabij de €430. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €920.

 • Duurzaam product.
 • Vochtbestendig dus ook voor de badkamer geschikt.
 • Houten kozijnen: mooie combinatie van natuurlijke producten.

Alles wat je moet weten over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Teeffelen geven veel frisse lucht in de kamers en blokkeren de toegang voor muggen, vliegen, spinnen en ander ongedierte. Voor elk raam of deur is er een geschikt model: hor met scharnier, lamellenhor, rolhor, voorzethor, inzethor, hordeur. Heb je ieder jaar weer last van hooikoorts of allergieën? Kies dan voor een pollenwerende hor. Kooptip: je houdt geen zonlicht tegen met een hor. Er bestaat ook een totaaloplossing, de duo-plissé hor. Deze houdt insecten buitenshuis en houdt tevens de warmte van de zon buiten. De kosten starten bij om en nabij de €72,5. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €700.

 • Past op bijna elk type raam: draai-kiepraam, uitzetraam, draairaam, schuifraam, vast raam, valraam.
 • Natuurlijk ventileren zonder muggen en vliegen in huis.
 • Ideaal voor mensen met hooikoorts.

De leukste raamdecoratie voor elke smaak

Vrijblijvend 3 aanbiedingen van erkende aanbieders

Gemiddelde kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 25 juli 2024 hangen af van allerlei zaken: het artikel, materiaalgebruik, de afmetingen en afwerking plus bediening. Hieronder vind je de gemiddelde prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Teeffelen in juli 2024.

Zonwering typeGrootteGemiddelde kosten
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€825 – €2150
Uitvalscherm2 – 4 meter breed€350 – €1550
Screens1 – 4 meter breed€280 – €1025
Rolluiktot 4,5 meter breed€280 – €1450
Rolgordijn150 x 250 cm€55 – €145
Lamellen200 x 200 cm€50 – €210
Jaloezieën100 x 250 cm€65 – €210
Plisségordijnen170 cm breed€125 – €380
Verwachte kosten zonnewering inclusief monteren in de Provincie Groningen.

De beste merken zonwering

Ook geïnteresseerd in zonwering kopen? Er bestaan veel aanbieders die jou goed kunnen ondersteunen. Iedere fabrikant heeft zijn pluspunten en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in Teeffelen. In het volgende schema vind je een aanvulling op de meest verkochte merken. Daarmee kun je wellicht gerichter gaan zoeken.

 • Sunmaster: sterke en duurzame materialen met veel aandacht voor design.
 • SunCircle: eersteklas kwaliteit door productie in eigen handen.
 • Verano: specialist zonwering, terrasoverkappingen, glaswanden en raamdecoratie.
 • Zonnelux: flexibel maatwerk voor elk type raam of kozijn.
 • Heroal: kwaliteitsproducten made in Germany.
 • Stobag: zonwering en weerbescherming op maat.
 • Renson: design gevelbekleding voor woningen en kantoorpanden.
 • Velux: modulaire lichtstraten en dakramen inclusief verduistering.
 • Luxaflex: hoge kwaliteit raambekleding en uitgebreide kleurencollectie.
 • Somfy: jouw rolluiken, screens en elektrische zonneschermen geautomatiseerde bedienen.
 • Unilux / Fractions: de beste hordeuren en shutters van Nederland.
 • Veneta: zonder risico bestellen dankzij de gratis meetverzekering.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: IKEA, Hornbach, Hubo, Gamma, Praxis & Leen Bakker, Bol.com, FonQ, Formido, Wehkamp.
 • Bekijk ook: Toppoint, Weinor, Deponti, Husol, Novoferm, Roma & Sunway, Copaco, Lumenguard, Milano, Swela, Schlappi.

Adresgegevens van lokale zonwering experts nabij Oss

Goedkope zonwering kopen in Teeffelen? Meer informatie over een bekend zonweringsbedrijf in de omgeving? In de tabel hierna verstrekken we bedrijven en adresgegevens van raambekleders en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Mogelijk kunnen ze je advies geven. Op deze zonwering-website kom je ook in contact met fabrikanten en shops in Nistelrode, Lithoijen en Nuland.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk soorten zonwering per ruimte

Ieder raam en elke deur vraagt weer om een ander type vitrage die perfect past bij de woonbehoefte en woonstijl. We gaan nu verder in op de meest handige zonweringsproducten per ruimte.

 • Keuken: kies bij voorkeur voor een vuil- en vochtbestendig materiaal.
 • Badkamer: geen inkijk meer met waterbestendige jaloezieën en plissés in de douche.
 • Woonkamer: koop verduisterende gordijnen om ook overdag te genieten van heerlijke koele temperaturen.
 • Slaapkamer: geluidswerende gordijnen zorgen dat een deel van het geluid gedempt wordt.
 • Zolderraam: kies bij draai-kiepramen voor montage op de dag.
 • Dakkapel: goedkope rolgordijnen op maat kan je zelf plaatsen.
 • Balkon: ook met hoge temperaturen lekker koel zitten onder je balkondoek of zonnescherm.

Terras & Serre
In de de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen. Er zijn verschillende soorten buiten- en serrezonwering. Tegenwoordig heb je o.a. automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, goedkope parasols of moderne buitenjaloezieën voor je overkapping of serre. Systemen voor een glazen dak kan je vanaf binnen of buiten laten plaatsen. Bekijk snel meer details over: Plissegordijnen.

Veelgestelde vragen omtrent het koelen van je huis

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Ieder huis vraagt om een eigen aanpak. De juiste zonnewering die past bij jouw wensen is afhankelijk van de afmetingen van je ramen, de ligging van je huis, jouw specifieke wensen en wat je eraan wilt uitgeven. De voordelen van binnenzonnewering zijn dat het te bestellen is in meerdere kleuren, modellen en maatvoeringen. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering is vaak wat beter in het bestrijden van direct zonlicht, geeft ook meer verkoeling, maar springt wel meer in het oog (het zit aan de buitengevel vast).

Hoe hoog zijn de kosten van zonnewering in Teeffelen?

De verwachte prijzen van zonwering zijn voor iedereen anders. De verwachte investeringen hebben we hierna voor je opgesomd. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €575. Buitenscreens €275 per raam. Op het moment dat je kiest voor een zonnescherm betaal je ongeveer €1125. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €625). Een basis rolluik kost €500. Voor hippe jaloezieën ga je richting de €290 per raampartij. Shutters zijn een stuk kostbaarder (+/- €825). Voordelige producten voor binnen zijn rolgordijnen, plissé gordijnen en lamellen (reken op minimaal €135 per raam). De totale kosten worden berekend a.d.h.v. het type / model, de grootte (lengte en breedte), elektrische of handmatige bediening, materiaalgebruik, vormen / kleuren en aanlegkosten.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Teeffelen?

Als je je oriënteert op zonweringsproducten, dan zijn de keuzes enorm. Daarbij moet je zeker goed letten op het opmeten en monteren. Je kunt zelf maatwerkproducten inmeten, maar je kunt ook kiezen voor montage met inmeetservice in Teeffelen. Er komt dan een ervaren montagepartner die kozijnen, gevels en ramen deskundig bekijkt en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een installateur de producten op de juiste manier monteren. Dankzij de montageservice ben je verzekerd van ideale zonnewering, extra fabrieksgarantie en een perfect aangesloten product.

Wat zijn slimme rolluiken, screens en raamdecoratie?

Ga jij voor de handbediening, elektrische bediening met zender of een domotica systeem met WiFi? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Een handmatig systeem met opwindmechanisme is acceptabel, echter het kan slimmer. Draadloze bediening (met een mobiele app, afstandsbediening, tijdschakelaar, draaiknop) heeft als effect dat je daarmee flink wat tijd kunt besparen. Bij slecht weer kan jouw zonnescherm soms automatisch reageren. Als de zon doorkomt kunnen de screens automatisch sluiten. Gordijnen, shutters en jaloezieën kan je op ingestelde tijden automatisch open en dicht laten gaan. Een product dat werkt met internet maakt jouw woning slimmer. De gemiddelde prijzen van smart rolluiken & schermen komen uit rond de €400.

Geschreven door: Michiel. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5395

Plaats een reactie