Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Goedereede vergelijken

Een aangename temperatuur in huis met zonwering in Goedereede? Zonwering heb je voor buiten en binnen en kan je al kopen vanaf €75,00. Buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een uitvalscherm is het meest doeltreffend om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Ook verkrijg je middels een zonnescherm een aantal m2 schaduw waar je ontspannen kunt zitten. Binnenzonwering zoals gordijnen of rolgordijnen is vaak aantrekkelijk geprijsd en brengt ook wat meer sfeer in de woning. Winkels verkopen tegenwoordig bijzonder veel verschillende oplossing. Via onze site geven we een uitgebreid advies waar we de voor- en nadelen van ieder systeem bespreken. Daarnaast vind je de huidige tarieven en adresgegevens van erkende zonwering specialisten in Goedereede en de omliggende regio.

Belangrijke voordelen van een zonnescherm

 • Schaduw in de kamer zorgt voor een lagere temperatuur.
 • Sfeervolle toevoeging op uitstraling huis.
 • Een lagere energierekening door meer controle over warmte.
 • Het creëert extra privacy in huis.
 • Rolluiken maken je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
zonwering-vergelijken-goedereede

Zonnescherm laten plaatsen in Goedereede

Beschik je niet over het juiste gereedschap of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Goedereede middels een goed aangeschreven zonwering specialist is dan geen overbodige luxe. Je kunt er dan op vertrouwen dat alles volgens de documentatie geïnstalleerd wordt, dat jouw garantie behouden blijft en dat het geheel goed werkt. Op dit platform vind je gemakkelijk vakmannen in de gemeente. In het onderstaande blok geven we een toelichting hoe dat in z’n werk gaat.

Een zonnescherm laten ophangen door een vakman

 1. Zoek een geschikt model / systeem

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk type zonwering geschikt is voor jouw woning. Kies je voor buitenzonwering, dan wordt dit gemonteerd aan de buitenmuur. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Kies bewust: denk na over de functionaliteiten van bijv. het knikarmscherm of de jaloezieën. Je kunt het gebruiken voor o.a. een kamer koel maken, extra isolatie, je privacy verhogen, inbraakkans verminderen, een fijne schaduwplek maken, de lichtinval bepalen of de sfeer in huis versterken.

 2. Nauwkeurig inmeten

  Bereken de ideale maten van het gewenste model. Verduidelijk ook waar je het wilt laten aanbrengen. Bijvoorbeeld aan de zijkant van het huis of op zolder / in de slaapkamer. Selecteer eventueel foto’s om de monteur duidelijke instructies te geven.

 3. Automatische of handbediening?

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De meest basic-optie is zonwering met handmatige bediening (met stang of band). Je kunt ook gaan voor elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een praktische draaischakelaar, eventueel met een tijdschakelaar. De meest luxe en praktische mogelijkheid is draadloze bediening via je smartphone (app) of kleine afstandsbediening.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  Alles geïnventariseerd? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Houdt vervolgens rekening met drie offertes van geschikte zonweringsbedrijven uit Goedereede en regio. Vergelijk alle prijzen en duik in de referenties, garantie en betalingscondities. Ga in op de meest gunstige aanbieding en teken de opdrachtbevestiging.

 5. Montage

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en leg eventuele spullen al klaar voor de installateurs. De vakman monteert het terrasscherm of de lamellen op de gewenste manier. Ga altijd na of het product goed is aangesloten. Een demonstratie is gebruikelijk. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. In sommige gevallen kan je een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse inspectie.

Gratis zonwering offertes vergelijken

Een gespecificeerde prijsopgave van raambekleders in Goedereede

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Goedereede is het meest effectief om warmte in huis te voorkomen. Verder geeft het je een prettige schaduwplek op jouw terras. Binnen en buiten kun je dus fijne temperaturen ervaren. Sommige varianten zoals rolluiken hebben een inbraakwerende werking en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in velerlei prints en zowel met handmatige als automatische bediening. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €450 tot wel €2675. In de keuzegids hieronder bespreken we de meest bekende oplossingen.

