Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Nispen vergelijken

Wil jij ook een bestelling doen voor zonwering in Nispen? Zonwering kan je aan de binnenkant en aan de buitenkant aanbrengen en is er al vanaf €72,50. Degelijke buitenzonwering zoals een rolluik is het meest geschikt om te voorkomen dat de zon je ramen inschijnt. Ook geeft een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw op jouw terras. Binnenzonwering als gordijnen of jaloezieën is meestal een stuk goedkoper en kan je helemaal aanpassen op jouw stijl. Je hebt de keuze uit bijzonder veel afzonderlijke toepassingen. Via zonweringaanbiedingen.nl doorzoek je een praktische keuzegids waar we alle soorten systemen behandelen. Daarnaast geven we gemiddelde tarieven en een lijst met lokale zonwering specialisten in Nispen en omgeving.

Waarom kiezen voor een zonnescherm

 • Schaduw in de kamer zorgt voor een lagere temperatuur.
 • Geeft je woning een mooie uitstraling.
 • Kan warmte vasthouden en/of afstoten (lager energieverbruik).
 • Geen volle inkijk vanaf de weg in jouw woning.
 • Het werkt inbraakvertragend.
zonwering-vergelijken-nispen

Zonnescherm laten plaatsen in Nispen

Wil je alles vakkundig laten installeren of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Nispen middels een goed aangeschreven zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je kunt er dan op vertrouwen dat de installatie volgens de documentatie aangebracht wordt, dat je garantie geldig blijft en dat de afstandsbediening ook goed werkt. Via onze vergelijkingstool vind je snel specialisten die ook in jouw wijk werkzaam zijn. In de volgende alinea bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Welk type heb ik nodig?

  Kies allereerst welk type product matcht met jouw woning en wensen. Buitenzonwering komt aan jouw buitengevel te zitten. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Denk ook na over de functie van het zonnescherm, markiezen of de vouwgordijnen. Interessante functionaliteiten zijn bijv. de warmte buitenshuis houden, extra isolatie, wat extra privacy realiseren, inbraak belemmerend, extra schaduw, de lichtinval bepalen of de sfeer in huis versterken.

 2. Afmetingen

  Noteer de afmetingen van het gekozen product. Noteer ook waar het geplaatst moet worden. Zoals aan de zijkant van het huis of op de 1e of 2e verdieping. Maak foto’s voor een compleet en actueel beeld.

 3. Bedieningsmogelijkheden

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De simpelste bediening is zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Vaak gaat dit met een draaiknop, die ook als tijdschakelaar kan werken. De hoogst geprijsde en meest comfortabele mogelijkheid is draadloze bediening die werkt via je telefoon (App), zender of afstandsbediening.

 4. Aanbieders vergelijken

  Alles ingevuld? Als laatste vul je jouw adres- en contactgegevens in. Je zal dan diverse offertes ontvangen van geschikte zonweringsbedrijven uit Nispen en regio. Vergelijk de offertes, en kijk goed naar keurmerken, garantie, levertijd. Ga voor de beste aanbieding en kom in contact met deze winkel.

 5. Installatie van het systeem

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en leg eventuele spullen al klaar voor de monteurs. De vakman installeert de screens of de jaloezieën op de afgesproken plekken. Toets of het nieuwe apparaat goed is gemonteerd. Inspecteer de werking en onderdelen goed. In dat geval kan de monteur eventuele gebreken nog herstellen. Eventueel bieden ze ook een onderhoudscontract aan.

Direct zonwering offertes in je mail?

Krijg verschillende prijsvoorstellen van raambekleders in Nispen

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Nispen is heel erg handig om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Ook is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken in je tuin of op het terras. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Bekende producten zoals het welbekende rolluik houden inbrekers buiten de deur en isoleren bovendien de woning. Zonwering voor buiten kan je bestellen in veel verschillende materialen en maten. De kosten variëren tussen de €425 tot €2500. In het stukje hierna leggen we alles uit over de meest geziene oplossingen.

Laten plaatsen van knikarmschermen / terrasschermen

Met knikarmschermen bedoelt men zonnescherm dat geïnstalleerd wordt aan de buitengevel van je woning. Met behulp van twee uitdraai-knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Daardoor is de ruimte vrij toegankelijk en levert het systeem veel schaduw op op jouw terras. Disclaimer: het zonnescherm kan beschadigen bij harde wind. De gemiddelde prijzen liggen zo tussen de €800 tot zo’n €2125.

 • Wordt vaak gekozen als terraszonwering.
 • Je kan er gewoon onderdoor lopen en onder zitten.
 • Eenvoudig te bedienen (ook elektrisch leverbaar).

Advies over uitvalschermen

Een uitvalscherm is een populaire en een voordelige manier om een raam in de schaduw te brengen. Het geeft ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat het lekker koel blijft binnen. Het is heel geschikt voor kleine ramen en waar geen doorloop vereist is. Je ziet ze dan ook dikwijls bij flats en kantoren. Het is dus minder geschikt voor een achtertuin. De verwachte prijzen variëren tussen de €375 en €1300.

 • Een zeer budgetvriendelijk zonnescherm.
 • Voor ramen waaronder geen doorloop is.
 • Kan goed tegen een stootje.

Korte info over screens

Screens op maat laten maken in Nispen biedt je design rolluiken voor als je wilt dat je nog deels naar buiten kan kijken. Zonnescreens zijn goed in het filteren van zonlicht en zijn redelijk ongevoelig voor wind. De screendoeken bestaan uit polyester of glasvezel. Wat betreft de lichtdoorlatendheid kan je veel kanten op. In het geval van daglicht kan je vanuit de kamer wel naar buiten kijken, maar andersom is niet mogelijk. Kanttekening: in de situatie waarbij het screendoek naar beneden is moet het raam dicht blijven. De verwachte tarieven komen uit tussen de €350 – €1150.

 • De montage kan in de dag en op de dag.
 • Ook in de winter te gebruiken ter isolatie.
 • Een stukje extra privacy in huis.

Handige rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest gekozen opties. De redenen zijn duidelijk: de bediening is eenvoudig (hand- of elektrische bediening), op maat te bestellen, ze zijn geluiddempend en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Tevens hebben ze een inbraakpreventieve werking. Je hebt 3 varianten: een voorzetluik bevestigt men aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik wordt in het kozijn verwerkt (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik wordt in de gevel gemonteerd. De onkosten liggen tussen de €250 tot €1450 voor rolluiken bestellen in Nispen.

 • Eenvoudige installatie met weinig voorbereiding.
 • Een fijne donkere slaapkamer zonder lawaai.
 • Inbrekers buiten de deur houden.

Advies over markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling dat een unieke uitstraling aan de woning geeft. Dit is een constructie van hout of aluminium dat afgespannen wordt middels een doek. We zien markiezen vaak bij sfeervolle woningen. Ze beïnvloeden de ambiance van de woning. Naast het standaard model heb je ook het klapmodel en het petmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De onkosten bedragen tussen de €750 tot €1800.

 • Een ideale match met sfeervolle oude panden.
 • Het vrije zicht blijft behouden.
 • Windvast en uv-lichtbestendig.

Andere systemen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd een prettige temperatuur op de terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: handige parasols die je eenvoudig kunt verplaatsen.
 • Buitenjaloezieën: eenvoudig open, dicht of half dicht te draaien.

Een comfortabele temperatuur in een pand door buitenzonwering!

Doorzoek het aanbod van populaire merken

Raamdecoratie Nispen: alle gordijnen voor binnen

In het geval van binnenzonwering worden de systemen aan de binnenkant van het kozijn geplaatst. D.m.v. raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zonnestralen jouw woning binnenkomen waardoor de temperatuur in huis aangenaam blijft. Eveneens is het een toevoeging aan jouw interieur. Belangrijk: met raamdecoratie verbeter jij de isolatie van je huis. De prijsindicaties schommelen tussen de €310 tot €875. In het onderstaande stuk vind je info, kosten en voordelen van de meest gekozen producten.

Rolgordijnen: een veelzijdig aanbod

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Het is betaalbaar, moeiteloos zelf te plaatsen, simpel te gebruiken en het is heel breed inzetbaar Rolgordijnen zijn te koop in honderden kleurtjes en motiefjes wat maakt dat je interieur onaangetast blijft. Men biedt diverse modellen zoals waterafstotende, dakraam, kiepkantelraam, elektrische, transparante, verduisterende en speciale duo rolgordijnen. De verwachte prijzen liggen zo tussen de €65,00 tot €150.

 • Veel keuze binnen het goedkope raamdecoratie segment.
 • Rolgordijnen kopen in Nispen: zonder problemen zelf te plaatsen.
 • Te koop in mooie stoffen en exclusieve modellen.

Vouwgordijnen: alle informatie op een rij

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een speelse en unieke ambiance aan een ruimte. Ze hebben een handig bedieningssysteem. Er zijn meerdere vouwgordijn-stoffen beschikbaar. De keuze voor de stof bepaalt het lichtdoorlatende karakter van het gordijn. Tevens zorgen ze voor een betere geluidsbeleving en akoestiek. Houd rekening met een prijskaartje van €95 tot +/- €300.

 • Eenvoudig in hoogte verstelbaar.
 • 100% maatwerk is mogelijk.
 • Goed te onderhouden: wassen met het wolwasprogramma (30 graden).

Plissé: specificaties en kosten

Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een accordeon. Door middel van een simpel koord kan je het bedienen en je kunt ze perfect afstellen op het zonlicht. Kortom: luxe en gebruiksvriendelijke raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Raambekleders bieden meerdere uitvoeringen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes kun je herkennen aan de honingraat vouw. Met Top down – bottom kan je zelf de lichtinval bepalen. Je moet denken aan een prijs van €62,5 tot €185.

 • Je bepaalt zelf de lichtdoorlatendheid.
 • Eenvoudige montage (zonder boren).
 • Dupligordijnen op maat: voor elk raam een geschikte maat.

Jaloezieën Nispen: bekijk voordelen en info

Jaloezieën zijn horizontale stookjes die je in verschillende standen kunt zetten met een koord of stang. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit oneindig veel kleuren en materialen als onder andere PVC, aluminium, hout, kunststof, stof. Met jouw houten jaloezieën bepaal je zelf de zichtlijnen, licht en beschutting. Let op: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Je moet denken aan kosten van €72,5 tot wel €250.

 • Elke kamer optimaal belichten.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor Bamboe voor een natuurlijke look
 • PVC / Aluminium jaloezieën: een trendy uitstraling.

Lamellen: stijlvol en trendy systeem

Lamellen zijn verticale panelen van bouwstoffen zoals hout, stof, pvc, bamboe, kunststof. Ideaal voor hoge / grote ramen en bij een eigentijds en simpel interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, vragen niet om veel onderhoud en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De prijzen beginnen bij zo’n €80. Voor luxe versie moet je rekening houden met €195.

 • Eenvoudig lichtinval en inkijk bepalen.
 • Zeer praktische binnenzonwering voor lange ramen.
 • Montage kunststof kozijn: gemakkelijk te monteren.

Shutters: luxe raambekleding in Nispen met exclusieve afwerking

Shutters zijn stijlvolle binnenluiken met een romantische of strakke look. Het zijn bijzondere waardevolle modellen die je interieur een boost geven. Blinds zijn authentiek, je kunt ze integreren in diverse woonstijlen een zeer duurzaam (te recyclen). Geschikt voor bijna elk raam zoals vaste ramen, dakramen, ronde ramen, valramen, draaikiepramen, uitzetramen. Goed om te weten: shutters vergen een behoorlijke investering. De tarieven beginnen bij €410 en lopen op tot €870.

 • Verhogen de waarde van de woning.
 • Erg gemakkelijk in gebruik.
 • Houten kozijnen: altijd maatwerk zodat het naadloos aansluit.

Voordelige horren en hordeuren voor elk huis

Maatwerk horren in Nispen zorgen voor frisse lucht in huis en beschermen tegen ongedierte en andere insecten. Denk bijvoorbeeld aan: lamellenhor, voorzethor, rolhor, hor met scharnier, plissé hor, hordeur. Hooikoorts (of andere allergieën? Bestel dan de speciale pollenwerende horren. Adviespunt: horren hebben geen zonwerend effect. Je kunt wel kiezen voor een vernuftige duo-plissé hor. Dit systeem houdt muggen en vliegen buiten de deur en zorgt ook dat de zon niet fel naar binnen schijnt. De prijsverwachtingen beginnen bij circa €85. Voor dure modellen kun je rekenen op €800.

 • Voor bijna ieder raamtype: valraam, draai-kiepraam, draairaam, tuimelraam, uitzetraam, schuifraam.
 • Ventileren en luchten zonder dat er beestjes binnenkomen.
 • Ook erg geschikt voor mensen met hooikoorts.

Passende raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

Ontvang gratis 3 aanbiedingen van erkende aanbieders

Kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 23 april 2024 zijn altijd onderhevig aan meerdere onderdelen: het type product, het gewenste materiaal, de gewenste afmeting en de bediening. In het volgende schema bespreken we de actuele prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Nispen in april 2024.

Categorie zonweringFormaatGemiddelde tarieven
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€805 – €2300
Uitvalscherm1 – 4 meter breed€355 – €1325
Screens100 cm – 400 cm breed€255 – €1200
Rolluik2 – 4 meter breed€280 – €1375
Rolgordijn200 x 100 cm€70 – €140
Lamellen100 x 250 cm€65 – €225
Jaloezieën100 x 130 cm€75 – €280
Plisségordijnen180 cm breed€125 – €380
Gemiddelde kosten zonnewering incl. monteren in de Provincie Noord-Brabant.

Meest gekozen merken zonwering

Zit jij na te denken over zonwering kopen? Er bestaan flink wat merken die je kunt kiezen. Elke leveranciers heeft zijn unieke toepassingen en richtprijs. Deze vind je vaak wel bij de gordijnwinkel in Nispen. In de onderstaande tabel tonen wij een overzicht met de meest verkochte merken. Op die manier kun je wellicht gerichter gaan zoeken.

 • Sunmaster: degelijk merk met een uitgebreid montagenetwerk.
 • SunCircle: altijd gemonteerd door ervaren en deskundige monteurs.
 • Verano: een van de grootste fabrikanten in de Benelux.
 • Zonnelux: breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie.
 • Heroal: hoge kwaliteit rolluiken en roldeuren voor particulieren.
 • Stobag: bieden o.a. het prijswinnende cassettescherm CAMABOX BX4000.
 • Renson: ongekend mooie en unieke design gevelbekleding voor scherpe prijzen.
 • Velux: verduisterende buitenzonwering voor dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: raambekleding op maat gemaakt.
 • Somfy: de meest gemakkelijke bediening van jouw elektrische zonnescherm.
 • Unilux / Fractions: unieke gepatenteerde horren en shutters.
 • Veneta: gratis meetverzekering dus bestellen zonder risico.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, IKEA, Gamma, Hubo, Karwei & FonQ, Bol.com, Kwantum, Wehkamp, Leen Bakker.
 • Zie ook: Weinor, Bece, Toppoint, Roma, Deponti, Novoferm en Milano, Dickson, Lumenguard, Schlappi, Swela, Copaco.

Zonwering experts in regio van Roosendaal

Goedkope zonwering kopen in Nispen? Of ben je op zoek naar een goed zonweringsbedrijf uit de buurt? Hierna bekijk je gegevens en adressen van buitenzonwering experts en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Eventueel kan je hier terecht voor meer informatie. Via deze website ontdek je ook installateurs en showrooms in Sprundel, Wouwse Plantage en Schijf.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Details over zonwering per ruimte

Elke kamer heeft unieke afmetingen en vitrage behoefte die in lijn is met de uitstraling van de kamer. We geven nu een toelichting op de meest praktische binnen- en buitenzonweringsproducten voor alle ruimtes in de woning.

 • Keuken: kies voor praktische jaloezieën of voor sfeervolle vouwgordijnen.
 • Badkamer: meer privacy in de douche met waterafstotende jaloezieën.
 • Woonkamer: met verduisterende gordijnen kun je genieten van meer schaduw en comfort in de living.
 • Slaapkamer: geluidswerende gordijnen zorgen dat een deel van het geluid gedempt wordt.
 • Zolderraam: rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen bieden uitkomst voor draai-kiepramen.
 • Dakkapel: meet alle is, koop rolgordijnen op maat en monteer de producten binnen enkele minuten.
 • Balkon: monteer een sterk balkondoek en/of zonnescherm om heerlijk te kunnen zitten.

Mogelijkheden voor serre & terras
Tijdens hete dagen kunnen de temperaturen behoorlijk hoog zijn. Er zijn veel soorten buiten- en serrezonwering. Populaire opties zijn automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, gewoon parasols of moderne buitenjaloezieën voor een overkapping. Zonwering voor een glazen dak kan je zowel vanaf binnen als buiten laten installeren. Klik eventueel direct verder naar: Binnenzonwering.

FAQ met vragen over een koele woning

De beste zonwering, hoe kan ik die bestellen?

Elk pand is uniek. De meest ideale zonnewering is afhankelijk van het type raam, de actuele situatie rondom de woning (tuin), jouw woonsituatie en hoeveel je maximaal wilt investeren. Wat binnenzonnewering zo ideaal maakt is dat het te koop is in veel kleuren, prints en prijzen. Het kozijn moet hiervoor natuurlijk wel geschikt zijn. Buitenzonwering is meer effectief in het tegenhouden van de zon, geeft je meer controle over temperatuurbeheersing, maar valt wel meer op (het zit aan de buitengevel vast).

Wat zijn de kosten van zonnewering in Nispen?

De verwachte kosten van zonwering zijn per situatie anders. De gemiddelde prijsindicaties vind je hieronder. Markiezen zijn zo’n €550. Screens €255 per raampartij. Kies je voor een zonnescherm ben je zeker een bedrag kwijt van +/- €1050. Een uitvalscherm is minder duur (+/- €800). Een instap-rolluik kost €475. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €300 per raam / kozijn. Voor shutters is de investering wat hoger (+/- €830). Voordelige gordijnen voor binnen zijn rolgordijnen, lamellen en plisségordijnen (te verkrijgen vanaf €110 op basis van 1 raam). De totale investeringen hangen af van: het type / model, de grootte van het systeem, de keuzes in bediening, het gewenste materiaal, motiefjes en montagekosten.

Kan ik ook gebruik maken van de inmeetservice en montageservice in Nispen?

Rondom zonweringsproducten heb je veel keuze. Zoek vooraf alles goed uit omtrent het inmeten en monteren. Het is mogelijk om maatwerkproducten zelfstandig op te meten, maar er is soms ook een optie voor montage met inmeetservice in Nispen. Dan komt er een deskundige installateur die ieder kozijn deskundig bekijkt en opmeet. Als alle dingen zijn besteld komt de professional het model volgens de documentatie monteren. Op die manier ben je zeker van correct werkende zonnewering, maximale (verlengde) garantie en een mooi passend product.

Wat is slimme zonwering?

Kies jij voor de standaard handmatige bediening, afstandsbediening of een compleet domotica systeem met app? Slimme zonwering kan jou veel opleveren. Een handmatige installatie met opwindmechanisme is werkbaar, maar het kan gebruiksvriendelijker. Draadloze bediening (via een afstandsbediening, draaiknop, tijdschakelaar, handzender) wordt steeds vaker gekozen omdat je van een afstand jouw schermen kunt beheren. Bij regen of wind kan het zonnescherm zich automatisch inklappen Wanneer de zon aanwezig is kan jij een screen of rolluik automatisch laten dichtzakken. Gordijnen, shutters en jaloezieën kunnen op tijd automatisch open en dicht. Een systeem dat werkt via internet geeft je nog meer grip op het klimaat in huis. De onkosten van smart rolluiken en screens starten bij €450.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 april 2024
Postcodegebied: 4709, 4725

Plaats een reactie