Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Delwijnen vergelijken

Een koele woning en een fijne schaduwrijke plek met zonwering in Delwijnen? Zonwering heb je voor elke woning, is voor binnen en buiten en kan je al kopen vanaf €95,00. Buitenzonwering zoals een rolluik is het meest doeltreffend om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Daarnaast realiseert een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw waar je ontspannen kunt zitten. Binnenzonwering als gordijnen of lamellen is meestal een stuk goedkoper en het dient tegelijkertijd als raamdecoratie. Je hebt de keuze uit de wereld aan afzonderlijke modellen. Op dit portaal kan je aan de slag met een praktische handleiding waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Daarbij verstrekken we gemiddelde tarieven en contactgegevens van lokale zonwering specialisten in Delwijnen en omliggende plekken.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Een aangename temperatuur in huis.
 • Biedt een meerwaarde voor je woning.
 • Ze houden je energierekening lager.
 • Bescherm je interieur tegen UV-straling.
 • Beveilig je huis met rolluiken / screens (inbraakwerend).
zonwering-vergelijken-delwijnen

Zonnescherm laten plaatsen in Delwijnen

Wil je alles vakkundig laten installeren en is het belangrijk dat het deskundig wordt opgehangen? Een voordelig zonnescherm installeren in Delwijnen middels een goede zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je weet dan zeker dat het scherm op de juiste wijze aangesloten wordt, dat er niks stuk gaat en de installateur laat precies zien hoe het werkt. Via deze vergelijker vind je snel en zonder gedoe leveranciers die ook in jouw wijk werkzaam zijn. In het onderstaande blok bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten monteren door een specialist

 1. Bepaal welk systeem je gaat toepassen

  Kies allereerst welk soort systeem het beste past bij jouw eisen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Daarnaast is het goed om na te denken over het doel van de screens of de vouwgordijnen. Zonwering kan diverse rollen vervullen: de warmte buitenshuis houden, het verlagen van de energierekening, de inkijk beperken (privacy), inbraakkans verminderen, een schaduwplekje creëren, lichtinval tegengaan of de sfeer in huis versterken.

 2. Afmetingen

  Kies de afmetingen van jouw installatie. Verduidelijk ook waar het geplaatst moet worden. Bijvoorbeeld aan de voorkant of op zolder / in de slaapkamer. Voeg een plattegrond toe zodat het bedrijf een nog beter beeld krijgt.

 3. Maak een keuze voor de bediening

  Er bestaan verschillende verschillende bedieningsmogelijkheden. De eenvoudigste modellen zijn de zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of band). Ga je voor iets meer luxe, dan kom je uit bij elektrische bediening. Doorgaans werkt dit met een handige draaiknop, eventueel met een tijdschakelaar. De meest luxe en meest comfortabele oplossing is draadloze bediening middels een afstandsbediening of mobiele app.

 4. Vakbedrijven vergelijken

  Heb je alle vragen beantwoord? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Je zal dan diverse offertes ontvangen van betrouwbare zonweringsbedrijven uit Delwijnen en regio. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer betalingscondities, kosten en nazorg. Kies de meest aantrekkelijke aanbieding en kom in contact met deze winkel.

 5. Installatie

  Probeer de oude zonwering te demonteren en leg de nieuwe producten klaar voor de monteurs. De montage-specialist hangt het terrasscherm of de houten jaloezieën op de afgesproken plekken. Toets of het netjes is gemonteerd. Inspecteer de werking en onderdelen goed. Mocht er iets zijn wat niet werkt, dan kan dit direct hersteld worden. Steeds vaker kan je kiezen voor een onderhoudscontract.

Gratis en vrijblijvende zonwering offertes

Snel een prijsindicatie van raambekleders in Delwijnen

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering Delwijnen is zeer handig om warmte in huis te voorkomen. Tevens is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op buitenplekken. Het maakt het leven binnen en buiten net wat prettiger. Sommige systemen zoals het welbekende rolluik zijn zelfs inbraakproof en hebben uitstekende isolatiewaardes. Zonwering voor buiten is beschikbaar in veel verschillende materialen en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €500 tot €2750. In de koopgids hierna lees je informatie over de meest geziene modellen.

Het comfort van terrasschermen & knikarmschermen

Met een knikarmscherm wordt bedoeld een zonnescherm dat aan de buitengevel geïnstalleerd wordt. Aan de hand van twee uitdraai-knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Daardoor is de ruimte vrij toegankelijk en creëer je een heerlijke schaduwplek op het terras. Tip: het systeem kan beschadigd raken door extreme weersomstandigheden. De verwachte prijzen schommelen tussen de €925 tot €2175.

 • Een van de populairste vormen van terraszonwering.
 • Ingedraaid zie je er maar weinig van.
 • Verkrijgbaar met wind- en zonsensor.

Genieten van uitvalschermen

Het uitvalscherm is een doeltreffende en een relatief betaalbare manier om en zonlicht en warmte te verminderen. Je kunt rekenen op plaatselijk veel schaduw zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Een vaak gekozen optie bij kleinere ramen of plekken waar geen doorloop nodig is. Ze worden vaak gebruikt bij flatgebouwen en kantoren. Het is dus minder geschikt voor een achtertuin. De kosten liggen tussen de €300 tot wel €1250.

 • Een aantrekkelijk geprijsd type zonnescherm.
 • Voor ramen waaronder geen doorloop is.
 • Regen loopt er eenvoudig vanaf (weersbestendig).

Waar kiezen voor screens

Screens op maat laten maken in Delwijnen is ideaal als je een systeem zoekt dat weinig ruimte inneemt. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en behouden het zicht van binnen naar buiten. Het materiaal glasvezel of polyester. De lichtdoorlatendheid kan je zelf bepalen. In situaties met daglicht is er voldoende zicht naar buiten, van buiten naar binnen gaat niet. Let op: op het moment dat het screendoek uit is kan je het raam niet even op een kier zetten. De verwachte kosten schommelen tussen de €350 t/m €1125.

 • Verkrijgbaar in lengtes tot enkele meters hoog.
 • Verkrijgbaar in heel veel kleuren.
 • Ze laten wel licht, maar geen zicht door.

Bestellen van rolluiken

We komen rolluiken tegen bij veel huizen. De voordelen zijn eindeloos: ze hebben een hoog gebruikersgemak, je geniet van een aangenaam klimaat in huis, je hebt geen inkijk, en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Daarbij heeft het een effect op inbraakkans (preventieve werking). Je kunt kiezen uit 3 modellen: een voorzetrolluik wordt voor het raam gemonteerd, het opbouwrolluik wordt geïnstalleerd boven de ramen / het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik (wordt achter de stenen geplaatst). De gemiddelde tarieven liggen tussen de €250 tot zo’n €1425 voor rolluiken bestellen in Delwijnen.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • Werkt isolerend en geluiddempend.
 • Positief effect op inbraakpreventie.

Adviezen over markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling die het zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Het gaat hier om een stevig frame van hout of aluminium waarover een doek wordt gelegd. De markiezen zie je veel bij jaren 30 woningen. Ze hebben invloed op het karakter van van huizen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel die je ook vaak bij restaurants tegenkomt. De normale tarieven liggen tussen de €740 tot €1825.

 • Stijlvol en klassiek.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Windvast en uv-lichtbestendig.

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: losse doeken die je eenvoudig kunt spannen.
 • Terrasoverkapping: mooie losse parasols voor plaatselijke schaduw (gemakkelijk te verplaatsen).
 • Buitenjaloezieën: een luxueus model met veel opties qua standen.

Een aangename temperatuur in de kamer d.m.v. buitenzonwering!

Bekijk de producten van verschillende aanbieders

Raamdecoratie Delwijnen: alle soorten voor binnen op een rij

Via binnenzonwering kan je aan de binnenkant van het huis het zonlicht beperken. Via raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Dit maakt de kans kleiner dat er warm zonlicht in huis komt zodat je geniet van een koel huis. Tevens haal je hiermee extra sfeer in huis. Belangrijk: raamdecoratie zorgt voor een stukje extra isolatie. De tarieven bedragen tussen de €380 – €825. In de onderstaande keuzegids leggen we alles uit over de meest bestelde toepassingen.

Rolgordijnen: bekijk voordelen en info

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. Het is een goedkoop model, moeiteloos zelf te plaatsen, simpel af te rollen en het past in bijna iedere ruimte. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in oneindig veel prints en kleuren. zodat het in iedere woning past. Ze verkopen allerlei types zoals transparante, kiepkantelraam, dakraam, verduisterende, waterafstotende, elektrische en het duo rolgordijn. De prijzen bedragen tussen de €57,50 en €190.

 • Prima keuze als je zoekt naar goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Delwijnen: eenvoudig zelf te bevestigen.
 • Op maat verkrijgbaar in interessante stoffen en exclusieve uitvoeringen.

Vouwgordijnen: wanneer is dit geschikt?

Vouwgordijnen geven een warme en landelijke ambiance aan een kamer. Je kunt gemakkelijk de hoogte instellen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. Je kunt zelf keuzes maken omtrent hoeveel licht er doorheen komt (lichtdoorlatendheid). Verder zorgen ze voor een betere geluidsbeleving en akoestiek. Je moet denken aan een prijskaartje van €105 tot €375.

 • Zijn netjes weg te werken.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Goed te onderhouden: met water en zeep handmatig te reinigen / wassen.

Plissé: voor welke situaties is dit handig?

Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een accordeon. Het bedienen gaat middels een koord en het past op bijna ieder raam. Fraaie raamdeco die weinig ruimte in beslag neemt. Ze verkopen velerlei modellen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Met Top down – bottom heb je nog meer vrijheid in lichtinval en privacy. Verwacht tarieven van €55 tot zo’n €170.

 • Elegante vorm van raamdecoratie.
 • Zowel voor houten- als kunststof kozijnen.
 • Dupligordijnen op maat: zelf inmeten of laten opmeten.

Jaloezieën Delwijnen: wat zijn de voordelen?

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die je kunt kantelen of omhoog kunt trekken met een ophaalsysteem. Leveranciers bieden mega veel soorten en materialen als onder andere hout, bamboe, aluminium, kunststof, PVC. Via de houten jaloezieën bepaal je zelf de zichtlijnen, licht en beschutting. Disclaimer: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Wees voorbereid op onkosten van €72,5 oplopend tot €250.

 • Zelf de controle over de hoeveelheid licht in een kamer.
 • Jaloezieënwinkel: mooie uitstraling met bamboe producten.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale strookjes van bouwstoffen zoals hout, aluminium, pvc, stof, bamboe. Handig voor kolossale / grote ramen en matchen goed met een smaakvol en simpel interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, eenvoudig te reinigen en kan je ook in een badkamer ophangen. De tarieven starten bij om en nabij de €80. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €200.

 • Makkelijk de lichtinval bepalen.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast bij lange kozijnen.
 • Montage kunststof kozijn: bij goed onderhoud heb je lange garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Delwijnen direct van de fabriek

Shutters zijn bijzondere binnenluiken met een exclusieve uitstraling. Het zijn bijzondere waardevolle modellen die jouw interieur helemaal compleet maken. Blinds zijn bijzonder, ze maken je woning meer waard en een milieuvriendelijke keuze. Past op bijna elk raam zoals schuiframen, draaikiepramen, uitzetramen, valramen, dakramen, ronde ramen. Let op: shutters vergen een behoorlijke investering. De investeringen beginnen bij circa €420. Voor luxe versie moet je rekening houden met €960.

 • Een echte blikvanger in huis.
 • Erg gemakkelijk in gebruik.
 • Houten kozijnen: hout op hout staat erg mooi.

Horren en hordeur op maat

Maatwerk horren in Delwijnen bieden frisse lucht in de woning en zijn goed in het tegenhouden van muggen, vliegen en ander ongedierte. Er zijn diverse modellen: plissé hor, hor met scharnier, lamellenhor, voorzethor, inzethor, hordeur. Heb je veel last van hooikoorts of allergieën? Bekijk dan alles over de pollenwerende hor. Opmerking: horren hebben geen zonwerend effect. Wil je dat de hor de zon wel weert? Kies dan voor een innovatieve duo-plissé hor. Dit type weert vliegen, muggen en insecten en houdt tevens de warmte van de zon buiten. De tarieven beginnen bij €70. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €550.

 • Te monteren op: valraam, draai-kiepraam, schuifraam, vast raam, draairaam, tuimelraam.
 • Fijne manier om woning te ventileren.
 • Kan ook pollen weren.

De mooiste raamdecoratie voor elke kamer

Gratis een aanbieding van plaatselijke leveranciers

Vind kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 25 april 2024 worden berekend door te kijken naar velerlei keuzes: het model, de materiaaltypes, de afmeting en het soort bediening. In het schema hieronder bieden wij de gemiddelde kosten van het laten plaatsen van zonwering in Delwijnen in april 2024.

Model zonweringAfmetingVerwachte tarieven
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€875 – €2300
Uitvalscherm2 – 4 meter breed€375 – €1475
Screens200 cm – 400 cm breed€290 – €1200
Rolluik300 – 400 cm breed€325 – €1275
Rolgordijntot 2 meter breed€45 – €155
Lamellen150 x 100 cm€60 – €215
Jaloezieën150 x 180 cm€65 – €270
Plisségordijnen100 breed€120 – €330
Verwachte kosten zonnewering met montage in de Provincie Gelderland.

Alle merken zonwering op een rij

Ga je nieuwe zonwering kopen? Er bestaan veel aanbieders die jou goed kunnen ondersteunen. Iedere leverancier heeft wel een onderscheidend aspect en prijsklasse. Verkrijgbaar bij een gordijnwinkel in Delwijnen. In het schema hieronder verstrekken we uitleg over de populairste merken. Op die manier heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: sterke en gebruiksvriendelijke producten met een mooi design.
 • SunCircle: strakke en luxe modellen en kwalitatieve hoogwaardige producten.
 • Verano: specialist op het gebied van zowel binnen- als buitenzonwering.
 • Zonnelux: advies op maat, inmeten en montage.
 • Heroal: hoogwaardige aluminium systemen.
 • Stobag: innovatieve producten die wind en regenbestendig zijn.
 • Renson: ongekend mooie en unieke design gevelbekleding voor scherpe prijzen.
 • Velux: complete ramen inclusief gordijnen en horren.
 • Luxaflex: ook voor serrezonwering, buitenjaloezieën en vensterzonwering.
 • Somfy: ideale elektrische zonneschermen die je kunt koppelen aan een app.
 • Unilux / Fractions: tot de millimeter op maat gemaakte hordeuren en raamhorren.
 • Veneta: tot wel 40% goedkoper dan in de winkel.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, Hubo, Hornbach, Praxis, IKEA & FonQ, Wehkamp, Leen Bakker, Bol.com, Kwantum.
 • Zie ook: Husol, Weinor, Bece, Deponti, Novoferm, Toppoint en Lumenguard, Copaco, Sunway, Milano, Dickson, Schlappi.

Zoek zonwering experts in de regio Zaltbommel

Goedkope zonwering kopen in Delwijnen? Zoeken naar een erkend zonweringsbedrijf in jouw regio? In de tabel hieronder bespreken we gegevens en adressen van raambekleding winkels en gordijnwinkels in de buurt. Wellicht kunnen deze specialisten jou voorzien van tips en advies. Via dit platform check je ook installateurs en winkels in Nieuwaal, Nederhemert en Bruchem.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk type zonwering per ruimte

Ieder pand behoeft een vitrage die perfect past bij de stijl van de woning. We delen nu de meest ideale zonwering voor binnen en buiten per ruimte.

 • Keuken: praktisch en sfeervol kunnen perfect samengaan.
 • Badkamer: plisségordijn in de douche kan je makkelijk schoonmaken en eenvoudig bedienen.
 • Woonkamer: met verduisterende gordijnen kun je genieten van meer schaduw en comfort in de living.
 • Slaapkamer: maak jouw slaapkamer helemaal geluidsdicht met geluidswerende gordijnen.
 • Zolderraam: rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen bieden uitkomst voor draai-kiepramen.
 • Dakkapel: goedkope rolgordijnen op maat kan je zelf plaatsen.
 • Balkon: een balkondoek of zonnescherm beschermt jouw balkon tegen wind en zon.

Serre of Terras
Tijdens hete dagen kunnen de temperaturen behoorlijk hoog zijn. Er zijn veel soorten buiten- en serrezonwering. Wat dacht jij van automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, betaalbare parasols of bijzondere houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Systemen voor een glazen dak kan je van buiten en binnen laten integreren. Check ook aanvullende info over: Markiezen.

Vragen en antwoorden rondom woning verkoelen

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Iedere woning is anders. De meest optimale zonnewering die aansluit op jouw behoefte hangt af van de raamgrootte, de actuele situatie rondom de woning (tuin), de staat van de gevels en het kozijn en wat je eraan wilt uitgeven. De grootste pluspunten van binnenzonnewering zijn dat je het kunt kopen in een groot aantal kleuren, designs en afmetingen. Je interieur moet hier natuur wel schikt voor zijn. Buitenzonwering is meer effectief in het tegenhouden van de zon, geeft net dat beetje extra verkoeling, maar trekt wel meer de aandacht (aan de buitenzijde van de woning).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Delwijnen?

De prijzen van zonwering beginnen bij €100 en lopen op tot duizenden euro’s. De geschatte prijsindicaties tref je hierna. Denk bij markiezen aan +/- €550. Screens €210 op basis van één kozijn. Gaat je voorkeur uit naar een zonnescherm komen de prijzen uit op zo’n €1075. Een uitvalscherm is vergelijkbaar maar een stuk goedkoper (+/- €825). Een normaal rolluik kost €495. Producten zoals jaloezieën zijn nog voordeliger, vanaf €300 per raam. Voor shutters ben je meer kwijt (+/- €845). Gunstiger geprijsde opties zijn plissegordijnen, rolgordijnen en lamellen (te verkrijgen vanaf €130 per raam / kozijn). De totale onkosten worden gecalculeerd door te kijken naar het product, de maximale lengte, elektrische of handmatige bediening, de materiaalsoort, designs en montagekosten.

Wat is het voordeel van de inmeetservice en montageservice in Delwijnen?

Rondom zonweringsproducten kan het soms lastig zijn om iets te kiezen. Houdt wel altijd rekening met inmeten en montage. Het is mogelijk om maatwerkproducten zelfstandig op te meten, echt kan je ook profiteren van montage en inmeetservice in Delwijnen. Er komt dan een deskundige expert die ieder raam goed inspecteert en opmeet. Als je aankoop binnen is gekomen bij de winkel kom een vakman het product op de juiste manier monteren. Zo ben je zeker van perfecte zonnewering, een gunstige garantieperiode en een fraai afgewerkt product.

Wat is slimme zonwering?

Grofweg onderscheiden we handbediening, handzender of een online domotica systeem met mobiele app? Slimme zonwering is de toekomst. Handmatige zonwering met stang of band is voldoende, alleen het kan makkelijker. Draadloze bediening (via een mobiele app, afstandsbediening, tijdschakelaar, handzender) wordt steeds vaker gekozen omdat je gemakkelijker het scherm kunt bedienen. Bij veel wind kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. Als de zon op het raam schijnt gaat het scherm automatisch omlaag. Shutters, gordijnen en jaloezieën kan je – ook als je niet thuis bent – automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat werkt via internet heeft veel voordelen. De gemiddelde prijzen van smart rolluiken & schermen starten bij €475.

Geschreven door: Sandra. Laatste update: 1 april 2024
Postcodegebied: 5316

Plaats een reactie