Investeren in knikarmschermen & terrasschermen

Een knikarmscherm houdt in een zonnescherm dat je buiten aan je huis vast monteert. Aan de hand van 2 telescopische knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Daardoor blijft jouw terras optimaal begaanbaar en levert het systeem veel schaduw op om te zitten. Tip: het zonnescherm kan vies worden door regen. De normale prijzen liggen tussen de €800 t/m €2050.

 • Ideale keuze voor terraszonwering.
 • Ramen en deuren kan je gewoon blijven openen.
 • Te bestellen met draadloze bediening.

Details over uitvalschermen

Het uitvalscherm is een doeltreffende en een goedkope manier om een raam te beschermen tegen zon. Daardoor heb je ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat je in huis niet tegen de zon in hoeft te kijken. Een uitkomst voor ramen die dicht blijven of naar binnen toe opengaan waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De totale investeringen schommelen tussen de €350 tot €1325.

 • Zeer goedkoop zonnescherm.
 • Voor ramen die je niet open kunnen.
 • Regen loopt er eenvoudig vanaf (weersbestendig).

Informatie over screens

Screens op maat laten maken in Goedereede is onmisbaar als je een systeem zoekt dat weinig ruimte inneemt. Zonnescreens zijn perfect in staat om warmte en zonlicht te beperken en zijn niet zo vatbaar voor wind. De screendoeken bestaan uit glasvezel of polyester. Wat betreft de lichtdoorlatendheid kan je veel kanten op. Bij daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken, andersom is dat niet het geval. Advies: als het screendoek omlaag zit kan het raam niet open en houd je het dicht. De kosten liggen tussen de €275 tot wel €1100.

 • Compact en elegant systeem.
 • Doeken in o.a. de kleuren grijs, zwart, antraciet, metallic etc.
 • Je behoudt jouw privacy.

Kiezen voor rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. Dat is goed te verklaren: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, je geniet van een aangenaam klimaat in huis, je hebt minder last van geluid, en realiseren een duidelijke energiebesparing. Daarbij schrikken ze inbrekers af. Er zijn 3 toepassingen: een voorzetluik bevestigt men aan de buitenzijde van het raam, de opbouwrolluiken komen op het kozijn / gevel te liggen (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt in de gevel gemonteerd. De verwachte tarieven liggen tussen de €260 – €1200 voor rolluiken bestellen in Goedereede.

 • Eenvoudige installatie met weinig voorbereiding.
 • Een donkere en stillere slaapkamer.
 • Inbrekers buiten de deur houden.

Kosten en pluspunten van markiezen

Een markies is een bijzonder soort systeem die de zon niet alleen van voren – maar ook van opzij weert. In de basis is het een constructie van hout of aluminium waar het doek overheen komt. We zien markiezen vaak bij klassieke woningen of restaurants. Ze beïnvloeden een romantische uitstraling van (bedrijfs)panden. Behalve dit model heb je ook het klapmodel en het petmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De gemiddelde prijzen liggen zo tussen de €680 tot €1875.

 • Idyllische uitstraling door de vele kleuren en dessins.
 • Zon wordt tegengehouden, je kunt nog prima naar buiten kijken.
 • Houdt de zon ook van opzij tegen.

Overige opties voor buiten

 • Verandazonwering: reguleer eenvoudig de temperatuur op de veranda met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los te spannen doek voor in de tuin, op straat of andere plekken.
 • Terrasoverkapping: grote verrijdbare parasols van enkele meters breed.
 • Buitenjaloezieën: een prachtig product met een luxe uitstraling.

Een heerlijke temperatuur in huis d.m.v. buitenzonwering!

Vraag een gids aan met het hele assortiment

Raamdecoratie Goedereede: alle systemen voor binnen

Binnenzonwering wordt altijd aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. Met raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Zo kan je voorkomen dat de zon de hele dag de kamer in schijnt waardoor het aangenaam koel blijft. Soms zorgt het voor meer sfeer in huis. Goed om te weten: door de verschillende lagen heeft het ook een isolerende functie. De tarieven liggen tussen de €340 – €925. In het bijgaande stukje delen we veel info over de meest gekozen opties.

