Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Beesel vergelijken

Op zoek naar multifunctionele zonwering in Beesel? Zonwering kan je voor binnen en buiten de woning kopen. De prijzen beginnen vanaf €67,50. Buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een zonnescherm is praktisch om zonnestralen te weren. Vaak realiseert een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw waar je ontspannen kunt zitten. Binnenzonwering als bijv. gordijnen of jaloezieën is globaal gezien goedkoper en het dient tegelijkertijd als raamdecoratie. Gordijnwinkels hebben bijzonder veel afzonderlijke producten. Op dit platform geven we een complete gids waar we stilstaan bij alle mogelijke systemen. Ook bekijk je een kostenindicatie en een tabel met lokale zonwering specialisten in Beesel en omgeving.

De praktische voordelen van een zonnescherm

 • Je woning voelt koeler aan van binnen.
 • Voeg extra waarde toe aan je huis met professionele producten.
 • Het isoleert jouw huis wat zorgt voor lagere energiekosten.
 • Geen volle inkijk vanaf de weg in jouw woning.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-beesel

Zonnescherm laten plaatsen in Beesel

Ben je zelf niet technisch aangelegd en wil je zeker zijn dat het goed wordt aangesloten? Een voordelig zonnescherm installeren in Beesel middels een bekende zonwering specialist is dan geen overbodige luxe. Je bent dan verzekerd dat het product op de juiste manier vastgezet wordt, dat de garantie niet vervalt en je krijgt een uitgebreide demonstratie. Via zonweringaanbiedingen.nl vind je heel eenvoudig experts in de gemeente. In het volgende stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Welk type heb ik nodig?

  Om te beginnen kies je welk model aansluit bij jouw eisen. Buitenzonwering komt aan jouw buitengevel te zitten. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Waarom wil je bijvoorbeeld gebruik maken van de screens of de lamellen. Je kunt het gebruiken voor o.a. een kamer koel maken, een extra isolerende laag, je privacy verhogen, inbrekers afschrikken, schaduwplekken realiseren, de lichtinval reguleren of een twist geven aan jouw interieur.

 2. Nauwkeurig inmeten

  Kies de afmetingen van jouw installatie. Selecteer ook waar het geplaatst moet worden. Je kunt kiezen voor o.a. achter- of naast het huis of bij de slaapkamers. Maak foto’s zodat het bedrijf een nog beter beeld krijgt.

 3. Kies bediening

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De simpelste systemen zijn de zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). Een alternatief is elektrische bediening. Meestal met een knop/schakelaar in huis, optioneel met tijdschakelaar. De meest luxe en handigste keuzemogelijkheid is draadloze bediening via je smartphone (app) of kleine afstandsbediening.

 4. Vergelijk winkels en producenten

  Al jouw wensen doorgegeven? Voer dan je telefoonnummer, email en adresgegevens in. Je ontvangt tot 3 vrijblijvende offertes van vakkundige zonweringsbedrijven uit Beesel en nabijgelegen plaatsen. Vergelijk de prijsindicaties en check keurmerken, garantie, levertijd. Selecteer de beste aanbieding en plan de klus in.

 5. Installeren

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en zorg dat er genoeg ruimte is voor het montageteam. Het installatiebedrijf installeert de screens of de shutters zoals overeengekomen. Controleer zorgvuldig of het nieuwe apparaat goed is vastgezet. Probeer alles direct even uit. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. In veel gevallen kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Zonwering offerte in jouw mailbox

Een gespecificeerde prijsopgave van raambekleders in Beesel

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Beesel wordt gekocht door mensen om het warme zonlicht in huis te blokkeren. Ook werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken bij ramen, deuren en overkappingen. Het geeft dus een fijn klimaat, zowel binnen als buiten. Sommige producten zoals rolluiken zorgen voor het verlagen van de inbraakkans en hebben een warmte- en geluidsisolerende werking. Zonwering voor buiten is tegenwoordig op de markt in veel verschillende dessins en zowel met handmatige als automatische bediening. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €250 – €2700. In het gedeelte hieronder behandelen we de meest geziene keuzes.

