Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Duivendrecht vergelijken

Wil jij een koele woning met zonwering in Duivendrecht? Zonwering heb je zowel voor binnen als buiten en is al verkrijgbaar voor €55,00. Buitenzonwering zoals een knikarmscherm werkt het beste om zonnestralen te weren. Daarnaast realiseert een zonnescherm een schaduwrijke plek waar je prima kunt zitten in de zomer. Binnenzonwering als bijv. gordijnen of duetten is globaal gezien goedkoper en kan je helemaal aanpassen op jouw stijl. Je hebt de keuze uit de wereld aan diverse soorten. Op dit portaal geven we een uitgebreide keuzehulp waar we de voor- en nadelen van ieder systeem bespreken. Bovendien delen we een kostenindicatie en adresgegevens van diverse zonwering specialisten in Duivendrecht (werkgebied).

5 belangrijkste voordelen zonnescherm

 • Een koele woonkamer en lekkere temperatuur in de slaapkamer.
 • Buiten heb je een fijne plek in de schaduw op het terras.
 • Ze houden je energierekening lager.
 • Je interieur zal minder snel verkleuren.
 • Het werkt inbraakvertragend.
zonwering-vergelijken-duivendrecht

Zonnescherm laten plaatsen in Duivendrecht

Ben je zelf niet handig en wil je zeker zijn dat het goed wordt aangesloten? Een voordelig zonnescherm installeren in Duivendrecht door een erkende zonwering specialist is dan absoluut het overwegen waard. Je weet dan zeker dat de installatie volgens de documentatie geïnstalleerd wordt, dat niets beschadigt en dat het geheel goed werkt. Via zonweringaanbiedingen.nl vind je snel en zonder gedoe experts uit de buurt. In de onderstaande koopgids lees je tips hoe je dit kunt aanpakken.

Een zonnescherm laten aanleggen door een professional

 1. Een soort kiezen

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk type product aansluit bij jouw eisen. Buitenzonwering komt aan jouw buitengevel te zitten. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Denk ook na over de functie van de screens of de rolgordijnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het huis koeler maken, energie besparen, je privacy verhogen, inbraakkans verminderen, extra schaduw, lichtinval beter controleren of de sfeer in huis versterken.

 2. Breedte en lengte opmeten

  Noteer de afmetingen van het model dat je hebt uitgezocht. Geef ook door waar het opgehangen moet worden. Kies bijvoorbeeld voor aan de zijkant van het huis of op zolder / in de slaapkamer. Voeg een plattegrond toe zodat het bedrijf een nog beter beeld krijgt.

 3. Automatische of handbediening?

  Er bestaan verschillende verschillende bedieningsmogelijkheden. De goedkoopste bediening is zonwering met handmatige bediening (met stang of band). Dan heb je de elektrische bediening. Dit wordt uitgevoerd met een draaiknop, soms ook uitgevoerd met tijdschakelaar. De kostbaarste en comfortabelste manier is draadloze bediening via je smartphone (app) of kleine afstandsbediening.

 4. Vergelijk leveranciers

  Heb je jouw project helemaal in kaart gebracht? Geef dan jouw contactgegevens door. Je kan dan rekenen op meerdere offertes van vakkundige zonweringsbedrijven uit Duivendrecht en nabije omgeving. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer prijs, garantie review en klantenservice. Neem de beste aanbieding en maak de deal rond.

 5. Montage

  Zorg ervoor dat je de oude zonwering verwijderd en zorg dat er genoeg werkruimte is voor de specialisten. Het installatiebedrijf plaatst het knikarmscherm of de lamellen zoals afgesproken. Controleer of alles juist is aangebracht. Laat hem/haar een demo geven. Wanneer er iets mis is, dan kom je er direct achter. In veel gevallen kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Direct zonwering offertes in je mail?

Vergelijk de prijzen van raambekleders in Duivendrecht

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering Duivendrecht is de meest efficiënte manier om de zonnestralen die naar binnen schijnen te weren. Bovendien zorgt het voor een aangename schaduwplek op buitenplekken. Binnen en buiten kun je dus fijne temperaturen ervaren. Veel artikelen zoals het rolluik zorgen voor het verlagen van de inbraakkans en vergroten de isolatie. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in allerlei prints en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. De gemiddelde prijzen bedragen tussen de €225 tot €2750. In het stukje hierna geven we een toelichting op de meest bekende oplossingen.

