Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Klundert vergelijken

Een aangename temperatuur in huis met zonwering in Klundert? Zonwering heb je voor buiten en binnen en is al verkrijgbaar voor €50,00. Goede buitenzonwering als een markies is zeer handig om de zon buitenshuis te houden. Mogelijk realiseert een zonnescherm een schaduwrijke en windvrije plek om lekker te eten. Binnenzonwering zoals gordijnen of rolgordijnen is globaal gezien goedkoper en kan je helemaal aanpassen op jouw stijl. Er bestaan ontzettend veel afzonderlijke toepassingen. Via zonweringaanbiedingen.nl doorzoek je een gratis keuzegids waar we de voor- en nadelen van ieder systeem bespreken. Eveneens doorzoek je gemiddelde kosten en namen van betrouwbare zonwering specialisten in Klundert en omgeving.

Waarom kiezen voor een zonnescherm

 • Schaduw in de kamer zorgt voor een lagere temperatuur.
 • Een verzorgd uitstraling van de woning (mooie afwerking).
 • Besparen op de stookkosten door isolerende werking.
 • Beperkt zonneschade aan meubels en andere spullen.
 • Het schrikt inbrekers af.
zonwering-vergelijken-klundert

Zonnescherm laten plaatsen in Klundert

Ben je zelf niet handig en is het belangrijk dat het deskundig wordt opgehangen? Een voordelig zonnescherm installeren in Klundert via een regionale zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je weet dan 100% zeker de installatie fatsoenlijk aangesloten wordt, dat de garantie niet vervalt en dat de bediening perfect werkt. Via zonweringaanbiedingen.nl vind je snel en zonder gedoe experts die ook in jouw wijk werkzaam zijn. Hierna leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een zonnescherm laten plaatsen door een expert

 1. Systeem kiezen

  Kies allereerst wat voor soort installatie aansluit bij jouw eisen. De buitenzonwering wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Maar je hebt ook binnenzonwering dat binnenshuis wordt geplaatst. Beschrijf ook het belangrijkste doel van het terrasscherm of de rolgordijnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een aangenaam binnenklimaat, het verminderen van energiegebruik, je privacy verhogen, inbraak belemmerend, schaduwplekken realiseren, lichtinval tegengaan of de sfeer in huis versterken.

 2. Welke maat heb je nodig?

  Kies de afmetingen van jouw installatie. Geef ook door waar het geplaatst moet worden. Kies bijvoorbeeld voor aan de overkapping of boven bij de slaapvertrekken. Voeg schetsen toe om de monteur duidelijke instructies te geven.

 3. Bediening keuzemogelijkheden

  Kies de gewenste bediening. De eenvoudigste producten zijn de zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Dit wordt uitgevoerd met een knop/schakelaar in huis, eventueel met een tijdschakelaar. De meest exclusieve en leukste mogelijkheid is draadloze bediening met App, afstandsbediening of handzender.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  Alles geïnventariseerd? Voer dan je telefoonnummer, email en adresgegevens in. Je kan dan rekenen op meerdere offertes van geschikte zonweringsbedrijven uit Klundert en omgeving. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer kwaliteit, garantie, nazorg, klantenservice. Ga in op de meest gunstige aanbieding en maak de deal rond.

 5. Montage

  Probeer de oude zonwering te demonteren en leg eventuele spullen al klaar voor de montagepartner. De vakman monteert het terrasscherm of de plissés zoals besproken. Toets of de totale constructie correct is vastgezet. Inspecteer de werking en onderdelen goed. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. In veel gevallen behoort een onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvende zonwering offertes

Meteen een prijsopgave van raambekleders in Klundert

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Klundert wordt gekocht door mensen om je woning wat te verkoelen. Verder zorgt het voor een aangename schaduwplek bij ramen, deuren en overkappingen. Je profiteert dus zowel binnen als buiten. Bekende systemen zoals met name rolluiken werken inbraakwerend en hebben uitstekende isolatiewaardes. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in diverse designs en maten. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €500 tot €2675. In het gedeelte hieronder vind je info, kosten en voordelen van de meest gekozen oplossingen.

Waarom kiezen voor terrasschermen en knikarmschermen

Onder het knikarmscherm verstaan we een zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. D.m.v. de knikarmen wordt het schermdoek horizontaal uitgerold. Daardoor kan je er gewoon onderdoor lopen en creëer je een heerlijke schaduwplek op het terras. Advies: dit model is vatbaar voor extreme weersomstandigheden zoals storm. De totale investeringen liggen tussen de €825 tot zo’n €2175.

 • Een van de populairste vormen van terraszonwering.
 • Je kan er gewoon onderdoor lopen en onder zitten.
 • Moderne eigentijdse look.

Adviezen over uitvalschermen

Een uitvalscherm is een effectieve en een betaalbare manier om om zonlicht te beperken. Het realiseert lekker veel schaduw in huis zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Het is heel geschikt voor grote ramen en waar geen doorloop vereist is. Ze worden vaak gebruikt bij flatgebouwen en kantoren. Het is dus minder geschikt voor een achtertuin. De verwachte kosten variëren tussen de €425 tot €1350.

 • Zeer goedkoop zonnescherm.
 • Zorgt voor veel schaduw in huis.
 • Met sterke wind- en stormvaste armen.

Laten monteren van screens

Screens op maat laten maken in Klundert biedt je design rolluiken voor als je een mooi weggewerkt systeem zoekt. Zonnescreens reflecteren het zonlicht en zijn redelijk ongevoelig voor wind. De keuze qua doek-materiaal is glasvezel of polyester met een PVC-coating. De lichtdoorlatendheid kan je zelf bepalen. In het geval van daglicht kan je vanuit de kamer wel naar buiten kijken, maar andersom is niet mogelijk. Let op: op het moment dat het screendoek uit is moet het raam dicht blijven. De prijzen liggen tussen de €250 en €1050.

 • De cassette is klein en compact.
 • Ook in de winter te gebruiken ter isolatie.
 • Het zicht naar buiten blijft behouden.

Nieuwe rolluiken

Rolluiken worden steeds vaker toegepast. Er zijn duidelijke pluspunten: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), ze zijn zeer warmtewerend, ze zijn geluidsisolerend en realiseren een duidelijke energiebesparing. Daarbij werken ze ook inbraakpreventief. Binnen dit segment heb je 3 varianten: een voorzetrolluik wordt tegen de buitengevel aan geplaatst, bij opbouwrolluiken vormt het raam en de rolluikkast één geheel (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt in de muur onzichtbaar weggewerkt. De verwachte prijzen liggen zo tussen de €280 en €1200 voor rolluiken bestellen in Klundert.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • Een fijne donkere slaapkamer zonder lawaai.
 • Houd inbrekers buiten de deur.

Informatie over markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het is eigenlijk een houten of aluminium geraamte wat afgewerkt is met een sterk doek. Markiezen veelvuldig toegepast bij klassieke woningen. Ze geven een boost aan een romantische uitstraling van huizen. Behalve dit model is er ook een klapmodel en petmodel om een hogere doorloopruimte te realiseren. De gemiddelde tarieven liggen zo tussen de €640 t/m €1800.

 • Authentiek maatwerk mogelijk.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Sterk systeem dat tegen een stootje kan.

Overige systemen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd een prettige temperatuur op de terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: overal neer te hangen door de ogen en touwen die worden meegeleverd.
 • Terrasoverkapping: handige parasols die je eenvoudig kunt verplaatsen.
 • Buitenjaloezieën: een luxueus model met veel opties qua standen.

Een aangename temperatuur in de woonkamer d.m.v. buitenzonwering!

Vraag een gids aan met het hele assortiment

Raamdecoratie Klundert: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Bij binnenzonwering worden de producten aan de binnenzijde van het raam geplaatst. Aan de hand van raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Hiermee voorkom je dat er heel veel zonnestralen de kamer binnenkomen zodat je de hitte buiten kunt houden. Soms haal je hiermee extra sfeer in huis. Een mooi neveneffect: door de verschillende lagen heeft het ook een isolerende functie. De prijsindicaties liggen zo tussen de €330 en €925. In de onderstaande keuzegids behandelen we de veelbesproken producten.

Rolgordijnen: bekijk voordelen en info

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Het is voordelig, simpel te plaatsen, gemakkelijk af te rollen en het kan toegepast worden op ieder raam. Rolgordijnen zijn te koop in praktisch alle soorten materialen en kleuren zodat het ook altijd in jouw interieur past. Er bestaan verschillende types zoals lichtdoorlatende, dakraam, elektrische, waterafstotende, verduisterende, kiepkantelraam en een duo rolgordijn. De prijsindicaties variëren tussen de €50,00 tot €175.

 • Goede keuze voor goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Klundert: eenvoudig zelf te plaatsen.
 • Te bestellen in kleurrijke stoffen en exclusieve modellen.

Vouwgordijnen: voor welke situaties is dit handig?

Vouwgordijnen bieden een luxe en authentieke ambiance aan je woning. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Er zijn meerdere vouwgordijn-stoffen beschikbaar. Je kiest zelf de mate van lichtdoorlatendheid van de gordijnen. Daarbij zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Houd rekening met een prijs van €95 tot wel €325.

 • In bijna iedere stof leverbaar.
 • Eenvoudig te monteren dankzij maatwerk.
 • Praktisch te onderhouden: je kan ze zelf wassen.

Plissé: soorten, kleuren en kosten

Plissé gordijnen kun je open zetten zoals jij wat wilt. Door middel van een simpel koord kan je het bedienen en het past op bijna ieder raam. Luxe ogende raamdeco die goed matched met jouw interieur. In de winkel vind je meerdere uitvoeringen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Top down – bottom up modellen zijn op verschillende standen te openen. Raambekleders werken met onkosten van €50 tot wel €170.

 • Past bij elke interieurstijl.
 • Eenvoudige montage (zonder boren).
 • Dupligordijnen op maat: voor bijna ieder raam geschikt.

Jaloezieën Klundert: informatie en voordelen

Jaloezieën zijn horizontale stroken die je in verschillende standen kunt zetten met een handig koord of ketting. Je kunt kiezen uit gigantisch veel modellen en materialen zoals bijv. hout, bamboe, kunststof, stof, aluminium. Met houten jaloezieën kies je zelf de privacy en hoeveelheid licht die naar binnen komt. Niet vergeten: je moet veel schoonmaken (stof dwarrelt neer op de strips). Je moet denken aan kosten van €77,5 tot zo’n €280.

 • In enkele seconden een ruimte verduisterd.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft een natuurlijke look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: duurzame oplossing voor raamdeco.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale platen die worden gemaakt van stof, bamboe, kunststof, pvc, hout. Toe te passen voor grote ramen en sluiten goed aan op een rustig en zakelijk interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, kan je vrij eenvoudig schoonhouden en kan je ook in een badkamer ophangen. De investeringen beginnen bij circa €55 en kunnen oplopen tot €180.

 • Let op: ze kunnen klepperen voor een open raam.
 • Bij uitstek geschikt voor grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: altijd met enkele jaren garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Klundert voor je huis

Shutters zijn houten binnenluiken met een luxe uitstraling. Het zijn ambachtelijke modellen die je interieur een boost geven. De blinds houden de zon perfect buiten, ze verhogen de waarde van jouw woning en een duurzame optie (goed voor het milieu). Te monteren op diverse ramen zoals ronde ramen, dakramen, vaste ramen, schuiframen, uitzetramen, draaikiepramen. Belangrijk: shutters zijn vaak wel wat duurder. De investeringen beginnen bij €400 en bedragen voor een luxe model zo’n €940.

 • Een zeer exclusieve vorm van raamdecoratie.
 • Erg kindvriendelijk systeem.
 • Houten kozijnen: hout op hout staat erg mooi.

Alles wat je moet weten over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Klundert bieden frisse lucht in de woning en blokkeren de toegang voor insecten en ongedierte. Je kunt o.a. kiezen uit: lamellenhor, plissé hor, rolhor, hor met scharnier, hordeur, inzethor. Heb je ieder jaar weer last van hooikoorts of allergieën? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Let op: je houdt geen zonlicht tegen met een hor. Wil je dit wel? Kies dan voor een slimme duo-plissé hor. Dit alternatief houdt muggen en vliegen buitenshuis en zorgt ook dat de zon niet fel naar binnen schijnt. De investeringen beginnen bij zo’n €80. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €750.

 • Past op bijna elk raam: schuifraam, uitzetraam, valraam, draairaam, draai-kiepraam, vast raam.
 • Eenvoudiger en veiliger ventileren.
 • Ideaal als je last hebt van hooikoorts.

Multifunctionele raamdecoratie die past in jouw interieur

Vrijblijvend 3 aanbiedingen van lokale specialisten

Vergelijk kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op vrijdag, 21 juni 2024 worden gecalculeerd via meerdere aspecten: het model, het soort materiaal, de maximale lengte en of je kiest voor handmatige of elektrische bediening. In de tabel hierna vind je de gemiddelde prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Klundert in juni 2024.

ZonweringAfmetingVerwachte prijzen
Knikarmscherm100 – 600 cm breed€835 – €2075
Uitvalscherm1 – 5 meter breed€365 – €1625
Screens1 – 4 meter breed€285 – €1150
Rolluik100 cm – 400 cm breed€310 – €1450
Rolgordijntot 2 meter breed€45 – €170
Lamellen200 x 250 cm€55 – €195
Jaloezieën150 x 100 cm€75 – €250
Plisségordijnen100 x 150 cm€120 – €340
Verwachte kosten zonnewering met monteren in de Provincie Noord-Brabant.

Meest gekozen merken zonwering

Ben je bezig met zonwering kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten met een uitstekend aanbod. Iedere leverancier heeft zijn pluspunten en prijscategorieën. Vaak gewoon te koop bij de lokale gordijnwinkel in Klundert. In het schema hieronder bekijk je een toelichting op de populairste merken. Daarmee kan jij een afgewogen keuze maken.

 • Sunmaster: sterke en duurzame materialen met veel aandacht voor design.
 • SunCircle: zeven jaar garantie op de Excellent en 5 jaar op basic producten.
 • Verano: specialist zonwering, terrasoverkappingen, glaswanden en raamdecoratie.
 • Zonnelux: levering via lokale retailer en specialisten in de buurt.
 • Heroal: rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren, gevels en overkappingen.
 • Stobag: zonwering en weerbescherming op maat.
 • Renson: meer uitstraling van de buitengevel met unieke gevelbekleding.
 • Velux: de VELUX montageservice komt bij jou aan huis.
 • Luxaflex: een begrip als het gaat om raambekleding.
 • Somfy: koppel je elektrische zonneschermen, screens, luiken en raamdeco aan een smart-home app.
 • Unilux / Fractions: de hoogste kwaliteit hordeuren en raamhorren.
 • Veneta: meer dan 3.200.000 ramen bekleed.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hubo, Karwei, Gamma, Praxis, Hornbach en Formido, Bol.com, FonQ, Wehkamp, Leen Bakker.
 • Overweeg ook: Deponti, Weinor, Novoferm, Bece, Roma, Toppoint en Schlappi, Copaco, Sunway, Lumenguard, Milano, Dickson.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Moerdijk

Goedkope zonwering kopen in Klundert? Of zoek je een vakkundig zonweringsbedrijf uit de buurt? Hierna delen we namen en adressen van raambekleding winkels en gordijnwinkels in deze gemeente. Mogelijk kan je hier terecht voor meer informatie. Op deze zonwering-website vergelijk je ook monteurs en showrooms in Zevenbergen, Fijnaart en Zevenbergschen Hoek.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk soorten zonwering per ruimte

Ieder pand heeft een bepaalde vitrage nodig die rijmt met jouw stijl. We informeren je graag verder over de meest bestelde soorten zonwering voor iedere ruimte in de woning.

 • Keuken: populair zijn de plisségordijnen en de jaloezieën.
 • Badkamer: ideaal zijn waterafstotende plisse gordijnen (privacy verhogend).
 • Woonkamer: met verduisterende gordijnen of shutters kun je een prima sfeer realiseren.
 • Slaapkamer: laat geluidswerende rolluiken installeren en je kunt rustig slapen.
 • Zolderraam: handig duettes, horren en plissés voor de draai-kiepramen op zolder.
 • Dakkapel: je kunt de rolgordijnen op maat eenvoudig zelf monteren.
 • Balkon: met een balkondoek creëer je jouw eigen zonnescherm.

Terras of Serre
In de de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen. Het huidige assortiment bestaat uit meerdere soorten buiten- en serrezonwering. Je kunt bijvoorbeeld investeren in automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, innovatie parasols of moderne buitenjaloezieën voor een serre, overdekt terras of overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je vanaf de binnenkant of buitenkant laten werken. Klik eventueel direct verder naar: Houten jaloezieën.

FAQ met vragen en antwoorden over je woning verkoelen

Wat is voor mij de beste zonwering?

Iedere woning is anders. De meest optimale zonnewering die aansluit op jouw behoefte kan jij opzoeken door een check te doen op: de grootte van je ramen, hoe jouw tuin is ingericht, jouw stijl en smaak en je financiële middelen. De voordelen van binnenzonnewering zijn dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren, dessins en prijzen. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering is doorgaans net wat effectiever, geeft je meer controle over temperatuurbeheersing, maar valt wel meer op (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Klundert?

De verwachte kosten van zonwering beginnen bij €100 en lopen op tot duizenden euro’s. De geschatte tarieven vind je hieronder. Voor markiezen betaal je zo’n €550. Zonnescreens €260 op basis van 1 raam. Wanneer je de voorkeur geeft aan een terras-knikarmscherm komen de prijzen uit op zo’n €1225. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €800). Een normaal rolluik kost €450. Voor hippe jaloezieën ga je richting de €300 per kozijn. Shutters zijn ook voor binnen, maar wel een stukje duurder (plusminus €820). Gunstiger geprijsde producten voor binnen zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (reken op minimaal €135 per raam / kozijn). De totale bedragen worden berekend a.d.h.v. type systeem, de maximale breedte, de keuzes in bediening, type materiaal, vormen / kleuren en installatiewerk.

Wat is het voordeel van de inmeetservice en montageservice in Klundert?

Ten aanzien van zonweringsproducten zijn de keuzes enorm. Let goed op zaken als inmeten en montage. Je kunt zelf maatwerkproducten inmeten, maar je kunt ook kiezen voor montage & inmeetservice in Klundert. In die situaties komt een gediplomeerde vakman die ieder kozijn deskundig bekijkt en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een monteur het model op de juiste manier ophangen. Zo profiteer je van optimale zonnewering, langere garantie, klantenservice en deskundige hulp bij vragen.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Grofweg onderscheiden we handbediening, handzenders / afstandbedieningen of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Handmatige bediening met opwindmechanisme werkt prima, maar het kan toch nog makkelijker. Draadloze bediening (tijdschakelaar, draaiknop, mobiele app, handzender) zorgt ervoor dat je daarmee flink wat tijd kunt besparen. Als het flink gaat waaien kunnen de lamellen bijvoorbeeld automatisch sluiten. Als de zon gaat schijnen laat je het rolluik of de screens snel zakken. Jaloezieën, gordijnen en shutters kunnen ook automatisch open en dicht gaan op bepaalde tijden. Een toepassing met online functies heeft veel voordelen. De gemiddelde kosten van smart rolluiken & screens beginnen bij €575.

Geschreven door: Michiel. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 4790, 4791

Plaats een reactie