Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Geervliet vergelijken

Ben je op zoek naar zonwering in Geervliet? Zonwering is geschikt voor binnen en buiten. Een goedkoop systeem is er al voor €60,00. Professionele buitenzonwering als een knikarmscherm is zeer handig om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. In veel gevallen creëert een zonnescherm schaduwrijke plekken waar je ontspannen kunt zitten. Binnenzonwering als o.a. gordijnen of lamellen is globaal gezien goedkoper en is een prima aanvulling op jouw interieur. Winkels verkopen tegenwoordig bijzonder veel afzonderlijke combinaties. Op dit platform delen we een uitgebreid advies waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Daarnaast delen we een kostenindicatie en namen van regionale zonwering specialisten in Geervliet en de omliggende regio.

Waarom kiezen voor een zonnescherm

 • Schaduw en lage temperaturen in je huis.
 • Voeg extra waarde toe aan je huis met professionele producten.
 • Je kunt besparen op de energierekening door het isolerende effect.
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Het schrikt inbrekers af.
zonwering-vergelijken-geervliet

Zonnescherm laten plaatsen in Geervliet

Ben je zelf geen vakman of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Geervliet door een goed aangeschreven zonwering specialist kan dan uitkomst bieden. Je bent dan verzekerd dat het systeem volgens de documentatie aangesloten wordt, dat jouw garantie behouden blijft en je krijgt een uitgebreide demonstratie. Op deze website vind je heel eenvoudig specialisten in de regio. In de onderstaande koopgids lees je precies wat je moet doen.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Kies een systeem

  Ten eerste bepaal je welk type zonwering geschikt is voor jouw woning. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant bevestigd. Ga je voor binnenzonwering, dan wordt dat aan de binnenkant van het kozijn geplaatst. Daarnaast is het goed om na te denken over het doel van het uitvalscherm of de gordijnen. Interessante functionaliteiten zijn bijv. de warmte buitenshuis houden, een extra isolerende laag, je privacy verhogen, inbraakkans verminderen, extra schaduw, lichtinval tegengaan of een twist geven aan jouw interieur.

 2. Wat zijn de afmetingen?

  Kies de afmetingen van het gewenste model. Beschrijf ook waar het geïnstalleerd moet worden. Onder andere aan de zijkant van het huis of bij de slaapkamers. Voeg een plattegrond toe zodat de vakman vooraf over alle info beschikt.

 3. Maak een keuze voor de bediening

  Een belangrijk aspect is de bediening. De voordeligste keuze is zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). In aanvulling hierop hebben we ook nog elektrische bediening. Meestal met een schakelaar of knop, optioneel met tijdschakelaar. De kostbaarste en meest nieuwe manier is draadloze bediening met App of afstandsbediening.

 4. Montagepartners vergelijken

  Heb je alle vragen beantwoord? Deel dan je adresgegevens en telefoonnummer. Per mail ontvang je dan enkele offertes van geschikte zonweringsbedrijven uit Geervliet en omgeving. Vergelijk de aanbiedingen op referenties, garantie en betalingscondities. Kies de beste aanbieding en plan de klus in.

 5. Monteren

  Haal de oude zonwering van de muur af en maak alles netjes voor het installatiebedrijf. De montage-specialist monteert het knikarmscherm of de jaloezieën zoals jij dat wilt. Check of het product goed is gemonteerd. Meestal geeft de monteur een korte demo. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. In veel gevallen kan je een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse inspectie.

Zonwering offerte in jouw mailbox

Inzicht in de kosten van raambekleders in Geervliet

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Geervliet is heel erg handig om het warme zonlicht in huis te blokkeren. Ook is het perfect om snel een schaduwplek te creëren op jouw terras. Dat is dus genieten binnen- en buitenshuis. Sommige systemen zoals met name rolluiken hebben een inbraakwerende werking en hebben uitstekende isolatiewaardes. Zonwering voor buiten is er in velerlei prints en formaten. Gemiddeld betaal je een bedrag tussen de €225 t/m €2700. In de koopgids hierna delen we veel info over de meest bekende types.