Rolgordijnen: bekijk het aanbod

Een rolgordijn kan je – zoals de naam al zegt – op- en afrollen. Voordelig maatwerk, snel en simpel op te hangen, simpel af te rollen en het past op praktisch ieder kozijn. Rolgordijnen zijn te bestellen in praktisch alle designs en kleuren wat maakt dat je interieur onaangetast blijft. Men biedt verschillende types zoals lichtdoorlatende, kiepkantelraam, transparante, dakraam, elektrische, waterafstotende en een duo rolgordijn. De onkosten liggen tussen de €45,00 – €185.

 • Goede keuze voor goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Goedereede: voor iedereen zelf te bevestigen.
 • Beschikbaar in allerlei stoffen en luxe uitvoeringen.

Vouwgordijnen: wat zijn de voordelen?

Vouwgordijnen zorgen voor een speelse en karakteristieke ambiance aan een ruimte. Ze zijn eenvoudig te bedienen. Elk vouwgordijn is uniek door het maatwerk. De stof bepaalt hoe lichtdoorlatend het systeem is. Daarnaast kunnen ze een bijdrage leveren aan de akoestiek in huis. Je moet denken aan prijzen van €110 tot wel €300.

 • Geven een sfeervolle uitstraling.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Handig in onderhoud: met de hand snel te wassen / reinigen.

Plissé: specificaties en kosten

Plissé gordijnen kunnen zichzelf opvouwen bij het openen. Het bedienen gaat middels een koord en de zonwerendheid is optimaal. Luxueuze raamdeco die weinig ruimte in beslag neemt. Je kunt kiezen uit diverse producten binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes herken je aan de honingraatstructuur. Top down – bottom up systemen kun je op diverse manieren openzetten. Raambekleders werken met onkosten van €52,5 tot wel €175.

 • Zelf lichtinval en inkijk in je huis bepalen.
 • Zowel voor houten- als kunststof kozijnen.
 • Dupligordijnen op maat: geschikte maten voor elk type kozijn.

Jaloezieën Goedereede: vind het perfecte model

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die omhoog gehaald kunnen worden met een handig koord of ketting. Je kunt een selectie maken uit ontzettend veel modellen en materialen zoals bijvoorbeeld kunststof, PVC, aluminium, hout, bamboe. Met houten jaloezieën ben je zelf in control wat betreft de kijklijnen, lichtinval en schaduw. Let op: je moet veel schoonmaken (stof dwarrelt neer op de strips). Voorzie een tarief van €65 oplopend tot €280.

 • Snel en simpel bij te stellen wanneer de zon schijnt.
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: werkt met natuurproducten en milieuvriendelijke onderdelen.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale panelen van producten zoals hout, pvc, bamboe, aluminium, stof. Praktisch voor imposante / grote ramen en zijn erg geschikt voor een trendy en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, zijn gemakkelijk schoon te houden en kan je ook in een badkamer ophangen. De tarieven beginnen bij circa €65 en bedragen voor een luxe model zo’n €195.

 • Makkelijk de lichtinval bepalen.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast in grotere panden.
 • Montage kunststof kozijn: goed installatiewerk verlengt de levensduur.

Shutters: luxe raambekleding in Goedereede professioneel geïnstalleerd

Shutters zijn stijlvolle binnenluiken met een romantische of strakke look. Het zijn eyecatchers die iets toevoegen aan jouw interieur. Blinds zijn exclusief, je kunt ze meefinancieren in jouw hypotheek en een duurzame optie (goed voor het milieu). Past op bijna elk raam zoals uitzetramen, draaikiepramen, ronde ramen, valramen, schuiframen, dakramen. Let op: shutters zijn niet heel erg voordelig. De prijzen beginnen bij circa €440. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €900.

 • Een bijzondere eyecatcher.
 • Een heel kindvriendelijk product.
 • Houten kozijnen: mooie combinatie van natuurlijke producten.

