Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering De Moer vergelijken

Op zoek naar multifunctionele zonwering in De Moer? Zonwering kan je voor binnen en buiten de woning kopen. Het is er al vanaf €70,00. Goede buitenzonwering als een zonnescherm is ideaal om je woning koel te houden. In veel situaties geeft een zonnescherm een schaduwrijke plek op jouw terrasruimte. Binnenzonwering als gordijnen of lamellen is globaal gezien goedkoper en is direct een aanvulling op jouw interieur. Winkels verkopen tegenwoordig ontzettend veel afzonderlijke soorten. Op deze pagina vind je een praktische keuzegids waar we stilstaan bij alle mogelijke systemen. Daarbij geven we gemiddelde kosten en namen van betrouwbare zonwering specialisten in De Moer en omgeving.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Realiseer een prettige temperatuur in huis op warme dagen.
 • Buiten heb je een fijne plek in de schaduw op het terras.
 • Een lagere energierekening door meer controle over warmte.
 • Het creëert extra privacy in huis.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-de-moer

Zonnescherm laten plaatsen in De Moer

Ben je zelf geen vakman en wil je zeker zijn dat het goed wordt aangesloten? Een voordelig zonnescherm installeren in De Moer middels een lokale zonwering specialist is dan absoluut het overwegen waard. Je weet dan 100% zeker het geheel op de goede manier aangesloten wordt, dat er niks kapot gaat en dat het geheel goed werkt. Via deze vergelijker vind je gemakkelijk vakspecialisten uit de buurt. Hierna bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten installeren door een expert

 1. Een soort kiezen

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk soort systeem geschikt is voor jouw woning. Een buitenzonwering wordt aan de gevel bevestigd (buitenkant). Binnenzonwering is juist bedoeld voor plaatsing in huis. Waarom wil je bijvoorbeeld gebruik maken van de screens of de shutters. Interessante functionaliteiten zijn bijv. een ruimte afkoelen, energie besparen, inkijk verminderen, inbraak belemmerend, een fijne plek in de schaduw maken, lichtinval regelen of de sfeer in huis versterken.

 2. Afmetingen

  Noteer de afmetingen van het systeem. Geef ook aan waar het geplaatst moet worden. Zoals aan de zijkant van het huis of in de badkamer. Maak foto’s om de opdracht te verduidelijken.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De goedkoopste producten zijn de zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Ga je voor iets meer luxe, dan kom je uit bij elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een draaiknop, eventueel beschikbaar met tijdschakelaar. De hoogst geprijsde en innovatiefste keuze is draadloze bediening via je smartphone (app) of kleine afstandsbediening.

 4. Montagepartners vergelijken

  Alles ingevuld? Voer jouw adresgegevens in. Per mail ontvang je dan enkele offertes van vakkundige zonweringsbedrijven uit De Moer en nabije omgeving. Vergelijk de voorgestelde tarieven en bekijk keurmerken, garantie, levertijd. Kies de beste totaal-aanbieding en maak de deal rond.

 5. Het ophangen van het systeem

  Demonteer de oude zonwering en zorg dat alles opgeruimd is voor de installateurs. De professional installeert het knikarmscherm of de plissés zoals overeengekomen. Test of het netjes is aangebracht. Laat hem/haar een demo geven. Eventuele gebreken kunnen direct worden opgelost. Tevens behoort een onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

Vraag direct een zonwering offerte aan

Bekijk mooie deal bij raambekleders in De Moer

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering De Moer is heel erg handig om het warme zonlicht in huis te blokkeren. Ook is het perfect om snel een schaduwplek te creëren op je kavel (dicht bij de muren). Ideaal dus voor zowel binnen als buitengebruik. Veel artikelen zoals het rolluik houden inbrekers buiten de deur en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten kan je bestellen in diverse kleuren en kan je zowel zelf installeren als laten monteren. Gemiddeld betaal je een bedrag tussen de €200 en €2775. In de koopgids hierna leggen we alles uit over de meest moderne producten.