Prijzen en voordelen van terrasschermen & knikarmschermen

Onder het knikarmscherm verstaan we een zonnescherm dat boven het raam aan de buitengevel wordt gehangen. Via de twee knikarmen kan het schermdoek met een lichte helling horizontaal uitgedraaid worden. Dankzij dit systeem is het vloeroppervlak eronder goed begaanbaar en levert het systeem veel schaduw op rondom de ramen. Disclaimer: het scherm is kwetsbaar bij harde wind. De onkosten komen uit tussen de €850 t/m €2000.

 • Perfect voor terraszonwering.
 • Vrije doorloop met veel ruimte.
 • Eventueel ook digitaal te bedienen (app).

Korte info over uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een goedkope manier om te voorkomen dat het zonlicht naar binnen schijnt. Het realiseert voldoende schaduw zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Veel gekozen bij grote ramen of plekken waar je niet vaak langs loopt. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. In de achtertuin heb je er mogelijk zelfs last van. De gemiddelde tarieven liggen zo tussen de €300 en €1325.

 • Een zeer betaalbaar zonnescherm.
 • Voor flatgebouwen, kantoren, balkons en voortuinen.
 • Is bestand tegen hoge temperaturen.

Het installeren van screens

Screens op maat laten maken in Beesel is zeer geschikt als je weinig ruimte hebt. Zonnescreens reflecteren het zonlicht en zijn bestand tegen extreem weer. Het wordt gemaakt van polyestervezels of glasvezel. Tijdens het bestellen moet je doorgeven hoe verduisterend ze moeten zijn. Met daglicht is er voldoende zicht vanuit de woning, maar buitenstaanders kunnen niet naar binnen kijken. Let op: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid moet het raam dicht blijven. De prijsindicaties liggen tussen de €300 tot wel €1200.

 • Beschikbaar voor ieders budget.
 • Ook in de winter te gebruiken ter isolatie.
 • Een stukje extra privacy in huis.

Meer informatie over rolluiken

Veel Nederlanders laten rolluiken plaatsen. Dat is goed te verklaren: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, ze weerkaatsen het zonlicht, ze zijn geluiddempend en je bespaart op de energiekosten dankzij de isolerende werking. Ook biedt het een preventieve werken bij inbraak. Je kunt kiezen uit 3 varianten: een voorzetrolluik wordt tegen de buitengevel aan geplaatst, bij het opbouwrolluik vormen raam en rolluikkast een geheel (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt toegepast bij montage van het kozijn (achter de buitenmuur). De verwachte prijzen komen uit tussen de €320 en €1375 voor rolluiken bestellen in Beesel.

 • Verkrijgbaar met handbediening of elektrische motor.
 • Een fijne donkere slaapkamer zonder lawaai.
 • Minder kans op inbraak en vandalisme.

Waar kiezen voor markiezen

Een markies is een stijlvol systeem die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het gaat hier om een frame fout hout of aluminium waarover een doek wordt gelegd. Markiezen veelvuldig toegepast bij jaren 30 woningen. Ze dragen bij aan een romantische uitstraling van gebouwen. In aanvulling op de standaard markiezen heb je de keuze uit een petmodel of klapmodel zodat de doorloop niet in gedrang komt. De normale prijzen liggen zo tussen de €690 t/m €1800.

 • Idyllische uitstraling door de vele kleuren en dessins.
 • Gemakkelijk schoon te houden.
 • Houdt de zon ook van opzij tegen.

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: beschutting op jouw veranda met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: uitstekende bescherming tegen UV-straling.
 • Terrasoverkapping: een parasol met verrijdbare parasolvoet (multifunctioneel).
 • Buitenjaloezieën: modieus en flexibel systeem dat goed beschermt tegen de zon.

Een heerlijke temperatuur in huis via buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie Beesel: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. Aan de hand van raambekleding bepaal je zelf de mate van lichtinval. Hierdoor minimaliseer je de kans dat zonlicht fel de woning binnenkomt zodat het binnen aangenaam koel blijft. Tevens kan het ook echt een eyecatcher zijn. Noemenswaardig: raamdecoratie heeft ook nog eens een isolerende werking. De kosten bedragen tussen de €310 – €825. In het onderstaande stuk bespreken we de meest gekozen installaties.