Horren en hordeur op maat

Maatwerk horren in Goedereede zorgen voor ventilatie in huis en zorgen dat je eindelijk af bent van vliegen, motten, wespen en muggen. Er zijn diverse modellen: inzethor, hor met scharnier, lamellenhor, voorzethor, hordeur, rolhor. Allergieën of hooikoorts? Informeer dan naar de pollenwerende hor. Let op: de hor houdt de zon niet tegen. Wil je dit wel? Kies dan voor een vernuftige duo-plissé hor. Deze variant beschermt tegen insecten maar heeft ook een zonwerend doek. De kosten beginnen bij €70 en lopen op tot €750.

 • Voor bijna ieder raamtype: uitzetraam, valraam, schuifraam, vast raam, draairaam, draai-kiepraam.
 • Het hele jaar door zorgeloos je woning ventileren.
 • Houden insecten en ongedierte buiten de deur.

De tofste raamdecoratie voor elke woning

Ontvang gratis 3 aanbiedingen van vakmannen uit de buurt

Vind kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 25 juli 2024 zijn afhankelijk van een aantal thema’s: het soort systeem, de materiaaltypes, de grootte van het systeem en de keuzes qua bediening (handmatig of automatisch). In het volgende blokje bieden wij de verwachte kosten van het laten plaatsen van zonwering in Goedereede in juli 2024.

Zonwering typeAfmetingGemiddelde kosten
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€850 – €2200
Uitvalscherm1 – 5 meter breed€375 – €1275
Screens1 – 3 meter breed€255 – €1000
Rolluik100 cm – 400 cm breed€285 – €1275
Rolgordijn200 x 60 cm€55 – €165
Lamellen200 x 250 cm€70 – €200
Jaloezieën100 x 130 cm€85 – €200
Plisségordijnen200 cm breed€115 – €300
Gemiddelde onkosten zonnewering met montage in de Provincie Zuid-Holland.

Alle merken zonwering op een rij

Sta je op het punt van zonwering kopen? Er zijn ontzettend veel merken met een uitstekend aanbod. Iedere fabrikant heeft zo zijn kenmerken en prijssegmenten. Veel van de merken kan je wel kopen bij de gordijnwinkel in Goedereede. In de volgende tabel delen we een toelichting op de meest verkochte merken. Zo kan jij misschien een betere keuze maken.

 • Sunmaster: ruim 50 jaar toonaangevende producent van buitenzonwering.
 • SunCircle: maatwerk producten gemaakt in Nederland.
 • Verano: gratis brochure en gratis kleurstalen opvraagbaar.
 • Zonnelux: uitsluitend de beste en mooiste producten bij jou thuis.
 • Heroal: innovatieven oplossingen voor ramen en (schuif)deuren.
 • Stobag: altijd optimaal en zorgeloos genieten van het terras.
 • Renson: hele mooie gevelbekleding voor elke type woning of tuin.
 • Velux: verduisterende buitenzonwering voor dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: kindveilige systemen op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.
 • Somfy: smart home merk met o.a. elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: unieke gepatenteerde horren en shutters.
 • Veneta: bespaar tot wel 40% door directe levering vanaf fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Karwei, Hornbach, IKEA, Hubo, Praxis & Leen Bakker, Formido, Bol.com, FonQ, Kwantum.
 • Zie ook: Bece, Roma, Husol, Novoferm, Deponti, Weinor & Swela, Dickson, Sunway, Milano, Copaco, Schlappi.

Zonwering experts in de buurt van Goeree-Overflakkee

Goedkope zonwering kopen in Goedereede? In contact komen met een ervaren zonweringsbedrijf in de omgeving? In de tabel hieronder tonen wij adresgegevens van zonwering specialisten en gordijnwinkels in jouw omgeving. Soms kunnen zij jou verder helpen bij jouw klus. Op dit portaal bekijk je ook monteurs en bedrijven in Melissant, Ouddorp en Herkingen.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Uitleg over zonwering per ruimte

Elk raam vraagt om passende vitrage die rijmt met de individuele ruimte. We geven nu een toelichting op de meest bestelde buiten- en binnenzonweringsproducten per ruimte.