Details over terrasschermen & knikarmschermen

Bij een knikarmscherm hebben we het over een zonnescherm dat boven het raam aan de buitengevel wordt gehangen. D.m.v. de slimme knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Omdat het scherm op hoogte wordt geplaatst is de ruimte vrij toegankelijk en creëer je een schaduwrijke plek om te zitten. Advies: het doek moet je direct inklappen bij harde wind. De totale investeringen bedragen tussen de €900 tot wel €2250.

 • Wordt vaak gekozen als terraszonwering.
 • Binnen in huis blijft het heerlijk koel.
 • Eventueel ook digitaal te bedienen (app).

Offerte voor uitvalschermen

Het uitvalscherm is een praktische en een slimme manier om de zon in jouw woning te weren. Het zorgt voor op een paar m2 veel schaduw zodat je in huis niet tegen de zon in hoeft te kijken. Erg handig bij vaste ramen of plekken waar je niet vaak langs loopt. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De tarieven liggen tussen de €300 tot wel €1275.

 • Zowel luxe zonneschermen als voordelige opties.
 • Perfect voor hoge gebouwen en kantoren.
 • Sterke constructies die tegen windstoten kunnen.

Kiezen voor screens

Screens op maat laten maken in De Moer is een prima keuze als je een strakke gevel wilt overhouden. Zonnescreens zijn goed in het filteren van zonlicht en zijn eenvoudig schoon te houden. Het doek bestaat veelal uit glasvezel of polyester. Er zijn diverse merken met elk een andere lichtdoorlatendheid. In het geval van daglicht heb je altijd zicht naar buiten, van buiten naar binnen gaat niet. Belangrijk: als het screendoek omlaag is kan je het raam niet even op een kier zetten. De totale investeringen schommelen tussen de €300 tot €1025.

 • Bedekt het hele raam.
 • Zowel de cassette als het doek in diverse kleuren beschikbaar.
 • Een stukje extra privacy in huis.

Het installeren van rolluiken

Rolluiken zie je steeds vaker hangen. En dat is niet vreemd: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig in te meten, ze houden geluiden van straat uitstekend buiten en je bespaart er energie door (in zomer en winter). Als extra voordeel heeft het een effect op inbraakkans (preventieve werking). Je kunt kiezen uit 3 keuzes: voorzetrolluiken worden aan de buitengevel voor het raam gezet, een opbouwrolluik plaatst men voor voor het venster (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal weggewerkt in de gevel. De prijsindicaties komen uit tussen de €300 en €1500 voor rolluiken bestellen in De Moer.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • Zorgt voor een betere isolatie.
 • Schrikt inbrekers af.

Een aangenaam klimaat met markiezen

Een markies is een traditionele zonwering dat een unieke uitstraling aan de woning geeft. Het bestaat uit een houten, stalen of aluminium frame waar het doek overheen komt. Markiezen zie je met name bij landelijke huizen. Het levert een bijdrage aan een unieke uitstraling van de woning. Los van het normale model kan je ook gaan voor een petmodel of klapmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De onkosten liggen zo tussen de €610 tot zo’n €1650.

 • Bijzondere kleuren en motieven beschikbaar.
 • Het vrije zicht blijft behouden.
 • Zeer effectief dankzij de zijschotten.

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering eventueel met zon- en windautomaat.
 • Zonweringdoek: beschermt effectief tegen uv-straling en warmte.
 • Terrasoverkapping: grote parasols die je kunt verrijden met wieltjes.
 • Buitenjaloezieën: een hypermodern systeem voor jouw woning.

Een aangename temperatuur in de woonkamer door buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie De Moer: alle soorten voor binnen op een rij

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. D.m.v. raambekleding bepaal je zelf de mate van lichtinval. Hiermee voorkom je dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat je de hitte buiten kunt houden. Soms kan het prachtig bijdragen aan jouw interieur. Belangrijk: raamdecoratie heeft ook nog eens een isolerende werking. De onkosten liggen tussen de €360 en €975. Bijgaand lees je informatie over de meest gekozen producten.

