Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Noordeloos vergelijken

Wil jij ook een bestelling doen voor zonwering in Noordeloos? Zonwering heb je voor elke woning, is voor binnen en buiten en regel je al vanaf €57,50. Goede buitenzonwering als een screen is praktisch om zonnewarmte buiten te houden. Vaak biedt een zonnescherm schaduwrijke plekken om lekker te eten. Binnenzonwering als gordijnen of duetten is vaak aantrekkelijk geprijsd en brengt extra sfeer in de woning. Je kunt kiezen uit immens veel afzonderlijke modellen. Op dit portaal verstrekken we een uitgebreid advies waarmee jij inzicht krijgt in de opties. Ook bekijk je een indicatie van de kosten en contactgegevens van lokale zonwering specialisten in Noordeloos en omstreken.

De praktische voordelen van een zonnescherm

 • Tijdens warme zomerdagen toch koel in huis.
 • Je creëert een fijne schaduwrijke plek op het terras.
 • Werkt i.c.m. een airco / warmtepomp ook energieverlagend.
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Het sluit de openingen in huis goed af (inbraakpreventief).
zonwering-vergelijken-noordeloos

Zonnescherm laten plaatsen in Noordeloos

Ben jij zelf niet heel erg handig en wil je zeker zijn dat het goed wordt aangesloten? Een voordelig zonnescherm installeren in Noordeloos via een goed aangeschreven zonwering specialist kan jouw dan veel voordeel opleveren. Je weet dan 100% zeker alles juist gemonteerd wordt, dat je recht blijft houden op garantie en dat de bediening perfect werkt. Via dit platform vind je snel experts uit de buurt. Hieronder geven we een toelichting hoe dat in z’n werk gaat.

Een zonnescherm laten aanbrengen door een specialist

 1. Zoek een geschikt model / systeem

  Ten eerste bepaal je welk soort zonwering geschikt is voor jouw woning. Kies je voor buitenzonwering, dan wordt dit gemonteerd aan de buitenmuur. Maar je hebt ook binnenzonwering dat binnenshuis wordt geplaatst. Denk ook na over de functie van de screens of de vouwgordijnen. Belangrijke elementen zijn: een ruimte afkoelen, energie besparen, je privacy verhogen, inbraak belemmerend, een schaduwplekje creëren, lichtinval regelen of een toevoeging voor het interieur.

 2. Welke maat heb je nodig?

  Bereken de ideale maten van het gewenste model. Geef ook door waar je het wilt laten aanbrengen. Bijvoorbeeld aan de zijkant van het huis of boven bij de slaapvertrekken. Voeg eventueel afbeeldingen toe om de monteur duidelijke instructies te geven.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Er zijn verschillende soorten bediening. De standaard bediening is zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Dan heb je de elektrische bediening. Meestal met een knop aan de muur, optioneel met tijdschakelaar. De meest luxe en meest actuele keuze is draadloze bediening via je smartphone (app) of kleine afstandsbediening.

 4. Vakbedrijven vergelijken

  Al jouw wensen doorgegeven? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Je krijgt 3 of 4 gratis offertes van erkende zonweringsbedrijven uit Noordeloos en regio. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer prijs, garantie review en klantenservice. Selecteer de beste aanbieding en neem contact op met de betreffende partij.

 5. Installatie van het systeem

  Haal de oude zonwering van de muur af en zorg dat er genoeg werkruimte is voor de installateurs. De installateur installeert het terrasscherm of de houten jaloezieën zoals jij dat wilt. Toets of de totale constructie correct is aangebracht. Probeer alles direct even uit. Eventuele gebreken kunnen direct worden opgelost. Mogelijk kan je meteen een onderhoudscontract afsluiten.

Zonwering offerte in jouw mailbox

Direct actuele prijzen ontvangen van raambekleders in Noordeloos

Buitenzonwering kopen: alle soorten op een rij

Buitenzonwering Noordeloos is heel erg handig om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Ook is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op jouw terras. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Meerdere artikelen zoals bijvoorbeeld rolluiken houden inbrekers buiten de deur en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is er in tientallen verschillende materialen en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €200 tot €2875. In de koopgids hierna bespreken we de meest praktische keuzes.