Laten plaatsen van terrasschermen & knikarmschermen

Een knikarmscherm houdt in een zonnescherm dat direct aan de buitengevel wordt gemonteerd. Via de speciale knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Dankzij dit systeem is het vloeroppervlak eronder goed begaanbaar en creëer je een schaduwrijke plek onder het raam. Belangrijk: dit model kan beschadigd raken door extreme weersomstandigheden. De totale investeringen schommelen tussen de €800 en €2125.

 • Zeer geschikt als terraszonwering.
 • Een nette en strakke cassette aan de muur.
 • Meerdere bedieningsmogelijkheden.

Investeren in uitvalschermen

Een uitvalscherm is een effectieve en een goedkope manier om en zonlicht en warmte te verminderen. Het geeft plaatselijk veel schaduw zodat je binnen niet verblind raakt door de zonnestralen. Het is heel geschikt voor kleinere ramen en waar geen doorloop vereist is. Ze worden vaak gebruikt bij flatgebouwen en kantoren. Het wordt voor een achtertuin niet vaak gekozen. De normale tarieven komen uit tussen de €325 en €1375.

 • Een goedkoop zonnescherm voor iedere woning.
 • Iets meer privacy in huis (ramen worden half afgeschermd).
 • Sterke constructies die tegen windstoten kunnen.

Details over screens

Screens op maat laten maken in Geervliet is het beste advies als je zonlicht wilt verduisteren maar nog wel zicht wil overhouden. Zonnescreens zijn goed in het filteren van zonlicht en zijn niet zo vatbaar voor wind. Het doek is vaak gemaakt van vezels van polyester of glasvezel. Tijdens het bestellen moet je doorgeven hoe verduisterend ze moeten zijn. In situaties met daglicht is er voldoende zicht vanuit de woning, maar niet andersom. Advies: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid kan het raam niet open en houd je het dicht. De prijzen liggen zo tussen de €400 tot €1125.

 • Maatwerk mogelijk: alle breedtes.
 • Doeltreffende manier om zon te weren.
 • Vanuit de kamer kan je wel naar buiten kijken, niet andersom.

Kiezen voor rolluiken

Veel Nederlanders laten rolluiken plaatsen. De redenen zijn duidelijk: de bediening is eenvoudig (hand- of elektrische bediening), op maat te bestellen, ze houden geluiden van straat uitstekend buiten en hebben een isolerende werking. Evenzeer schrikken ze inbrekers af. We onderscheiden 3 type systemen: het voorzetrolluik plaatsen ze aan de buitengevel boven het raam, het opbouwrolluik wordt geïnstalleerd boven de ramen / het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt helemaal weggewerkt in de gevel. De prijzen bedragen tussen de €280 tot wel €1400 voor rolluiken bestellen in Geervliet.

 • Verkrijgbaar met handbediening of elektrische motor.
 • Werkt zeer verduisterend wat zorgt voor betere slaap.
 • Houd inbrekers buiten de deur.

Uitleg over markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling die de zon niet alleen van voren – maar ook van opzij weert. Dit is een stevig frame van hout of aluminium wat afgewerkt is met een sterk doek. Markiezen veelvuldig toegepast bij rijksmonumenten. Het levert een bijdrage aan de authenticiteit van huizen. Naast het standaard model kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel die je ook vaak bij restaurants tegenkomt. De prijsindicaties bedragen tussen de €650 tot zo’n €1650.

 • Geeft sfeer aan oudere panden en gebouwen.
 • Je blijft een deel van het zicht houden.
 • Windvast en uv-lichtbestendig.

Overige systemen voor buiten

 • Verandazonwering: koele zomers en aangename winters met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een doek dat je kun spannen tussen huizen, bomen of palen.
 • Terrasoverkapping: grote verrijdbare parasols van enkele meters breed.
 • Buitenjaloezieën: eenvoudig open, dicht of half dicht te draaien.

Een goede temperatuur binnen en buiten d.m.v. buitenzonwering!

