Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Kerkwerve vergelijken

Zoek jij meer informatie over zonwering in Kerkwerve? Zonwering heb je voor elke woning, is voor binnen en buiten. Je laat dit al plaatsen vanaf €67,50. Goede buitenzonwering als een uitvalscherm werkt erg goed om de zon buitenshuis te houden. Vaak verkrijg je middels een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw waar je heel relaxt kunt verblijven. Binnenzonwering als gordijnen of plissés is minder duur en kan je helemaal aanpassen op jouw stijl. Tegenwoordig heb je enorm veel verschillende combinaties. Op dit portaal doorzoek je een praktische handleiding waar we alle soorten systemen behandelen. Daarbij verstrekken we een kostenindicatie en adressen van lokale zonwering specialisten in Kerkwerve (werkgebied).

Waarom een zonnescherm aanschaffen

 • Altijd een lekkere temperatuur in de woning.
 • Je creëert een fijne schaduwrijke plek op het terras.
 • Je bespaart op de energierekening.
 • Minder last van inkijk.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-kerkwerve

Zonnescherm laten plaatsen in Kerkwerve

Ben je zelf niet technisch aangelegd of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Kerkwerve via een goed aangeschreven zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je weet dan zeker dat de installatie op de juiste wijze gemonteerd wordt, dat je garantie geldig blijft en de vakman zal bovendien een korte demo geven. Via onze vergelijkingstool vind je gemakkelijk leveranciers in de gemeente. In het volgende stappenplan lees je precies wat je moet doen.

Een zonnescherm laten installeren door een specialist

 1. Zoek een geschikt model / systeem

  Je begint met na te denken over welk model je nodig hebt. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Een binnenzonwering wordt in de woning opgehangen (binnenkant). Krijg voor jezelf duidelijk waarom je zou kiezen voor het zonnescherm, markiezen of de plissé gordijnen. Je kunt het gebruiken voor o.a. een ruimte afkoelen, extra isolatie, inkijk en geluidsoverlast beperken, inbraak beperkend, comfortabele schaduwrijke zitplekken maken, een kamer verduisteren of de sfeer in huis versterken.

 2. Breedte en lengte opmeten

  Noteer de afmetingen van het systeem. Beschrijf ook waar je het wilt laten plaatsen. Je kunt kiezen voor o.a. plaatsing achter het huis of bij de slaapkamers. Maak foto’s om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Handmatige of elektrische bediening

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De meest basic-optie is zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Een andere mogelijkheid is elektrische bediening. Doorgaans werkt dit met een knop aan de muur, optioneel met tijdschakelaar. De duurste en innovatiefste mogelijkheid is draadloze bediening met App of afstandsbediening.

 4. Vergelijken van aanbieders

  De details van het project ingevuld? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Je kan dan rekenen op meerdere offertes van betrouwbare zonweringsbedrijven uit Kerkwerve en nabije omgeving. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer betalingscondities, kosten en nazorg. Neem de beste aanbieding en plan de klus in.

 5. Monteren

  Verwijder de oude zonwering en zorg dat alles opgeruimd is voor het montagebedrijf. Het installatiebedrijf plaatst de screens of de plissés zoals besproken. Ga altijd na of de totale constructie correct is gemonteerd. Laat hem/haar een demo geven. Eventuele gebreken kan je het beste direct uitsluiten. Vaak kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Zonnewering offertes vergelijken

Offerte op maat van raambekleders in Kerkwerve

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Kerkwerve is de meest efficiënte manier om warmte in huis tegen te gaan. Ook werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken op korte afstand van je huis. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Diverse artikelen zoals met name rolluiken werken inbraakwerend en hebben uitstekende isolatiewaardes. Zonwering voor buiten is er vandaag de dag in veel kleuren en afmetingen. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €350 tot €2650. In de koopgids hierna delen we veel info over de meest bekende modellen.