Advies over terrasschermen en knikarmschermen

De betekenis van een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de gevel gemonteerd wordt. Via 2 telescopische knikarmen kan het schermdoek worden uitgerold. Zodoende kan je er gewoon onderdoor lopen en creëer je een schaduwrijke plek op het terras. Tip: het systeem moet je meteen weer indraaien als het gaat waaien. De gemiddelde prijzen komen uit tussen de €875 en €2250.

 • Een heerlijk overdekt terras met terraszonwering.
 • Ingedraaid zie je er maar weinig van.
 • Eventueel ook digitaal te bedienen (app).

Handige uitvalschermen

Een uitvalscherm is een populaire en een eenvoudige manier om de zon buitenshuis te houden. Je kunt rekenen op voldoende schaduw zodat je bijvoorbeeld lekker tv kunt kijken. Erg handig bij grotere ramen en waar geen doorloop onder het scherm nodig is. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. In de achtertuin heb je er mogelijk zelfs last van. De verwachte tarieven bedragen tussen de €425 tot €1250.

 • Dit zonnescherm is verkrijgbaar in veel prijssegmenten.
 • Perfect voor hoge gebouwen en kantoren.
 • Ook leverbaar met elektrische bediening.

Informatie en voordelen van screens

Screens op maat laten maken in Noordeloos is een prima keuze als je een systeem zoekt dat weinig ruimte inneemt. Zonnescreens houden het warme zonlicht tegen en zijn redelijk ongevoelig voor wind. De screendoeken bestaan uit glasvezel of polyester met een PVC-coating. Qua verduistering kun je kiezen uit meerdere opties (veel of weinig licht). Tijdens daglicht kan je van binnenuit goed naar buiten kijken, maar niet andersom. Kanttekening: wanneer je het screendoek uitdraait kan je het raam niet even op een kier zetten. De normale tarieven liggen tussen de €300 tot wel €1050.

 • Maatwerk mogelijk: alle breedtes.
 • Binnen een minuut uitgedraaid.
 • Te integreren in het kozijn.

Offerte voor rolluiken

Rolluiken zijn erg gewild. Dat is goed te verklaren: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, ze weren de zon ontzettend goed, ze zijn geluiddempend en hebben een isolerende werking. Eveneens houden ze inbrekers buiten de deur. Er zijn 3 mogelijkheden: een voorzetluik plaatst men in een kast boven of op het raam, het opbouwrolluik wordt in het kozijn geplaatst (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik bevindt zich achter de buitensteen. De normale tarieven komen uit tussen de €320 – €1450 voor rolluiken bestellen in Noordeloos.

 • Perfecte / 100% verduistering.
 • Een donkere en stillere slaapkamer.
 • Biedt ook bescherming tegen inbraak.

Praktische markiezen

Een markies is een prachtige oud-Hollandse buitenzonwering en een echte blikvanger (bijzondere uitstraling). Het is eigenlijk een houten, stalen of aluminium frame waar het doek overheen wordt gespannen. De markiezen zie je veel bij huizen van begin 1900. Ze beïnvloeden een romantische uitstraling van het gebouw. In aanvulling op de standaard markiezen heb je ook het klapmodel en het petmodel. Daar kun je onderdoor lopen / onder schuilen. De verwachte kosten variëren tussen de €610 t/m €1825.

 • Past perfect bij oudere gebouwen en huizen.
 • Het zicht van binnenuit wordt niet verstoord.
 • Kan prima tegen een stootje (weersomstandigheden).

Overige opties voor buiten

 • Verandazonwering: koele zomers en aangename winters met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: overal neer te hangen door de ogen en touwen die worden meegeleverd.
 • Terrasoverkapping: handige verrijdbare parasol voor het terras.
 • Buitenjaloezieën: een luxe alternatief voor een rolluik of screen.

Het hele jaar door een fijne temperatuur in en rondom jouw woning met buitenzonwering!