Rolgordijnen: praktische info en voordelen

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Het is een goedkoop model, moeiteloos te monteren, eenvoudig in gebruik en het past op praktisch ieder kozijn. Rolgordijnen kan je op maat laten maken in praktisch alle designs en kleuren wat het mooie aanvulling op je interieur maakt. Ze verkopen diverse varianten zoals kiepkantelraam, lichtdoorlatende, waterafstotende, elektrische, dakraam, transparante en unieke duo rolgordijnen. De tarieven variëren tussen de €47,50 en €190.

 • Handige optie voor tijdelijke of goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in De Moer: zonder problemen zelf aan te brengen.
 • Beschikbaar in kleurrijke stoffen en luxueuze modellen.

Vouwgordijnen: bestellen in verschillende materialen

Vouwgordijnen bieden een luxueuze en karakteristieke ambiance aan een ruimte. De bediening is heel erg gemakkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. Bij de stofkeuze heb je zelf invloed op hoeveel licht er doorheen komt (lichtdoorlatendheid). Tevens zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Voorzie een prijskaartje van €100 tot €400.

 • Zowel met lichtdoorlatende als verduisterende stof.
 • Direct te plaatsen dankzij maatwerk.
 • Handig in onderhoud: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: een veelzijdig aanbod

Plissé gordijnen kun je open zetten zoals jij wat wilt. Het bedienen gaat middels een koord en je kunt ze perfect afstellen op het zonlicht. Een stijlvolle raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Er zijn diverse varianten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes kun je herkennen aan de honingraat vouw. Met Top down – bottom bepaal je zelf jouw mate van privacy. Houd rekening met onkosten van €65 tot zo’n €150.

 • Laten jouw ruimte sfeervol tot leven komen.
 • Extra isolerende werking.
 • Dupligordijnen op maat: laat een vakman de producten inmeten.

Jaloezieën De Moer: bestellen in verschillende materialen

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die je 2 kanten op kan openzetten met een koord of elektrisch systeem. In het assortiment zitten gigantisch veel dessins en materialen als bijvoorbeeld PVC, aluminium, hout, kunststof, stof. Door te kiezen voor houten jaloezieën regel je met één beweging de hoeveelheid licht en mate van privacy. Niet vergeten: je moet ze wel regelmatig afstoffen en onderhouden. Raambekleders werken met kosten van €77,5 tot +/- €230.

 • Zonder moeite open te zetten (of te sluiten).
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: duurzame oplossing voor raamdeco.

Lamellen: binnengordijn voor ieder budget

Lamellen zijn verticale jaloezieën die je hebt van aluminium, kunststof, hout, pvc, stof. Toe te passen voor lange / grote ramen en zijn erg geschikt voor een modern en minimalistisch interieur. Verticale lamellen zijn met 1 beweging te openen, makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De prijsindicaties starten bij om en nabij de €55. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €205.

 • Let op: ze kunnen klepperen voor een open raam.
 • Perfect voor grote ramen.
 • Montage kunststof kozijn: vaak met een verlengde garantieregeling.

Shutters: luxe raambekleding in De Moer direct van de fabriek

Shutters zijn prachtige binnenluiken met een exclusieve uitstraling. Het zijn ambachtelijke modellen waarmee je echt iets bijzonders in huis haalt. De blinds houden de zon perfect buiten, je kunt ze meefinancieren in jouw hypotheek en een duurzame optie (goed voor het milieu). Geschikt voor bijna elk raam zoals uitzetramen, schuiframen, ronde ramen, vaste ramen, valramen, draaikiepramen. Let op: shutters zijn relatief kostbaar. De prijzen starten vanaf €470. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €960.