Genieten van terrasschermen en knikarmschermen

Een knikarmscherm is feitelijk een zonnescherm dat vrijwel horizontaal aan de gevel hangt. Door middel van de knikarmen kan het schermdoek met een lichte helling horizontaal uitgedraaid worden. Zodoende blijft jouw terras optimaal begaanbaar en biedt het geheel veel schaduw onder het raam. Belangrijk: het scherm kan vies worden door regen. De prijsindicaties komen uit tussen de €850 tot wel €2175.

 • Voor iedere woning een geschikte terraszonwering.
 • De doorloop blijft vrij.
 • Handmatige of elektrische bediening.

Tips voor uitvalschermen

Een uitvalscherm is een populaire en een betaalbare manier om de zon buitenshuis te houden. Daardoor heb je plaatselijk veel schaduw zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Een vaak gekozen optie bij kleinere ramen of plekken waar geen doorloop nodig is. Het is dan ook een populair systeem bij flats en kantoren. Voor een achtertuin is het dus niet heel geschikt. De prijsindicaties liggen zo tussen de €400 en €1225.

 • Een zeer budgetvriendelijk zonnescherm.
 • Zeer geschikt voor hoge kantoren, flats en gebouwen.
 • Minder gevoelig voor wind en regen.

Genieten van screens

Screens op maat laten maken in Duivendrecht is een uitstekende keuze als je een systeem zoekt dat weinig ruimte inneemt. Zonnescreens houden het warme zonlicht tegen en behouden het zicht van binnen naar buiten. Het doek bestaat veelal uit polyester of glasvezel. Wat betreft de lichtdoorlatendheid kan je veel kanten op. Tijdens daglicht is er voldoende zicht naar buiten, maar andersom is niet mogelijk. Voorwaarden: wanneer je het screendoek uitdraait moet het raam dicht blijven. De onkosten bedragen tussen de €275 tot wel €1025.

 • De cassette is klein en compact.
 • Een zeer effectieve manier om te zon te weren.
 • Je kunt gewoon van binnen naar buiten kijken.

Korte info over rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder populair. Er zijn duidelijke pluspunten: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), ze weren de zon ontzettend goed, ze zijn geluidsisolerend en houden in de winter de kou buiten de deur. Daarbij houden ze inbrekers buiten de deur. Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden: een voorzetluik plaatst men in een kast boven of op het raam, het opbouwrolluik wordt in het kozijn geplaatst (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt in de gevel gemonteerd. De verwachte prijzen bedragen tussen de €340 – €1275 voor rolluiken bestellen in Duivendrecht.

 • Te monteren op praktische elke gevel.
 • De rolluiken hebben uitstekende isolatiewaarden.
 • Werkt inbraakwerend.

Offerte voor markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling die ongevoelig zijn voor zijdelingse zoninval. Het systeem bestaat uit een compact frame van o.a. staal waarover een doek wordt gelegd. Markiezen wordt vaak gekozen door eigenaren van klassieke woningen. Het heeft een positief effect op het karakter van van (bedrijfs)panden. Daarnaast is er nog een petmodel en klapmodel die je vaak bij winkels ziet. De tarieven liggen tussen de €640 tot €1875.

 • Idyllische uitstraling door de vele kleuren en dessins.
 • Het vrije zicht blijft behouden.
 • Kan prima tegen een stootje (weersomstandigheden).

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: beschutting op jouw veranda met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: handige parasols die je eenvoudig kunt verplaatsen.
 • Buitenjaloezieën: een prachtig product met een luxe uitstraling.

Het hele jaar door een fijne temperatuur in je woning door buitenzonwering!

Check de huidige marktprijzen

Raamdecoratie Duivendrecht: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Middels raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Dit beperkt dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat de warmte geweerd wordt. Ook is het een toevoeging aan jouw interieur. Een mooi neveneffect: de raamdecoratie zorgt ook voor een isolerende laag. De kosten schommelen tussen de €340 tot €900. Bijgaand leggen we alles uit over de meest interessante types.

Rolgordijnen: informatie en voordelen

Het rolgordijn is functioneel en kan je eenvoudig afrollen. Ze hebben gunstige prijzen, makkelijk te bevestigen, eenvoudig in gebruik en het is heel breed inzetbaar Rolgordijnen kan je op maat laten maken in verschillende prints en kleuren. wat ervoor zorgt dat het past in jouw interieur. Ze bieden diverse modellen zoals dakraam, transparante, lichtdoorlatende, verduisterende, kiepkantelraam, waterafstotende en hippe duo rolgordijnen. De verwachte prijzen bedragen tussen de €55,00 en €160.

 • Veel keuze binnen het goedkope raamdecoratie segment.
 • Rolgordijnen kopen in Duivendrecht: heel simpel zelf te monteren.
 • Op maat verkrijgbaar in kleurrijke stoffen en exclusieve uitvoeringen.

Vouwgordijnen: assortiment, info en prijzen

Vouwgordijnen zorgen voor een exclusieve en landelijke ambiance aan een kamer. De bediening is heel erg gemakkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. De keuze voor de stof bepaalt hoeveel licht er doorheen komt (lichtdoorlatendheid). Tevens maken ze het mogelijk om de akoestiek in een ruimte te sturen. Houd rekening met tarieven van €95 oplopend tot €300.

 • Zijn netjes weg te werken.
 • Direct te plaatsen dankzij maatwerk.
 • Praktisch te onderhouden: reinigen d.m.v. een handwas.

Plissé: voor welke situaties is dit handig?

Plissé gordijnen kan je aan de bovenkant en onderkant open laten. Ze zijn erg eenvoudig te bedienen en jij hebt de volledige controle over de lichtinval. Luxe ogende raamdeco die goed matched met jouw interieur. Raambekleders bieden verschillende systemen binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Top down – bottom up kan je van boven en onder openen. Raambekleders werken met tarieven van €60 tot €155.

 • Elegant en flexibel systeem.
 • Honingraad structuur voor extra isolerende werking.
 • Dupligordijnen op maat: zelf inmeten of laten opmeten.

Jaloezieën Duivendrecht: alle informatie op een rij

Jaloezieën zijn horizontale latjes die je op veel standen kunt opendraaien met een ophaalsysteem. Leveranciers bieden mega veel dessins en materialen als bijvoorbeeld hout, stof, kunststof, aluminium, bamboe. Met houten jaloezieën heb je 100% controle over de zichtlijnen, licht en beschutting. Suggestie: je moet ze wel regelmatig afstoffen en onderhouden. Raambekleders werken met prijsindicaties van €72,5 oplopend tot €200.

 • Zonder moeite open te zetten (of te sluiten).
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe voor een geraffineerde look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale strookjes die worden gemaakt van stof, pvc, kunststof, bamboe, aluminium. Toe te passen voor lange / grote ramen en matchen goed met een chique en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De investeringen beginnen bij circa €70 en bedragen voor een luxe model zo’n €205.

 • Een tijdloze aanblik voor jouw interieur.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast in grotere panden.
 • Montage kunststof kozijn: correcte plaatsing zorgt voor een lange levensduur.

Shutters: luxe raambekleding in Duivendrecht voor een unieke uitstraling

Shutters zijn stijlvolle binnenluiken met een romantische of strakke look. Het zijn ambachtelijke modellen die je interieur een boost geven. De blinds zijn decoratief en functioneel, ze zijn overal toepasbaar en een duurzame optie (goed voor het milieu). Te monteren op diverse ramen zoals ronde ramen, valramen, vaste ramen, schuiframen, dakramen, draaikiepramen. Let op: shutters zijn niet heel erg voordelig. De onkosten beginnen bij €460. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €860.

 • Een van de meest luxe soorten raambekleding.
 • Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.
 • Houten kozijnen: montage gaat eenvoudig en snel.

Horren en hordeur op maat

Maatwerk horren in Duivendrecht zorgen voor een hygiënische leefomgeving en hebben een gunstig effect op insecten en ongedierte. Vergelijk verschillende producten zoals: rolhor, voorzethor, plissé hor, lamellenhor, hordeur, inzethor. Last van allergieën of hooikoorts? Bestel dan de speciale pollenwerende horren. Kooptip: de hor houdt de zon niet tegen. Je kunt je dan beter verdiepen in een intelligente duo-plissé hor. Deze variant beschermt tegen kleine dieren en houdt tevens de warmte van de zon buiten. De tarieven starten bij om en nabij de €75. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €800.

 • Past op bijna elk raam: valraam, uitzetraam, draai-kiepraam, schuifraam, tuimelraam, draairaam.
 • Fijne manier om woning te ventileren.
 • Ideaal voor mensen met hooikoorts.

Multifunctionele raamdecoratie die past bij jouw stijl

Direct meerdere aanbiedingen van regionale montagebedrijven

Overzicht met kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op woensdag, 24 juli 2024 worden berekend door te kijken naar allerlei aspecten: het artikel, de materiaaltypes, de maximale breedte en het soort bediening. In de volgende tabel vergelijk je de actuele kosten van het laten plaatsen van zonwering in Duivendrecht in juli 2024.

Zonwering typeAfmetingVerwachte kosten
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€820 – €2100
Uitvalschermtot 5 meter breed€355 – €1375
Screens300 cm – 400 cm breed€255 – €1025
Rolluik300 – 400 cm breed€325 – €1275
Rolgordijn100 x 175 cm€50 – €175
Lamellen100 x 250 cm€65 – €215
Jaloezieën100 x 180 cm€85 – €270
Plisségordijnen110 cm breed€105 – €330
Gemiddelde kosten zonnewering met montage in de Provincie Noord-Holland.

Alle merken zonwering op een rij

Ben je bezig met zonwering kopen? Er zijn veel leveranciers die jou goed kunnen ondersteunen. Elk merk heeft zo zijn kenmerken en richtprijs. Deze vind je vaak wel bij de gordijnwinkel in Duivendrecht. In de tabel hierna verstrekken we uitleg over de meest verkochte merken. Daarmee kan jij misschien een betere keuze maken.

 • Sunmaster: kwaliteitsproducten die zorgen voor een comfortabel buitenleven.
 • SunCircle: strakke lijnen, een luxe uitstraling en een kwalitatief product.
 • Verano: een van de grootste fabrikanten in de Benelux.
 • Zonnelux: raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen.
 • Heroal: individueel ontwerp qua maat, materiaal, kleur en afwerking.
 • Stobag: innovatieve producten die wind en regenbestendig zijn.
 • Renson: moderne gevelbekleding systemen die gemakkelijk te plaatsen zijn.
 • Velux: complete ramen inclusief gordijnen en horren.
 • Luxaflex: zelf ophangen of laten monteren door een ervaren monteur.
 • Somfy: koppel je elektrische zonneschermen, screens, luiken en raamdeco aan een smart-home app.
 • Unilux / Fractions: de meest verkochte hor van NL.
 • Veneta: direct van de fabriek geleverd (snel in huis).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: IKEA, Karwei, Gamma, Hornbach, Praxis en Formido, FonQ, Kwantum, Leen Bakker, Bol.com.
 • Overweeg ook: Roma, Deponti, Husol, Bece, Weinor, Toppoint & Dickson, Schlappi, Sunway, Copaco, Milano, Swela.

Vergelijk zonwering experts in de regio Ouder-Amstel

Goedkope zonwering kopen in Duivendrecht? In contact komen met een hoog aangeschreven zonweringsbedrijf in de regio? In de tabel hierna bespreken we bedrijven en adressen van raambekleding winkels en gordijnwinkels in jouw omgeving. Vaak kan jij de klus uitbesteden aan deze vakmannen. Op deze site ontdek je ook montagebedrijven en shops in Monnickendam, Schiphol en Edam.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Tips voor zonwering per ruimte

Iedere ruimte heeft weer andere vitrage nodig die aansluit bij jouw interieurstijl. We delen nu de meest populaire zonwering types voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: jaloezieën, shutters en plissés zijn de meest gekozen opties.
 • Badkamer: ideaal zijn waterafstotende plisse gordijnen (privacy verhogend).
 • Woonkamer: koop verduisterende gordijnen om ook overdag te genieten van heerlijke koele temperaturen.
 • Slaapkamer: maak jouw slaapkamer helemaal geluidsdicht met geluidswerende gordijnen.
 • Zolderraam: je kunt kiezen voor betaalbare rolgordijnen voor het draai-kiepraam.
 • Dakkapel: stel rolgordijnen op maat online samen en plaats ze zelf.
 • Balkon: koop een voordelig balkondoek en maak jouw eigen zonnescherm.

Serre of Terras
In de de zomermaanden kan het al snel 30 graden worden. Je kunt kiezen uit diverse modellen buiten- en serrezonwering. Populaire opties zijn automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, goedkope parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor een veranda, overkapping of serre. Een zonnescherm voor een glazen dak kun je van binnenuit of buitenaf laten installeren. Klik eventueel direct verder naar: Rolluiken.

FAQ: meer schaduw en een gekoeld huis

Wat is de beste zonwering?

Iedere woning is anders. De best passende zonnewering voor jouw situatie realiseer je door te kijken naar: de hoogte van je ramen, hoe je tuin gelegen is, jouw stijl en smaak en hoeveel je maximaal wilt investeren. Veel mensen geven de voorkeur aan binnenzonnewering omdat het te koop is in een groot aantal kleuren, prints en prijscategorieën. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering is doorgaans net wat effectiever, geeft ook buiten verkoeling, maar zal wel wat meer opvallen (je monteert het aan de gevel of kozijn).

Hoe hoog zijn de kosten van zonnewering in Duivendrecht?

De tarieven van zonwering zijn voor iedereen anders. De gemiddelde onkosten tref je hierna. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €675. Zonnescreens €210 op basis van 1 raam. Op het moment dat je kiest voor een terraszonwering stijgen de kosten al gauw naar €1050. Wil je besparen? Neem dan een uitvalscherm (+/- €750). Een standaard rolluik kost €500. Producten zoals jaloezieën zijn nog voordeliger, vanaf €270 per kozijn. Shutters zijn een stuk duurder (zo’n €840). Overige soorten raamdecoratie zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (verkrijgbaar vanaf €130 per raam / kozijn). De totale bedragen worden opgesteld door te kijken naar de gekozen constructie, de maximale breedte, de bedieningsopties, het gewenste materiaal, motiefjes en montagekosten.

Wat zijn de mogelijkheden rondom inmeten en montageservice in Duivendrecht?

Ten aanzien van zonweringsproducten kan het soms lastig zijn om iets te kiezen. Daarbij moet je zeker goed letten op inmeten en montage. De mogelijkheid bestaat om voor maatwerkproducten zelf de afmetingen door te geven, maar ook gebruik maken van montage en inmeetservice in Duivendrecht. Hierbij komt een ervaren professional die de raampartij deskundig bekijkt en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een expert het product fatsoenlijk monteren. Met deze klusservice ben je zeker van effectieve zonnewering, langere garantie, klantenservice en soms een onderhoudsbeurt.

Wat is slimme zonwering?

De meest gangbare keuzes zijn handbediening, handzender of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering levert veel op. Een handmatig model met windwerk of slingerstang is acceptabel, alleen het kan makkelijker. Draadloze bediening (draaiknop, tijdschakelaar, mobiele app, handzender) is ideaal omdat je daarmee flink wat tijd kunt besparen. Als het regent kunnen de lamellen bijvoorbeeld automatisch sluiten. In het geval van een felle zon laat je het rolluik of de screens snel zakken. Gordijnen, shutters en jaloezieën kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Een systeem dat werkt via internet biedt nieuwe mogelijkheden. De kosten van smart rolluiken en schermen komen uit rond de €575.

Geschreven door: Sandra. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 1115

Plaats een reactie