Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Goes vergelijken

Wil jij een koele woning met zonwering in Goes? Zonwering is beschikbaar voor buiten en binnen en is al verkrijgbaar voor €75,00. Buitenzonwering zoals een screen is geschikt om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Ook biedt een zonnescherm een aanzienlijke hoeveelheid schaduw waar jij, als het warm is, kunt zitten. Binnenzonwering als o.a. gordijnen of plissés kan je kopen voor een lagere prijs en zorgt bovendien voor extra sfeer in huis. Tegenwoordig heb je de wereld aan afzonderlijke combinaties. Via zonweringaanbiedingen.nl doorzoek je een praktische handleiding waar we alle mogelijkheden bespreken. Bovendien doorzoek je een indicatie van de kosten en adresgegevens van lokale zonwering specialisten in Goes (werkgebied).

Waarom een zonnescherm aanschaffen

 • Altijd een fijne temperatuur in de woning.
 • Biedt een meerwaarde voor je woning.
 • Het isoleert waardoor je energiekosten bespaart.
 • Minder last van inkijk.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-goes

Zonnescherm laten plaatsen in Goes

Ben je zelf niet handig of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Goes via een goed aangeschreven zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je kunt er dan op vertrouwen dat alles op de goede manier aangebracht wordt, dat er niks kapot gaat en je krijgt een uitgebreide demonstratie. Op dit platform vind je razendsnel leveranciers die werkzaam zijn in de regio. Hierna lees je tips hoe je dit kunt aanpakken.

Een zonnescherm laten ophangen door een vakman

 1. Bepaal welk systeem je gaat toepassen

  Je begint met na te denken over welk type zonwering matcht met jouw woning en wensen. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant bevestigd. Maar je hebt ook binnenzonwering dat binnenshuis wordt geplaatst. Beschrijf ook het belangrijkste doel van het zonnescherm, markiezen of de lamellen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een aangenaam binnenklimaat, het verlagen van de energierekening, zorgen voor meer privacy, inbraakwerend, een fijne schaduwplek maken, de lichtinval reguleren of een toevoeging voor het interieur.

 2. Breedte en lengte opmeten

  Selecteer de gewenste afmetingen van het systeem. Beschrijf ook waar het geplaatst moet worden. Dit kan zijn aan de zijkant van het huis of op de 1e of 2e verdieping. Voeg foto’s toe van de situatie om de opdracht te verduidelijken.

 3. Handmatige of elektrische bediening

  Kies de gewenste bediening. De meest basic-mogelijkheid is zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Vaak gaat dit met een knop aan de muur, indien gewenst met tijdschakelaar. De meest luxe en comfortabelste mogelijkheid is draadloze bediening met App of afstandsbediening.

 4. Montagepartners vergelijken

  Alles geïnventariseerd? Deel dan je adresgegevens en telefoonnummer. Per mail ontvang je dan enkele offertes van relevante zonweringsbedrijven uit Goes en nabije omgeving. Vergelijk de voorgestelde tarieven en bekijk prijs, garantie review en klantenservice. Kies de meest aantrekkelijke aanbieding en kom in contact met deze winkel.

 5. Installatie van het systeem

  Verwijder de oude zonwering en leg de nieuwe producten klaar voor de installateurs. Het installatiebedrijf installeert de screens of de plissés op de afgesproken plekken. Test of alles juist is geïnstalleerd. Meestal geeft de monteur een korte demo. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. Steeds vaker bieden ze ook een onderhoudscontract aan.

Direct zonwering offertes in je mail?

Bekijk mooie deal bij raambekleders in Goes

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Goes wordt gekocht door mensen om het warme zonlicht in huis te blokkeren. Daarnaast creëert het een heerlijke schaduwplek op jouw terras. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Veel modellen zoals het rolluik zorgen voor het verlagen van de inbraakkans en kunnen de isolatie van een huis verbeteren. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in talloze materialen en groottes. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €350 tot €2625. In het volgende hoofdstuk lees je de voordelen en nadelen van de meest praktische types.

Advies over knikarmschermen / terrasschermen

Een knikarmscherm is feitelijk een zonnescherm dat boven het raam aan de buitengevel wordt gehangen. D.m.v. 2 telescopische knikarmen wordt het schermdoek horizontaal uitgerold. Zo kan je er gewoon onderdoor lopen en zal het veel schaduw geven om te zitten. Let op: het systeem kan vies worden door regen. De verwachte prijzen liggen tussen de €875 en €2275.

 • Perfect voor terraszonwering.
 • Binnen in huis blijft het heerlijk koel.
 • Handmatige of elektrische bediening.

Details over uitvalschermen

Het uitvalscherm is een praktische en een relatief betaalbare manier om om zonlicht te beperken. Het geeft lekker veel schaduw in huis zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Een vaak gekozen optie bij hoger gelegen ramen en waar geen doorloop vereist is. Je ziet ze dan ook dikwijls bij flats en kantoren. Het wordt voor een achtertuin niet vaak gekozen. De tarieven bedragen tussen de €325 t/m €1325.

 • Veel keuze in zonnescherm: van budget tot luxe.
 • Je beperkt de inkijk in je woning (meer privacy).
 • Minder gevoelig voor wind en regen.

Details over screens

Screens op maat laten maken in Goes biedt je design rolluiken voor als je een strakke gevel wilt overhouden. Zonnescreens reflecteren het zonlicht en zijn niet zo vatbaar voor wind. Het doek van de screens bestaat uit glasvezel of polyester met een PVC-coating. Tijdens het bestellen moet je doorgeven hoe verduisterend ze moeten zijn. In het geval van daglicht is er voldoende zicht naar buiten, van buiten naar binnen gaat niet. Kanttekening: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid zal het raam niet te gebruiken zijn. De verwachte tarieven schommelen tussen de €200 en €1100.

 • Neemt heel weinig ruimte in.
 • Te koop in diverse RAL-kleuren.
 • Je kunt gewoon van binnen naar buiten kijken.

Offerte voor rolluiken

Rolluiken zijn populair in woonwijken. En dat is niet vreemd: de bediening is eenvoudig (hand- of elektrische bediening), ze zijn zeer warmtewerend, mensen kunnen niet naar binnen kijken, en ze verduisteren de slaapkamer. Evenzeer dragen ze bij aan de veiligheid van jouw woning. Je hebt 3 varianten: een voorzetluik bevestigt men aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik wordt in het kozijn verwerkt (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De totale investeringen liggen tussen de €310 tot zo’n €1250 voor rolluiken bestellen in Goes.

 • Te bestellen op kozijnkleur.
 • Ideaal als je graag helemaal in het donker slaapt.
 • Schrikt inbrekers af.

Investeren in markiezen

Een markies is een stijlvol systeem dat een unieke uitstraling aan de woning geeft. Het wordt gekenmerkt door een constructie van hout of aluminium waar het doek overheen komt. We zien markiezen vaak bij brocante woningen. Ze geven een boost aan een unieke uitstraling van huizen. Los van het normale model heb je de keuze uit een petmodel of klapmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De gemiddelde prijzen schommelen tussen de €750 t/m €1600.

 • Stijlvol en klassiek.
 • Het zicht van binnenuit wordt niet verstoord.
 • Sterke constructie die wel tegen de wind kan.

Overige systemen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering eventueel met zon- en windautomaat.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: creëer lokaal extra schaduw door een verplaatsbare parasol.
 • Buitenjaloezieën: eenvoudig open, dicht of half dicht te draaien.

Een goede temperatuur in een ruimte d.m.v. buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie Goes: bekijk systemen voor binnen

Als we het over binnenzonwering hebben dan doelen we ook wel op raamdecoratie. Middels raambekleding is de lichtinval goed te sturen. Zo kan je voorkomen dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat je geniet van een koel huis. Daarnaast kan het ook echt een eyecatcher zijn. En het leuke is: door de verschillende lagen heeft het ook een isolerende functie. De tarieven bedragen tussen de €360 en €850. In het gedeelte hieronder geven we een toelichting op de meest bestelde systemen.

