Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Deurne vergelijken

Een aangename temperatuur in huis met zonwering in Deurne? Zonwering heb je in een binnen- en buitenuitvoering. Het is er al vanaf €90,00. Kwalitatieve buitenzonwering zoals o.a. een zonnescherm is het meest doeltreffend om de zon buitenshuis te houden. Soms verkrijg je middels een zonnescherm een schaduwrijke plek waar je prima kunt zitten in de zomer. Binnenzonwering zoals o.a. gordijnen of jaloezieën is vaak aantrekkelijk geprijsd en geeft je woning ook warme uitstraling. Er bestaan de wereld aan afzonderlijke toepassingen. Via onze site bieden we een praktische keuzegids waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Tevens bekijk je een indicatie van de kosten en adresgegevens van betrouwbare zonwering specialisten in Deurne en de omliggende regio.

Waarom een zonnescherm aanschaffen

 • Schaduw en lage temperaturen in je huis.
 • Biedt een meerwaarde voor je woning.
 • Besparen op de stookkosten door isolerende werking.
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Beveilig je huis met rolluiken / screens (inbraakwerend).
zonwering-vergelijken-deurne

Zonnescherm laten plaatsen in Deurne

Ben jij zelf niet heel erg handig of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Deurne via een betrouwbare zonwering specialist is een goed idee. Je weet dan zeker dat de installatie volgens de documentatie opgehangen wordt, dat jouw garantie behouden blijft en dat de afstandsbediening ook goed werkt. Op dit platform vind je snel en zonder gedoe experts die ook in jouw wijk werkzaam zijn. Hierna staat precies beschreven wat er nodig is.

Een zonnescherm laten ophangen door een specialist

 1. Kies een systeem

  Ten eerste bepaal je wat voor soort installatie het beste past bij jouw eisen. Een buitenzonwering wordt aan de gevel bevestigd (buitenkant). Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Waarom wil je bijvoorbeeld gebruik maken van het knikarmscherm of de shutters. Denk bijvoorbeeld na over de volgende zaken: een aangenaam binnenklimaat, energie besparingen realiseren, zorgen voor meer privacy, inbraakpreventie, schaduwplekken realiseren, lichtinval regelen of een toevoeging voor het interieur.

 2. Hoe breed en lang is je raam?

  Selecteer de gewenste afmetingen van het gekozen product. Verduidelijk ook waar het geplaatst moet worden. Bijvoorbeeld aan de voorkant of op zolder / in de slaapkamer. Voeg foto’s toe om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Selecteer bediening

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De meest basic-optie is zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of band). Wil je iets meer comfort, dan kies je de elektrische bediening. Doorgaans werkt dit met een schakelaar of knop, eventueel beschikbaar met tijdschakelaar. De kostbaarste en comfortabelste keuzemogelijkheid is draadloze bediening die werkt via je telefoon (App), zender of afstandsbediening.

 4. Vergelijken van aanbieders

  De details van het project ingevuld? Voer dan je telefoonnummer, email en adresgegevens in. Per mail ontvang je dan enkele offertes van erkende zonweringsbedrijven uit Deurne en omliggende plekken. Vergelijk de prijsindicaties en check prijs, garantie review en klantenservice. Kies de meest aantrekkelijke aanbieding en maak de deal rond.

 5. Installatie van het systeem

  Ruim de oude zonwering netjes op en leg eventuele spullen al klaar voor het montageteam. De montage-specialist monteert de screens of de vouwgordijnen zoals besproken. Controleer of het volgens de handleiding is opgehangen. Vraag altijd om een demonstratie. Wanneer er iets mis is, dan kom je er direct achter. Steeds vaker is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract te tekenen.

Gratis en vrijblijvende zonwering offertes

Een gespecificeerde prijsopgave van raambekleders in Deurne

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Deurne is het meest effectief om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Bovendien is het perfect om snel een schaduwplek te creëren op korte afstand van je huis. Het geeft dus een fijn klimaat, zowel binnen als buiten. Diverse varianten zoals het rolluik schrikken inbrekers af en kunnen de isolatie van een huis verbeteren. Zonwering voor buiten is er in tientallen verschillende materialen en groottes. De kosten variëren tussen de €500 tot €2725. In onderstaande alinea delen we veel info over de meest populaire keuzes.