Adviezen over knikarmschermen en terrasschermen

Met knikarmschermen bedoelt men zonnescherm dat aan de buitengevel van je huis wordt geplaatst. Door middel van de scharnierende knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Hierdoor is de ruimte vrij toegankelijk en realiseer je een aangename schaduwplek in de tuin. Advies: het zonnescherm kan beschadigd raken door extreme weersomstandigheden. De totale investeringen liggen zo tussen de €825 t/m €2075.

 • Zeer geschikt als terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • Handmatige of elektrische bediening.

Adviezen over uitvalschermen

Een uitvalscherm is een effectieve en een eenvoudige manier om een raam te beschermen tegen zon. Het zorgt voor voldoende schaduw zodat het binnen qua temperatuur aangenaam blijft. Een vaak gekozen optie bij vaste ramen en waar geen doorloop vereist is. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De normale prijzen variëren tussen de €350 tot €1325.

 • Voordelig zonnescherm voor elke woning.
 • Je kunt het scherm zelf zover uitdraaien als je wil.
 • Zeer windbestendig.

Alles wat je moet weten over screens

Screens op maat laten maken in Kerkwerve is het beste advies als je zoekt naar een mooie en strakke oplossing. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en kan je helemaal integreren in een kozijn. Het wordt gemaakt van polyester of glasvezel. Wat betreft de lichtdoorlatendheid kan je veel kanten op. Bij daglicht kun je deels naar buiten kijken, maar andersom is niet mogelijk. Aandachtspunt: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid kan het raam niet open en houd je het dicht. De gemiddelde prijzen komen uit tussen de €325 tot zo’n €1000.

 • Compact en elegant systeem.
 • De zon krijgt geen kans om het raam te beschijnen.
 • Je kunt gewoon van binnen naar buiten kijken.

Handige rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder populair. De voordelen zijn eindeloos: ze zijn erg gemakkelijk te bedienen, je geniet van een aangenaam klimaat in huis, ze houden geluiden van straat uitstekend buiten en realiseren een duidelijke energiebesparing. Ook werken ze ook inbraakpreventief. Je hebt 3 modellen: een voorzetrolluik wordt tegen de buitengevel aan geplaatst, een opbouwrolluik wordt in het kozijn verwerkt (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt boven het raamkozijn achter de gevelstenen gemonteerd. De normale prijzen liggen tussen de €310 tot wel €1275 voor rolluiken bestellen in Kerkwerve.

 • Er komt helemaal geen licht meer binnen.
 • Zorgt voor een betere isolatie.
 • Houd inbrekers buiten de deur.

Nieuwe markiezen

Een markies is een prachtige oud-Hollandse buitenzonwering die het zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Het is eigenlijk een frame fout hout of aluminium waar het doek overheen komt. Dit markiezen-systeem zie je vaak nog bij klassiek getinte huizen. Ze hebben invloed op de ambiance van huizen. Als extra opties naast het standaard product is er ook een klapmodel en petmodel. Daar kun je onderdoor lopen / onder schuilen. De prijsindicaties bedragen tussen de €740 tot zo’n €1875.

 • Idyllische uitstraling door de vele kleuren en dessins.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Je kunt er goed onderdoor lopen.

Overige opties voor buiten

 • Verandazonwering: een aangenaam koele terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: uitstekende bescherming tegen UV-straling.
 • Terrasoverkapping: grote verrijdbare parasols van enkele meters breed.
 • Buitenjaloezieën: een effectief en super modern systeem.

Het hele jaar door een fijne temperatuur binnen en buiten door buitenzonwering!

Doorzoek het aanbod van populaire merken

Raamdecoratie Kerkwerve: alle systemen voor binnen

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Aan de hand van raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat het minder heet wordt in huis. Tevens is het een toevoeging aan jouw interieur. Goed om te weten: raamdecoratie zorgt voor een stukje extra isolatie. De minimale investeringen liggen tussen de €380 en €975. In het onderstaande stuk beoordelen we de meest gekozen systemen.

Rolgordijnen: alle types, materialen en prijzen

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Een zeer betaalbaar systeem, snel en simpel op te hangen, eenvoudig in gebruik en het kan toegepast worden op ieder raam. Rolgordijnen zijn te koop in meerdere prints en kleuren. wat maakt dat je interieur onaangetast blijft. Je hebt diverse modellen zoals dakraam, lichtdoorlatende, kiepkantelraam, transparante, elektrische, waterafstotende en speciale duo rolgordijnen. De onkosten schommelen tussen de €55,00 en €185.

 • Handige optie voor tijdelijke of goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Kerkwerve: eenvoudig zelf te bevestigen.
 • Snel bezorgd in verschillende stoffen en exclusieve uitvoeringen.

Vouwgordijnen: praktische bestelinformatie

Vouwgordijnen zorgen voor een luxueuze en landelijke uitstraling aan een ruimte. De bediening is heel erg gemakkelijk. Elke vouwgordijn wordt op maat gemaakt. Bij de stofkeuze heb je zelf invloed op hoe lichtdoorlatend het systeem is. Tevens kunnen ze de akoestiek in huis verbeteren. Houd rekening met een prijskaartje van €100 tot wel €400.

 • Geven een sfeervolle uitstraling.
 • Altijd maatwerk (zelf samenstellen).
 • Weinig onderhoud: met de hand snel te wassen / reinigen.

Plissé: soorten, kleuren en kosten

Plissé gordijnen kun je open zetten zoals jij wat wilt. De bediening is erg simpel en het past op bijna ieder raam. Een prachtig type raamdeco die bij elke woonstijl past. In de winkel vind je allerlei types plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben meerdere stoflagen (honingraat). Met Top down – bottom kan je zelf de lichtinval bepalen. Verwacht een prijskaartje van €47,5 tot wel €175.

 • Elegante vorm van raamdecoratie.
 • Extra isolerende werking.
 • Dupligordijnen op maat: voor bijna ieder raam geschikt.

Jaloezieën Kerkwerve: soorten, kleuren en kosten

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die je in verschillende standen kunt zetten met een trekkoord. In het assortiment zitten diverse vormen en materialen als bijv. bamboe, aluminium, hout, stof, PVC. Door de houten jaloezieën regel je super eenvoudig de kijklijnen, lichtinval en schaduw. Disclaimer: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Voorzie prijsindicaties van €67,5 tot wel €230.

 • In enkele seconden een ruimte verduisterd.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe voor een geraffineerde look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies bewust voor natuurlijke en duurzame systemen.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale latten van materialen zoals aluminium, pvc, kunststof, stof, bamboe. Geschikt voor hoge / grote ramen en bij een elegant en zakelijk interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, eenvoudig te reinigen en geven een lang en elegant beeld van de kamer. De investeringen starten bij gemiddeld €75. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €190.

 • Let op: ze kunnen klepperen voor een open raam.
 • Binnenzonwering voor grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aan te brengen.

Shutters: luxe raambekleding in Kerkwerve voor jouw woning

Shutters zijn populaire binnenluiken met een heel natuurlijke look. Het zijn unieke producten die je interieur een boost geven. Blinds zijn erg trendy, ze verhogen de waarde van jouw woning en een duurzame optie (goed voor het milieu). Te plaatsen op diverse ramen als schuiframen, ronde ramen, vaste ramen, valramen, dakramen, draaikiepramen. Kooptip: shutters zijn behoorlijk kostbaar. De tarieven beginnen bij zo’n €400. Voor luxe versie moet je rekening houden met €960.

 • Houtproducten worden afgelakt met speciale verf.
 • Een heel kindvriendelijk product.
 • Houten kozijnen: montage gaat eenvoudig en snel.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in Kerkwerve zorgen voor voldoende ventilatie en beschermen tegen muggen, vliegen en ander ongedierte. Er zijn diverse modellen: plissé hor, inzethor, rolhor, hordeur, voorzethor, hor met scharnier. Hooikoorts (of andere allergieën? Bekijk dan alles over de pollenwerende hor. Adviespunt: een hor is niet zonwerend. Tip: vraag eens om een totaaloplossing, de duo-plissé hor. Dit type houdt muggen, vliegen en ongedierte buiten de deur maar heeft ook een zonwerend doek. De onkosten starten bij gemiddeld €85. Voor luxe versie moet je rekening houden met €650.

 • Past op bijna elk raam: vast raam, draairaam, schuifraam, tuimelraam, uitzetraam, valraam.
 • Fijne manier om woning te ventileren.
 • Ook ideaal voor hooikoortspatiënten.

De tofste raamdecoratie voor elke smaak

Krijg tot 3 gratis aanbiedingen in je mailbox

Vergelijk kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op maandag, 26 februari 2024 worden gecalculeerd via velerlei factoren: het type product, materiaalgebruik, de grootte (lengte en breedte) en de bedieningsmogelijkheden (elektrisch). In de tabel hierna bespreken we de huidige kosten van het laten plaatsen van zonwering in Kerkwerve in februari 2024.

Soort zonweringFormaatVerwachte kosten
Knikarmschermtot 6 meter breed€830 – €2075
Uitvalscherm1 – 5 meter breed€355 – €1475
Screens100 cm – 400 cm breed€280 – €975
Rolluik200 cm – 400 cm breed€295 – €1225
Rolgordijn150 x 100 cm€70 – €160
Lamellen180 x 180 cm€75 – €205
Jaloezieën100 x 180 cm€65 – €250
Plisségordijnen180 cm breed€100 – €380
Verwachte tarieven zonnewering met monteren in de Provincie Zeeland.

Meest gekozen merken zonwering

Ook geïnteresseerd in zonwering kopen? Er bestaan veel aanbieders met allemaal een uniek aanbod. Iedere leverancier heeft wel een onderscheidend aspect en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Kerkwerve. In het schema hieronder bespreken we details over de populairste merken. Zodoende kan jij misschien een betere keuze maken.

 • Sunmaster: functionele systemen die er ook mooi uit zien.
 • SunCircle: eersteklas producten van Nederlandse makelaardij.
 • Verano: uitgebreide landelijk netwerk met winkels en monteurs.
 • Zonnelux: voor grote als kleine ramen mooie op maat gemaakte raambekleding.
 • Heroal: familiebedrijf sinds meer dan 140 jaar.
 • Stobag: innovatieve producten die wind en regenbestendig zijn.
 • Renson: hoogwaardige architecturale gevelbekleding.
 • Velux: degelijke dakraamsystemen, daglichtsystemen, dakkapellen, lichtkoepels.
 • Luxaflex: ook voor serrezonwering, buitenjaloezieën en vensterzonwering.
 • Somfy: koppel je elektrische zonneschermen, screens, luiken en raamdeco aan een smart-home app.
 • Unilux / Fractions: de beste hordeuren en shutters van Nederland.
 • Veneta: gratis meetverzekering dus bestellen zonder risico.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, Karwei, Hubo, IKEA, Hornbach & Bol.com, FonQ, Formido, Kwantum, Wehkamp.
 • Check ook: Bece, Husol, Deponti, Weinor, Toppoint, Novoferm en Sunway, Swela, Dickson, Schlappi, Milano, Copaco.

Zonwering experts in de buurt van Schouwen-Duiveland

Goedkope zonwering kopen in Kerkwerve? In contact komen met een professioneel zonweringsbedrijf in de regio? In de onderstaande tabel verstrekken we adresgegevens van raambekleding winkels en gordijnwinkels in de buurt. Tevens kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Via dit platform check je ook montagepartners en verkopers in Noordgouwe, Scharendijke en Nieuwerkerk.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk soorten zonwering per ruimte

Iedere ruimte heeft unieke afmetingen en vitrage behoefte die afgestemd is op de stijl van de woning. We gaan nu verder in op de meest bestelde zonwering voor binnen en buiten voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: kies bij voorkeur voor een vuil- en vochtbestendig materiaal.
 • Badkamer: plisségordijn in de douche kan je makkelijk schoonmaken en eenvoudig bedienen.
 • Woonkamer: kies normale verduisterende gordijnen of screens aan de buitenzijde van de woning.
 • Slaapkamer: maak jouw slaapkamer helemaal geluidsdicht met geluidswerende gordijnen.
 • Zolderraam: kies bij draai-kiepramen voor montage op de dag.
 • Dakkapel: meet alle is, koop rolgordijnen op maat en monteer de producten binnen enkele minuten.
 • Balkon: ook met hoge temperaturen lekker koel zitten onder je balkondoek of zonnescherm.

Opties voor terras & serre
In de de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen. Er zijn verschillende soorten buiten- en serrezonwering. Tegenwoordig heb je o.a. automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, basic-parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Zonwering voor een glazen dak kun je van binnenuit of buitenaf laten ophangen. Check ook aanvullende info over: Rolluiken.

FAQ: hoe kan ik mijn huis koel houden?

Wat is voor mij de beste zonwering?

Elke huis heeft weer andere wensen. De beste zonnewering voor jouw huis heeft te maken met: de grootte van je ramen, hoe je tuin ligt, jouw stijl en smaak en hoeveel je maximaal wilt investeren. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat het geleverd kan worden in praktisch alle kleuren, materiaaltypes en afmetingen. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering werkt nog een stuk effectiever, geeft net dat beetje extra verkoeling, maar valt wel meer op (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Wat zijn de gemiddelde kosten van zonnewering in Kerkwerve?

De verwachte kosten van zonwering zijn per situatie anders. De huidige kosten hebben we voor je uitgezocht. Markiezen kosten zo’n €725. Screens €225 per kozijn. Kies je voor een terraszonwering betaal je al snel €1250. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €825). Een handmatig-rolluik kost €495. Bij jaloezieën voor binnen ben je wat goedkoper uit met €255 per raam / kozijn. Shutters zijn een stuk duurder (+/- €800). Overige binnengordijnen zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (te koop vanaf €135 per raam). De totale prijzen zijn afhankelijk van; type systeem, de maximale lengte, de keuzes in bediening, het gewenste materiaal, designs en montagetarieven.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Kerkwerve?

Met betrekking tot zonweringsproducten zijn de keuzes enorm. Bepaal vooraf wat je wilt doen als het gaat om het inmeten en monteren. Het is mogelijk om maatwerkproducten zelfstandig op te meten, maar er is soms ook een optie voor de montage & inmeetservice in Kerkwerve. Als je hiervoor kiest dan plan je een afspraak met een gespecialiseerde vakman die de gevels en raamkozijnen inmeet bij je thuis. Kort daarna kan de vakman de zonwering volgens de documentatie aanbrengen. Dankzij de montageservice heb je gegarandeerd effectieve zonnewering, een gunstige garantieperiode en een mooi passend product.

Wat is slimme zonwering?

Kies jij voor de standaard handbediening, bediening met een afstandsbediening of een online domotica systeem met mobiele app? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Handmatige bediening met slinger is acceptabel, maar het kan handzamer. Draadloze bediening (d.m.v. een draaiknop, tijdschakelaar, mobiele app, handzender) zorgt ervoor dat je op afstand de installatie kan bedienen. Bij extreem weer kunnen de rolluiken of screens automatisch aangestuurd worden. Als de zon op het raam schijnt zal het scherm ook direct reageren. Gordijnen, jaloezieën en shutters kun je ook automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat je online kunt beheren geeft je nog meer grip op het klimaat in huis. De tarieven van smart rolluiken & screens beginnen bij €525.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 februari 2024
Postcodegebied: 4321

Plaats een reactie