Check de huidige marktprijzen

Raamdecoratie Geervliet: bekijk de verschillende gordijnen voor binnen

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. Door raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Dit verkleint de kans dat er heel veel zonnestralen de kamer binnenkomen zodat het minder heet wordt in huis. Daarbij is het een toevoeging aan jouw interieur. Een mooi neveneffect: de raamdecoratie zorgt ook voor een isolerende laag. De verwachte prijzen variëren tussen de €320 tot €975. In het stukje hieronder lees je informatie over de meest geplaatste toepassingen.

Rolgordijnen: alle informatie op een rij

Een rolgordijn kan je eenvoudig oprollen en afrollen. Het is een goedkoop model, makkelijk te plaatsen, simpel te gebruiken en het is heel breed inzetbaar Rolgordijnen kan je bestellen in praktisch alle kleuren en prints wat ervoor zorgt dat het past in jouw interieur. Er zijn verschillende varianten zoals waterafstotende, verduisterende, transparante, lichtdoorlatende, dakraam, elektrische en speciale duo rolgordijnen. De minimale investeringen variëren tussen de €55,00 en €170.

 • Veel keuze binnen het goedkope raamdecoratie segment.
 • Rolgordijnen kopen in Geervliet: heel simpel zelf aan te brengen.
 • Snel bezorgd in verschillende stoffen en bijzondere uitvoeringen.

Vouwgordijnen: specificaties en kosten

Vouwgordijnen dragen bij aan een luxe en landelijke ambiance aan je huis. Je kunt gemakkelijk de hoogte instellen. Voor jouw vouwgordijn kan je kiezen uit diverse stoffen. Je kiest zelf de lichtdoorlatendheid van het gordijn. Verder zorgen ze voor een betere geluidsbeleving en akoestiek. Je moet denken aan een tarief van €95 oplopend tot €350.

 • Nemen weinig plek in beslag.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Probleemloos te onderhouden: je kan ze zelf wassen.

Plissé: bekijk het aanbod

Plissé gordijnen kan je aan de bovenkant en onderkant open laten. Je kan ze moeiteloos bedienen en je kunt spelen met de lichtinval. Luxueuze raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Je hebt veel uitvoeringen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan beide kanten een stoflaag (honingraat). Top down – bottom up kan je van boven en onder openen. Denk aan prijzen van €62,5 tot €175.

 • Zeer flexibel en elegant systeem.
 • Eenvoudig aan te brengen d.m.v. plakstrips.
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën Geervliet: een veelzijdig aanbod

Jaloezieën zijn horizontale panelen die je in verschillende standen kunt zetten met een koord of stang. In het assortiment zitten gigantisch veel dessins en materialen als o.a. bamboe, PVC, stof, hout, kunststof. Door de houten jaloezieën bepaal je zelf de hoeveelheid licht en mate van privacy. Let op: je moet veel schoonmaken (stof dwarrelt neer op de strips). Wees voorbereid op een tarief van €65 tot €210.

 • Eventueel ook half open te zetten.
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies voor een duurzaam gefabriceerd product.

Lamellen: binnengordijn voor ieder budget

Lamellen zijn verticale platen gefabriceerd van o.a. hout, aluminium, bamboe, kunststof, stof. Handig voor imposante / grote ramen en passen perfect bij een rustig en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn met 1 beweging te openen, vragen niet om veel onderhoud en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De kosten beginnen bij circa €75. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €180.

 • Eenvoudig lichtinval en inkijk bepalen.
 • Binnenzonwering voor grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: bij goed onderhoud heb je lange garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Geervliet voor jouw woning

Shutters zijn strakke binnenluiken met een exclusieve uitstraling. Het zijn echte blikvangers die je interieur de finishing touch geven. Blinds zijn uniek, ze zijn overal toepasbaar een zeer duurzaam (te recyclen). Past op bijna elk raam zoals ronde ramen, draaikiepramen, uitzetramen, vaste ramen, valramen, dakramen. Kooptip: shutters zijn wel relatief duur. De investeringen beginnen bij €440. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €850.

 • Gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen.
 • Prettig te bedienen.
 • Houten kozijnen: hout op hout staat erg mooi.

Alles wat je moet weten over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Geervliet geven veel frisse lucht in de kamers en weren bovendien ongedierte en andere insecten. Er zijn talloze opties: voorzethor, lamellenhor, hor met scharnier, inzethor, hordeur, rolhor. Hooikoorts of allergieën? Kies dan voor een pollenwerende hor (met speciaal gaas). Let op: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Je kunt je dan beter verdiepen in een intelligente duo-plissé hor. Deze weert vliegen, muggen en insecten en houdt ook nog eens de zon buiten. De tarieven beginnen bij zo’n €67,5. Voor luxe versie moet je rekening houden met €650.

 • Past op bijna elk type raam: schuifraam, draairaam, tuimelraam, valraam, draai-kiepraam, vast raam.
 • Fijne manier om woning te ventileren.
 • Houden insecten en ongedierte buiten de deur.

De tofste raamdecoratie voor elke smaak

Ontvang verschillende aanbiedingen in je mailbox

Kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 23 juli 2024 hangen af van verschillende keuzes: de productcategorie, type materiaal, de noodzakelijke afmetingen en het soort bediening. In het volgende schema verstrekken we de huidige tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Geervliet in juli 2024.

Zonwering systeemFormaatVerwachte tarieven
Knikarmscherm200 – 600 cm breed€865 – €2325
Uitvalscherm100 – 400 cm breed€395 – €1250
Screens2 – 4 meter breed€240 – €1200
Rolluik3 – 4 meter breed€315 – €1450
Rolgordijn100 x 175 cm€55 – €145
Lamellen250 x 250 cm€60 – €210
Jaloezieën100 x 160 cm€60 – €280
Plisségordijnen100 x 150 cm€110 – €350
Gemiddelde onkosten zonnewering met montage in de Provincie Zuid-Holland.

De beste merken zonwering

Wil je zonwering kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten die je kunt kiezen. Elk merk heeft wel een onderscheidend aspect en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in Geervliet. In het schema hieronder delen we details over de beste verkochte merken. Op die manier kan jij nog beter een keuze maken.

 • Sunmaster: toonaangevende fabrikant van zonschermen, screens en rolluiken.
 • SunCircle: strakke lijnen, een luxe uitstraling en een kwalitatief product.
 • Verano: een begrip in de zonweringbranche.
 • Zonnelux: familiebedrijf (1974) met de beste maatwerkproducten voor binnen.
 • Heroal: kwaliteitsproducten made in Germany.
 • Stobag: extra comfort door de automatisering en besturingssystemen.
 • Renson: design gevelbekleding voor woningen en kantoorpanden.
 • Velux: modulaire lichtstraten en dakramen inclusief verduistering.
 • Luxaflex: raambekleding op maat gemaakt.
 • Somfy: innovatieve en gemakkelijk te bedienen elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: design horren, shutters en raamdecoratie.
 • Veneta: altijd 100% maatwerk, gratis advies en goedkoper dan de winkel.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, Karwei, Hubo, Praxis, Hornbach en Wehkamp, Leen Bakker, Kwantum, Bol.com, FonQ.
 • Bekijk ook: Roma, Weinor, Toppoint, Bece, Deponti, Novoferm & Milano, Swela, Sunway, Lumenguard, Schlappi, Dickson.

Zonwering experts zoeken in de buurt van Nissewaard

Goedkope zonwering kopen in Geervliet? Meer informatie over een goed zonweringsbedrijf in jouw omgeving? In het volgende schema bespreken we namen en adressen van raambekleders en gordijnwinkels in de buurt. Vaak kan je hier terecht voor meer informatie. Op dit portaal vind je ook installateurs en shops in Maasvlakte Rotterdam, Simonshaven en Spijkenisse.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk type zonwering per ruimte

Elk kozijn heeft weer andere vitrage nodig die in lijn is met de woonbehoefte en woonstijl. We delen nu de meest verkochte zonwering types per ruimte.