Rolgordijnen: alle informatie op een rij

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Ze zijn financieel aantrekkelijk, moeiteloos te monteren, simpel te gebruiken en het kan toegepast worden op ieder raam. Rolgordijnen zijn te koop in diverse dessins en kleuren zodat je interieur / style goed uit de verf komt. Ze verkopen allerlei types zoals dakraam, transparante, waterafstotende, verduisterende, lichtdoorlatende, elektrische en de duo rolgordijnen. De prijzen bedragen tussen de €55,00 tot €190.

 • Prima keuze als je zoekt naar goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Beesel: voor iedereen zelf te plaatsen.
 • Verkrijgbaar in prachtige stoffen en unieke modellen.

Vouwgordijnen: verkrijgbaar in veel kleuren

Vouwgordijnen zorgen voor een luxe en authentieke uitstraling aan een kamer. Je kunt gemakkelijk de hoogte instellen. Voor jouw vouwgordijn kan je kiezen uit diverse stoffen. Bij het kiezen van een stof kies je dus ook de lichtdoorlatende werking van het gordijn. Daarbij zorgen ze voor een prettige akoestiek in huis. Voorzie tarieven van €90 tot €325.

 • Zowel met lichtdoorlatende als verduisterende stof.
 • Eenvoudig te monteren dankzij maatwerk.
 • Weinig onderhoud: met de hand snel te wassen / reinigen.

Plissé: alle informatie op een rij

Plissé gordijnen kunnen zichzelf opvouwen bij het openen. Je bedient ze eenvoudig met een trekkoord en ze houden de zon goed tegen. Het is een fraaie vorm van raamdeco die bij elke woonstijl past. Ze verkopen meerdere soorten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes kun je herkennen aan de honingraat vouw. Top down – bottom up systemen kun je op diverse manieren openzetten. Raambekleders werken met een kostenplaatje van €50 tot €170.

 • Zeer flexibel en elegant systeem.
 • Ook heel geschikt voor kiepkantelramen.
 • Dupligordijnen op maat: laat een vakman de producten inmeten.

Jaloezieën Beesel: wat zijn de pluspunten?

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die je kunt ophalen of kunt kantelen met een koord of zelfs met afstandsbediening. Je kunt een selectie maken uit mega veel soorten en materialen als bijvoorbeeld stof, bamboe, PVC, kunststof, hout. Door te kiezen voor houten jaloezieën regel je super eenvoudig de kijklijnen, lichtinval en schaduw. Let op: het zijn echte stofvangers die je regelmatig moet schoonmaken. Denk aan onkosten van €82,5 tot zo’n €250.

 • Elke kamer optimaal belichten.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft nog meer sfeer in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: een milieuvriendelijke oplossing.

Lamellen: trendy binnengordijnen

Lamellen zijn verticale jaloezieën gemaakt van bijv. kunststof, stof, pvc, aluminium, hout. Perfect voor lange / grote ramen en zijn erg geschikt voor een modern en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, vragen niet om veel onderhoud en werken ook heel goed in natte ruimtes. De tarieven beginnen bij zo’n €65. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €175.

 • Eenvoudig lichtinval en inkijk bepalen.
 • Perfect voor grote ramen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aan te brengen.

Shutters: luxe raambekleding in Beesel in alle vormen en maten

Shutters zijn bijzondere binnenluiken met een frisse uitstraling. Het zijn echte blikvangers die je in maar weinig woningen zal tegenkomen. De blinds zijn decoratief en functioneel, je kunt ze integreren in diverse woonstijlen en zijn erg duurzaam. Aan te brengen op diverse ramen zoals schuiframen, draaikiepramen, valramen, dakramen, vaste ramen, ronde ramen. Kooptip: shutters zijn relatief kostbaar. De kosten beginnen bij zo’n €460. Voor luxe versie moet je rekening houden met €950.

 • Een bijzondere eyecatcher.
 • Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.
 • Houten kozijnen: montage gaat eenvoudig en snel.