 • Meefinancieren bij het afsluiten van hypotheek.
 • Geen touwtjes waar kinderen in vast kunnen blijven zitten.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in De Moer geven veel frisse lucht in de kamers en zijn erg doeltreffend tegen muggen, vliegen en ander ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan: lamellenhor, hor met scharnier, voorzethor, inzethor, plissé hor, rolhor. Last van allergieën of hooikoorts? Bestel dan de speciale pollenwerende horren. Belangrijk: je houdt geen zonlicht tegen met een hor. Je kunt wel kiezen voor een combinerende duo-plissé hor. Dit model houdt ongedierte tegen en houdt tevens de warmte van de zon buiten. De kosten starten bij om en nabij de €75. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €600.

 • Geschikt voor o.a.: valraam, tuimelraam, schuifraam, draai-kiepraam, uitzetraam, vast raam.
 • Ventileren en luchten zonder dat er beestjes binnenkomen.
 • Ook ideaal voor hooikoortspatiënten.

De perfecte raamdecoratie voor elke smaak

Direct meerdere aanbiedingen in je mailbox

De actuele kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 23 juli 2024 worden gecalculeerd via allerlei opties: het soort systeem, het gewenste materiaal, het inmeten (afmetingen) en de bediening. In de tabel hieronder bekijk je de huidige kosten van het laten plaatsen van zonwering in De Moer in juli 2024.

ZonweringGrootteGemiddelde kosten
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€860 – €2000
Uitvalscherm200 – 500 cm breed€350 – €1350
Screenstot 4 meter breed€280 – €975
Rolluik300 – 400 cm breed€285 – €1250
Rolgordijn200 x 60 cm€80 – €175
Lamellen100 x 50 cm€55 – €220
Jaloezieën100 x 220 cm€75 – €260
Plisségordijnen150 cm breed€125 – €370
Verwachte tarieven zonnewering incl. monteren in de Provincie Noord-Brabant.

Vergelijk merken zonwering

Zit jij na te denken over zonwering kopen? Er bestaan flink wat merken met een groot assortiment. Elke aanbieder heeft zijn unieke toepassingen en prijscategorieën. Vaak gewoon te koop bij de lokale gordijnwinkel in De Moer. Hieronder vergelijk je een toelichting op de populairste merken. Dankzij deze vergelijking kun je wellicht gerichter gaan zoeken.

 • Sunmaster: oerdegelijke producten met een hoog gebruikersgemak.
 • SunCircle: tot 7 jaar garantie op alle geregistreerde producten.
 • Verano: altijd een Verano partner bij jou in de buurt.
 • Zonnelux: breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie.
 • Heroal: hoogwaardige producten vervaardigd in Duitse productielocaties.
 • Stobag: een uitgebreid assortiment voor particulieren en zakelijke markt.
 • Renson: sterk netwerk van lokale specialisten voor al jouw gevelbekleding.
 • Velux: een van de bekendste producenten van dakramen en raamdeco.
 • Luxaflex: ook voor serrezonwering, buitenjaloezieën en vensterzonwering.
 • Somfy: bedien je elektrische zonneschermen met een handig app op je telefoon.
 • Unilux / Fractions: kwaliteit maatwerk hordeuren en raamhorren.
 • Veneta: productielocaties in China, Portugal, Tsjechië en Nederland.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, Hornbach, IKEA, Karwei, Hubo & Kwantum, Wehkamp, Leen Bakker, FonQ, Formido.
 • Andere merken: Toppoint, Deponti, Weinor, Novoferm, Bece, Husol en Schlappi, Swela, Lumenguard, Dickson, Copaco, Sunway.

Vergelijk zonwering experts in de regio Loon op Zand

Goedkope zonwering kopen in De Moer? Meer informatie over een hoog aangeschreven zonweringsbedrijf in je direct omgeving? In de volgende tabel verstrekken we contactgegevens van zonwering specialisten en gordijnwinkels in deze gemeente. Misschien kan je hier terecht voor meer informatie. Via deze vergelijker vind je ook montagepartners en shops in Raamsdonk, Rosmalen en Waspik.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk type zonwering per ruimte

Iedere ruimte vraagt om een uniek type vitrage die rijmt met de individuele ruimte. We verstrekken hieronder wat details over de meest handige zonwering types voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: zoek een goede combinatie tussen praktisch en mooi.
 • Badkamer: plisségordijn in de douche kan je makkelijk schoonmaken en eenvoudig bedienen.
 • Woonkamer: door het toepassen van verduisterende gordijnen of duettes bepaal je zelf hoeveel lichtinval je hebt.
 • Slaapkamer: laat geluidswerende rolluiken installeren en je kunt rustig slapen.
 • Zolderraam: kies bij draai-kiepramen voor montage op de dag.
 • Dakkapel: jouw rolgordijnen op maat laten maken en zelf monteren.
 • Balkon: een balkondoek of zonnescherm beschermt jouw balkon tegen wind en zon.

Serre of Terras
Tijdens de warme zomerdagen kunnen de temperaturen behoorlijk hoog zijn. Er zijn veel soorten buiten- en serrezonwering. Populaire opties zijn automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, eenvoudige parasols of exclusieve houten buitenjaloezieën voor een veranda, overkapping of serre. Zonwering voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten integreren. Bekijk snel meer details over: Jaloezieën.

FAQ: zo kan jij je woning eenvoudig verkoelen

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Elke huis heeft weer andere wensen. De beste zonnewering die aansluit op jouw behoefte realiseer je door te kijken naar: de afmetingen van je ramen, hoe je tuin gelegen is, jouw stijl en smaak en je financiële middelen. Binnenzonnewering heeft als voordelen dat het te koop is in verschillende kleuren, materiaaltypes en afmetingen. Helaas kan er wel altijd wat licht doorschijnen. Buitenzonwering is doorgaans net wat effectiever, geeft een gezond binnenklimaat, maar is wel meer zichtbaar (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in De Moer?

De onkosten voor zonwering lopen flink uiteen. De normale prijzen hebben we hierna voor je opgesomd. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €750. Zonnescreens €245 op basis van één kozijn. In het geval van een knikarmscherm moet je rekening houden met minimaal €1225. Een uitvalscherm is wat voordeliger (+/- €725). Een basis rolluik kost €480. Voor jaloezieën betaal je zo’n €255 per raam. Voor shutters ben je meer kwijt (+/- €775). Voordelige keuzes zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (reken op minimaal €110 per raam). De totale investeringen hangen af van: het product, de afmetingen, de bedieningsopties, het soort materiaal, kleur en kosten van installatie.

Wat is het voordeel van de inmeetservice en montageservice in De Moer?

Zoek je zonweringsproducten? Dan heb je veel keuze. Bepaal vooraf wat je wilt doen als het gaat om correct inmeten en de montage. Het is mogelijk om maatwerkproducten zelfstandig op te meten, maar er is soms ook een optie voor de montage met inmeetservice in De Moer. In die situaties komt een gediplomeerde monteur die ieder kozijn inmeet bij je thuis. Vervolgens kan de vakman het product vakkundig vastzetten. Door te kiezen voor dit stukje service ben je zeker van effectieve zonnewering, een gunstige garantieperiode en een mooi passend product.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Ga jij voor de handmatig met slingerstang of band, elektrische bediening met zender of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering kan jou veel opleveren. Handmatige bediening met stang of band is werkbaar, niettemin kan het simpeler. Draadloze bediening (a.d.h.v. een afstandsbediening, handzender, mobiele app, tijdschakelaar) is steeds meer in opkomst omdat je op afstand de installatie kan bedienen. Bij veel wind kunnen de rolluiken of screens automatisch aangestuurd worden. Als de zon doorbreekt zal het scherm direct sluiten om jouw woning te beschermen. Gordijnen, jaloezieën en shutters kunnen ook automatisch open en dicht gaan op bepaalde tijden. Een toepassing met online functies maakt jouw woning slimmer. De verwachte kosten van smart rolluiken en screens beginnen bij €400.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5176

Plaats een reactie