 • Keuken: kies een onderhoudsvriendelijk materiaal dat vochtbestendig is.
 • Badkamer: met waterafstotende plissés heb je meer privacy in de douche.
 • Woonkamer: je kunt je woning in de zomer goed koelen met verduisterende gordijnen of rolluiken.
 • Slaapkamer: rolluiken zorgen voor verkoeling en maken de omgeving extra stil (geluidswerend).
 • Zolderraam: voordelige raamdeco voor een draai-kiepraam op thuiskantoor of hobbykamer.
 • Dakkapel: gemakkelijk rolgordijnen op maat bestellen en zelf plaatsen.
 • Balkon: een balkondoek of zonnescherm beschermt jouw balkon tegen wind en zon.

Opties voor terras & serre
In de zomerperiode kan het anders erg warm worden. Het actuele aanbod bestaat uit diverse producten buiten- en serrezonwering. Neem nou bijvoorbeeld automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, innovatie parasols of moderne buitenjaloezieën voor een tuinhuis, serre of overkapping. Zonwering voor een glazen dak kan je vanaf de binnenkant of buitenkant laten aanbrengen. Bezoek ook onze pagina over: Jaloezieën.

Veelgestelde vragen over woning koel houden

De beste zonwering voor je woning zoeken?

Elke situatie is weer verschillend. De beste zonnewering voor jouw woning kun je uitzoeken aan de hand van: de breedte van de ramen, hoe jouw tuin is ingericht, de gevels / kozijnen en jouw maximale budget. De voordelen van binnenzonnewering zijn dat het te bestellen is in verschillende kleuren, vormen en maatvoeringen. Helaas kan er wel altijd wat licht doorschijnen. Buitenzonwering is meer effectief in het tegenhouden van de zon, brengt significante verkoeling, maar springt wel meer in het oog (je ziet het altijd zitten op de gevel of het kozijn).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Geervliet?

De verwachte prijzen van zonwering zijn weer anders per woning. De geschatte tarieven hebben we voor je uitgezocht. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €600. Screens €230 op basis van één kozijn. Op het moment dat je kiest voor een terraszonwering komen de prijzen uit op zo’n €1050. Een uitvalscherm is wat voordeliger (+/- €750). Een normaal rolluik kost €495. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €290 per kozijn. Voor shutters is de investering wat hoger (plusminus €805). Voordelige opties zijn rolgordijnen, lamellen en plisségordijnen (reken op minimaal €110 per raampartij). De totale bedragen worden beïnvloed door: het model, de afmetingen, soort bediening, het gewenste materiaal, vormen / kleuren en montagekosten.

Wat is het nut van inmeten en montageservice in Geervliet?

Als je kijkt naar zonweringsproducten, dan is het assortiment enorm. Houdt wel altijd rekening met de afmetingen en montage-eisen. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, maar ook gebruik maken van de montage en inmeetservice in Geervliet. Er komt dan een capabele vakman die ieder kozijn inspecteert, gewoon op locatie. Hierna zal de installateur de zonwering op de juiste wijze installeren. Door te kiezen voor dit stukje service heb je gegarandeerd effectieve zonnewering, een gunstige garantieperiode en eventueel een jaarlijks onderhoud.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Je kunt kiezen voor handmatig met slingerstang of band, bediening met een afstandsbediening of een domotica systeem met WiFi? Slimme zonwering is een wens van veel huishoudens. Een handmatig zonnescherm met stang of band is acceptabel, echter het kan praktischer. Draadloze bediening (middels een mobiele app, afstandsbediening, draaiknop, tijdschakelaar) wordt steeds vaker gekozen omdat je van een afstand jouw schermen kunt beheren. Bij veel wind kunnen de lamellen bijvoorbeeld automatisch sluiten. Wanneer de zon aanwezig is kan jij een screen of rolluik automatisch laten dichtzakken. Jaloezieën, gordijnen en shutters kunnen op tijd automatisch open en dicht. Een product dat werkt met internet maakt jouw woning slimmer. De verwachte kosten van smart rolluiken of screens starten bij €475.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 3211

Plaats een reactie