 • Keuken: kies voor een product met voldoende licht wat onderhoudsvriendelijk is.
 • Badkamer: privacy verhogen in de douche met vochtbestendige producten.
 • Woonkamer: koop verduisterende gordijnen om ook overdag te genieten van heerlijke koele temperaturen.
 • Slaapkamer: met comfortabele geluidswerend rolluiken en shades creëer jij een stille en aangename ruimte.
 • Zolderraam: je kunt kiezen voor betaalbare rolgordijnen voor het draai-kiepraam.
 • Dakkapel: gemakkelijk rolgordijnen op maat bestellen en zelf plaatsen.
 • Balkon: koop een voordelig balkondoek en maak jouw eigen zonnescherm.

Terras of Serre
In de de zomermaanden kan het anders erg warm worden. Er zijn diverse soorten buiten- en serrezonwering. Wat te denken van automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, slimme parasols of houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Systemen voor een glazen dak kan je van buiten en binnen laten werken. Check ook aanvullende info over: Zonwering offerte.

Veelgestelde vragen omtrent het koelen van je huis

Wat is op dit moment de beste zonwering?

Elke woning is anders. De perfecte zonnewering voor jouw huis kan jij opzoeken door een check te doen op: de breedte van de ramen, de ligging van de tuin, het karakter van jouw huis en je budget. Het fijne van binnenzonnewering is dat het geleverd kan worden in velerlei kleuren, dessins en prijsgroepen. Je interieur moet hier natuur wel schikt voor zijn. Buitenzonwering is een stuk doeltreffender, geeft verkoeling in huis, brengt schaduw maar trekt wel meer de aandacht (het zit aan de buitengevel vast).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in Goedereede?

De kosten van zonwering zijn per situatie anders. De actuele investeringen hebben we kort uiteengezet. Denk bij markiezen aan +/- €750. Zonnescreens €285 op basis van 1 raam. Wanneer je kiest voor een terras-knikarmscherm moet je denken aan minimaal €1175. Wil je besparen? Neem dan een uitvalscherm (+/- €650). Een handmatig-rolluik kost €495. Voor hippe jaloezieën ga je richting de €285 per kozijn. Stijlvolle shutters zijn iets duurder (plusminus €750). Overige binnengordijnen zijn lamellen, rolgordijnen en plissegordijnen (reken op minimaal €120 op basis van één kozijn). De totale onkosten worden berekend a.d.h.v. het type / model, het formaat, de bedieningsopties, materiaalgebruik, kleuren en installatiewerk.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Goedereede?

Met betrekking tot zonweringsproducten kan je kiezen uit veel producten. Zoek vooraf alles goed uit omtrent correct inmeten en de montage. Je kunt zelf maatwerkproducten inmeten, maar er is soms ook een optie voor de montage met inmeetservice in Goedereede. Hierbij komt een capabele expert die de gevels en raamkozijnen goed inspecteert en opmeet. Hierna zal de professional de zonwering volgens de documentatie monteren. Dankzij deze service heb je gegarandeerd ideale zonnewering, garantie en service en eventueel een jaarlijks onderhoud.

Wat is slimme of automatische zonwering?

Je kunt kiezen voor de standaard handmatige bediening, handzenders / afstandbedieningen of een volledig geïntegreerd domotica systeem? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Een handmatig systeem met windwerk of slingerstang werkt prima, toch kan het eenvoudiger. Draadloze bediening (a.d.h.v. een handzender, tijdschakelaar, afstandsbediening, mobiele app) maakt het mogelijk dat het veel tijd bespaart bij het gebruik. Bij regen of wind kan het zonnescherm zich automatisch inklappen Als de zon doorkomt kunnen de screens automatisch sluiten. Shutters, jaloezieën en gordijnen kan je zelfs tijdens je vakantie automatisch open en dicht laten gaan. Bediening via internet maakt jouw woning zuiniger en slimmer. De tarieven van smart rolluiken & schermen bedragen zo’n €500.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 3252

Plaats een reactie