Informatie over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Beesel bieden frisse lucht in de woning en werken uitstekend tegen ongedierte en andere insecten. Voor elk raam of deur is er een geschikt model: hordeur, plissé hor, inzethor, rolhor, lamellenhor, hor met scharnier. Hooikoorts of allergieën? Bekijk dan alles over de pollenwerende hor. Kooptip: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Wil je dat de hor de zon wel weert? Kies dan voor een combinerende duo-plissé hor. Dit model weert insecten en zorgt ook dat de zon niet fel naar binnen schijnt. De kostprijzen beginnen bij zo’n €82,5. Voor luxe versie moet je rekening houden met €775.

 • Past op bijna elk raam: schuifraam, vast raam, tuimelraam, uitzetraam, draai-kiepraam, valraam.
 • Je ramen en deuren gemakkelijk openzetten om te ventileren.
 • Ideaal voor mensen met hooikoorts.

De tofste raamdecoratie die past bij jouw stijl

Vrijblijvend 3 aanbiedingen per e-mail

Gemiddelde kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op woensdag, 24 juli 2024 worden gecalculeerd op basis van verschillende thema’s: het artikel, de materiaalkeuze, de maximale lengte en afwerking plus bediening. In de tabel hierna vergelijk je de actuele tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Beesel in juli 2024.

ZonweringFormaatKostenindicatie
Knikarmschermtot 7 meter breed€845 – €2025
Uitvalscherm2 – 6 meter breed€385 – €1450
Screens2 – 4 meter breed€290 – €1125
Rolluik200 cm – 400 cm breed€300 – €1200
Rolgordijn120 x 100 cm€80 – €165
Lamellen250 x 150 cm€60 – €190
Jaloezieën150 x 250 cm€75 – €210
Plisségordijnen100 x 180 cm€105 – €370
Verwachte kosten zonnewering inclusief montage in de Provincie Limburg.

Meest gekozen merken zonwering

Plannen om zonwering te kopen? Er bestaan veel fabrikanten om uit te kiezen. Iedere fabrikant heeft zijn unieke toepassingen en prijssegmenten. Veel van de merken kan je wel kopen bij de gordijnwinkel in Beesel. In de tabel hierna tonen wij een aanvulling op de beste verkochte merken. Zo hopen we jou te helpen bij het maken van een keuze.

 • Sunmaster: functionele producten volgens de laatste lifestyle trends.
 • SunCircle: oer-Hollandse leverancier met groot aanbod.
 • Verano: uitgebreide landelijk netwerk met winkels en monteurs.
 • Zonnelux: hebben voor alle raamtypes geschikte maatwerk oplossingen aan te bieden.
 • Heroal: hoogwaardige aluminium systemen.
 • Stobag: bieden normale acryldoeken en zogenaamde screen-doeken (transparantie).
 • Renson: laat de gevelbekleding inmeten en plaatsen door echte professionals.
 • Velux: verduisterend plisségordijnen voor lichtkoepels en lichtstraten.
 • Luxaflex: grote variatie aan o.a. horren, jaloezieën, shades, en gordijnen.
 • Somfy: koppel je elektrische zonneschermen, screens, luiken en raamdeco aan een smart-home app.
 • Unilux / Fractions: perfect passende systemen, eenvoudig te monteren.
 • Veneta: gratis kleurstalen, direct van de fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, Gamma, Hornbach, IKEA, Hubo en Leen Bakker, FonQ, Wehkamp, Bol.com, Formido.
 • Overige merken: Novoferm, Roma, Husol, Toppoint, Deponti, Bece en Lumenguard, Schlappi, Dickson, Copaco, Milano, Swela.

Zonwering experts in de buurt van Beesel

Goedkope zonwering kopen in Beesel? In contact komen met een bekend zonweringsbedrijf in de omgeving? In het volgende schema bespreken we adresgegevens van zonnescherm installateurs en en gordijnwinkels in de buurt. Eventueel kunnen zij jou verder helpen bij jouw klus. Op dit portaal vergelijk je ook montagebedrijven en showrooms in Horst aan de Maas, Bergen Limburg en Venray.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk soorten zonwering per ruimte

Ieder raam en elke deur vraagt om een ander soort vitrage die matcht met jouw interieurstijl. We geven nu een toelichting op de meest praktische zonwering voor binnen en buiten voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: kies voor een product met voldoende licht wat onderhoudsvriendelijk is.
 • Badkamer: meer privacy in de douche met waterafstotende jaloezieën.
 • Woonkamer: met een verduisterend gordijn houd je de warme in de winter binnen.
 • Slaapkamer: geluidswerende gordijnen zorgen dat een deel van het geluid gedempt wordt.
 • Zolderraam: mooie esthetische producten voor draai-kiepramen op jouw zolder.
 • Dakkapel: jouw rolgordijnen op maat laten maken en zelf monteren.
 • Balkon: een balkondoek of zonnescherm beschermt jouw balkon tegen wind en zon.

Terras of Serre
Tijdens hete dagen kan het al snel 30 graden worden. Er bestaan veel soorten buiten- en serrezonwering. Wat te denken van automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, slimme parasols of speciale houten buitenjaloezieën voor serre of overkapping. Bescherming voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten toepassen. Check ook aanvullende info over:

FAQ: vragen over mijn woning koel houden

Wat is de beste zonwering om te installeren?

Elke huis heeft weer andere wensen. De juiste zonnewering voor jouw pand kan jij opzoeken door een check te doen op: de raamgrootte, hoe je huis ligt ten opzichte van de zon, de gevels / kozijnen en je financiële middelen. Wat binnenzonnewering zo ideaal maakt is dat het te bestellen is in een heleboel kleuren, designs en prijssegmenten. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering is vaak wat beter in het bestrijden van direct zonlicht, geeft verkoeling in huis, brengt schaduw maar trekt wel meer de aandacht (het zit aan de buitengevel vast).

Hoe zit het met de kosten van zonnewering in Beesel?

De tarieven van zonwering lopen flink uiteen. De normale prijsindicaties hebben we voor je uitgezocht. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €600. Screens €270 per raampartij. Wanneer je kiest voor een knikarmscherm betaal je om en nabij de €1100. Wil je besparen? Neem dan een uitvalscherm (+/- €750). Een normaal rolluik kost €465. Liever jaloezieën? Dan betaal je zo’n €270 op basis van één kozijn. Voor shutters ben je meer kwijt (plusminus €755). Betaalbare soorten raamdecoratie zijn rolgordijnen, plissé gordijnen en lamellen (verkrijgbaar vanaf €135 per raampartij). De totale kosten worden beïnvloed door: het product, de gewenste afmeting, de bedieningsopties, het soort materiaal, vormen / kleuren en montage.

Waarom kiezen voor inmeten en montageservice in Beesel?

Voor het bestellen van zonweringsproducten zijn de keuzes enorm. Bepaal vooraf wat je wilt doen als het gaat om het opmeten en monteren. Je kunt zelf maatwerkproducten inmeten, echter kun jij soms beter kiezen voor de montage en inmeetservice in Beesel. Hierbij komt er een deskundige professional die ieder kozijn opmeet aan huis. Als alle dingen zijn besteld komt de professional het zonnescherm degelijk monteren. Zo geniet je altijd van correct werkende zonnewering, langere garantie, klantenservice en een mooi passend product.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Grofweg onderscheiden we handbediening, bediening met een afstandsbediening of ga jij voor een all-in domotica systeem? Slimme zonwering zal de nieuwe standaard worden. Een handmatige installatie met stang of band is acceptabel, maar het kan toch nog handzamer. Draadloze bediening (tijdschakelaar, draaiknop, mobiele app, handzender) maakt het mogelijk dat de producten automatisch bediend kunnen worden. Bij regen of wind kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. Als de zon op het raam schijnt zal het scherm direct sluiten om jouw woning te beschermen. Shutters, gordijnen en jaloezieën kan je op ingestelde tijden automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat werkt via internet maakt jouw woning zuiniger en slimmer. De kosten van smart rolluiken en schermen beginnen bij €450.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5954Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie