Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Kekerdom vergelijken

Zoek jij meer informatie over zonwering in Kekerdom? Zonwering bestel je online eenvoudig voor de buiten- en binnenkant van je woning. De prijzen beginnen vanaf €55,00. Degelijke buitenzonwering zoals een uitvalscherm werkt het beste om de zon buitenshuis te houden. Ook geeft een zonnescherm schaduwrijke plekken waar je ontspannen kunt zitten. Binnenzonwering als o.a. gordijnen of luxaflex is doorgaans wat voordeliger en kan je helemaal aanpassen op jouw stijl. Gordijnwinkels hebben geweldig veel diverse systemen. Op dit platform check je een praktische keuzegids waar we stilstaan bij alle mogelijke systemen. Op dezelfde wijze doorzoek je de huidige tarieven en een tabel met verschillende zonwering specialisten in Kekerdom (werkgebied).

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Een koele woonkamer en lekkere temperatuur in de slaapkamer.
 • Je verhoogt de sfeer in en rond je woning.
 • Kan warmte vasthouden en/of afstoten (lager energieverbruik).
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-kekerdom

Zonnescherm laten plaatsen in Kekerdom

Ben je zelf niet handig en is het belangrijk dat het deskundig wordt opgehangen? Een voordelig zonnescherm installeren in Kekerdom middels een lokale zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je weet dan 100% zeker het systeem goed geïnstalleerd wordt, dat er niks stuk gaat en dat de afstandsbediening ook goed werkt. Op dit platform vind je heel eenvoudig vakspecialisten uit de buurt. In het onderstaande blok lees je precies wat je moet doen.

Een zonnescherm laten plaatsen door een professional

 1. Selecteer een systeem

  Kies allereerst wat voor soort installatie aansluit bij jouw eisen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Een binnenzonwering wordt in de woning opgehangen (binnenkant). Beschrijf ook het belangrijkste doel van het uitvalscherm of de vouwgordijnen. Denk bijvoorbeeld na over de volgende zaken: verkoelen, energie besparingen realiseren, je privacy verhogen, inbrekers afschrikken, schaduwplekken realiseren, de lichtinval bepalen of een aanvulling aanbrengen op jouw interieur.

 2. Breedte en lengte opmeten

  Bereken de ideale maten van het gewenste model. Verduidelijk ook waar het opgehangen moet worden. Kies bijvoorbeeld voor plaatsing achter het huis of op de eerste verdieping. Maak foto’s om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Bediening keuzemogelijkheden

  Zonwering kan op verschillende manieren worden bediend. De standaard modellen zijn de zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Vaak gaat dit met een handige draaiknop, die ook als tijdschakelaar kan werken. De meest luxe en meest hippe keuzemogelijkheid is draadloze bediening die werkt via je telefoon (App), zender of afstandsbediening.

 4. Fabrikanten en verkopers vergelijken

  Al jouw wensen doorgegeven? Voer jouw adresgegevens in. Je krijgt 3 of 4 gratis offertes van geschikte zonweringsbedrijven uit Kekerdom en nabije omgeving. Vergelijk alle prijzen en duik in de betalingscondities, kosten en nazorg. Ga voor de beste aanbieding en neem contact op met de betreffende partij.

 5. Het ophangen van het systeem

  Haal de oude zonwering van de muur af en zorg voor een opgeruimde werkplek voor het montagebedrijf. De monteur hangt de screens of de duettes zoals besproken. Toets of het nieuwe apparaat goed is aangesloten. Meestal geeft de monteur een korte demo. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. Tevens kan je meteen een onderhoudscontract afsluiten.

Online offerte aanvragen voor zonwering

Ontvang de scherpste prijs van raambekleders in Kekerdom

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Kekerdom is geschikt om de zonnestralen die naar binnen schijnen te weren. In aanvulling daarop werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken in je tuin of op het terras. Je kunt er dus zowel binnen als buiten van genieten. Sommige producten zoals rolluiken verkleinen zelfs de kans op inbraak en hebben uitstekende isolatiewaardes. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in allerlei designs en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €450 – €2800. In het stukje hierna vind je info, kosten en voordelen van de meest gekozen keuzes.

Uitleg over terrasschermen / knikarmschermen

De definitie van een knikarmscherm is een zonnescherm dat boven het raam aan de buitengevel wordt gehangen. Door middel van de handige knikarmen kan het schermdoek met een lichte helling horizontaal uitgedraaid worden. Doordat het scherm hoog hangt is er een vrije doorloop en zal het veel schaduw geven om te zitten. Advies: het zonnescherm is vatbaar voor extreme weersomstandigheden zoals storm. De normale prijzen liggen zo tussen de €900 tot wel €2075.

 • Ideale keuze voor terraszonwering.
 • Uitval tot wel drie meter.
 • Optioneel met zon- en windsensor.

Offerte voor uitvalschermen

Het uitvalscherm is een klassiek zonnescherm en een eenvoudige manier om te voorkomen dat het zonlicht naar binnen schijnt. Het biedt ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat je binnen niet verblind raakt door de zonnestralen. Een uitkomst voor vaste ramen waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. Het wordt voor een achtertuin niet vaak gekozen. De normale prijzen bedragen tussen de €350 t/m €1275.

 • Een zonnescherm voor een gunstige prijs.
 • Perfect voor hoge gebouwen en kantoren.
 • Voorkomt inkijk en zorgt voor meer privacy.

Bestellen van screens

Screens op maat laten maken in Kekerdom is ideaal als je een systeem zoekt dat weinig ruimte inneemt. Zonnescreens houden het warme zonlicht tegen en behouden het zicht van binnen naar buiten. Het doek wordt samengesteld met glasvezel of polyester. Er zijn diverse merken met elk een andere lichtdoorlatendheid. In situaties met daglicht is er voldoende zicht vanuit de woning, andersom is dat niet het geval. Let op: op het moment dat het screendoek uit is moet het raam dicht blijven. De totale investeringen variëren tussen de €325 – €1150.

 • Een relatief onopvallend systeem.
 • Uitdraaien kost maar weinig tijd.
 • Het zicht naar buiten blijft behouden.

Adviezen over rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest toegepaste keuzes. Dat is goed te verklaren: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, ze zijn zeer warmtewerend, je hebt minder last van geluid, en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Ook hebben ze een inbraakpreventieve werking. Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden: een voorzetluik bevestigt men aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en een inbouwrolluik (wordt tussen het kozijn en de buitenmuur gezet). De prijzen komen uit tussen de €290 tot wel €1450 voor rolluiken bestellen in Kekerdom.

 • Houd de warmte buiten je huis.
 • Werkt zeer verduisterend wat zorgt voor betere slaap.
 • Altijd met goede garantie.

Effecten van markiezen

Een markies is een prachtige oud-Hollandse buitenzonwering die ongevoelig zijn voor zijdelingse zoninval. Het systeem bestaat uit een stevig frame van hout of aluminium waar het doek overheen komt. Markiezen zie je met name bij luxe huizen. Ze hebben invloed op een romantische uitstraling van het huis. Als extra opties naast het standaard product heb je ook het klapmodel en het petmodel zodat de doorloop niet in gedrang komt. De totale investeringen liggen zo tussen de €600 – €1625.

 • Volledig te customizen (kleur, thema’s en afmetingen).
 • Het vrije zicht blijft behouden.
 • Relatief weinig windgevoelig.

Andere systemen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd een prettige temperatuur op de terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een doek dat je kun spannen tussen huizen, bomen of palen.
 • Terrasoverkapping: mooie losse parasols voor plaatselijke schaduw (gemakkelijk te verplaatsen).
 • Buitenjaloezieën: modieus en flexibel systeem dat goed beschermt tegen de zon.

Een heerlijke temperatuur binnen en buiten door buitenzonwering!

Ontvang gratis offertes in jouw mailbox

Raamdecoratie Kekerdom: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Door raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Dit beperkt dat er veel licht in de woning komt zodat je de hitte buiten kunt houden. Vaak kan het prachtig bijdragen aan jouw interieur. Noemenswaardig: raamdecoratie heeft ook een isolerende werking. De prijsindicaties variëren tussen de €380 – €900. In het onderstaande stuk beoordelen we de veelbesproken systemen.

Rolgordijnen: bestellen in verschillende materialen

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Voordelig maatwerk, makkelijk te monteren, simpel te gebruiken en het past op praktisch ieder kozijn. Rolgordijnen zijn te bestellen in veel dessins en kleuren zodat het ook altijd in jouw interieur past. Er zijn verschillende types zoals kiepkantelraam, verduisterende, transparante, elektrische, lichtdoorlatende, dakraam en de duo rolgordijnen. De minimale investeringen komen uit tussen de €50,00 tot €185.

 • Groot aanbod in goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Kekerdom: voor iedereen zelf te monteren.
 • Op maat verkrijgbaar in allerlei stoffen en exclusieve modellen.

Vouwgordijnen: een veelzijdig aanbod

Vouwgordijnen geven een knusse en landelijke ambiance aan een kamer. Je kunt ze gemakkelijk in hoogte verstellen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. De keuze voor de stof bepaalt hoe lichtdoorlatend het gordijn is. Ook zorgen ze voor een betere geluidsbeleving en akoestiek. Wees voorbereid op onkosten van €100 oplopend tot €425.

 • Gemakkelijk zelf in hoogte te verstellen.
 • Maatwerk is voor elk raam mogelijk.
 • Goed te onderhouden: wassen met het wolwasprogramma (30 graden).

Plissé: waarom is dit interessant?

Plissé gordijnen kan je aan de bovenkant en onderkant open laten. Je kan ze moeiteloos bedienen en ze zijn erg zonwerend. Luxueuze raamdeco die bij vrijwel ieder interieur past. Je hebt de keuze uit allerlei soorten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes herken je aan de honingraatstructuur. Met Top down – bottom heb je nog meer vrijheid in lichtinval en privacy. Houd rekening met een tarief van €50 tot €165.

 • Elegant en flexibel systeem.
 • Eenvoudig aan te brengen d.m.v. plakstrips.
 • Dupligordijnen op maat: laat een vakman de producten inmeten.

Jaloezieën Kekerdom: bekijk voordelen en info

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die omhoog gehaald kunnen worden met een koord of elektrisch systeem. In het assortiment zitten diverse kleuren en materialen zoals bijvoorbeeld hout, kunststof, stof, PVC, aluminium. Met jouw houten jaloezieën regel je super eenvoudig de lichtinval en privacy. Niet vergeten: ze moeten regelmatig afgestoft worden. Voorzie een tarief van €82,5 tot €270.

 • Snel en simpel bij te stellen wanneer de zon schijnt.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft nog meer sfeer in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: werkt met natuurproducten en milieuvriendelijke onderdelen.

Lamellen: trendy binnengordijnen

Lamellen zijn verticale strookjes die worden gemaakt van stof, bamboe, kunststof, aluminium, hout. Handig voor kolossale / grote ramen en passen perfect bij een smaakvol en basis interieur. Verticale lamellen zijn simpel te bedienen, kan je vrij eenvoudig schoonhouden en werken ook heel goed in natte ruimtes. De kosten starten bij gemiddeld €70. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €200.

 • Voor een strak en minimalistisch interieur.
 • Perfect voor grote ramen.
 • Montage kunststof kozijn: altijd met enkele jaren garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Kekerdom inclusief plaatsing

Shutters zijn populaire binnenluiken met een luxe uitstraling. Het zijn bijzondere waardevolle modellen die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. Blinds zijn erg trendy, ze maken je woning meer waard en zijn ook nog eens hartstikke duurzaam. Te plaatsen op diverse ramen als dakramen, draaikiepramen, schuiframen, ronde ramen, uitzetramen, vaste ramen. Aankooptip: shutters zijn vaak wel wat duurder. De onkosten starten bij om en nabij de €420. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €890.

 • Een van de meest luxe soorten raambekleding.
 • Erg gemakkelijk in gebruik.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Informatie over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Kekerdom bieden frisse lucht in de woning en blokkeren de toegang voor vliegen en muggen. Er zijn diverse modellen: inzethor, voorzethor, rolhor, hordeur, plissé hor, hor met scharnier. Hooikoorts of allergieën? Overweeg dan ook een pollenwerende hor. Belangrijk: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Je kunt je dan beter verdiepen in een totaal duo-plissé hor. Deze houdt vliegen, muggen en insecten buiten de deur en zorgt bovendien voor een aangenaam klimaat in huis. De prijsverwachtingen starten bij om en nabij de €65 en lopen op tot €675.

 • Geschikt voor o.a.: draai-kiepraam, vast raam, valraam, tuimelraam, schuifraam, uitzetraam.
 • Je ramen en deuren gemakkelijk openzetten om te ventileren.
 • Ideaal als je last hebt van hooikoorts.

De mooiste raamdecoratie die past in jouw interieur

Deze week diverse aanbiedingen van plaatselijke leveranciers

Bekijk de kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op zondag, 23 juni 2024 worden samengesteld a.d.h.v. diverse aspecten: het soort systeem, het gewenste materiaal, het formaat en afwerking plus bediening. In het volgende schema bespreken we de gemiddelde tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Kekerdom in juni 2024.

ZonweringGrootteVerwachte prijzen
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€855 – €2075
Uitvalscherm100 – 400 cm breed€390 – €1250
Screens1 – 4 meter breed€275 – €975
Rolluik2 – 4 meter breed€320 – €1225
Rolgordijntot 3 meter breed€65 – €155
Lamellen180 x 180 cm€65 – €215
Jaloezieën150 x 100 cm€65 – €200
Plisségordijnen190 cm breed€110 – €330
Verwachte kosten zonnewering incl. monteren in de Provincie Gelderland.

Meest gekozen merken zonwering

Sta je op het punt van zonwering kopen? Er bestaan flink wat merken om uit te kiezen. Iedere leveranciers heeft zijn voordelen en prijssegmenten. Veel van de merken kan je wel kopen bij de gordijnwinkel in Kekerdom. In het volgende schema delen we een toelichting op de populairste merken. Dankzij deze vergelijking kun je wellicht gerichter gaan zoeken.

 • Sunmaster: meer dan 50 jaar kennis en ervaring.
 • SunCircle: oer-Hollandse leverancier met groot aanbod.
 • Verano: staat garantie voor maximale kwaliteit en garantie.
 • Zonnelux: voor ieder raam een passende oplossing.
 • Heroal: tot 95% gerecycled aluminium gebruikt in de productie.
 • Stobag: zonwering en weerbescherming op maat.
 • Renson: unieke totaalconcepten voor gevelbekleding projecten groot en klein.
 • Velux: expert in dakramen, dakkapellen, lichtkoepels en raamdecoratie.
 • Luxaflex: de marktleider op het gebied van raambekleding.
 • Somfy: elektrische zonneschermen, rolluiken, screens en raamdecoratie bedienen met een app.
 • Unilux / Fractions: kwaliteitsleverancier van horren, plissé deuren en shutters.
 • Veneta: gratis kleurstalen, direct van de fabriek.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, Hubo, Gamma, Hornbach, IKEA en FonQ, Wehkamp, Formido, Bol.com, Leen Bakker.
 • Overweeg ook: Deponti, Roma, Husol, Novoferm, Bece, Weinor en Sunway, Schlappi, Lumenguard, Copaco, Swela, Dickson.

Zonwering experts in regio van Berg en Dal

Goedkope zonwering kopen in Kekerdom? Of zoek je een vakkundig zonweringsbedrijf in de regio? In de onderstaande tabel tonen wij adresgegevens van woonwinkels en gordijnwinkels in deze gemeente. Eventueel kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Op deze site vind je ook fabrikanten en verkopers in Ooij, Malden en Erlecom.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Details over zonwering per ruimte

Iedere ruimte vraagt om passende vitrage die afgestemd is op de stijl van de woning. We informeren je graag verder over de meest verkochte buiten- en binnenzonweringsproducten voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: moet vochtbestendig zijn en gemakkelijk schoon te maken.
 • Badkamer: meer privacy in de douche met waterafstotende jaloezieën.
 • Woonkamer: kies normale verduisterende gordijnen of screens aan de buitenzijde van de woning.
 • Slaapkamer: het monteren van geluidswerende rolluiken is aan te raden voor een koelere en stillere ruimte.
 • Zolderraam: ook goede oplossingen voor draai-kiepramen op de zolder.
 • Dakkapel: kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen op maat (eenvoudig zelf aanbrengen).
 • Balkon: neem een voordelig balkondoek en maak jouw eigen zonnescherm.

Producten voor serre & terras
Ook in ons land wordt het al gauw 30 graden of warmer. Het huidige assortiment bestaat uit verschillende type buiten- en serrezonwering. Wat dacht jij van automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, basic-parasols of maatwerk houten buitenjaloezieën voor een tuinhuis, serre of overkapping. Zonwering voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten werken. Klik eventueel direct verder naar: Buitenjaloezieën.

FAQ: zo kan jij je woning eenvoudig verkoelen

Wat is op dit moment de beste zonwering?

Ieder huis vraagt om een eigen aanpak. De meest optimale zonnewering kan jij opzoeken door een check te doen op: de grootte van je ramen, hoe je huis ligt ten opzichte van de zon, de kozijnen (kunststof / hout) en hoeveel je maximaal wilt investeren. De voordelen van binnenzonnewering zijn dat het te bestellen is in oneindig veel kleuren, dessins en afmetingen. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering werkt beter om de zon te weren, geeft ook buiten verkoeling, maar valt wel meer op (het wordt aan de buitenkant op de gevel of het kozijn geplaatst).

Wat zijn de kosten van zonnewering in Kekerdom?

De uitgaven voor zonwering beginnen bij €100 en lopen op tot duizenden euro’s. De verwachte prijzen tref je hierna. Voor markiezen rekenen ze doorgaans wel €650. Screens €200 per kozijn. Bij een terraszonwering betaal je ongeveer €1075. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €625). Een standaard rolluik kost €500. Voor binnenzonwering zoals jaloezieën betaal je €270 per raampartij. Luxe shutter zijn iets minder betaalbaar (+/- €815). Gunstiger geprijsde opties zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (verkrijgbaar vanaf €120 per raampartij). De totale kosten worden opgesteld door te kijken naar het type / model, het formaat, de bedieningsopties, het materiaal, kleur en montagetarieven.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Kekerdom?

Met betrekking tot zonweringsproducten zijn de keuzes enorm. Je moet altijd rekening houden met inmeten en montage. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, echter kun jij soms beter kiezen voor de montage & inmeetservice in Kekerdom. Dan komt er een ervaren monteur die kozijnen, gevels en ramen opmeet aan huis. Hij zal daarna de benodigde producten bestellen. Kort daarna komt de professional het systeem juist bevestigen. Dankzij de montageservice heb je gegarandeerd perfecte zonnewering, langere garantieperiodes en een perfect aangesloten product.

Wat zijn slimme rolluiken, screens en raamdecoratie?

In de basis heb je handmatige bediening, elektrische bediening met zender of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering kan jou veel opleveren. Een handmatige installatie met opwindmechanisme is voldoende, maar het kan slimmer. Draadloze bediening (via een mobiele app, tijdschakelaar, draaiknop, handzender) heeft als effect dat het veel tijd bespaart bij het gebruik. Als het flink gaat waaien kan het zonnescherm bijvoorbeeld zichzelf sluiten. Wanneer de zon aanwezig is laat je het rolluik of de screens snel zakken. Shutters, jaloezieën en gordijnen kun je ook automatisch open en dicht laten gaan. Een systeem dat werkt via internet maakt jouw woning slimmer. De gemiddelde prijzen van smart rolluiken of schermen beginnen bij €500.

Geschreven door: Nancy. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 6579

Plaats een reactie