Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Beinsdorp vergelijken

Wil jij een koele woning met zonwering in Beinsdorp? Zonwering heb je in een binnen- en buitenuitvoering en regel je al vanaf €75,00. Buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een screen is het meest effectief om zonnestralen te weren. Vaak win je met een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw waar jij, als het warm is, kunt zitten. Binnenzonwering zoals bijv. gordijnen of plissés kan je kopen voor een lagere prijs en zorgt bovendien voor extra sfeer in huis. Tegenwoordig heb je ontzettend veel afzonderlijke modellen. Op deze pagina verstrekken we een handig stappenplan waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Ook vind je de geschatte kosten en een lijst met erkende zonwering specialisten in Beinsdorp (werkgebied).

Belangrijke voordelen van een zonnescherm

 • Altijd een fijne en comfortabele temperatuur in je woning.
 • Je creëert een fijne schaduwrijke plek op het terras.
 • Werkt i.c.m. een airco / warmtepomp ook energieverlagend.
 • Genieten van extra privacy.
 • Vooral rolluiken verkleinen de kans op inbraak.
zonwering-vergelijken-beinsdorp

Zonnescherm laten plaatsen in Beinsdorp

Wil jij het laten monteren door een vakman of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Beinsdorp middels een erkende zonwering specialist kan jouw dan veel voordeel opleveren. Je weet dan 100% zeker alles op de goede manier aangebracht wordt, dat niets beschadigt en je krijgt een uitgebreide demonstratie. Via deze vergelijker kom je eenvoudig in contact met bedrijven die ook in jouw wijk werkzaam zijn. In het volgende stappenplan bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten installeren door een specialist

 1. Bepaal welk systeem je gaat toepassen

  Kies allereerst welk type zonwering past bij jouw wensen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Binnenzonwering is juist bedoeld voor plaatsing in huis. Denk ook na over de functie van het zonnescherm, markiezen of de vouwgordijnen. Belangrijke functies zijn: een ruimte afkoelen, energie besparen, wat extra privacy realiseren, inbrekers afschrikken, een schaduwplekje creëren, een kamer verduisteren of een toevoeging voor het interieur.

 2. Afmetingen

  Geef de maten door van het gekozen product. Verduidelijk ook waar het opgehangen moet worden. Zoals aan de achterkant van het huis of op de eerste verdieping. Voeg schetsen toe om de monteur duidelijke instructies te geven.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Zonwering kan op verschillende manieren worden bediend. De meest gunstige systemen zijn de zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). Een andere mogelijkheid is elektrische bediening. Meestal met een handige draaiknop, soms ook uitgevoerd met tijdschakelaar. De kostbaarste en comfortabelste keuze is draadloze bediening met App, afstandsbediening of handzender.

 4. Vakbedrijven vergelijken

  Heb je jouw project helemaal in kaart gebracht? Deel dan je adresgegevens en telefoonnummer. Je krijgt snel en volledig vrijblijvend offertes van relevante zonweringsbedrijven uit Beinsdorp en nabijgelegen plaatsen. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer betalingscondities, kosten en nazorg. Kies de beste aanbieding en plan een montageafspraak in.

 5. Het ophangen van het systeem

  Demonteer de oude zonwering en zorg voor een opgeruimde werkplek voor de specialisten. De vakman hangt het zonnescherm, markiezen of de vouwgordijnen zoals afgesproken. Toets of het nieuwe apparaat goed is aangesloten. Probeer alles direct even uit. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. Mogelijk behoort een onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvende zonwering offertes

Snel een prijsindicatie van raambekleders in Beinsdorp

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Beinsdorp wordt met name toegepast om meer schaduw rondom je huis te realiseren. Daarnaast creëert het een heerlijke schaduwplek op buitenplekken. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Veel toepassingen zoals de populaire rolluiken werken inbraakwerend en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is er vandaag de dag in diverse dessins en formaten. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €250 t/m €2600. In het volgende hoofdstuk lees je de voordelen en nadelen van de beste producten.

Nieuwe terrasschermen en knikarmschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat boven het raam aan de buitengevel wordt gehangen. Met behulp van 2 knikarmen kan het schermdoek worden uitgerold. Hiermee kan je er gewoon onderdoor lopen en zal het veel schaduw geven om te zitten. Belangrijk: het schermdoek moet je meteen weer indraaien als het gaat waaien. De prijzen variëren tussen de €850 tot wel €2025.

 • Zorg voor een aangename terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • In verschillende kleuren, aanpasbaar op jouw woning.

Details over uitvalschermen

Het uitvalscherm is een doeltreffende en een relatief betaalbare manier om een raam in de schaduw te brengen. Je kunt rekenen op op een paar m2 veel schaduw zodat je in huis niet tegen de zon in hoeft te kijken. Erg handig bij vaste ramen waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. Het wordt voor een achtertuin niet vaak gekozen. De verwachte prijzen variëren tussen de €375 en €1375.

 • Een zeer betaalbaar zonnescherm.
 • Voor ramen waar je niet onder hoeft te zitten.
 • Sterke constructies die tegen windstoten kunnen.

Informatie en voordelen van screens

Screens op maat laten maken in Beinsdorp is het beste advies als je weinig ruimte hebt. Zonnescreens zijn goed in het filteren van zonlicht en zijn niet zo vatbaar voor wind. Het doek van de screens bestaat uit vezels van polyester of glasvezel. Qua verduistering kun je kiezen uit meerdere opties (veel of weinig licht). Tijdens daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken. Andersom kan dat niet. Voorwaarden: wanneer je het screendoek uitdraait kan je het raam niet gebruiken om te luchten. De prijsindicaties liggen zo tussen de €275 en €1125.

 • Te bestellen in iedere afmeting.
 • Verkrijgbaar in heel veel kleuren.
 • Een stukje extra privacy in huis.

Investeren in rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder populair. Er zijn duidelijke pluspunten: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), je geniet van een aangenaam klimaat in huis, mensen kunnen niet naar binnen kijken, en hebben een isolerende werking. Tevens heeft het een effect op inbraakkans (preventieve werking). Je hebt 3 keuzes: het voorzetrolluik bevestig je aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik plaatst men voor voor het venster (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal geïntegreerd in de gevel. De gemiddelde prijzen variëren tussen de €290 tot €1300 voor rolluiken bestellen in Beinsdorp.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • Een fijne donkere slaapkamer zonder lawaai.
 • Meer privacy en inbraakwerend.

Laten plaatsen van markiezen

Een markies is een bijzonder soort systeem wat je huis een kenmerkende uitstraling biedt. Het wordt gekenmerkt door een frame fout hout of aluminium wat afgedekt wordt door middel van een doek. De markiezen zie je veel bij huizen van begin 1900. Het heeft een positief effect op een unieke uitstraling van huizen. Als extra opties naast het standaard product is er nog een petmodel en klapmodel die je ook vaak bij restaurants tegenkomt. De tarieven variëren tussen de €750 en €1750.

 • Authentiek maatwerk mogelijk.
 • Het zicht naar buiten wordt minder beperkt.
 • Je kunt er goed onderdoor lopen.

Andere systemen voor buiten

 • Verandazonwering: het hele jaar genieten in je tuin dankzij serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: mooie losse parasols voor plaatselijke schaduw (gemakkelijk te verplaatsen).
 • Buitenjaloezieën: een hypermodern systeem voor jouw woning.

Een fijne temperatuur in een ruimte met buitenzonwering!

Bekijk de actuele prijzen van installateurs

Raamdecoratie Beinsdorp: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. Door raambekleding kan jij de lichtinval volledig zelf controleren. Hiermee voorkom je dat er veel licht in de woning komt zodat het binnen aangenaam koel blijft. Vaak haal je hiermee extra sfeer in huis. En daarbij komt: de raamdecoratie zorgt ook voor een isolerende laag. De onkosten liggen tussen de €320 – €800. In de box hieronder lees je de voordelen en nadelen van de veelbesproken installaties.

Rolgordijnen: bestellen in verschillende materialen

Een rolgordijn kan je eenvoudig oprollen en afrollen. Ze hebben gunstige prijzen, simpel op te hangen, simpel af te rollen en het is geschikt voor bijna elk raam. Rolgordijnen kan je bestellen in verschillende designs en kleuren zodat ze niet misstaan bij je interieur. Ze bieden verschillende types zoals elektrische, dakraam, waterafstotende, transparante, kiepkantelraam, lichtdoorlatende en de duo rolgordijnen. De verwachte prijzen komen uit tussen de €47,50 en €185.

 • Zeer aantrekkelijke en goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Beinsdorp: voor iedereen zelf op te hangen.
 • Op maat verkrijgbaar in mooie stoffen en bijzondere modellen.

Vouwgordijnen: waarom is dit interessant?

Vouwgordijnen geven een sfeervolle en landelijke uitstraling aan een ruimte. Je bepaalt zelf welk deel van het raam bedekt wordt. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. Bij het kiezen van een stof kies je dus ook de lichtdoorlatende werking van het gordijn. Daarnaast kunnen ze een bijdrage leveren aan de akoestiek in huis. Verwacht een kostenplaatje van €115 oplopend tot €350.

 • In bijna iedere stof leverbaar.
 • Voor alle breedte (maatwerk).
 • Moeiteloos te onderhouden: zelf wassen op maximaal 30 graden.

Plissé: assortiment, info en prijzen

Plissé gordijnen kan je op soepele wijze omhoog en omlaag doen. Door middel van een simpel koord kan je het bedienen en ze zijn erg zonwerend. Kortom: luxe en gebruiksvriendelijke raamdeco die aansluit op elk interieur. Je hebt veel variaties binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Met Top down – bottom heb je nog meer vrijheid in lichtinval en privacy. Raambekleders werken met een tarief van €60 tot wel €180.

 • Een subtiel product voor ieder raam.
 • Uitstekende isolatiewaarden en dus energiebesparend.
 • Dupligordijnen op maat: voor elke lengte een geschikt model.

Jaloezieën Beinsdorp: specificaties en kosten

Jaloezieën zijn horizontale panelen die omhoog gehaald kunnen worden met een koord of band. In het assortiment zitten mega veel vormen en materialen als bijv. bamboe, aluminium, PVC, kunststof, hout. Door te kiezen voor houten jaloezieën bepaal je zelf de hoeveelheid licht en mate van privacy. Tip: ze moeten regelmatig afgestoft worden. Verwacht een kostenplaatje van €67,5 tot €280.

 • In enkele seconden een ruimte verduisterd.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe voor een geraffineerde look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: betaalbaar gordijn voor elk budget

Lamellen zijn verticale platen van materialen zoals pvc, bamboe, stof, kunststof, hout. Geschikt voor grote ramen en zie je vaak terug bij een strak en simpel interieur. Verticale lamellen zijn makkelijk met de hand te sluiten, zijn makkelijk te reinigen en geven een lang en elegant beeld van de kamer. De prijsverwachtingen beginnen bij circa €55. Voor luxe versie moet je rekening houden met €205.

 • Makkelijk de lichtinval bepalen.
 • Perfect voor grote ramen.
 • Montage kunststof kozijn: bij goed onderhoud heb je lange garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Beinsdorp in alle vormen en maten

Shutters zijn bijzondere binnenluiken met een heel natuurlijke look. Het zijn eyecatchers die je in maar weinig woningen zal tegenkomen. De blinds zijn decoratief en functioneel, dragen veel bij aan de waarde van je huis en een duurzame keuze. Te monteren op diverse ramen zoals draaikiepramen, valramen, uitzetramen, dakramen, schuiframen, vaste ramen. Belangrijk: shutters zijn wel relatief duur. De onkosten starten bij om en nabij de €490. Voor dure modellen kun je rekenen op €940.

 • Duurzaam product.
 • Ook geschikt als roomdivider of kastdeur.
 • Houten kozijnen: montage gaat eenvoudig en snel.

Alles wat je moet weten over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Beinsdorp bieden frisse lucht in de woning en weren bovendien muggen, vliegen en ander ongedierte. Voor elk raam of deur is er een geschikt model: lamellenhor, plissé hor, inzethor, hordeur, voorzethor, hor met scharnier. Allergieën of hooikoorts? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Advies: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Je zou kunnen informeren naar een vernuftige duo-plissé hor. Dit systeem houdt muggen, vliegen en ongedierte buitenshuis en houdt ook nog eens de zon buiten. De prijsverwachtingen starten bij om en nabij de €65. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €675.

 • Past op bijna elk type raam: tuimelraam, draai-kiepraam, valraam, uitzetraam, draairaam, schuifraam.
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk je woning ventileren.
 • Voor iedereen die last heeft van ongedierte.

Vind de perfecte raamdecoratie die matcht met jouw stijl

Gratis een aanbieding per e-mail

De actuele kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op vrijdag, 12 april 2024 worden gecalculeerd op basis van meerdere thema’s: de productcategorie, het materiaal, de noodzakelijke afmetingen en het soort bediening. In het volgende schema tref je de huidige prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Beinsdorp in april 2024.

Zonwering typeGrootteGemiddelde tarieven
Knikarmscherm100 – 600 cm breed€830 – €2075
Uitvalscherm1 – 5 meter breed€355 – €1475
Screens2 – 4 meter breed€285 – €1000
Rolluik1 – 4 meter breed€295 – €1400
Rolgordijn120 x 100 cm€65 – €155
Lamellen200 x 250 cm€55 – €190
Jaloezieën100 x 250 cm€75 – €270
Plisségordijnen180 cm breed€105 – €370
Gemiddelde prijzen zonnewering inclusief montage in de Provincie Noord-Holland.

Overzicht merken zonwering

Wil je zonwering kopen? Er bestaan veel fabrikanten met een uitstekend aanbod. Iedere leverancier heeft zijn pluspunten en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in Beinsdorp. In het schema hierna bespreken we een aanvulling op de meest verkochte merken. Dankzij deze vergelijking kan jij misschien een betere keuze maken.

 • Sunmaster: functionele producten volgens de laatste lifestyle trends.
 • SunCircle: strakke en luxe modellen en kwalitatieve hoogwaardige producten.
 • Verano: winnaar van verschillende Red Dot Awards.
 • Zonnelux: raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen.
 • Heroal: rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren, gevels en overkappingen.
 • Stobag: van zonnerolgordijnen uit textiel tot en met glazen terrasdak.
 • Renson: laat de gevelbekleding inmeten en plaatsen door echte professionals.
 • Velux: verduisterend plisségordijnen voor lichtkoepels en lichtstraten.
 • Luxaflex: uitgebreide collectie met raamdeco en binnenzonwering.
 • Somfy: smart elektrische zonneschermen voor op ieder terras.
 • Unilux / Fractions: unieke gepatenteerde horren en shutters.
 • Veneta: bespaar tot wel 40% door directe levering vanaf fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hubo, Karwei, IKEA, Praxis, Gamma en Formido, Wehkamp, Bol.com, Leen Bakker, Kwantum.
 • Ook interessant: Roma, Novoferm, Husol, Deponti, Toppoint, Weinor en Copaco, Swela, Dickson, Milano, Schlappi, Lumenguard.

Zonwering experts in de buurt van Haarlemmermeer

Goedkope zonwering kopen in Beinsdorp? Of zoek je een hoog aangeschreven zonweringsbedrijf in jouw regio? In de volgende tabel verstrekken we adresgegevens van raambekleders en gordijnwinkels in deze gemeente. Tevens kunnen ze je advies geven. Via deze vergelijker vergelijk je ook montagepartners en verkopers in Vijfhuizen, Nieuw-Vennep en Cruquius.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk type zonwering per ruimte

Elke kamer behoeft een vitrage die perfect past bij de uitstraling van de kamer. We geven nu een toelichting op de meest praktische zonweringsproducten voor verschillende soorten ruimtes.

 • Keuken: jaloezieën, shutters en plissés zijn de meest gekozen opties.
 • Badkamer: geen inkijk meer met waterbestendige jaloezieën en plissés in de douche.
 • Woonkamer: kies voor verduisterende gordijnen om comfortabel in huis te kunnen zitten.
 • Slaapkamer: kies voor geluidswerende gordijnen voor minder lawaai en betere akoestiek.
 • Zolderraam: onmisbaar op zolder zijn de rolgordijnen en plisse-gordijnen voor jouw draai-kiepramen.
 • Dakkapel: denk aan rolgordijnen op maat (die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen).
 • Balkon: monteer een sterk balkondoek en/of zonnescherm om heerlijk te kunnen zitten.

Terras en Serre
Tijdens de warme zomerdagen kan het anders erg warm worden. Het actuele aanbod bestaat uit allerlei soorten buiten- en serrezonwering. Tegenwoordig heb je o.a. automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, goedkope parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor je overkapping of serre. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je vanaf de binnenkant of buitenkant laten plaatsen. Klik eventueel direct verder naar: Buitenjaloezieën.

FAQ: zo kan jij je woning eenvoudig verkoelen

De beste zonwering, hoe kan ik die bestellen?

Elke situatie is weer verschillend. De meest optimale zonnewering voor jouw woning komt tot stand door: de benodigde afmetingen, hoe je huis ligt ten opzichte van de zon, jouw stijl en smaak en je financiële middelen. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat het te verkrijgen is in oneindig veel kleuren, motiefjes en maatvoeringen. Er komt echter wel altijd wat licht binnen. Buitenzonwering houdt de zon al tegen voordat het de woning binnenkomt, zorgt voor net wat meer schaduw, maar zal wel wat meer opvallen (aan de buitenzijde van de woning).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Beinsdorp?

De prijzen van zonwering lopen flink uiteen. De geschatte prijsindicaties hebben wij voor je op een rijtje gezet. Denk bij markiezen aan +/- €550. Buitenscreens €215 per kozijn. Op het moment dat je kiest voor een knikarmscherm betaal je om en nabij de €1250. Een uitvalscherm is vergelijkbaar maar een stuk goedkoper (+/- €600). Een normaal rolluik kost €480. Voor jaloezieën betaal je zo’n €270 per raampartij. Luxe shutter zijn iets minder betaalbaar (plusminus €805). Voordelige opties zijn rolgordijnen, plissé gordijnen en lamellen (te bestellen vanaf €110 op basis van 1 raam). De totale kosten worden beïnvloed door: de gekozen constructie, de grootte van het systeem, de keuzes in bediening, de materiaalsoort, prints en montagekosten.

Wat betekent inmeten en de montageservice in Beinsdorp?

Met betrekking tot zonweringsproducten kan het soms lastig zijn om iets te kiezen. Je moet altijd rekening houden met de afmetingen en montage-eisen. De mogelijkheid bestaat om voor maatwerkproducten zelf de afmetingen door te geven, maar je kunt ook kiezen voor montage & inmeetservice in Beinsdorp. Er komt dan een gespecialiseerde monteur die ieder raam inspecteert, gewoon op locatie. Als de gehele bestelling binnen is zal een expert het zonnescherm degelijk vastzetten. Dankzij deze service geniet je altijd van efficiënte zonnewering, langere garantie, klantenservice en deskundige hulp bij vragen.

Wat zijn de voordelen van slimme zonnewering?

In de basis heb je de normale handbediening, handzender of een domotica systeem met WiFi? Slimme zonwering heeft veel voordelen. Een handmatige installatie met windwerk of slingerstang werkt in de basis mooi, echter het kan praktischer. Draadloze bediening (middels een mobiele app, draaiknop, handzender, afstandsbediening) is ideaal omdat de producten automatisch bediend kunnen worden. Bij extreem weer kan je het zonnescherm automatisch laten indraaien. Wanneer de zon aanwezig is zal het scherm ook direct reageren. Gordijnen, jaloezieën en shutters kunnen op tijd automatisch open en dicht. Bediening via internet geeft je meer flexibiliteit. De onkosten van smart rolluiken & screens beginnen bij €400.

Geschreven door: Michiel. Laatste update: 1 april 2024
Postcodegebied: 2144

Plaats een reactie