Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Goirle vergelijken

Zoek jij naar leveranciers van zonwering in Goirle? Zonwering kan je zowel buiten als binnen toepassen. De tarieven starten bij zo’n €55,00. Buitenzonwering zoals een zonnescherm is het meest effectief om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Daarbij biedt een zonnescherm een aantal m2 schaduw in de tuin. Binnenzonwering als bijv. gordijnen of rolgordijnen is meestal een stuk goedkoper en geeft je woning ook warme uitstraling. Gordijnwinkels hebben tientallen verschillende toepassingen. Via onze site verstrekken we een handige keuzegids waar we stilstaan bij alle mogelijke systemen. Ook bieden we een kostenindicatie en adresgegevens van betrouwbare zonwering specialisten in Goirle en de directe omgeving.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Realiseer een prettige temperatuur in huis op warme dagen.
 • Het kan bijdragen aan de uitstraling van de woning.
 • Lager energieverbruik en dus lagere stookkosten.
 • Je behoudt je privacy.
 • Het schrikt inbrekers af.
zonwering-vergelijken-goirle

Zonnescherm laten plaatsen in Goirle

Wil jij het laten monteren door een vakman of heb je geen tijd? Een voordelig zonnescherm installeren in Goirle door een professionele zonwering specialist kan dan uitkomst bieden. Je bent er dan zeker van dat het product degelijk aangesloten wordt, dat je recht blijft houden op garantie en dat de afstandsbediening ook goed werkt. Via dit platform vind je razendsnel vakspecialisten in de regio. In de volgende alinea bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Systeem kiezen

  Ten eerste bepaal je wat voor soort installatie aansluit bij jouw eisen. Kies je voor buitenzonwering, dan wordt dit gemonteerd aan de buitenmuur. Aan de andere kant heb je binnenzonwering dat juist voor in huis is. Krijg voor jezelf duidelijk waarom je zou kiezen voor het terrasscherm of de shutters. Belangrijke elementen zijn: het huis koeler maken, de energiekosten verlagen, wat extra privacy realiseren, inbrekers tegenhouden, comfortabele schaduwrijke zitplekken maken, de lichtinval reguleren of een aanvulling aanbrengen op jouw interieur.

 2. Hoe breed en lang is je raam?

  Bereken de ideale maten van jouw installatie. Bepaal ook meteen waar je het wilt laten plaatsen. Onder andere aan de voorkant of op de eerste verdieping. Maak foto’s voor een compleet en actueel beeld.

 3. Selecteer bediening

  Zonwering kan op verschillende manieren worden bediend. De goedkoopste mogelijkheid is zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). Een alternatief is elektrische bediening. Dat werkt middels een knop aan de muur, eventueel beschikbaar met tijdschakelaar. De meest exclusieve en leukste oplossing is draadloze bediening die werkt via je telefoon (App), zender of afstandsbediening.

 4. Vergelijken van aanbieders

  Alles geïnventariseerd? Dan moet je de gegevens van je woning (adres) en telefoon/mail doorgeven. Je zal dan diverse offertes ontvangen van vakkundige zonweringsbedrijven uit Goirle en regio. Vergelijk alle prijzen en duik in de referenties, garantie en betalingscondities. Neem de beste aanbieding en kom in contact met deze winkel.

 5. Installatie van het systeem

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en zorg dat er genoeg ruimte is voor de specialisten. De montage-specialist installeert het knikarmscherm of de vouwgordijnen op de gewenste manier. Loop na of het product goed is opgehangen. Vraag altijd om een demonstratie. Eventuele gebreken kan je het beste direct uitsluiten. Soms kun jij ook een onderhoudscontract nemen.

Online offerte aanvragen voor zonwering

Een gespecificeerde prijsopgave van raambekleders in Goirle

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering Goirle wordt met name toegepast om je woning wat te verkoelen. Bovendien is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken in je tuin of op het terras. Dat is dus genieten binnen- en buitenshuis. Meerdere modellen zoals het rolluik houden inbrekers buiten de deur en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is er vandaag de dag in tientallen verschillende vormen en zowel met handmatige als automatische bediening. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €225 tot wel €2575. In onderstaande alinea leggen we alles uit over de meest moderne keuzes.

Effecten van terrasschermen / knikarmschermen

Een knikarmscherm houdt in een zonnescherm dat boven het raam aan de buitengevel wordt gehangen. D.m.v. de speciale knikarmen zal het schermdoek naar buiten worden gedraaid. Door dit mechanisme kan je er gewoon onderdoor lopen en realiseer je een aangename schaduwplek op het terras. Let op: het schermdoek is vatbaar voor extreme weersomstandigheden zoals storm. De totale investeringen variëren tussen de €875 t/m €2250.

 • Prettige en comfortabele terraszonwering.
 • Ingedraaid zie je er maar weinig van.
 • Te bestellen met draadloze bediening.

Waar kiezen voor uitvalschermen

Een uitvalscherm is een effectieve en een relatief betaalbare manier om een raam te beschermen tegen zon. Het zorgt voor plaatselijk veel schaduw zodat het lekker koel blijft binnen. Een goede keuze bij hoger gelegen ramen of plekken waar je niet vaak langs loopt. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. Voor de achtertuin kun je beter wat anders kiezen. De prijzen bedragen tussen de €425 en €1375.

 • Zowel luxe zonneschermen als voordelige opties.
 • Zeer geschikt voor hoge kantoren, flats en gebouwen.
 • Zeer windbestendig.

Bestellen van screens

Screens op maat laten maken in Goirle is onmisbaar als je een systeem zoekt dat weinig ruimte inneemt. Zonnescreens zijn perfect in staat om warmte en zonlicht te beperken en kan je helemaal integreren in een kozijn. Het materiaal vezels van polyester of glasvezel. De lichtdoorlatendheid kan je zelf bepalen. Bij daglicht is er voldoende zicht vanuit de woning, echter kan je van buitenaf niet naar binnen kijken. Kanttekening: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid zal het raam niet te gebruiken zijn. De normale tarieven schommelen tussen de €275 tot wel €1025.

 • Bedekt het hele raam.
 • Binnen een minuut uitgedraaid.
 • Je behoudt jouw privacy.

Offerte voor rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder populair. De redenen zijn duidelijk: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, ze zijn zeer warmtewerend, mensen kunnen niet naar binnen kijken, en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Als extra pluspunt hebben ze een inbraakpreventieve werking. Je hebt 3 mogelijkheden: het voorzetrolluik bevestig je aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt boven het raamkozijn achter de gevelstenen gemonteerd. De onkosten liggen tussen de €260 tot €1500 voor rolluiken bestellen in Goirle.

 • Ramen en kozijnen beschermd tegen extreem weer.
 • Een donkere en stillere slaapkamer.
 • Altijd met goede garantie.

Kosten en pluspunten van markiezen

Een markies is een prachtige oud-Hollandse buitenzonwering wat direct zal opvallen (authentieke uitstraling). In de basis is het een constructie van hout / aluminium waar het doek overheen komt. We zien markiezen vaak bij monumenten. Ze geven een boost aan een nostalgische uitstraling van het gebouw. Naast het standaard model is er ook een klapmodel en petmodel om een hogere doorloopruimte te realiseren. De verwachte tarieven liggen tussen de €640 – €1675.

 • Geeft een sfeervolle uitstraling aan het pand.
 • Gemakkelijk schoon te houden.
 • Houdt de zon ook van opzij tegen.

Andere modellen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: overal neer te hangen door de ogen en touwen die worden meegeleverd.
 • Terrasoverkapping: een grote parasol voor gebruik op diverse plekken (verplaatsbaar).
 • Buitenjaloezieën: eenvoudig open, dicht of half dicht te draaien.

Een aangename temperatuur in een ruimte door buitenzonwering!

Bekijk de producten van verschillende aanbieders

Raamdecoratie Goirle: bekijk systemen voor binnen

Binnenzonwering noemen we ook wel raamdecoratie. Aan de hand van raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Hiermee voorkom je dat er veel licht in de woning komt zodat het minder heet wordt in huis. Bovendien kan het ook echt een eyecatcher zijn. Handig om te noemen: raamdecoratie heeft ook een isolerende werking. De minimale investeringen komen uit tussen de €310 tot €900. In het onderstaande stuk behandelen we de meest interessante producten.

Rolgordijnen: wanneer is dit geschikt?

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. Ze zijn financieel aantrekkelijk, eenvoudig aan te brengen, simpele bediening en het is bijna in elke ruimte toepasbaar. Rolgordijnen kan je bestellen in velerlei prints en kleuren. zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Er zijn diverse varianten zoals lichtdoorlatende, dakraam, transparante, elektrische, kiepkantelraam, verduisterende en de duo rolgordijnen. De tarieven liggen zo tussen de €45,00 en €150.

 • Ideaal voor iedereen die zoekt naar goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Goirle: voor iedereen zelf te plaatsen.
 • Beschikbaar in kleurrijke stoffen en indrukwekkende uitvoeringen.

Vouwgordijnen: praktische bestelinformatie

Vouwgordijnen helpen mee voor een sfeervolle en unieke ambiance aan een ruimte. Je bepaalt zelf welk deel van het raam bedekt wordt. Elk vouwgordijn is uniek door het maatwerk. Je kiest zelf hoeveel licht er doorheen komt (lichtdoorlatendheid). Daarbij kunnen ze een bijdrage leveren aan de akoestiek in huis. Houd rekening met prijzen van €100 oplopend tot €350.

 • Nemen weinig plek in beslag.
 • Voor alle lengtes (maatwerk).
 • Handig in onderhoud: wassen met het wolwasprogramma (30 graden).

Plissé: bekijk het aanbod

Plissé gordijnen kan je dankzij de plooi eenvoudig omhoog en omlaag doen. Je kan ze moeiteloos bedienen en ze zijn erg zonwerend. Fraaie raamdeco die weinig ruimte in beslag neemt. Je hebt verschillende types plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes herken je aan de honingraatstructuur. Met Top down – bottom heb je nog meer vrijheid in lichtinval en privacy. Verwacht tarieven van €50 tot €165.

 • Past bij elke interieurstijl.
 • Eenvoudige montage (zonder boren).
 • Dupligordijnen op maat: opmeten en monteren voor perfect passende producten.

Jaloezieën Goirle: alle informatie op een rij

Jaloezieën zijn horizontale panelen die omhoog gehaald kunnen worden met een handig koord of ketting. In het assortiment zitten gigantisch veel kleuren en materialen zoals bamboe, stof, kunststof, aluminium, hout. Dankzij houten jaloezieën regel je met één beweging de privacy en hoeveelheid licht die naar binnen komt. Niet vergeten: je moet veel schoonmaken (stof dwarrelt neer op de strips). Wees voorbereid op onkosten van €65 tot +/- €200.

 • Houd de warmte uitstekend tegen.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft nog meer sfeer in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: werkt met natuurproducten en milieuvriendelijke onderdelen.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale strookjes die worden gemaakt van stof, kunststof, hout, bamboe, pvc. Perfect voor lange / grote ramen en bij een chique en standaard interieur. Verticale lamellen zijn handmatig te openen en sluiten, zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De prijzen beginnen bij zo’n €55. Voor luxe versie moet je rekening houden met €175.

 • Een tijdloze aanblik voor jouw interieur.
 • Zeer praktische binnenzonwering voor lange ramen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aanbrengen en monteren.

Shutters: luxe raambekleding in Goirle voor jouw woning

Shutters zijn luxe binnenluiken met een luxueuze uitstraling. Het zijn unieke producten die je interieur de finishing touch geven. Blinds zijn sfeervol, ze maken je woning meer waard en bovendien erg milieuvriendelijk. Te plaatsen op diverse ramen als vaste ramen, schuiframen, valramen, uitzetramen, dakramen, ronde ramen. Noemenswaardig: shutters zijn relatief kostbaar. De prijsindicaties beginnen bij €410. Voor luxe versie moet je rekening houden met €950.

 • Eventueel in de hypotheek mee te financieren.
 • Je kunt het snel reinigen met een vochtige doek.
 • Houten kozijnen: de combinaties van hout maken het een luxe geheel.

Horren en hordeuren bestellen

Maatwerk horren in Goirle bieden frisse lucht in de woning en hebben een gunstig effect op muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Er zijn diverse modellen: hor met scharnier, plissé hor, lamellenhor, voorzethor, inzethor, hordeur. Allergieën of hooikoorts? Overweeg dan ook een pollenwerende hor. Kooptip: het zonlicht komt wel door het horgaas geen. Tip: vraag eens om een intelligente duo-plissé hor. Deze houdt muggen, vliegen en ongedierte buitenshuis en houdt ook nog eens de zon buiten. De prijsindicaties beginnen bij circa €72,5. Voor dure modellen kun je rekenen op €750.

 • Te monteren op: schuifraam, tuimelraam, draai-kiepraam, valraam, vast raam, draairaam.
 • Je woning ventileren op een gebruiksvriendelijke manier.
 • Voor mensen die een hekel hebben aan insecten.

Maatwerk raamdecoratie voor elk raam of deur

Deze week diverse aanbiedingen in je mailbox

Vergelijk kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 30 mei 2024 hangen af van verschillende opties: het soort model, type materiaal, de noodzakelijke afmetingen en de bediening. In de volgende tabel vind je de gemiddelde kosten van het laten plaatsen van zonwering in Goirle in mei 2024.

Zonwering systeemGroottePrijsindicatie
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€865 – €2275
Uitvalschermtot 4 meter breed€370 – €1275
Screens200 cm – 400 cm breed€290 – €1000
Rolluik300 – 450 cm breed€295 – €1250
Rolgordijn150 x 190 cm€55 – €165
Lamellen250 x 250 cm€45 – €215
Jaloezieën100 x 130 cm€60 – €220
Plisségordijnen100 x 220 cm€125 – €300
Gemiddelde tarieven zonnewering inclusief montage in de Provincie Noord-Brabant.

Populaire merken zonwering

Bezig met zonwering kopen? Er bestaan veel fabrikanten met een uitstekend aanbod. Elke winkel heeft zijn unieke toepassingen en prijscategorieën. Vaak gewoon te koop bij de lokale gordijnwinkel in Goirle. In het volgende schema delen we een aanvulling op de meest gekozen merken. Zo kan jij een afgewogen keuze maken.

 • Sunmaster: kwaliteitsproducten die zorgen voor een comfortabel buitenleven.
 • SunCircle: montage door ervaren en deskundige monteurs.
 • Verano: altijd een Verano partner bij jou in de buurt.
 • Zonnelux: de sfeerbepaler in jouw interieur.
 • Heroal: hoogwaardige aluminium systemen.
 • Stobag: ook hele mooie oplossing voor balkon en terras.
 • Renson: hoogwaardige architecturale gevelbekleding.
 • Velux: de beste dakramen met verduisterend rolgordijn.
 • Luxaflex: van rolgordijnen, shades en shutters tot rolluiken en zonneschermen.
 • Somfy: langer genieten van je terras met elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: design horren, shutters en raamdecoratie.
 • Veneta: tot wel 40% goedkoper dan in de winkel.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, Karwei, Gamma, IKEA, Hubo en Wehkamp, Formido, Leen Bakker, FonQ, Bol.com.
 • Overige merken: Toppoint, Novoferm, Husol, Deponti, Bece, Weinor en Schlappi, Dickson, Swela, Sunway, Lumenguard, Copaco.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Goirle

Goedkope zonwering kopen in Goirle? Zoeken naar een erkend zonweringsbedrijf in je direct omgeving? In het schema hieronder bekijk je gegevens en adressen van woonwinkels en gordijnwinkels in de regio. Wellicht kan jij de klus uitbesteden aan deze vakmannen. Op deze zonwering-website bekijk je ook montagepartners en showrooms in Oisterwijk, Geertruidenberg en Drimmelen.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Tips voor zonwering per ruimte

Elke kamer heeft weer andere vitrage nodig die afgestemd is op de woonbehoefte en woonstijl. We gaan nu verder in op de meest praktische zonweringssystemen voor verschillende soorten ruimtes.

 • Keuken: ga voor een type dat zowel praktisch is als stijlvol.
 • Badkamer: elke privé douche mooi afwerken met vochtafstotende modellen en materialen.
 • Woonkamer: door het toepassen van verduisterende gordijnen of duettes bepaal je zelf hoeveel lichtinval je hebt.
 • Slaapkamer: door rolluiken (geluidswerend) te installeren maak jij de ruimte koel, stil en aangenaam.
 • Zolderraam: rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen bieden uitkomst voor draai-kiepramen.
 • Dakkapel: meet alle is, koop rolgordijnen op maat en monteer de producten binnen enkele minuten.
 • Balkon: een balkondoek of zonnescherm beschermt jouw balkon tegen wind en zon.

Mogelijkheden voor serre & terras
In de de zomermaanden wordt het al gauw 30 graden of warmer. Men biedt veel modellen buiten- en serrezonwering. Je kunt bijvoorbeeld investeren in automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, slimme parasols of exclusieve houten buitenjaloezieën voor een tuinhuis, serre of overkapping. Buitenzonwering voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten toepassen. Check ook aanvullende info over:

Veelgestelde vragen over woning koel houden

Hoe kan ik de beste zonwering kopen?

Elk pand is uniek. De best passende zonnewering die past bij jouw wensen kan jij opzoeken door een check te doen op: de breedte van de ramen, hoe je huis ligt ten opzichte van de zon, de kozijnen (kunststof / hout) en je budget. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat het te verkrijgen is in velerlei kleuren, soorten materialen en budgetten. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering werkt nog een stuk effectiever, geeft ook buiten verkoeling, maar springt wel meer in het oog (het wordt aan de buitenkant op de gevel of het kozijn geplaatst).

Wat zijn de gemiddelde kosten van zonnewering in Goirle?

De verwachte prijzen van zonwering zijn voor iedereen anders. De normale prijzen tref je hierna. Voor markiezen betaal je zo’n €600. Zonnescreens €200 per kozijn. Gaat je voorkeur uit naar een knikarmscherm ben je zeker een bedrag kwijt van +/- €1150. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €800). Een basis rolluik kost €490. Producten zoals jaloezieën zijn nog voordeliger, vanaf €295 op basis van één kozijn. Luxe shutter zijn iets minder betaalbaar (plusminus €790). Voordelige opties zijn rolgordijnen, lamellen en plisségordijnen (te verkrijgen vanaf €135 per raampartij). De totale tarieven worden beïnvloed door: de gewenste producten, het formaat, bediening, de materiaaltypes, kleur en installatiewerk.

Wat zijn de mogelijkheden rondom inmeten en montageservice in Goirle?

Zoek je zonweringsproducten? Dan zijn de keuzes enorm. Let goed op zaken als het juist inmeten en monteren van de producten. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, echter bestaat er ook de montage met inmeetservice in Goirle. Hierbij komt er een ervaren montagepartner die elk raam / kozijn goed inspecteert en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een montagepartner het product volgens de documentatie vastzetten. Dankzij deze dienstverlening profiteer je van uitstekende zonnewering, een gunstige garantieperiode en snelle hulp / ondersteuning bij problemen.

Wat zijn slimme rolluiken, screens en raamdecoratie?

De meest gangbare keuzes zijn handmatig met slingerstang of band, bediening met een afstandsbediening of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Handmatige bediening met slinger is werkbaar, maar het kan makkelijker. Draadloze bediening (via een afstandsbediening, tijdschakelaar, draaiknop, handzender) heeft als effect dat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Als het flink gaat waaien kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. Wanneer de zon aanwezig is laat je een rolluik of screen automatisch zakken. Gordijnen, jaloezieën en shutters kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Een systeem dat je online kunt beheren maakt jouw woning slimmer. De verwachte prijzen van smart rolluiken en screens beginnen bij €550.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 mei 2024
Postcodegebied: 5050, 5051, 5052, 5053Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie