Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Nederweert-Eind vergelijken

Wil je jouw woning ook uitbreiden met zonwering in Nederweert-Eind? Zonwering kan je aan de binnenkant en aan de buitenkant aanbrengen. Het is er al vanaf €50,00. Kwalitatieve buitenzonwering zoals o.a. een screen is het meest geschikt om zonnestralen te weren. Daarnaast verkrijg je middels een zonnescherm plekjes met schaduw waar je heel relaxt kunt verblijven. Binnenzonwering zoals bijv. gordijnen of luxaflex kan je kopen voor een lagere prijs en is direct een aanvulling op jouw interieur. Je hebt de keuze uit geweldig veel verschillende soorten. Op dit portaal doorzoek je een gratis keuzegids waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Tevens check je de huidige tarieven en namen van verschillende zonwering specialisten in Nederweert-Eind en omgeving.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Altijd een lekkere temperatuur in de woning.
 • Buiten heb je een fijne plek in de schaduw op het terras.
 • Werkt i.c.m. een airco / warmtepomp ook energieverlagend.
 • Beperkt zonneschade aan meubels en andere spullen.
 • Het werkt inbraakvertragend.
zonwering-vergelijken-nederweert-eind

Zonnescherm laten plaatsen in Nederweert-Eind

Wil jij het laten monteren door een vakman of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Nederweert-Eind door een regionale zonwering specialist kan jouw dan veel voordeel opleveren. Je weet dan zeker dat alles degelijk gemonteerd wordt, dat je recht blijft houden op garantie en de installateur laat precies zien hoe het werkt. Op deze website vind je snel en zonder gedoe bedrijven in de gemeente. In de onderstaande koopgids geven we een toelichting hoe dat in z’n werk gaat.

Een zonnescherm laten aanleggen door een vakman

 1. Selecteer een systeem

  Je begint met na te denken over welk model aansluit bij jouw eisen. Buitenzonwering komt aan de buitenkant van het gebouw te zitten. Aan de andere kant heb je binnenzonwering dat juist voor in huis is. Beschrijf ook het belangrijkste doel van het terrasscherm of de rolgordijnen. Belangrijke functies zijn: de warmte buitenshuis houden, een extra isolerende laag, wat extra privacy realiseren, inbraak belemmerend, een fijne plek in de schaduw maken, lichtinval beter controleren of een aanvulling aanbrengen op jouw interieur.

 2. Nauwkeurig inmeten

  Meet alle maten goed op van het systeem. Geef ook door waar je het wilt laten plaatsen. Onder andere aan de achterkant van het huis of boven bij de slaapvertrekken. Maak foto’s voor een compleet en actueel beeld.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Er bestaan verschillende verschillende bedieningsmogelijkheden. De eenvoudigste producten zijn de zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). Je kunt ook gaan voor elektrische bediening. Dat werkt middels een knop/schakelaar in huis, soms ook uitgevoerd met tijdschakelaar. De kostbaarste en meest comfortabele keuzemogelijkheid is draadloze bediening middels een afstandsbediening of mobiele app.

 4. Vergelijk leveranciers

  Heb je alle vragen beantwoord? Als laatste vul je jouw adres- en contactgegevens in. Je kan dan rekenen op meerdere offertes van betrouwbare zonweringsbedrijven uit Nederweert-Eind en nabijgelegen plaatsen. Vergelijk de prijsindicaties en check betalingscondities, kosten en nazorg. Ga in op de meest gunstige aanbieding en teken de opdrachtbevestiging.

 5. Het ophangen van het systeem

  Ruim de oude zonwering netjes op en zorg dat er genoeg werkruimte is voor de monteurs. De monteur monteert het knikarmscherm of de vouwgordijnen zoals gewenst. Toets of het netjes is opgehangen. Meestal geeft de monteur een korte demo. Eventuele gebreken kunnen direct worden opgelost. Soms kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Zonwering offerte in jouw mailbox

Vergelijk de prijzen van raambekleders in Nederweert-Eind

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering Nederweert-Eind is de meest efficiënte manier om warmte in huis tegen te gaan. Ook is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op buitenplekken. Binnen en buiten kun je dus fijne temperaturen ervaren. Sommige modellen zoals bijvoorbeeld rolluiken schrikken inbrekers af en isoleren zeer goed. Zonwering voor buiten kan je bestellen in veel materialen en zowel met handmatige als automatische bediening. Gemiddeld betaal je een bedrag tussen de €350 – €2600. In het volgende gedeelte geven we een toelichting op de meest praktische toepassingen.

Kosten en pluspunten van knikarmschermen en terrasschermen

Bij een knikarmscherm hebben we het over een zonnescherm dat aan de gevel gemonteerd wordt. Dankzij de knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Doordat het scherm hoog hangt is de ruimte vrij toegankelijk en creëer je een schaduwrijke plek bij het raam. Disclaimer: het doek kan vies worden door regen. De gemiddelde tarieven bedragen tussen de €850 tot zo’n €2125.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Je behoudt de leefruimte.
 • Handmatige of elektrische bediening.

Tips voor uitvalschermen

Het uitvalscherm is een klassiek zonnescherm en een voordelige manier om en zonlicht en warmte te verminderen. Het realiseert veel schaduw in huis zodat het lekker koel blijft binnen. Een vaak gekozen optie bij hoger gelegen ramen waar je niet vaak onder door hoeft te lopen. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. Het is dus minder geschikt voor een achtertuin. De kosten liggen zo tussen de €325 – €1350.

 • Een zonnescherm voor ieder budget.
 • Zorgt voor veel schaduw in huis.
 • Minder gevoelig voor wind en regen.

Kiezen voor screens

Screens op maat laten maken in Nederweert-Eind is ideaal als je weinig ruimte hebt. Zonnescreens houden de warmte buitenshuis en zijn niet zo vatbaar voor wind. Het doek is vaak gemaakt van polyestervezels of glasvezel. Qua verduistering kun je kiezen uit meerdere opties (veel of weinig licht). In het geval van daglicht is er voldoende zicht naar buiten, van buiten naar binnen gaat niet. Aandachtspunt: als het screendoek omlaag zit kan je het raam niet even op een kier zetten. De verwachte prijzen liggen tussen de €300 t/m €1025.

 • Het hele raam wordt afgedekt.
 • Zowel de cassette als het doek in diverse kleuren beschikbaar.
 • Mogelijkheid om te integreren in het kozijn.

Het gemak van rolluiken

Rolluiken zie je steeds vaker hangen. Dat is goed te verklaren: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, op maat te bestellen, ze zijn geluiddempend en realiseren een duidelijke energiebesparing. Als extra pluspunt dragen ze bij aan de veiligheid van jouw woning. Er zijn 3 toepassingen: het voorzetrolluik plaatsen ze aan de buitengevel boven het raam, een opbouwrolluik plaatst men voor voor het venster (op de dag / in de dag montage) en een inbouwrolluik (wordt tussen het kozijn en de buitenmuur gezet). De prijsindicaties variëren tussen de €260 tot €1500 voor rolluiken bestellen in Nederweert-Eind.

 • Te koop met band/koord of motor.
 • Dempt het geluid en houdt warmte buiten.
 • Je woning is aanzienlijk beter beschermd.

Advies over markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering die de zon ook van opzij tegenhoudt. Dit is een constructie van hout / aluminium wat afgewerkt is met een sterk doek. De markiezen zie je veel bij brocante woningen. Ze dragen bij aan het karakter van van het gebouw. Naast het standaard model is er ook een klapmodel en petmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De verwachte kosten variëren tussen de €660 – €1925.

 • Geeft een sfeervolle uitstraling aan het pand.
 • Je uitzicht blijft behouden.
 • Houdt de zon ook van opzij tegen.

Andere systemen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd een prettige temperatuur op de terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: losse doek die je door middel van touwen over kunt ophalen.
 • Terrasoverkapping: grote verrijdbare parasols van enkele meters breed.
 • Buitenjaloezieën: het hele jaar door een aangenaam koele woning.

Een lage temperatuur in de woonkamer d.m.v. buitenzonwering!

Doorzoek het aanbod van populaire merken

Raamdecoratie Nederweert-Eind: alle mogelijkheden voor binnen

Als we het over binnenzonwering hebben dan doelen we ook wel op raamdecoratie. Aan de hand van raambekleding heb je veel vrijheid over hoeveel lichtinval je wilt. Dit verkleint de kans dat de zonnestralen jouw woning binnenkomen waardoor de temperatuur in huis aangenaam blijft. Evenzeer kan het prachtig bijdragen aan jouw interieur. Noemenswaardig: je kunt ook de isolatie verbeteren met raamdecoratie. De prijzen schommelen tussen de €350 – €925. Bijgaand vind je info, kosten en voordelen van de meest gekozen toepassingen.

Rolgordijnen: waarom is dit interessant?

Het rolgordijn is functioneel en kan je eenvoudig afrollen. Beschikbaar voor lage tarieven, simpel zelf te plaatsen, iedereen kan het gebruiken en de garanties zijn vaak goed. Rolgordijnen kan je op maat laten maken in meerdere kleuren en prints wat ervoor zorgt dat het past in jouw interieur. Er zijn verschillende varianten zoals lichtdoorlatende, waterafstotende, elektrische, kiepkantelraam, verduisterende, transparante en het duo rolgordijn. De onkosten liggen zo tussen de €65,00 en €165.

 • Handige optie voor tijdelijke of goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Nederweert-Eind: voor iedereen zelf op te hangen.
 • Te koop in kleurrijke stoffen en unieke modellen.

Vouwgordijnen: bekijk voordelen en info

Vouwgordijnen geven een knusse en unieke ambiance aan je woning. Ze zijn eenvoudig te bedienen. Een vouwgordijn wordt gemaakt van stof. Je kiest zelf hoe lichtdoorlatend het systeem is. Ook zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Denk aan prijzen van €110 tot €425.

 • Je hebt maar beperkt ruimte nodig boven het kozijn.
 • Online samenstellen voor maatwerk.
 • Handig in onderhoud: je kunt ze uitwassen.

Plissé: bestellen in verschillende materialen

Plissé gordijnen kan je zowel aan de boven- als onderkant omhoog en omlaag doen. De bediening is erg simpel en het past op bijna ieder raam. Fraaie raamdeco die goed matched met jouw interieur. Raambekleders bieden velerlei producten binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Met Top down – bottom heb je nog meer vrijheid in lichtinval en privacy. Voorzie kosten van €60 tot €185.

 • Past bij elke interieurstijl.
 • Eenvoudige montage (zonder boren).
 • Dupligordijnen op maat: zelf inmeten of laten opmeten.

Jaloezieën Nederweert-Eind: soorten, kleuren en kosten

Jaloezieën zijn horizontale paneeltjes die je kunt kantelen en kunt optrekken met een trekkoord. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit tientallen modellen en materialen als bijv. hout, aluminium, stof, PVC, bamboe. Dankzij houten jaloezieën kun je zelf de perfecte stand kiezen voor sfeer, licht en privacy. Disclaimer: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Verwacht een tarief van €75 tot €230.

 • Snel en simpel bij te stellen wanneer de zon schijnt.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe als je extra dunne lamellen wil.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies bewust voor natuurlijke en duurzame systemen.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale strookjes gemaakt van bijv. hout, stof, pvc, kunststof, bamboe. Ideaal voor hoge / grote ramen en passen perfect bij een elegant en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn met 1 beweging te openen, kan je vrij eenvoudig schoonhouden en kan je ook prima toepassen in de badkamer. De investeringen beginnen bij circa €60. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €200.

 • Let op: ze kunnen klepperen voor een open raam.
 • Zeer praktische binnenzonwering voor lange ramen.
 • Montage kunststof kozijn: vaak met een verlengde garantieregeling.

Shutters: luxe raambekleding in Nederweert-Eind voor een unieke uitstraling

Shutters zijn strakke binnenluiken met een heel eigentijdse look. Het zijn unieke systemen die jouw interieur echt afmaken. De blinds zijn decoratief en functioneel, je kunt ze zelfs financieren met je hypotheek en bovendien erg milieuvriendelijk. Geschikt voor bijna elk raam zoals uitzetramen, ronde ramen, valramen, vaste ramen, draaikiepramen, dakramen. Advies: shutters zijn niet goedkoop! De investeringen beginnen bij €440. Voor luxe versie moet je rekening houden met €850.

 • Eventueel in de hypotheek mee te financieren.
 • Erg kindvriendelijk systeem.
 • Houten kozijnen: de combinaties van hout maken het een luxe geheel.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in Nederweert-Eind bieden frisse lucht in de woning en beschermen tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vergelijk verschillende producten zoals: inzethor, voorzethor, rolhor, plissé hor, lamellenhor, hor met scharnier. Last van allergieën of hooikoorts? Bekijk dan alles over de pollenwerende hor. Advies: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Je zou kunnen informeren naar een intelligente duo-plissé hor. Deze weert vliegen, muggen en insecten en houdt tevens de warmte van de zon buiten. De onkosten beginnen bij circa €85. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €500.

 • Past op bijna elk raam: vast raam, draai-kiepraam, tuimelraam, valraam, draairaam, schuifraam.
 • Het hele jaar door zorgeloos je woning ventileren.
 • Altijd zorgeloos een raam openzetten.

Multifunctionele raamdecoratie die past in jouw interieur

Ontvang gratis 3 aanbiedingen van vakmannen uit de buurt

Kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 25 juni 2024 worden gecalculeerd op basis van een aantal thema’s: het soort product, de materiaaltypes, de afmeting en de bedieningsopties. In de tabel hierna bespreken we de actuele tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Nederweert-Eind in juni 2024.

Zonwering typeAfmetingGemiddelde kosten
Knikarmschermtot 7 meter breed€875 – €2125
Uitvalscherm200 – 500 cm breed€380 – €1375
Screens100 cm – 300 cm breed€245 – €1000
Rolluiktot 4 meter breed€330 – €1200
Rolgordijn100 x 175 cm€50 – €145
Lamellen200 x 250 cm€65 – €210
Jaloezieën150 x 180 cm€85 – €210
Plisségordijnen190 cm breed€105 – €350
Verwachte prijzen zonnewering incl. montage in de Provincie Limburg.

Populaire merken zonwering

Bezig met zonwering kopen? Er zijn veel leveranciers die goede producten en service leveren. Elke leveranciers heeft zo zijn eigenschappen en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in Nederweert-Eind. In het volgende schema verstrekken we details over de grootste merken. Daardoor kan jij een afgewogen keuze maken.

 • Sunmaster: de beste knikarmschermen, uitvalschermen, screens en rolluiken.
 • SunCircle: montage door ervaren en deskundige monteurs.
 • Verano: staat garantie voor maximale kwaliteit en garantie.
 • Zonnelux: voor elk raamtype en ruimte de juiste raamdeco.
 • Heroal: individueel ontwerp qua maat, materiaal, kleur en afwerking.
 • Stobag: altijd optimaal en zorgeloos genieten van het terras.
 • Renson: innovatieve gevelbekleding met aluminium lamellen.
 • Velux: een van de bekendste producenten van dakramen en raamdeco.
 • Luxaflex: grote variatie aan o.a. horren, jaloezieën, shades, en gordijnen.
 • Somfy: elektrische zonneschermen, rolluiken, screens en raamdecoratie bedienen met een app.
 • Unilux / Fractions: de hoogste kwaliteit hordeuren en raamhorren.
 • Veneta: 100% maatwerk en 100% tevredenheidsgarantie op jouw bestellingen.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Karwei, Hubo, Hornbach, Gamma, Praxis & Bol.com, Kwantum, Leen Bakker, Wehkamp, Formido.
 • Overige merken: Toppoint, Husol, Novoferm, Roma, Weinor, Bece & Milano, Schlappi, Dickson, Sunway, Copaco, Swela.

Bekijk zonwering experts in de buurt van Nederweert

Goedkope zonwering kopen in Nederweert-Eind? Of ben je op zoek naar een gespecialiseerd zonweringsbedrijf in je direct omgeving? In de tabel hieronder vergelijk je bedrijven en adresgegevens van zonwering specialisten en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Eventueel kunnen deze specialisten jou voorzien van tips en advies. Via deze website check je ook installateurs en showrooms in Soerendonk, Ospel en Gastel.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk type zonwering per ruimte

Elke woning vraagt weer om een ander type vitrage die afgestemd is op de stijl van de kamer. We informeren je graag verder over de meest populaire zonwering voor binnen en buiten per ruimte.

 • Keuken: ga voor een type dat zowel praktisch is als stijlvol.
 • Badkamer: plisségordijn in de douche kan je makkelijk schoonmaken en eenvoudig bedienen.
 • Woonkamer: met verduisterende gordijnen kun je genieten van meer schaduw en comfort in de living.
 • Slaapkamer: kies voor goed verduisterende en geluidswerende gordijnen voor rustige nacht.
 • Zolderraam: mooie esthetische producten voor draai-kiepramen op jouw zolder.
 • Dakkapel: denk aan rolgordijnen op maat (die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen).
 • Balkon: laat een zonnescherm of balkondoek plaatsen en maak schaduwrijke plekken.

Serre & Terras
Tijdens de warme zomerdagen wordt het al gauw 30 graden of warmer. We onderscheiden allerlei soorten buiten- en serrezonwering. Wat dacht je van automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, gewoon parasols of unieke houten buitenjaloezieën voor serre of overkapping. Systemen voor een glazen dak kan je van buiten en binnen laten ophangen. Bekijk ook meer informatie over: Screens.

FAQ: vragen over mijn woning koel houden

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Elke woning heeft eigen karakteristieken. De juiste zonnewering voor jouw woning kun je uitzoeken aan de hand van: de afmetingen van je ramen, de ligging van je huis, de gevels / kozijnen en natuurlijk jouw maximale budget. Het fijne van binnenzonnewering is dat het verkrijgbaar is in veel kleuren, stoffen en prijsgroepen. Het kozijn moet hiervoor natuurlijk wel geschikt zijn. Buitenzonwering is meer effectief in het tegenhouden van de zon, geeft ook buiten verkoeling, maar zal wel wat meer opvallen (het wordt aan de buitenkant op de gevel of het kozijn geplaatst).

Hoe hoog zijn de kosten van zonnewering in Nederweert-Eind?

De tarieven van zonwering beginnen bij €100 en lopen op tot duizenden euro’s. De actuele tarieven hebben we hierna kort toegelicht. Markiezen zijn zo’n €700. Screens €265 per kozijn. Bij een knikarmscherm betaal je ongeveer €1075. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €750). Een handmatig-rolluik kost €485. Liever jaloezieën? Dan betaal je zo’n €275 op basis van één kozijn. Shutters zijn ook voor binnen, maar wel een stukje duurder (+/- €755). Gunstiger geprijsde soorten raamdecoratie zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (te verkrijgen vanaf €105 per raampartij). De totale bedragen hangen af van: het model, het inmeten (afmetingen), soort bediening, materiaaltypes, kleur en kosten van installatie.

Waar zou ik kiezen voor inmeten met montageservice in Nederweert-Eind?

Zoek je zonweringsproducten? Dan zijn de keuzes enorm. Let goed op zaken als correct inmeten en de montage. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, maar er is soms ook een optie voor de montage & inmeetservice in Nederweert-Eind. In die situaties komt een gediplomeerde professional die de raampartij goed inspecteert en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een vakman het systeem juist bevestigen. Dankzij deze service geniet je altijd van goede zonnewering, garantie en nazorg en een mooi passend product.

Hoe werkt slimme zonwering?

Je kunt kiezen voor de normale handbediening, bediening met een afstandsbediening of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Een handmatig model met windwerk of slingerstang is werkbaar, echter het kan eenvoudiger. Draadloze bediening (via een afstandsbediening, mobiele app, handzender, tijdschakelaar) biedt al voordeel dat je daarmee flink wat tijd kunt besparen. Bij extreem weer kan je ervoor zorgen dat het zonnescherm automatisch zal inklappen. Wanneer de zon aanwezig is kan jij een screen of rolluik automatisch laten dichtzakken. Shutters, jaloezieën en gordijnen kun je ook automatisch open en dicht laten gaan. Een product dat werkt met internet maakt jouw woning slimmer. De kosten van smart rolluiken of screens liggen rond de €450.

Geschreven door: Nancy. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 6034

Plaats een reactie