Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Warnsveld vergelijken

Wil jij een koele woning met zonwering in Warnsveld? Zonwering kan je zowel buiten als binnen toepassen. De prijzen beginnen vanaf €80,00. Professionele buitenzonwering als een screen is het meest geschikt om je woning koel te houden. Soms biedt een zonnescherm plekjes met schaduw waar je heel relaxt kunt verblijven. Binnenzonwering als gordijnen of duetten is meestal een stuk goedkoper en is een prima aanvulling op jouw interieur. Tegenwoordig heb je ontzettend veel afzonderlijke soorten. Op dit platform verstrekken we een complete gids waarmee jij inzicht krijgt in de opties. Ook verstrekken we de geschatte kosten en een lijst met regionale zonwering specialisten in Warnsveld (werkgebied).

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Zorgen voor een aangename temperatuur in huis.
 • Voeg extra waarde toe aan je huis met professionele producten.
 • Werkt i.c.m. een airco / warmtepomp ook energieverlagend.
 • Het verhoogt jouw privacy.
 • Met name rolluiken werken inbraakpreventief.
zonwering-vergelijken-warnsveld

Zonnescherm laten plaatsen in Warnsveld

Ben je zelf geen vakman of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Warnsveld middels een betrouwbare zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je bent er dan zeker van dat alles degelijk gemonteerd wordt, dat je recht blijft houden op garantie en dat het geheel goed werkt. Via dit platform vind je snel bedrijven uit de buurt. Hierna staat precies beschreven wat er nodig is.

Een zonnescherm laten monteren door een vakman

 1. Welk type heb ik nodig?

  De eerste vraag is welk type zonwering matcht met jouw woning en wensen. De buitenzonwering wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst. In het geval van binnenzonwering wordt dit aan de binnenzijde van het raam bevestigd. Beschrijf ook het belangrijkste doel van het terrasscherm of de jaloezieën. Dit kan bijvoorbeeld zijn: de warmte buitenshuis houden, extra isolatie, inkijk en geluidsoverlast beperken, inbraak beperkend, een fijne plek in de schaduw maken, een kamer verduisteren of een twist geven aan jouw interieur.

 2. Welke maat heb je nodig?

  Bereken de ideale maten van het gekozen product. Beschrijf ook waar je het wilt laten aanbrengen. Onder andere aan de voorkant of op zolder / in de slaapkamer. Maak foto’s om de opdracht te verduidelijken.

 3. Handmatige of elektrische bediening

  Er zijn verschillende soorten bediening. De standaard keuze is zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Meestal met een knop aan de muur, eventueel beschikbaar met tijdschakelaar. De kostbaarste en handigste optie is draadloze bediening via je smartphone (app) of kleine afstandsbediening.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  De details van het project ingevuld? Voer dan je telefoonnummer, email en adresgegevens in. Je krijgt 3 of 4 gratis offertes van relevante zonweringsbedrijven uit Warnsveld en regio. Vergelijk de offertes, en kijk goed naar betalingscondities, kosten en nazorg. Neem de beste aanbieding en plan een montageafspraak in.

 5. Het ophangen van het systeem

  Ruim de oude zonwering netjes op en zorg voor een opgeruimde werkplek voor de montagepartner. De montage-specialist monteert het uitvalscherm of gordijnen op de afgesproken plekken. Loop na of het product goed is aangesloten. Inspecteer de werking en onderdelen goed. Eventuele gebreken kunnen direct worden opgelost. Eventueel kun jij ook een onderhoudscontract nemen.

Vraag direct een zonwering offerte aan

Een gespecificeerde prijsopgave van raambekleders in Warnsveld

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Warnsveld wordt gebruikt om je woning wat te verkoelen. Tevens werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken in de tuin. Je kunt er dus zowel binnen als buiten van genieten. Bekende varianten zoals rolluiken werken inbraakwerend en kunnen de isolatie van een huis verbeteren. Zonwering voor buiten is tegenwoordig op de markt in veel designs en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €400 tot zo’n €2825. In het gedeelte hieronder behandelen we de meest geziene types.

Genieten van knikarmschermen en terrasschermen

Een knikarmscherm houdt in een zonnescherm dat aan de buitengevel geïnstalleerd wordt. Door middel van de slimme knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Daardoor is de ruimte vrij toegankelijk en heb je een mooie schaduwrijke plek op jouw terras. Let op: het doek kan beschadigen bij harde wind. De onkosten schommelen tussen de €900 en €2125.

 • Wordt vaak gekozen als terraszonwering.
 • Je behoudt de leefruimte.
 • Te bestellen met draadloze bediening.

Waarom kiezen voor uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een slimme manier om de zon buitenshuis te houden. Het realiseert plaatselijk veel schaduw zodat je bijvoorbeeld lekker tv kunt kijken. Erg handig bij hoger gelegen ramen en waar geen doorloop onder het scherm nodig is. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. Het wordt voor een achtertuin niet vaak gekozen. De verwachte tarieven variëren tussen de €375 tot €1200.

 • Een aantrekkelijk geprijsd type zonnescherm.
 • Je beperkt de inkijk in je woning (meer privacy).
 • Zeer windbestendig.

Tips voor screens

Screens op maat laten maken in Warnsveld biedt je design rolluiken voor als je een mooi weggewerkt systeem zoekt. Zonnescreens zijn perfect in staat om warmte en zonlicht te beperken en zijn bestand tegen extreem weer. De materialen van het doek zijn o.a. polyester of glasvezel. Wat betreft de lichtdoorlatendheid kan je veel kanten op. In het geval van daglicht kun je deels naar buiten kijken, maar andersom is niet mogelijk. Belangrijk: als het screendoek omlaag is kan je het raam niet gebruiken om te luchten. De verwachte tarieven variëren tussen de €300 tot wel €1100.

 • Bedekt het hele raam.
 • Zowel de cassette als het doek in diverse kleuren beschikbaar.
 • Vanuit de kamer kan je wel naar buiten kijken, niet andersom.

Het comfort van rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. Dat is goed te verklaren: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), eenvoudig in te meten, mensen kunnen niet naar binnen kijken, en je bespaart er energie door (in zomer en winter). Eveneens schrikken ze inbrekers af. Je hebt 3 keuzes: een voorzetluik plaatst men in een kast boven of op het raam, een opbouwrolluik wordt boven het raam op het kozijn gemonteerd (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal geïntegreerd in de gevel. De totale investeringen liggen zo tussen de €350 – €1350 voor rolluiken bestellen in Warnsveld.

 • Zeer zonwerend en verduisterend.
 • Werkt isolerend en geluiddempend.
 • Werkt inbraakwerend.

Het comfort van markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het wordt gekenmerkt door een constructie van hout of aluminium wat afgewerkt is met een sterk doek. Markiezen veelvuldig toegepast bij brocante woningen. Het heeft een positief effect op een nostalgische uitstraling van het huis. Los van het normale model kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel om een hogere doorloopruimte te realiseren. De onkosten liggen tussen de €600 – €1625.

 • Stijlvol en klassiek.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Relatief weinig windgevoelig.

Alternatieve systemen voor buiten

 • Verandazonwering: koele zomers en aangename winters met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: losse doek die je door middel van touwen over kunt ophalen.
 • Terrasoverkapping: grote verrijdbare parasols van enkele meters breed.
 • Buitenjaloezieën: een hypermodern systeem voor jouw woning.

Een goede temperatuur in een pand via buitenzonwering!

Bekijk de producten van verschillende aanbieders

Raamdecoratie Warnsveld: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. D.m.v. raambekleding heb je veel vrijheid over hoeveel lichtinval je wilt. Het voorkomt dat er warm zonlicht in huis komt zodat de warmte geweerd wordt. Vaak brengt het extra sfeer in huis. Een leuke bijkomstigheid: door de verschillende lagen heeft het ook een isolerende functie. De prijsindicaties variëren tussen de €320 en €800. In het gedeelte hieronder delen we veel info over de meest populaire types.

Rolgordijnen: bestellen in verschillende materialen

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. De prijzen hiervan zijn laag, eenvoudig te monteren, eenvoudig in gebruik en het past op praktisch ieder kozijn. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints zodat het altijd aansluit op jouw interieur. Ze verkopen allerlei types zoals verduisterende, dakraam, lichtdoorlatende, kiepkantelraam, waterafstotende, elektrische en de duo rolgordijnen. De prijsindicaties variëren tussen de €45,00 tot €155.

 • Zeer aantrekkelijke en goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Warnsveld: eenvoudig zelf te monteren.
 • Te koop in prachtige stoffen en luxe uitvoeringen.

Vouwgordijnen: assortiment, info en prijzen

Vouwgordijnen bieden een warme en unieke uitstraling aan je woning. Ze hebben een handig bedieningssysteem. Er zijn meerdere vouwgordijn-stoffen beschikbaar. Bij het kiezen van een stof kies je dus ook het lichtdoorlatende karakter van het gordijn. Ook kunnen ze een bijdrage leveren aan de akoestiek in huis. Denk aan een prijskaartje van €105 tot +/- €375.

 • Nemen weinig plek in beslag.
 • Altijd maatwerk (zelf samenstellen).
 • Moeiteloos te onderhouden: met water en zeep handmatig te reinigen / wassen.

Plissé: soorten, kleuren en kosten

Plissé gordijnen is een type raamdeco waarbij het doek in een harmonica vorm wordt ingebouwd. De bediening is erg simpel en je bepaalt zelf de lichtinval. Het is een fraaie vorm van raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Je hebt velerlei producten binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Top down – bottom up modellen zijn op verschillende standen te openen. Raambekleders werken met een prijs van €55 tot zo’n €170.

 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.
 • Koorden in het gordijn zijn onzichtbaar.
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën Warnsveld: praktische info en voordelen

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die je kunt kantelen of omhoog kunt trekken met een koord of zelfs met afstandsbediening. Het aanbod bestaat uit diverse vormen en materialen als bijvoorbeeld PVC, bamboe, aluminium, kunststof, stof. Door de houten jaloezieën speel je eenvoudig met de zichtlijnen, licht en beschutting. Suggestie: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Denk aan een prijskaartje van €70 tot zo’n €230.

 • De hele dag door de stand eenvoudig veranderen.
 • Jaloezieënwinkel: mooie uitstraling met bamboe producten.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: werkt met natuurproducten en milieuvriendelijke onderdelen.

Lamellen: trendy binnengordijnen

Lamellen zijn verticale jaloezieën van bouwstoffen zoals aluminium, kunststof, hout, stof, bamboe. Perfect voor brede / grote ramen en zijn erg geschikt voor een eigentijds en minimalistisch interieur. Verticale lamellen zijn met 1 beweging te openen, zijn makkelijk te reinigen en kan je ook in een badkamer ophangen. De tarieven starten vanaf €65. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €175.

 • Voor een strak en minimalistisch interieur.
 • Perfect voor grote ramen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudige installatie.

Shutters: luxe raambekleding in Warnsveld voor je huis

Shutters zijn luxe binnenluiken met een heel stoere look. Het zijn bijzondere waardevolle modellen die jouw interieur echt afmaken. Blinds zijn authentiek, ze maken je woning meer waard en een duurzame keuze. Aan te brengen op diverse ramen zoals schuiframen, valramen, uitzetramen, vaste ramen, draaikiepramen, ronde ramen. Aankooptip: shutters zijn niet goedkoop! De kostprijzen beginnen bij circa €480. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €940.

 • Houtproducten worden afgelakt met speciale verf.
 • Erg gemakkelijk in gebruik.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Horren en hordeuren bestellen

Maatwerk horren in Warnsveld zorgen voor ventilatie in huis en zijn erg doeltreffend tegen vliegen, motten, wespen en muggen. Voor elk raam of deur is er een geschikt model: plissé hor, inzethor, lamellenhor, rolhor, hordeur, hor met scharnier. Heb je veel last van hooikoorts of allergieën? Informeer dan naar de pollenwerende hor. Belangrijk: de hor houdt de zon niet tegen. Je kunt je dan beter verdiepen in een totaal duo-plissé hor. Dit systeem houdt muggen en vliegen buiten de deur en voorkomt ook dat het erg snel warm wordt in huis. De prijsindicaties beginnen bij €85 en bedragen voor een luxe model zo’n €600.

 • Geschikt voor o.a.: draairaam, uitzetraam, tuimelraam, schuifraam, vast raam, valraam.
 • Je ramen en deuren gemakkelijk openzetten om te ventileren.
 • Houden insecten en ongedierte buiten de deur.

Vind de perfecte raamdecoratie voor elke kamer

Ontvang verschillende aanbiedingen in je mailbox

Kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 13 juni 2024 hangen af van verschillende onderdelen: het model, de materiaaltypes, het inmeten (afmetingen) en afwerking plus bediening. In het volgende schema verstrekken we de gemiddelde kosten van het laten plaatsen van zonwering in Warnsveld in juni 2024.

Zonwering systeemFormaatKostenindicatie
Knikarmscherm200 – 500 cm breed€825 – €2175
Uitvalscherm100 – 400 cm breed€390 – €1625
Screens1 – 3 meter breed€280 – €1100
Rolluik3 – 4 meter breed€330 – €1400
RolgordijnTot 250 cm breed€80 – €170
Lamellen250 x 250 cm€45 – €195
Jaloezieën100 x 130 cm€85 – €280
Plisségordijnen140 cm breed€105 – €330
Gemiddelde prijzen zonnewering incl. monteren in de Provincie Gelderland.

Vergelijk merken zonwering

Sta je op het punt van zonwering kopen? Er bestaan veel aanbieders met een groot assortiment. Elke montagepartner heeft zo zijn eigenschappen en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Warnsveld. In het schema hierna tref je informatie over de grootste merken. Dankzij deze vergelijking kan jij een afgewogen keuze maken.

 • Sunmaster: meer dan 50 jaar kennis en ervaring.
 • SunCircle: eersteklas kwaliteit door productie in eigen handen.
 • Verano: topproducten altijd 100% op maat.
 • Zonnelux: 100% op maat gemaakt van de beste materialen.
 • Heroal: rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren, gevels en overkappingen.
 • Stobag: innovatieve producten die wind en regenbestendig zijn.
 • Renson: innovatieve gevelbekleding met aluminium lamellen.
 • Velux: gordijnen aanpassen aan jouw kamer, stijl en smaak.
 • Luxaflex: grote variatie aan o.a. horren, jaloezieën, shades, en gordijnen.
 • Somfy: elektrische zonneschermen, rolluiken, screens en raamdecoratie bedienen met een app.
 • Unilux / Fractions: extra comfort in huis met design shutters en horren.
 • Veneta: direct van de fabriek geleverd (snel in huis).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hubo, Hornbach, Gamma, IKEA, Praxis & Kwantum, Bol.com, Formido, FonQ, Wehkamp.
 • Overige merken: Bece, Weinor, Husol, Toppoint, Roma, Deponti en Milano, Swela, Sunway, Schlappi, Lumenguard, Dickson.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Zutphen

Goedkope zonwering kopen in Warnsveld? Wil jij contact leggen met een goed zonweringsbedrijf uit de buurt? In de tabel hieronder bespreken we contactgegevens van woonwinkels en gordijnwinkels in de regio. Eventueel kunnen zij jou verder helpen bij jouw klus. Op deze zonwering-website bekijk je ook installateurs en showrooms in Olburgen, Vierakker en Bronkhorst.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Uitleg over zonwering per ruimte

Elk raam behoeft een vitrage die aansluit bij jouw interieurstijl. We geven je nu een verdieping in de meest populaire zonwering voor buiten en binnen voor iedere ruimte in de woning.

 • Keuken: veel mensen kiezen voor shutters en duettes aan de binnenzijde.
 • Badkamer: let met name op vochtbestendigheid en privacy in de douche.
 • Woonkamer: je kunt je woning in de zomer goed koelen met verduisterende gordijnen of rolluiken.
 • Slaapkamer: speciale geluidswerende gordijnen zorgen voor een rustige en stille kamer.
 • Zolderraam: kies bij draai-kiepramen voor montage op de dag.
 • Dakkapel: bestel rolgordijnen op maat en laat het vakkundig plaatsen (of doe het zelf).
 • Balkon: ook met hoge temperaturen lekker koel zitten onder je balkondoek of zonnescherm.

Terras & Serre
In de de zomermaanden kan het al snel 30 graden worden. Er bestaan allerlei soorten buiten- en serrezonwering. Wat te denken van automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, betaalbare parasols of unieke houten buitenjaloezieën voor een serre, overdekt terras of overkapping. Bescherming voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten monteren. Check ook aanvullende info over: Jaloezieën.

FAQ met vragen over een koele woning

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Iedere woning is anders. De beste zonnewering voor jouw situatie realiseer je door te kijken naar: het type raam, de ligging van de tuin, jouw woonsituatie en jouw maximale budget. Waarom jij voor binnenzonnewering moet kiezen? Omdat het geleverd kan worden in diverse kleuren, prints en afmetingen. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering houdt het zonlicht echt buiten de deur, zorgt voor net wat meer schaduw, maar is wel meer zichtbaar (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Warnsveld?

De tarieven van zonwering zijn voor iedereen anders. De verwachte prijzen hebben we kort uiteengezet. Denk bij markiezen aan +/- €625. Zonnescreens €260 per raam / kozijn. In het geval van een zonnescherm ben je zeker een bedrag kwijt van +/- €1050. Een uitvalscherm is wat voordeliger (+/- €675). Een standaard rolluik kost €495. Liever jaloezieën? Dan betaal je zo’n €300 per raam. Voor shutters is de investering wat hoger (zo’n €805). Budget producten voor binnen zijn rolgordijnen, plissé gordijnen en lamellen (reken op minimaal €140 op basis van 1 raam). De totale kosten worden beïnvloed door: de gewenste producten, het inmeten (afmetingen), handmatige of elektrische bediening, het soort materiaal, vormen / kleuren en aanlegkosten.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Warnsveld?

Ten aanzien van zonweringsproducten kan je kiezen uit veel producten. Je moet altijd rekening houden met het opmeten en monteren. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, maar ook gebruik maken van montage met inmeetservice in Warnsveld. Hierbij komt een gediplomeerde expert die ieder raam opmeet aan huis. Kort daarna kan de professional het systeem volgens de documentatie ophangen. Door te kiezen voor dit stukje service heb je gegarandeerd effectieve zonnewering, een gunstige garantieperiode en een mooi passend product.

Wat is slimme zonwering?

Ga jij voor de handmatige bediening, bediening met een afstandsbediening of ga jij voor een all-in domotica systeem? Slimme zonwering zal de nieuwe standaard worden. Een handmatig model met opwindmechanisme werkt in de basis mooi, maar het kan toch nog gebruiksvriendelijker. Draadloze bediening (middels een handzender, mobiele app, afstandsbediening, tijdschakelaar) heeft als effect dat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Als het regent kunnen de rolluiken of screens automatisch aangestuurd worden. Wanneer de zon aanwezig is gaat het scherm automatisch omlaag. Shutters, gordijnen en jaloezieën kan je – ook als je niet thuis bent – automatisch open en dicht laten gaan. Een model dat je kunt aansluiten op het internet biedt nieuwe mogelijkheden. De gemiddelde prijzen van smart rolluiken & screens komen uit rond de €425.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 7230, 7231, 7232

Plaats een reactie