Rolgordijnen: wanneer is dit geschikt?

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Het is voordelig, eenvoudig te monteren, simpel af te rollen en de kwaliteit is tegenwoordig erg hoog. Rolgordijnen zijn te koop in velerlei kleuren en prints zodat het ook altijd in jouw interieur past. Er zijn diverse varianten zoals lichtdoorlatende, transparante, dakraam, elektrische, kiepkantelraam, waterafstotende en hippe duo rolgordijnen. De prijsindicaties schommelen tussen de €52,50 en €170.

 • Groot aanbod in goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Goes: voor iedereen zelf te plaatsen.
 • Beschikbaar in allerlei stoffen en luxueuze uitvoeringen.

Vouwgordijnen: specificaties en kosten

Vouwgordijnen zorgen voor een luxueuze en huiselijke ambiance aan je huis. Je bepaalt zelf welk deel van het raam bedekt wordt. Een vouwgordijn wordt gemaakt van stof. De stof bepaalt hoeveel licht er doorheen komt (lichtdoorlatendheid). Daarnaast kunnen ze de akoestiek in huis verbeteren. Houd rekening met kosten van €100 tot €300.

 • Zowel open en dicht nemen ze weinig ruimte in.
 • Maatwerk mogelijk.
 • Eenvoudig onderhoud: reinig de stof met water/zeep in een handwas.

Plissé: specificaties en kosten

Plissé gordijnen kunnen zichzelf opvouwen bij het openen. Ze zijn erg eenvoudig te bedienen en jij hebt de volledige controle over de lichtinval. Een stijlvolle raamdeco die bij elke woonstijl past. Je hebt diverse systemen binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Met Top down – bottom kan je zelf de lichtinval bepalen. Raambekleders werken met prijsindicaties van €60 tot wel €150.

 • Een subtiel product voor ieder raam.
 • Ook te monteren zonder boren.
 • Dupligordijnen op maat: voor elke breedte een passend product.

Jaloezieën Goes: bestellen in verschillende materialen

Jaloezieën zijn horizontale stroken die je op veel standen kunt opendraaien met een ophaalsysteem. Je kunt een selectie maken uit tientallen modellen en materialen als onder andere kunststof, hout, stof, aluminium, PVC. Door de houten jaloezieën kies je zelf de hoeveelheid licht en mate van privacy. Tip: er komt veel stof op te liggen (veel schoonmaakwerk). Denk aan prijzen van €67,5 tot zo’n €250.

 • Eenvoudig zelf de lichtinval bepalen.
 • Jaloezieënwinkel: lichtgewicht bamboe biedt een ruimte een bijzondere sfeer.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: binnengordijn voor ieder budget

Lamellen zijn verticale panelen gemaakt van bijv. bamboe, aluminium, hout, stof, pvc. Praktisch voor brede / grote ramen en matchen goed met een smaakvol en simpel interieur. Verticale lamellen zijn met 1 beweging te openen, makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen en kan je ook in een badkamer ophangen. De prijsindicaties starten bij om en nabij de €60. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €205.

 • Makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen.
 • Voor hoge kozijnen is deze binnenzonwering een ideale oplossing.
 • Montage kunststof kozijn: goed installatiewerk verlengt de levensduur.

Shutters: luxe raambekleding in Goes op maat gemaakt

Shutters zijn populaire binnenluiken met een luxe uitstraling. Het zijn unieke producten die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. Blinds zijn uniek, je kunt ze integreren in diverse woonstijlen en een milieuvriendelijke keuze. Te monteren op diverse ramen zoals dakramen, ronde ramen, valramen, vaste ramen, schuiframen, draaikiepramen. Aankooptip: shutters zijn behoorlijk kostbaar. De kosten beginnen bij €400. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €940.

 • Een van de meest luxe soorten raambekleding.
 • Je kunt het snel reinigen met een vochtige doek.
 • Houten kozijnen: de houtstructuren komen mooi overeen.

Horren en hordeuren bestellen

Maatwerk horren in Goes zorgen voor een hygiënische leefomgeving en weren bovendien vliegen, motten, wespen en muggen. Vergelijk verschillende producten zoals: inzethor, hor met scharnier, plissé hor, lamellenhor, hordeur, voorzethor. Allergieën of hooikoorts? Kies dan voor een pollenwerende hor. Advies: horren hebben geen zonwerend effect. Wil je dat de hor de zon wel weert? Kies dan voor een slimme duo-plissé hor. Dit alternatief beschermt tegen vliegen, muggen en insecten en zorgt ook dat de zon niet fel naar binnen schijnt. De kostprijzen beginnen bij zo’n €65. Voor luxe versie moet je rekening houden met €675.

 • Breed inzetbaar: tuimelraam, uitzetraam, draairaam, vast raam, schuifraam, draai-kiepraam.
 • Ventileren zonder dat er ongedierte naar binnen komt.
 • Altijd zorgeloos een raam openzetten.

De perfecte raamdecoratie voor elke interieurstijl

Deze week diverse aanbiedingen in je mailbox

Overzicht met kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 30 mei 2024 hangen af van verschillende thema’s: het type systeem, het materiaal, het formaat en het soort bediening. In het volgende blokje tonen wij de actuele prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Goes in mei 2024.

Categorie zonweringGrootteGemiddelde prijzen
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€830 – €2175
Uitvalscherm100 – 400 cm breed€385 – €1425
Screens100 cm – 400 cm breed€290 – €1150
Rolluik100 cm – 400 cm breed€280 – €1400
Rolgordijn150 x 190 cm€45 – €155
Lamellen100 x 50 cm€60 – €205
Jaloezieën100 x 160 cm€65 – €200
Plisségordijnen110 cm breed€115 – €320
Gemiddelde tarieven zonnewering met montage in de Provincie Zeeland.

Alle merken zonwering op een rij

Wil je zonwering kopen? Er bestaan flink wat merken met een groot assortiment. Ieder merk heeft zijn pluspunten en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in Goes. In het volgende schema bieden wij een overzicht met de beste verkochte merken. Zodoende kan jij nog beter een keuze maken.

 • Sunmaster: ruim 50 jaar toonaangevende producent van buitenzonwering.
 • SunCircle: zeven jaar garantie op de Excellent en 5 jaar op basic producten.
 • Verano: specialist op het gebied van zowel binnen- als buitenzonwering.
 • Zonnelux: familiebedrijf (1974) met de beste maatwerkproducten voor binnen.
 • Heroal: innovatieven oplossingen voor ramen en (schuif)deuren.
 • Stobag: mooie producten voor veranda’s, overkappingen en glazen daken.
 • Renson: verbeter je binnenklimaat met innovatieve gevelbekleding.
 • Velux: een naam die staat voor hoge kwaliteit dakramen en raamdeco.
 • Luxaflex: groot assortiment in alle categorieën binnen- en buitenzonwering.
 • Somfy: innovatieve en gemakkelijk te bedienen elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: kwaliteit maatwerk hordeuren en raamhorren.
 • Veneta: standaard 8 jaar garantie inclusief gratis advies aan huis.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: IKEA, Praxis, Karwei, Gamma, Hubo & Kwantum, Formido, Wehkamp, Leen Bakker, FonQ.
 • Bekijk ook: Weinor, Bece, Husol, Toppoint, Novoferm, Deponti en Lumenguard, Schlappi, Swela, Dickson, Sunway, Copaco.

Adresgegevens van lokale zonwering experts nabij Goes

Goedkope zonwering kopen in Goes? Of ben je op zoek naar een goed zonweringsbedrijf in jouw omgeving? In de tabel hieronder bespreken we gegevens en adressen van raambekleders en gordijnwinkels in deze regio. Soms kunnen ze je advies geven. Via dit platform ontdek je ook installateurs en shops in Noord-Beveland, Kapelle en Reimerswaal.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Uitleg over zonwering per ruimte

Elke kamer vraagt om passende vitrage die matcht met de stijl van de woning. We informeren je graag verder over de mooiste zonwering voor buiten en binnen voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: ga voor een type dat zowel praktisch is als stijlvol.
 • Badkamer: kies voor raamdeco in de douche die veel privacy biedt en vochtbestendig is.
 • Woonkamer: door het toepassen van verduisterende gordijnen of duettes bepaal je zelf hoeveel lichtinval je hebt.
 • Slaapkamer: rolluiken zorgen voor verkoeling en maken de omgeving extra stil (geluidswerend).
 • Zolderraam: voordelige raamdeco voor een draai-kiepraam op thuiskantoor of hobbykamer.
 • Dakkapel: laat jouw rolgordijnen op maat bestellen voor een uitbouw.
 • Balkon: met een balkondoek creëer je jouw eigen zonnescherm.

Terras & Serre
In de zomerperiode kunnen de dagelijkse temperaturen zeer hoog worden. Je kunt kiezen uit diverse modellen buiten- en serrezonwering. Zo kan je kiezen voor automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, goedkope parasols of bijzondere houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten aanbrengen. Bekijk snel meer details over:

FAQ: meer schaduw en een gekoeld huis

Wat is voor mij de beste zonwering?

Elke woning is anders. De ideaalste zonnewering voor jouw pand komt tot stand door: de hoogte van je ramen, de ligging van de tuin, jouw woonsituatie en natuurlijk jouw maximale budget. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat het te bestellen is in praktisch alle kleuren, modellen en prijssegmenten. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering werkt beter om de zon te weren, geeft ook buiten verkoeling, maar springt wel meer in het oog (vanaf de buitenkant).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Goes?

De prijzen van zonwering zijn per situatie anders. De huidige tarieven helder naast elkaar gezet. Markiezen kosten zo’n €575. Buitenscreens €235 per kozijn. In het geval van een zonnescherm stijgen de kosten al gauw naar €1175. Een uitvalscherm is minder duur (+/- €725). Een instap-rolluik kost €495. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €295 per kozijn. Voor shutters is de investering wat hoger (+/- €775). Voordelige producten voor binnen zijn plissegordijnen, rolgordijnen en lamellen (te verkrijgen vanaf €130 per raampartij). De totale tarieven zijn afhankelijk van; het model, de afmetingen, handmatige of elektrische bediening, de materiaaltypes, designs en kosten van installatie.

Wat is het voordeel van de inmeetservice en montageservice in Goes?

Rondom zonweringsproducten kan je kiezen uit veel producten. Houdt wel altijd rekening met het inmeten en monteren. De mogelijkheid bestaat om voor maatwerkproducten zelf de afmetingen door te geven, echt kan je ook profiteren van de montage & inmeetservice in Goes. Er komt dan een lokale montagepartner die de gevels en raamkozijnen inmeet bij je thuis. Vervolgens kan de monteur het zonnescherm op de juiste wijze monteren. Dankzij de montageservice profiteer je van efficiënte zonnewering, garantie en service en een mooi passend product.

Wat is slimme zonwering?

Kies jij voor de standaard handmatige bediening, handzender of een online domotica systeem met mobiele app? Slimme zonwering zal de nieuwe standaard worden. Een handmatig zonnescherm met slinger of band is acceptabel, alleen het kan makkelijker. Draadloze bediening (via een afstandsbediening, draaiknop, handzender, tijdschakelaar) heeft als effect dat je van een afstand jouw schermen kunt beheren. Bij regen of wind kan je ervoor zorgen dat het zonnescherm automatisch zal inklappen. Als de zon op het raam schijnt zal het scherm direct sluiten om jouw woning te beschermen. Shutters, jaloezieën en gordijnen kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Een systeem dat werkt via internet maakt jouw woning dus een stuk slimmer. De gemiddelde prijzen van smart rolluiken en schermen liggen rond de €475.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 mei 2024
Postcodegebied: 4458, 4460, 4461, 4462, 4463, 4464, 4465, 4472Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie