Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Beers vergelijken

Genieten van een koel huis met zonwering in Beers? Zonwering heb je in een binnen- en buitenuitvoering en is al verkrijgbaar voor €87,50. Professionele buitenzonwering als een rolluik werkt het beste om de zon buitenshuis te houden. Soms verkrijg je middels een zonnescherm een aantal m2 schaduw op jouw terrasruimte. Binnenzonwering als gordijnen of rolgordijnen is globaal gezien goedkoper en zorgt bovendien voor extra sfeer in huis. Winkels verkopen tegenwoordig de wereld aan afzonderlijke combinaties. Via zonweringaanbiedingen.nl bieden we een uitgebreide uitleg waar we alle mogelijkheden bespreken. Daarnaast doorzoek je een indicatie van de kosten en adresgegevens van erkende zonwering specialisten in Beers en de omliggende regio.

5 belangrijkste voordelen zonnescherm

 • Realiseer een prettige temperatuur in huis op warme dagen.
 • Sfeervolle toevoeging op uitstraling huis.
 • Kan warmte vasthouden en/of afstoten (lager energieverbruik).
 • Je behoudt je privacy.
 • Verminder de inbraakkans (preventieve werking van robuuste rolluiken).
zonwering-vergelijken-beers

Zonnescherm laten plaatsen in Beers

Beschik je niet over het juiste gereedschap of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Beers door een goed aangeschreven zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je kunt er dan op vertrouwen dat de installatie juist aangesloten wordt, dat er niks kapot gaat en de installateur laat precies zien hoe het werkt. Via dit platform kom je eenvoudig in contact met vakmannen uit de buurt. Hieronder geven we een toelichting hoe dat in z’n werk gaat.

Een zonnescherm laten ophangen door een vakman

 1. Welk type heb ik nodig?

  Om te beginnen kies je welk type zonwering matcht met jouw woning en wensen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. De binnenzonwering wordt toegepast aan de binnenzijde. Denk ook na over de functie van de screens of de jaloezieën. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een kamer koel maken, het verlagen van de energierekening, je privacy verhogen, inbraak beperkend, een schaduwplekje creëren, lichtinval beter controleren of een toevoeging voor het interieur.

 2. Nauwkeurig inmeten

  Noteer de afmetingen van het gekozen product. Geef ook door waar het geïnstalleerd moet worden. Bijvoorbeeld plaatsing achter het huis of in de badkamer. Voeg schetsen toe zodat de vakman vooraf over alle info beschikt.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Kies de gewenste bediening. De eenvoudigste optie is zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). In aanvulling hierop hebben we ook nog elektrische bediening. Dit wordt uitgevoerd met een praktische draaischakelaar, optioneel met tijdschakelaar. De duurste en meest hippe mogelijkheid is draadloze bediening via je smartphone (app) of kleine afstandsbediening.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  Alles ingevuld? Dan moet je de gegevens van je woning (adres) en telefoon/mail doorgeven. Houdt vervolgens rekening met drie offertes van professionele zonweringsbedrijven uit Beers en regio. Vergelijk de voorgestelde tarieven en bekijk kwaliteit, garantie, nazorg, klantenservice. Neem de beste aanbieding en maak de deal rond.

 5. Installeren

  Probeer de oude zonwering te demonteren en maak alles netjes voor de vakmannen. De montage-specialist plaatst het zonneschermen of de lamellen op de gewenste manier. Controleer zorgvuldig of de totale constructie correct is vastgezet. Meestal geeft de monteur een korte demo. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. Vaak kun jij ook een onderhoudscontract nemen.

Vraag direct een zonwering offerte aan

Snel een prijsindicatie van raambekleders in Beers

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Beers wordt gekocht door mensen om de zon en warmte te weren. Daarnaast creëert het een heerlijke schaduwplek bij ramen, deuren en overkappingen. Je profiteert dus zowel binnen als buiten. Enkele producten zoals met name rolluiken schrikken inbrekers af en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is er vandaag de dag in veel verschillende prints en maten. De kosten variëren tussen de €375 en €2575. In het gedeelte hieronder delen we veel info over de meest handige types.

Genieten van knikarmschermen / terrasschermen

Met een knikarmscherm wordt bedoeld een zonnescherm dat aan de buitengevel van je huis wordt geplaatst. Dankzij de scharnierende knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Hierdoor is de ruimte vrij toegankelijk en realiseer je een aangename schaduwplek bij de ramen. Advies: het schermdoek is kwetsbaar bij harde wind. De verwachte tarieven bedragen tussen de €925 t/m €2025.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • In verschillende kleuren, aanpasbaar op jouw woning.

Koopgids uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een voordelige manier om en zonlicht en warmte te verminderen. Het biedt voldoende schaduw zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Het is ideaal bij hoger gelegen ramen en waar geen doorloop vereist is. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. Voor de achtertuin kun je beter wat anders kiezen. De prijsindicaties liggen zo tussen de €325 tot wel €1275.

 • Voordelig zonnescherm voor elke woning.
 • Zorgt voor veel schaduw in huis.
 • Zeer windbestendig.

Het gemak van screens

Screens op maat laten maken in Beers is onmisbaar als je zonlicht wilt verduisteren maar nog wel zicht wil overhouden. Zonnescreens reflecteren het zonlicht en kan je helemaal integreren in een kozijn. De keuze qua doek-materiaal is polyester of glasvezel. Qua verduistering kun je kiezen uit meerdere opties (veel of weinig licht). In situaties met daglicht kun je deels naar buiten kijken, van buiten naar binnen gaat niet. Aandachtspunt: op het moment dat het screendoek uit is zal het raam niet te gebruiken zijn. De verwachte kosten variëren tussen de €350 en €1150.

 • Een relatief onopvallend systeem.
 • Doeken in o.a. de kleuren grijs, zwart, antraciet, metallic etc.
 • Mogelijkheid om te integreren in het kozijn.

Alles wat je moet weten over rolluiken

Rolluiken zijn erg gewild. Dat is niet zo gek: ze hebben een hoog gebruikersgemak, eenvoudig in te meten, je hebt geen inkijk, en hebben een isolerende werking. Als extra voordeel dragen ze bij aan de veiligheid van jouw woning. We onderscheiden 3 types: het voorzetrolluik plaatsen ze aan de buitengevel boven het raam, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt boven het raamkozijn achter de gevelstenen gemonteerd. De prijsindicaties bedragen tussen de €280 tot €1375 voor rolluiken bestellen in Beers.

 • Ramen en kozijnen beschermd tegen extreem weer.
 • Een volledig verduisterde kamer.
 • Biedt ook bescherming tegen inbraak.

Investeren in markiezen

Een markies is een prachtige oud-Hollandse buitenzonwering die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het systeem bestaat uit een frame fout hout of aluminium dat afgespannen wordt middels een doek. Markiezen zie je met name bij rijksmonumenten. Het heeft een positief effect op de ambiance van het gebouw. Naast het standaard model is er ook een klapmodel en petmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De onkosten liggen zo tussen de €660 en €1825.

 • Volledig maatwerk mogelijk qua breedte, kleur en materiaal.
 • Het zicht van binnenuit wordt niet verstoord.
 • Relatief weinig windgevoelig.

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd aangename temperaturen in de tuin met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: uitstekende bescherming tegen UV-straling.
 • Terrasoverkapping: handige verrijdbare parasol voor het terras.
 • Buitenjaloezieën: een luxueus model met veel opties qua standen.

Een heerlijke temperatuur in de woonkamer met buitenzonwering!

Check de huidige marktprijzen

Raamdecoratie Beers: alle systemen voor binnen

Binnenzonwering wordt altijd aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. Middels raambekleding is lichtinval heel nauwkeurig te beïnvloeden. Het voorkomt dat er heel veel zonnestralen de kamer binnenkomen zodat je de hitte buiten kunt houden. Bovendien is het een toevoeging aan jouw interieur. Goed om te weten: je kunt ook de isolatie verbeteren met raamdecoratie. De prijzen komen uit tussen de €310 en €950. In het boxje hieronder bespreken we de meest aantrekkelijke systemen.

Rolgordijnen: informatie en voordelen

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Voordelig maatwerk, moeiteloos te installeren, eenvoudig in gebruik en het is geschikt voor bijna elk raam. Rolgordijnen zijn te bestellen in velerlei dessins en kleuren zodat je interieur / style goed uit de verf komt. Er zijn allerlei types zoals transparante, waterafstotende, elektrische, dakraam, verduisterende, lichtdoorlatende en de duo rolgordijnen. De prijsindicaties variëren tussen de €62,50 tot €155.

 • Ruim aanbod binnen het segment goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Beers: voor iedereen zelf te bevestigen.
 • Assortiment in verschillende stoffen en luxueuze modellen.

Vouwgordijnen: een veelzijdig aanbod

Vouwgordijnen helpen mee voor een warme en huiselijke uitstraling aan een kamer. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Er zijn meerdere vouwgordijn-stoffen beschikbaar. Je kiest zelf hoe lichtdoorlatend het gordijn is. Daarbij zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Voorzie een prijs van €110 tot €350.

 • Geven een sfeervolle uitstraling.
 • Eenvoudig te monteren dankzij maatwerk.
 • Probleemloos te onderhouden: je kan ze zelf wassen.

Plissé: bestellen in verschillende materialen

Plissé gordijnen kan je dankzij de plooi eenvoudig omhoog en omlaag doen. De bediening is erg simpel en ze houden de zon goed tegen. Een prachtig type raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Je hebt allerlei systemen binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Top down – bottom up modellen zijn op verschillende standen te openen. Voorzie prijsindicaties van €47,5 tot +/- €160.

 • Een speels en vrolijk systeem.
 • Ook heel geschikt voor kiepkantelramen.
 • Dupligordijnen op maat: de inmeetservice komt bij je thuis.

Jaloezieën Beers: informatie en voordelen

Jaloezieën zijn horizontale latten die omhoog gehaald kunnen worden met een handig koord of ketting. Het aanbod bestaat uit mega veel vormen en materialen zoals aluminium, kunststof, PVC, stof, bamboe. Door te kiezen voor houten jaloezieën regel je super eenvoudig de zichtlijnen, licht en beschutting. Niet vergeten: je moet ze regelmatig afstoffen. Houd rekening met onkosten van €85 tot €210.

 • De hele dag door de stand eenvoudig veranderen.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft een rank en verfijnd karakter aan het raam.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: een trendy uitstraling.

Lamellen: betaalbaar gordijn voor elk budget

Lamellen zijn verticale stroken die je in verschillende materialen hebt zoals kunststof, aluminium, hout, stof, bamboe. Toe te passen voor grote ramen en matchen goed met een trendy en zakelijk interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen en kan je ook prima toepassen in de badkamer. De prijsindicaties beginnen bij zo’n €70. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €205.

 • Makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen.
 • Voor hoge/lange ramen een van de beste binnenzonwering.
 • Montage kunststof kozijn: correcte plaatsing zorgt voor een lange levensduur.

Shutters: luxe raambekleding in Beers voor jouw woning

Shutters zijn prachtige binnenluiken met een heel stoere look. Het zijn unieke producten die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. Blinds zijn uniek, je kunt ze meefinancieren in jouw hypotheek en een duurzame optie (goed voor het milieu). Past op bijna elk raam zoals draaikiepramen, dakramen, schuiframen, vaste ramen, ronde ramen, valramen. Let op: shutters zijn duur in aanschaf. De prijzen beginnen bij zo’n €410. Voor dure modellen kun je rekenen op €950.

 • Een bijzondere eyecatcher.
 • Erg gemakkelijk in gebruik.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Horren en hordeur op maat

Maatwerk horren in Beers zorgen voor ventilatie in huis en beschermen tegen insecten en ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan: lamellenhor, inzethor, hor met scharnier, hordeur, plissé hor, rolhor. Hooikoorts of allergieën? Informeer dan naar de pollenwerende hor. Let op: een hor is niet zonwerend. Tip: vraag eens om een innovatieve duo-plissé hor. Dit alternatief beschermt tegen insecten en voorkomt ook dat het erg snel warm wordt in huis. De onkosten starten bij om en nabij de €87,5. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €625.

 • Breed inzetbaar: draai-kiepraam, tuimelraam, valraam, schuifraam, draairaam, vast raam.
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk je woning ventileren.
 • Ook in de zomer probleemvrij je ramen openen.

Vind de perfecte raamdecoratie voor elke interieurstijl

Krijg tot 3 gratis aanbiedingen van regionale montagebedrijven

Gemiddelde kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 23 juli 2024 worden samengesteld a.d.h.v. diverse onderdelen: het model, materiaalgebruik, de noodzakelijke afmetingen en het soort bediening. Hieronder tref je de gemiddelde tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Beers in juli 2024.

Soort zonweringFormaatGemiddelde prijzen
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€860 – €2325
Uitvalscherm2 – 4 meter breed€355 – €1600
Screens100 cm – 300 cm breed€260 – €1150
Rolluik1 – 4 meter breed€290 – €1200
Rolgordijntot 2 meter breed€45 – €170
Lamellen200 x 180 cm€75 – €225
Jaloezieën100 x 180 cm€70 – €250
Plisségordijnen140 cm breed€110 – €310
Verwachte tarieven zonnewering inclusief montage in de Provincie Noord-Brabant.

Alle merken zonwering op een rij

Bezig met zonwering kopen? Er bestaan veel aanbieders met een groot assortiment. Elke leveranciers heeft zo zijn kenmerken en prijssegmenten. Veel van de merken kan je wel kopen bij de gordijnwinkel in Beers. In de tabel hierna vind je een overzicht met de meest gekozen merken. Daarmee kan jij misschien een betere keuze maken.

 • Sunmaster: de beste knikarmschermen, uitvalschermen, screens en rolluiken.
 • SunCircle: levert een groot aantal producten overal in Nederland.
 • Verano: een van de grootste fabrikanten in de Benelux.
 • Zonnelux: de sfeerbepaler in jouw interieur.
 • Heroal: ook veel oplossingen voor overkappingen en tuinhuizen.
 • Stobag: altijd optimaal en zorgeloos genieten van het terras.
 • Renson: verbeter je binnenklimaat met innovatieve gevelbekleding.
 • Velux: binnengordijnen in alle kleuren en dessins.
 • Luxaflex: van rolgordijnen, shades en shutters tot rolluiken en zonneschermen.
 • Somfy: de meest gemakkelijke bediening van jouw elektrische zonnescherm.
 • Unilux / Fractions: sterke horren voor elke raam of deur.
 • Veneta: direct van de fabriek dus tot wel 40% goedkoper dan de winkel.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Karwei, Praxis, IKEA, Hubo, Hornbach & Wehkamp, Bol.com, FonQ, Formido, Kwantum.
 • Check ook: Weinor, Novoferm, Husol, Bece, Roma, Toppoint & Copaco, Swela, Dickson, Milano, Lumenguard, Schlappi.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Land van Cuijk

Goedkope zonwering kopen in Beers? Meer informatie over een vakkundig zonweringsbedrijf in jouw omgeving? In de tabel hieronder bieden wij adresgegevens van zonwering specialisten en gordijnwinkels in jouw omgeving. Wellicht kan je hier terecht voor meer informatie. Via deze website kom je ook in contact met monteurs en showrooms in Katwijk, Gassel en Vianen.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Details over zonwering per ruimte

Iedere ruimte heeft weer andere vitrage nodig die aansluit bij de woonbehoefte en woonstijl. We delen nu de meest ideale zonwering voor buiten en binnen per ruimte.

 • Keuken: veel mensen kiezen voor shutters en duettes aan de binnenzijde.
 • Badkamer: met waterafstotende plissés heb je meer privacy in de douche.
 • Woonkamer: dankzij verduisterende gordijnen koelt het minder af in te winder en houd je de warmte buiten in de zomer.
 • Slaapkamer: geluidswerende gordijnen zorgen dat een deel van het geluid gedempt wordt.
 • Zolderraam: verduister jouw draai kiepraam bijvoorbeeld met VELUX of FAKRO.
 • Dakkapel: denk aan rolgordijnen op maat (die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen).
 • Balkon: monteer een sterk balkondoek en/of zonnescherm om heerlijk te kunnen zitten.

Terras en Serre
Ook in ons land wordt het al gauw 30 graden of warmer. Er zijn diverse modellen buiten- en serrezonwering. Wat dacht je van automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, goedkope parasols of exclusieve houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Bescherming voor een glazen dak kan je van buiten en binnen laten werken. Bekijk snel meer details over: Zonwering offerte.

FAQ: zo kan jij je woning eenvoudig verkoelen

Wat is de beste zonwering om te installeren?

Elk pand is uniek. De beste zonnewering in jouw individuele situatie realiseer je door te kijken naar: de breedte van de ramen, hoe je huis ligt ten opzichte van de zon, de staat van de gevels en het kozijn en je budget. Waarom wij binnenzonnewering aanraden? Omdat het te koop is in een heleboel kleuren, motiefjes en prijscategorieën. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering is doorgaans net wat effectiever, geeft net dat beetje extra verkoeling, maar valt wel meer op (vanaf de buitenkant).

Wat zijn de gemiddelde kosten van zonnewering in Beers?

De verwachte prijzen van zonwering wisselen enorm. De huidige investeringen hebben we kort uiteengezet. Denk bij markiezen aan +/- €600. Zonnescreens €270 per raam / kozijn. Kies je voor een knikarmscherm betaal je ongeveer €1050. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €700). Een normaal rolluik kost €450. Producten zoals jaloezieën zijn nog voordeliger, vanaf €280 per raam. Voor shutters ben je meer kwijt (plusminus €815). Budget binnengordijnen zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (reken op minimaal €120 per raam). De totale prijzen worden opgesteld door te kijken naar het model, de grootte van het systeem, de bedieningsopties, het materiaal, kleuren en prints en plaatsingskosten.

Waar zou ik kiezen voor inmeten met montageservice in Beers?

Als je kijkt naar zonweringsproducten, dan kan je kiezen uit veel producten. Je moet altijd rekening houden met correct inmeten en de montage. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, maar ook gebruik maken van de montage & inmeetservice in Beers. Hierbij komt er een ervaren monteur die de gevels en raamkozijnen opmeet aan huis. Als alle spullen binnen zijn kan de vakman het model goed installeren. Zo profiteer je van uitstekende zonnewering, langere garantie, klantenservice en deskundige hulp bij vragen.

Wat zijn de voordelen van slimme zonnewering?

Wil jij een handbediening, handzenders / afstandbedieningen of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Een handmatig systeem met slinger is acceptabel, maar het kan simpeler. Draadloze bediening (via een afstandsbediening, draaiknop, tijdschakelaar, mobiele app) biedt al voordeel dat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Bij veel wind kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. Als de zon gaat schijnen laat je een rolluik of screen automatisch zakken. Jaloezieën, gordijnen en shutters kunnen ook automatisch open en dicht gaan op bepaalde tijden. Een systeem dat je online kunt beheren geeft je nog meer grip op het klimaat in huis. De tarieven van smart rolluiken of schermen starten bij €475.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5437

Plaats een reactie