Bekijk de actuele prijzen van installateurs

Raamdecoratie Noordeloos: alle systemen voor binnen

Binnenzonwering wordt aan de binnenkant van het raam geplaatst. Met raambekleding heb je altijd precies de lichtinval die jij wil. Dit beperkt dat de zonnestralen jouw woning binnenkomen zodat je de hitte buiten kunt houden. Evenzeer kan het ook echt een eyecatcher zijn. Noemenswaardig: raamdecoratie heeft ook nog eens een isolerende werking. De verwachte prijzen liggen tussen de €330 en €850. Bijgaand lees je informatie over de veelbesproken toepassingen.

Rolgordijnen: bekijk voordelen en info

Het rolgordijn is functioneel en kan je eenvoudig afrollen. Voordelig maatwerk, eenvoudig te installeren, simpele bediening en het is bijna in elke ruimte toepasbaar. Rolgordijnen zijn te koop in meerdere kleuren en prints zodat het in iedere woning past. Je hebt diverse modellen zoals lichtdoorlatende, verduisterende, transparante, waterafstotende, kiepkantelraam, elektrische en speciale duo rolgordijnen. De prijsindicaties variëren tussen de €57,50 – €165.

 • Een vorm van goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Noordeloos: relatief eenvoudig zelf te bevestigen.
 • Assortiment in diverse stoffen en luxueuze modellen.

Vouwgordijnen: waarom is dit interessant?

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een warme en authentieke uitstraling aan je woning. Ze zijn eenvoudig te bedienen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. Bij het kiezen van een stof kies je dus ook hoe lichtdoorlatend het systeem is. Daarbij zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Voorzie een prijskaartje van €95 tot wel €325.

 • Je hebt maar beperkt ruimte nodig boven het kozijn.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Eenvoudig onderhoud: wassen met het wolwasprogramma (30 graden).

Plissé: praktische bestelinformatie

Plissé gordijnen kan je zowel aan de boven- als onderkant omhoog en omlaag doen. Je kan ze moeiteloos bedienen en ze houden de zon goed tegen. Kortom: luxe en gebruiksvriendelijke raamdeco die goed matched met jouw interieur. Er zijn allerlei systemen binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Top down – bottom up kan je van boven en onder openen. Raambekleders werken met onkosten van €47,5 tot €180.

 • Laten jouw ruimte sfeervol tot leven komen.
 • Eenvoudige montage (zonder boren).
 • Dupligordijnen op maat: voor elk raam een geschikte maat.

Jaloezieën Noordeloos: alle types, materialen en prijzen

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die omhoog gehaald kunnen worden met een koord of stang. Leveranciers bieden ontzettend veel dessins en materialen als bijv. PVC, bamboe, aluminium, kunststof, hout. Met houten jaloezieën heb je 100% controle over de zichtlijnen, licht en beschutting. Advies: je moet veel schoonmaken (stof dwarrelt neer op de strips). Wees voorbereid op een tarief van €77,5 tot zo’n €270.

 • Zonder moeite open te zetten (of te sluiten).
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft een rank en verfijnd karakter aan het raam.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: makkelijker schoonmaken en duurzaam.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale jaloezieën gefabriceerd van o.a. stof, aluminium, pvc, kunststof, bamboe. Ideaal voor kolossale / grote ramen en bij een strak en minimalistisch interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, vragen niet om veel onderhoud en kan je ook in een badkamer ophangen. De prijsindicaties beginnen bij circa €75. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €185.

 • Van elegant tot robuust.
 • Binnenzonwering voor grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: correcte plaatsing zorgt voor een lange levensduur.

Shutters: luxe raambekleding in Noordeloos op maat geproduceerd

Shutters zijn luxe binnenluiken met een romantische of strakke look. Het zijn unieke producten die iets toevoegen aan jouw interieur. De blinds houden de zon perfect buiten, je kunt ze integreren in diverse woonstijlen en een milieuvriendelijke keuze. Geschikt voor bijna elk raam zoals vaste ramen, draaikiepramen, schuiframen, valramen, dakramen, ronde ramen. Let op: shutters zijn duur in aanschaf. De onkosten starten vanaf €460 en lopen op tot €950.

 • Een van de meest luxe soorten raambekleding.
 • Eenvoudig schoon te maken.
 • Houten kozijnen: op verschillende manier te monteren.

Voordelige horren en hordeuren voor elk huis

Maatwerk horren in Noordeloos zorgen voor frisse lucht in huis en beschermen tegen muggen, vliegen en ander ongedierte. Er zijn diverse modellen: hor met scharnier, voorzethor, plissé hor, rolhor, inzethor, lamellenhor. Allergieën of hooikoorts? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Kooptip: je houdt geen zonlicht tegen met een hor. Tip: vraag eens om een innovatieve duo-plissé hor. Deze beschermt tegen muggen en vliegen en voorkomt ook dat het erg snel warm wordt in huis. De prijsindicaties beginnen bij circa €77,5. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €675.

 • Breed inzetbaar: schuifraam, draai-kiepraam, uitzetraam, draairaam, valraam, vast raam.
 • Eenvoudiger en veiliger ventileren.
 • Voor iedereen die last heeft van ongedierte.

Multifunctionele raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

Gratis een aanbieding in je mailbox

Kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op zondag, 21 april 2024 worden gecalculeerd via diverse aspecten: het type systeem, het gewenste materiaal, de maximale lengte en de bedieningsmogelijkheden (elektrisch). In het volgende blokje bieden wij de huidige prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Noordeloos in april 2024.

ZonweringFormaatKostenindicatie
Knikarmscherm2 – 5 meter breed€825 – €2325
Uitvalscherm200 – 600 cm breed€375 – €1450
Screens1 – 3 meter breed€290 – €1100
Rolluik200 cm – 400 cm breed€325 – €1200
Rolgordijntot 3 meter breed€65 – €175
Lamellen180 x 180 cm€75 – €190
Jaloezieën100 x 130 cm€75 – €210
Plisségordijnen130 cm breed€120 – €310
Verwachte kosten zonnewering inclusief monteren in de Provincie Zuid-Holland.

Alle merken zonwering op een rij

Zit jij na te denken over zonwering kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten die jou goed kunnen ondersteunen. Welke winkelier heeft zijn unieke toepassingen en richtprijs. Deze vind je vaak wel bij de gordijnwinkel in Noordeloos. In het schema hierna vind je een aanvulling op de meest bekende merken. Op die manier hopen we jou te helpen bij het maken van een keuze.

 • Sunmaster: functioneel, stijlvol en duurzame zonneschermen en rolluiken.
 • SunCircle: oer-Hollandse leverancier met groot aanbod.
 • Verano: altijd tot op de millimeter nauwkeurig.
 • Zonnelux: voor grote als kleine ramen mooie op maat gemaakte raambekleding.
 • Heroal: rolluiken, zonwering, roldeuren, ramen, deuren, gevels en overkappingen.
 • Stobag: zon- en weerbeschermingsoplossingen voor huis en tuin.
 • Renson: creëer bijzondere sferen in de voor- en achtertuin met gevelbekleding.
 • Velux: bekend door zijn hoogwaardige dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: inspirerend ontwerp, innovatieve bediening en hoge kwaliteit.
 • Somfy: leverancier van motoren voor elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: sterke horren voor elke raam of deur.
 • Veneta: productielocaties in China, Portugal, Tsjechië en Nederland.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hubo, Karwei, Hornbach, Praxis, Gamma en FonQ, Kwantum, Leen Bakker, Bol.com, Formido.
 • Ook interessant: Weinor, Novoferm, Toppoint, Husol, Deponti, Roma & Swela, Schlappi, Sunway, Copaco, Dickson, Lumenguard.

Gegevens van regionale zonwering experts rondom Molenlanden

Goedkope zonwering kopen in Noordeloos? Zoeken naar een professioneel zonweringsbedrijf in je direct omgeving? In de volgende tabel vergelijk je bedrijven en adressen van woonwinkels en gordijnwinkels in de buurt. Tevens kunnen ze je advies geven. Op deze zonwering-website check je ook fabrikanten en verkooppunten in Dalem, Lexmond en Vuren.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Advies over zonwering per ruimte

Elk kozijn heeft weer andere vitrage nodig die aansluit bij jouw interieurstijl. We verstrekken hieronder wat details over de beste buiten- en binnenzonweringsproducten voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: zorgt voor sfeer en heeft een praktische functie.
 • Badkamer: privacy verhogen in de douche met vochtbestendige producten.
 • Woonkamer: dankzij verduisterende gordijnen koelt het minder af in te winder en houd je de warmte buiten in de zomer.
 • Slaapkamer: met comfortabele geluidswerend rolluiken en shades creëer jij een stille en aangename ruimte.
 • Zolderraam: kies bij draai-kiepramen voor montage op de dag.
 • Dakkapel: bestel rolgordijnen op maat en laat het vakkundig plaatsen (of doe het zelf).
 • Balkon: met een zonnescherm of balkondoek zit je altijd lekker in de schaduw.

Terras of Serre
In de zomerperiode wordt het al gauw 30 graden of warmer. Men biedt veel soorten buiten- en serrezonwering. Wat dacht jij van automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, basic-parasols of unieke houten buitenjaloezieën voor een tuinhuis, serre of overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kun je van binnenuit of buitenaf laten monteren. Check ook aanvullende info over: Markiezen.

FAQ: vragen over mijn woning koel houden

De beste zonwering, welk systeem past bij mij?

Elke woning heeft eigen karakteristieken. De perfecte zonnewering in jouw individuele situatie realiseer je door te kijken naar: het type raam, hoe je tuin gelegen is, de stijl van de woning en wat je eraan wilt uitgeven. Het handige aan binnenzonnewering is dat je het kunt kopen in een groot aantal kleuren, prints en budgetten. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering houdt de zon al tegen voordat het de woning binnenkomt, brengt significante verkoeling, maar springt wel meer in het oog (het wordt aan de buitenkant op de gevel of het kozijn geplaatst).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Noordeloos?

De investingen in zonwering zijn per situatie anders. De gemiddelde kosten vind je hieronder. Denk bij markiezen aan +/- €575. Screens €220 op basis van één kozijn. Wanneer je de voorkeur geeft aan een terrasscherm stijgen de kosten al gauw naar €1075. Bij een uitvalscherm ben je goedkoper uit (+/- €625). Een normaal rolluik kost €495. Bij jaloezieën voor binnen ben je wat goedkoper uit met €250 op basis van één kozijn. Shutters zijn een stuk kostbaarder (+/- €770). Overige keuzes zijn rolgordijnen, lamellen en plisségordijnen (te koop vanaf €130 op basis van één kozijn). De totale bedragen worden opgesteld door te kijken naar het type / model, de afmetingen, handmatige of elektrische bediening, materiaaltypes, vormen / kleuren en montagetarieven.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Noordeloos?

Als je kijkt naar zonweringsproducten, dan kan je kiezen uit veel producten. Zoek vooraf alles goed uit omtrent de afmetingen en montage-eisen. Je kan ervoor kiezen om de maatwerkproducten zelf in te meten, echt kan je ook profiteren van montage plus inmeetservice in Noordeloos. Als je hiervoor kiest dan plan je een afspraak met een deskundige expert die ieder raam bekijkt en opmeet. Als alle spullen binnen zijn kan de professional het systeem op de juiste manier monteren. Zo ben je verzekerd van goede zonnewering, langere garantie, klantenservice en een mooi passend product.

Wat is slimme zonwering?

In de basis kennen we de normale handbediening, elektrische bediening met zender of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Handmatige bediening met slinger werkt prima, echter het kan eenvoudiger. Draadloze bediening (middels een draaiknop, handzender, tijdschakelaar, afstandsbediening) is steeds meer in opkomst omdat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Bij slecht weer kan het zonnescherm zich automatisch inklappen In het geval van een felle zon zal het scherm direct sluiten om jouw woning te beschermen. Gordijnen, jaloezieën en shutters kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Een product dat werkt met internet biedt nieuwe mogelijkheden. De gemiddelde kosten van smart rolluiken & screens bedragen zo’n €500.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 april 2024
Postcodegebied: 4221, 4225

Plaats een reactie