Een aangenaam klimaat met knikarmschermen / terrasschermen

Een knikarmscherm is feitelijk een zonnescherm dat aan de buitengevel geïnstalleerd wordt. D.m.v. de handige knikarmen wordt het schermdoek horizontaal uitgerold. Hiermee blijft jouw terras optimaal begaanbaar en zal het veel schaduw geven bij het raam. Disclaimer: het schermdoek kan kapot waaien bij wind. De verwachte prijzen bedragen tussen de €900 – €2050.

 • Zorg voor een aangename terraszonwering.
 • Je ziet er weinig van wanneer het scherm is ingedraaid.
 • In verschillende kleuren, aanpasbaar op jouw woning.

Het comfort van uitvalschermen

Het uitvalscherm is een praktische en een eenvoudige manier om een raam in de schaduw te brengen. Je bereikt hiermee veel schaduw in huis zodat je binnen niet verblind raakt door de zonnestralen. Een uitkomst voor ramen zonder openslaande delen en waar geen doorloop vereist is. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. Voor de achtertuin kun je beter wat anders kiezen. De gemiddelde tarieven variëren tussen de €450 tot zo’n €1350.

 • Een zeer betaalbaar zonnescherm.
 • Voor ramen die je niet open kunnen.
 • Voorkomt inkijk en zorgt voor meer privacy.

Informatie en voordelen van screens

Screens op maat laten maken in Deurne komt perfect tot z’n recht als je een mooi weggewerkt systeem zoekt. Zonnescreens houden de warmte buitenshuis en behouden het zicht van binnen naar buiten. Het doek is vaak gemaakt van polyestervezels of glasvezel. Tijdens het bestellen moet je doorgeven hoe verduisterend ze moeten zijn. In het geval van daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken, maar andersom is niet mogelijk. Kanttekening: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid kan je het raam niet even op een kier zetten. De totale investeringen komen uit tussen de €200 tot €1125.

 • Verkrijgbaar in lengtes tot enkele meters hoog.
 • Doeken in o.a. de kleuren grijs, zwart, antraciet, metallic etc.
 • Mogelijkheid om te integreren in het kozijn.

Een aangenaam klimaat met rolluiken

We komen rolluiken tegen bij veel huizen. De voordelen zijn eindeloos: ze zijn eenvoudig in gebruik, ze weerkaatsen het zonlicht, ze zijn geluiddempend en ze verduisteren de slaapkamer. Daarbij houden ze inbrekers buiten de deur. Binnen dit segment heb je 3 modellen: het voorzetrolluik plaatsen ze aan de buitengevel boven het raam, een opbouwrolluik plaatst men voor voor het venster (op de dag / in de dag montage) en een inbouwrolluik (wordt tussen het kozijn en de buitenmuur gezet). De totale investeringen schommelen tussen de €290 en €1500 voor rolluiken bestellen in Deurne.

 • Te monteren op praktische elke gevel.
 • Slapen in een volledig donkere slaapkamer.
 • Inbrekers buiten de deur houden.

Praktische markiezen

Een markies is een traditionele zonwering die ongevoelig zijn voor zijdelingse zoninval. Dit is een compact frame van o.a. staal dat afgespannen wordt middels een doek. De markiezen zie je veel bij jaren 50 woningen. Het heeft een positief effect op een romantische uitstraling van (bedrijfs)panden. Los van het normale model is er ook een klapmodel en petmodel. Doorloop blijft dan gewoon mogelijk. De totale investeringen bedragen tussen de €740 en €1725.

 • Geeft sfeer aan oudere panden en gebouwen.
 • Je kunt nog prima naar buiten kijken.
 • Zeer effectief dankzij de zijschotten.

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: beschutting op jouw veranda met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: een parasol met verrijdbare parasolvoet (multifunctioneel).
 • Buitenjaloezieën: het hele jaar door een aangenaam koele woning.

Een heerlijke temperatuur in huis d.m.v. buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie Deurne: alles over inmeten en ophangen

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Middels raambekleding is lichtinval heel nauwkeurig te beïnvloeden. Dit maakt de kans kleiner dat zonlicht fel de woning binnenkomt zodat het binnen aangenaam koel blijft. Tevens kan het ook echt een eyecatcher zijn. En het leuke is: de raamdecoratie zorgt ook voor een isolerende laag. De prijsindicaties liggen tussen de €350 en €900. In het boxje hieronder delen we veel info over de meest gekochte installaties.

Rolgordijnen: praktische info en voordelen

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Een zeer betaalbaar systeem, simpel te installeren, iedereen kan het gebruiken en de kwaliteit is tegenwoordig erg hoog. Rolgordijnen stel je samen in praktisch alle dessins en kleuren zodat het altijd aansluit op jouw interieur. Je hebt verschillende types zoals kiepkantelraam, waterafstotende, lichtdoorlatende, elektrische, dakraam, verduisterende en unieke duo rolgordijnen. De kosten komen uit tussen de €50,00 tot €150.

 • Veel keuze binnen het goedkope raamdecoratie segment.
 • Rolgordijnen kopen in Deurne: heel simpel zelf te installeren.
 • Op maat verkrijgbaar in diverse stoffen en unieke modellen.

Vouwgordijnen: alle types, materialen en prijzen

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een luxueuze en karakteristieke uitstraling aan je woning. Je bepaalt zelf welk deel van het raam bedekt wordt. Er zijn meerdere vouwgordijn-stoffen beschikbaar. De stof bepaalt hoe lichtdoorlatend het systeem is. Bovendien kunnen ze de akoestiek in huis verbeteren. Raambekleders werken met prijsindicaties van €105 tot zo’n €425.

 • Zowel met lichtdoorlatende als verduisterende stof.
 • Ruime kleurkeuze en altijd maatwerk.
 • Moeiteloos te onderhouden: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: wanneer is dit geschikt?

Plissé gordijnen kan je dankzij de plooi eenvoudig omhoog en omlaag doen. Ze zijn erg eenvoudig te bedienen en jij hebt de volledige controle over de lichtinval. Kortom: luxe en gebruiksvriendelijke raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Er zijn allerlei varianten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Top down – bottom up kan je van boven en onder openen. Wees voorbereid op een kostenplaatje van €57,5 tot €150.

 • Een speels en vrolijk systeem.
 • Zowel voor houten- als kunststof kozijnen.
 • Dupligordijnen op maat: voor bijna ieder raam geschikt.

Jaloezieën Deurne: alle types, materialen en prijzen

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die je kunt kantelen en kunt optrekken met een koord of band. Je kunt kiezen uit gigantisch veel soorten en materialen als onder andere PVC, bamboe, hout, stof, aluminium. Door de houten jaloezieën kies je zelf sfeer, licht en privacy. Niet vergeten: ze moeten regelmatig afgestoft worden. Wees voorbereid op een tarief van €67,5 tot zo’n €210.

 • In enkele seconden een ruimte verduisterd.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor Bamboe voor een natuurlijke look
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: binnengordijn voor ieder budget

Lamellen zijn verticale latten die je hebt van pvc, hout, bamboe, stof, kunststof. Praktisch voor kolossale / grote ramen en zijn erg geschikt voor een smaakvol en standaard interieur. Verticale lamellen zijn makkelijk met de hand te sluiten, kan je vrij eenvoudig schoonhouden en zijn vochtbestendig (en dus geschikt voor de badkamer). De onkosten beginnen bij zo’n €55 en lopen op tot €175.

 • Past heel mooi bij een lang en brede raampartij.
 • Binnenzonwering voor grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aanbrengen en monteren.

Shutters: luxe raambekleding in Deurne op maat

Shutters zijn houten binnenluiken met een exclusieve uitstraling. Het zijn echte blikvangers die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. Blinds zijn erg trendy, ze zijn overal toepasbaar en zijn erg duurzaam. Past op bijna elk raam zoals valramen, dakramen, schuiframen, uitzetramen, draaikiepramen, vaste ramen. Noemenswaardig: shutters vergen een behoorlijke investering. De prijzen beginnen bij €430. Voor dure modellen kun je rekenen op €930.

 • Meefinancieren bij het afsluiten van hypotheek.
 • Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Alles wat je moet weten over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Deurne bieden frisse lucht in de woning en weren bovendien muggen, vliegen en ander ongedierte. Voor elk raam of deur is er een geschikt model: rolhor, voorzethor, hor met scharnier, plissé hor, lamellenhor, hordeur. Hooikoorts (of andere allergieën? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Let op: horren werken niet als zonnewering. Je kunt wel kiezen voor een totaaloplossing, de duo-plissé hor. Dit type houdt muggen en vliegen tegen en houdt ook nog eens de zon buiten. De prijsverwachtingen beginnen bij zo’n €80 en kunnen oplopen tot €750.

 • Te monteren op: valraam, uitzetraam, draai-kiepraam, vast raam, draairaam, schuifraam.
 • Fijne manier om woning te ventileren.
 • Ideaal voor mensen met hooikoorts.

Multifunctionele raamdecoratie voor elke interieurstijl

Direct meerdere aanbiedingen van lokale vakbedrijven

Bekijk de kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 30 mei 2024 zijn afhankelijk van allerlei keuzes: het artikel, het gewenste materiaal, het inmeten (afmetingen) en afwerking plus bediening. In het schema hierna bekijk je de actuele prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Deurne in mei 2024.

Categorie zonweringAfmetingGemiddelde prijzen
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€860 – €2075
Uitvalscherm2 – 6 meter breed€365 – €1575
Screens3 – 4 meter breed€280 – €1075
Rolluik3 – 4 meter breed€310 – €1350
Rolgordijn200 x 100 cm€55 – €150
Lamellen150 x 100 cm€45 – €210
Jaloezieën150 x 100 cm€80 – €200
Plisségordijnen100 x 150 cm€115 – €330
Kostenindicatie zonnewering inclusief monteren in de Provincie Noord-Brabant.

Overzicht merken zonwering

Ook geïnteresseerd in zonwering kopen? Er bestaan veel aanbieders die je kunt kiezen. Elk merk heeft zo zijn eigenschappen en prijsklasse. Verkrijgbaar bij een gordijnwinkel in Deurne. In het volgende schema tonen wij een toelichting op de meest bekende merken. Daardoor kan jij misschien een betere keuze maken.

 • Sunmaster: sterke en duurzame materialen met veel aandacht voor design.
 • SunCircle: eersteklas producten van Nederlandse makelaardij.
 • Verano: een van de grootste fabrikanten in de Benelux.
 • Zonnelux: voor grote als kleine ramen mooie op maat gemaakte raambekleding.
 • Heroal: kwaliteitsproducten made in Germany.
 • Stobag: een uitgebreid assortiment voor particulieren en zakelijke markt.
 • Renson: meer uitstraling van de buitengevel met unieke gevelbekleding.
 • Velux: gordijnen aanpassen aan jouw kamer, stijl en smaak.
 • Luxaflex: hoge kwaliteit raambekleding en uitgebreide kleurencollectie.
 • Somfy: ideale elektrische zonneschermen die je kunt koppelen aan een app.
 • Unilux / Fractions: ramen beschermen met horren en shutters.
 • Veneta: bespaar tot wel 40% door directe levering vanaf fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Karwei, IKEA, Praxis, Hubo, Hornbach & Kwantum, Bol.com, Leen Bakker, FonQ, Formido.
 • Overweeg ook: Deponti, Toppoint, Husol, Weinor, Novoferm, Bece & Schlappi, Milano, Lumenguard, Dickson, Sunway, Swela.

Zonwering experts zoeken in de buurt van Deurne

Goedkope zonwering kopen in Deurne? Meer informatie over een hoog aangeschreven zonweringsbedrijf uit de buurt? In het overzicht hierna bespreken we bedrijven en adressen van raambekleders en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Misschien kan je hier terecht voor meer informatie. Via dit platform vind je ook leveranciers en bedrijven in Venray, Asten en Someren.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk type zonwering per ruimte

Ieder pand vraagt om een ander soort vitrage die in lijn is met de individuele ruimte. We informeren je graag verder over de mooiste zonwering voor buiten en binnen per ruimte en kamer.

 • Keuken: kies voor praktische jaloezieën of voor sfeervolle vouwgordijnen.
 • Badkamer: let met name op vochtbestendigheid en privacy in de douche.
 • Woonkamer: koop verduisterende gordijnen om ook overdag te genieten van heerlijke koele temperaturen.
 • Slaapkamer: door rolluiken (geluidswerend) te installeren maak jij de ruimte koel, stil en aangenaam.
 • Zolderraam: populaire keuzes voor het draai-kiepraam zijn rolgordijnen en plissés.
 • Dakkapel: simpele rolgordijnen op maat kun je bestellen voor lage prijzen.
 • Balkon: een zonnescherm of balkondoek is de perfecte manier voor extra schaduw.

Serre & Terras
Ook in ons land kan de temperatuur flink oplopen. Men verkoopt diverse modellen buiten- en serrezonwering. Zo kan je kijken naar automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, betaalbare parasols of unieke houten buitenjaloezieën voor een veranda, overkapping of serre. Systemen voor een glazen dak kan je vanaf de binnenkant of buitenkant laten installeren. Bekijk snel meer details over:

FAQ: vragen over mijn woning koel houden

De beste zonwering, welk systeem past bij mij?

Elke huis heeft weer andere wensen. De meest ideale zonnewering in jouw individuele situatie heeft te maken met: de hoogte van je ramen, hoe je tuin ligt, jouw stijl en smaak en wat je eraan wilt uitgeven. Binnenzonnewering heeft als voordelen dat je het kunt kopen in een heleboel kleuren, vormen en maatvoeringen. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering houdt de zon al tegen voordat het de woning binnenkomt, geeft net dat beetje extra verkoeling, maar zal wel wat meer opvallen (vanaf de buitenkant).

Wat zijn de huidige kosten van zonnewering in Deurne?

De investingen in zonwering lopen flink uiteen. De geschatte onkosten hebben we voor je uitgezocht. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €700. Zonnescreens €280 per raampartij. Op het moment dat je kiest voor een terras-knikarmscherm lopen de kosten op tot zo’n €1175. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €850). Een normaal rolluik kost €500. Voor jaloezieën betaal je zo’n €275 per kozijn. Voor shutters is de investering wat hoger (plusminus €845). Budget gordijnen voor binnen zijn rolgordijnen, plissé gordijnen en lamellen (te bestellen vanaf €145 per kozijn). De totale kosten zijn afhankelijk van; de gekozen constructie, het formaat, soort bediening, materiaaltypes, prints en montage.

Wat zijn de pluspunten van inmeten en montageservice in Deurne?

Met betrekking tot zonweringsproducten is het assortiment enorm. Daarbij moet je zeker goed letten op het opmeten en monteren. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, maar je kunt ook kiezen voor montage plus inmeetservice in Deurne. Hierbij komt een deskundige professional die elk raam / kozijn deskundig bekijkt en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een montagepartner het product fatsoenlijk ophangen. Door te kiezen voor dit stukje service heb je gegarandeerd perfecte zonnewering, een gunstige garantieperiode en een perfect aangesloten product.

Wat is slimme of automatische zonwering?

Je kunt kiezen voor de normale handbediening, afstandsbediening of ga jij voor een all-in domotica systeem? Slimme zonwering heeft veel voordelen. Een handmatig model met slinger of band is werkbaar, echter het kan praktischer. Draadloze bediening (via een tijdschakelaar, mobiele app, afstandsbediening, handzender) is steeds meer in opkomst omdat je op afstand de installatie kan bedienen. Bij slecht weer kan het zonnescherm zich automatisch inklappen Bij de aanwezigheid van fel zonlicht zal het scherm ook direct reageren. Shutters, jaloezieën en gordijnen kunnen op tijd automatisch open en dicht. Een toepassing met online functies maakt jouw woning zuiniger en slimmer. De verwachte prijzen van smart rolluiken & schermen liggen rond de €475.

Geschreven door: Sandra. Laatste update: 1 mei 2024
Postcodegebied: 5750, 5751, 5752, 5753, 5754, 5756, 5757Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie