Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Kerkwijk vergelijken

Wil jij ook een bestelling doen voor zonwering in Kerkwijk? Zonwering heb je voor buiten en binnen. Het is er al vanaf €87,50. Goede buitenzonwering als een markies is zeer handig om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Eveneens realiseert een zonnescherm een schaduwrijke plek waar je heel relaxt kunt verblijven. Binnenzonwering zoals o.a. gordijnen of jaloezieën is globaal gezien goedkoper en geeft je woning ook warme uitstraling. Gordijnwinkels hebben geweldig veel afzonderlijke producten. Via onze site delen we een gratis keuzegids waarmee jij inzicht krijgt in de opties. Ook vind je een kostenindicatie en een lijst met lokale zonwering specialisten in Kerkwijk en de directe omgeving.

Waarom kiezen voor een zonnescherm

 • Zorgen voor een aangename temperatuur in huis.
 • Een verzorgd uitstraling van de woning (mooie afwerking).
 • Het isoleert waardoor je energiekosten bespaart.
 • Beperkt zonneschade aan meubels en andere spullen.
 • Een veilige woning met rolluiken (inbraakpreventie).
zonwering-vergelijken-kerkwijk

Zonnescherm laten plaatsen in Kerkwijk

Beschik je niet over het juiste gereedschap en wil je zeker zijn dat het goed wordt aangesloten? Een voordelig zonnescherm installeren in Kerkwijk door een professionele zonwering specialist is dan een uitstekend idee. Je weet dan zeker dat het scherm degelijk opgehangen wordt, dat je garantie geldig blijft en dat de bediening perfect werkt. Op dit platform vind je snel en zonder gedoe bedrijven in de gemeente. Hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een zonnescherm laten plaatsen door een specialist

 1. Systeem kiezen

  Om te beginnen kies je welk soort systeem matcht met jouw woning en wensen. Een buitenzonwering wordt aan de gevel bevestigd (buitenkant). In het geval van binnenzonwering wordt dit aan de binnenzijde van het raam bevestigd. Waarom wil je bijvoorbeeld gebruik maken van het zonnescherm of de vouwgordijnen. Zonwering kan diverse rollen vervullen: een kamer koel maken, een extra isolerende laag, inkijk verminderen, inbraken beperken, schaduwplekken realiseren, de lichtinval reguleren of extra sfeer in de woning brengen.

 2. Maten doorgeven

  Noteer de afmetingen van het gewenste model. Geef ook door waar het geïnstalleerd moet worden. Je kunt kiezen voor o.a. achter- of naast het huis of bij de slaapkamers. Upload foto’s of bouwtekeningen om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Hoe wil je het bedienen?

  Zonwering kan op verschillende manieren worden bediend. De standaard modellen zijn de zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Een andere mogelijkheid is elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een draaiknop, eventueel beschikbaar met tijdschakelaar. De meest luxe en effectiefste manier is draadloze bediening middels een afstandsbediening of mobiele app.

 4. Montagepartners vergelijken

  Alles geïnventariseerd? Vul dan jouw postcode, huisnummer en contactgegevens in. Je kan dan rekenen op meerdere offertes van erkende zonweringsbedrijven uit Kerkwijk en nabije omgeving. Vergelijk alle prijsvoorstellen en analyseer kwaliteit, garantie, nazorg, klantenservice. Kies de meest aantrekkelijke aanbieding en contacteer het bedrijf.

 5. Het ophangen van het systeem

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en zorg voor een opgeruimde werkplek voor de monteurs. Het installatiebedrijf plaatst de screens of de duettes zoals afgesproken. Controleer zorgvuldig of het netjes is vastgezet. Vraag altijd om een demonstratie. Eventuele gebreken kan je het beste direct uitsluiten. Vaak kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Online offerte aanvragen voor zonwering

Direct actuele prijzen ontvangen van raambekleders in Kerkwijk

Buitenzonwering kopen en laten plaatsen

Buitenzonwering Kerkwijk is geschikt om een fijn binnenklimaat te creëren. Ook zorgt het voor een aangename schaduwplek op buitenplekken. Het geeft dus een fijn klimaat, zowel binnen als buiten. Bekende modellen zoals de populaire rolluiken schrikken inbrekers af en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is verkrijgbaar in veel kleuren en maten. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €500 tot zo’n €2750. In onderstaande alinea leggen we alles uit over de meest geziene types.

Handige terrasschermen / knikarmschermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de buitengevel van je huis wordt geplaatst. Aan de hand van de handige knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Doordat het scherm hoog hangt blijft de ruimte gewoon beloopbaar en biedt het geheel veel schaduw in de tuin. Noemenswaardig: het scherm kan verkleuren bij langdurig gebruik. De gemiddelde prijzen liggen zo tussen de €900 – €2200.

 • Ideale keuze voor terraszonwering.
 • Ingedraaid zie je er maar weinig van.
 • Eventueel ook digitaal te bedienen (app).

Bestellen van uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een voordelige manier om te voorkomen dat het zonlicht naar binnen schijnt. Het geeft plaatselijk veel schaduw zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Het is ideaal bij vaste ramen waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Om die reden zie je ze ook vaak bij flats en kantoren. Voor een achtertuin is het dus niet heel geschikt. De verwachte kosten komen uit tussen de €325 en €1250.

 • Voordelig zonnescherm voor elke woning.
 • Je beperkt de inkijk in je woning (meer privacy).
 • Sterke constructies die tegen windstoten kunnen.

Informatie en voordelen van screens

Screens op maat laten maken in Kerkwijk is een uitstekende keuze als je wilt dat je nog deels naar buiten kan kijken. Zonnescreens reflecteren het zonlicht en zijn bestand tegen weersinvloeden. De materialen van het doek zijn o.a. acryl of een combinatie van glasvezel en polyestervezels. Je hebt zowel lichtdoorlatende als verduisterende modellen. In het geval van daglicht heb je altijd zicht naar buiten, maar niet andersom. Aandachtspunt: op het moment dat het screendoek uit is zal het raam niet te gebruiken zijn. De normale prijzen schommelen tussen de €325 tot wel €1200.

 • Verkrijgbaar in lengtes tot enkele meters hoog.
 • Houdt zon en warmte uitstekend buiten.
 • Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken.

Kosten en pluspunten van rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest toegepaste keuzes. Wij zijn er uiterst positief over: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), eenvoudig in te meten, je hebt minder last van geluid, en je bespaart ook nog eens op de airco kosten. Eveneens werken ze ook inbraakpreventief. We onderscheiden 3 keuzes: het voorzetrolluik is geschikt voor bestaande bouw, een opbouwrolluik plaatst men voor voor het venster (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik (wordt achter de stenen geplaatst). De totale investeringen bedragen tussen de €270 t/m €1325 voor rolluiken bestellen in Kerkwijk.

 • Verkrijgbaar met handbediening of elektrische motor.
 • Ideaal als je graag helemaal in het donker slaapt.
 • Belangrijke inbraakwerende eigenschappen.

Uitleg over markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling met een prachtige uitstraling. In de basis is het een compact frame van o.a. staal waarover een doek wordt gelegd. Markiezen veelvuldig toegepast bij exclusieve woningen. Het levert een bijdrage aan de ambiance van huizen. Als extra opties naast het standaard product heb je ook het klapmodel en het petmodel die je vaak bij winkels ziet. De kosten schommelen tussen de €620 t/m €1750.

 • Geven het huis een unieke en charmante uitstraling.
 • Het vrije zicht blijft behouden.
 • Zeer effectief dankzij de zijschotten.

Andere systemen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd aangename temperaturen in de tuin met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los te spannen doek voor in de tuin, op straat of andere plekken.
 • Terrasoverkapping: een parasol met verrijdbare parasolvoet (multifunctioneel).
 • Buitenjaloezieën: een hypermodern systeem voor jouw woning.

Een aangename temperatuur in de kamer d.m.v. buitenzonwering!

Check de huidige marktprijzen

Raamdecoratie Kerkwijk: alle soorten voor binnen op een rij

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Middels raambekleding heb je veel vrijheid over hoeveel lichtinval je wilt. Hierdoor minimaliseer je de kans dat er warm zonlicht in huis komt zodat het binnen aangenaam koel blijft. Bovendien is het een toevoeging aan jouw interieur. Een leuke bijkomstigheid: raamdecoratie draagt vaak bij aan de totale woningisolatie. De verwachte prijzen bedragen tussen de €310 en €875. In het boxje hieronder beoordelen we de meest gekozen keuzes.

Rolgordijnen: soorten, kleuren en kosten

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Ze hebben gunstige prijzen, snel en simpel aan te brengen, eenvoudig in gebruik en het is heel breed inzetbaar Rolgordijnen zijn te koop in verscheidene designs en kleuren zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Ze verkopen verschillende varianten zoals kiepkantelraam, transparante, dakraam, lichtdoorlatende, waterafstotende, elektrische en hippe duo rolgordijnen. De onkosten liggen tussen de €52,50 tot €160.

 • Een vorm van goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Kerkwijk: eenvoudig zelf te bevestigen.
 • Beschikbaar in interessante stoffen en indrukwekkende modellen.

Vouwgordijnen: informatie en voordelen

Vouwgordijnen bieden een sfeervolle en karaktervolle ambiance aan een kamer. Je bepaalt zelf welk deel van het raam bedekt wordt. Elk vouwgordijn is uniek door het maatwerk. Je kunt zelf keuzes maken omtrent hoe lichtdoorlatend het systeem is. Ook zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Denk aan prijsindicaties van €100 tot zo’n €325.

 • Zijn netjes weg te werken.
 • Voor alle breedte (maatwerk).
 • Simpel onderhoud: reinig de stof met water/zeep in een handwas.

Plissé: assortiment, info en prijzen

Plissé gordijnen kan je aan de bovenkant en onderkant open laten. Ze zijn erg eenvoudig te bedienen en het past op bijna ieder raam. Het is een fraaie vorm van raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Ze verkopen velerlei uitvoeringen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben meerdere stoflagen (honingraat). Top down – bottom up systemen kun je op diverse manieren openzetten. Houd rekening met tarieven van €65 tot zo’n €180.

 • Een speels en vrolijk systeem.
 • Zowel voor houten- als kunststof kozijnen.
 • Dupligordijnen op maat: voor bijna ieder raam geschikt.

Jaloezieën Kerkwijk: vind het perfecte model

Jaloezieën zijn horizontale stroken die je op veel standen kunt opendraaien met een koord of elektrisch systeem. Je kunt een selectie maken uit mega veel dessins en materialen zoals stof, bamboe, aluminium, hout, PVC. Met jouw houten jaloezieën heb je de volledige vrijheid betreffende sfeer, licht en privacy. Disclaimer: je moet ze regelmatig afstoffen. Voorzie tarieven van €85 tot +/- €280.

 • De hele dag door de stand eenvoudig veranderen.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe als je extra dunne lamellen wil.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: duurzame oplossing voor raamdeco.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale strookjes die je hebt van hout, stof, pvc, bamboe, kunststof. Geschikt voor brede / grote ramen en matchen goed met een elegant en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, kan je vrij eenvoudig schoonhouden en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De investeringen starten vanaf €60. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €210.

 • Voor een strak en minimalistisch interieur.
 • Een populaire keuze bij grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: bij goed onderhoud heb je lange garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Kerkwijk op maat geproduceerd

Shutters zijn houten binnenluiken met een exclusieve uitstraling. Het zijn unieke producten waarmee je echt iets bijzonders in huis haalt. Blinds zijn erg trendy, ze maken je woning meer waard en zijn erg duurzaam. Past op bijna elk raam zoals valramen, draaikiepramen, uitzetramen, vaste ramen, dakramen, ronde ramen. Opmerking: shutters zijn vaak wel wat duurder. De kostprijzen beginnen bij €440. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €960.

 • Meefinancieren bij het afsluiten van hypotheek.
 • Een heel kindvriendelijk product.
 • Houten kozijnen: eenvoudig op maat laten aansluiten.

Horren en hordeuren bestellen

Maatwerk horren in Kerkwijk bieden frisse lucht in de woning en zijn goed in het tegenhouden van ongedierte en andere insecten. Er zijn talloze opties: hor met scharnier, voorzethor, rolhor, hordeur, inzethor, lamellenhor. Last van allergieën of hooikoorts? Kies dan voor een pollenwerende hor. Belangrijk: horren hebben geen zonwerend effect. Wil je dit wel? Kies dan voor een intelligente duo-plissé hor. Dit alternatief houdt insecten tegen en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De prijsindicaties beginnen bij €72,5. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €725.

 • Geschikt voor o.a.: draairaam, vast raam, tuimelraam, schuifraam, valraam, uitzetraam.
 • Ventileren zonder dat er ongedierte naar binnen komt.
 • Ideaal als je last hebt van hooikoorts.

De juiste raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

Krijg tot 3 gratis aanbiedingen per e-mail

Vind kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 25 juli 2024 worden gecalculeerd via velerlei opties: de productcategorie, het gewenste materiaal, de maximale lengte en het soort bediening. In het schema hierna bieden wij de gemiddelde prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Kerkwijk in juli 2024.

Zonwering typeAfmetingPrijsindicatie
Knikarmscherm200 – 500 cm breed€820 – €2000
Uitvalscherm1 – 4 meter breed€380 – €1525
Screens1 – 3 meter breed€270 – €1150
Rolluiktot 4,5 meter breed€320 – €1200
Rolgordijn150 x 190 cm€45 – €155
Lamellen100 x 50 cm€80 – €215
Jaloezieën100 x 130 cm€80 – €260
Plisségordijnen180 cm breed€115 – €350
Gemiddelde onkosten zonnewering met montage in de Provincie Gelderland.

Populaire merken zonwering

Ben je bezig met zonwering kopen? Er zijn ontzettend veel merken met een groot assortiment. Elk merk heeft zijn pluspunten en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Kerkwijk. In het overzicht hierna bekijk je uitleg over de populairste merken. Op basis daarvan hopen we jou te helpen bij het maken van een keuze.

 • Sunmaster: sterke en gebruiksvriendelijke producten met een mooi design.
 • SunCircle: maatwerk producten gemaakt in Nederland.
 • Verano: altijd tot op de millimeter nauwkeurig.
 • Zonnelux: flexibel maatwerk voor elk type raam of kozijn.
 • Heroal: ook veel oplossingen voor overkappingen en tuinhuizen.
 • Stobag: mooie producten voor veranda’s, overkappingen en glazen daken.
 • Renson: unieke totaalconcepten voor gevelbekleding projecten groot en klein.
 • Velux: binnengordijnen in alle kleuren en dessins.
 • Luxaflex: de marktleider op het gebied van raambekleding.
 • Somfy: innovatieve en gemakkelijk te bedienen elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: unieke gepatenteerde horren en shutters.
 • Veneta: meer dan 3.200.000 ramen bekleed.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: IKEA, Karwei, Praxis, Hubo, Gamma en FonQ, Bol.com, Leen Bakker, Kwantum, Formido.
 • Ook interessant: Roma, Weinor, Husol, Bece, Deponti, Toppoint & Lumenguard, Swela, Dickson, Schlappi, Copaco, Milano.

Gegevens van regionale zonwering experts rondom Zaltbommel

Goedkope zonwering kopen in Kerkwijk? In contact komen met een vakkundig zonweringsbedrijf in je direct omgeving? In de volgende tabel bekijk je namen en adressen van zonwering specialisten en gordijnwinkels in jouw omgeving. Tevens kunnen ze je advies geven. Via deze website vind je ook monteurs en verkopers in Gameren, Delwijnen en Nieuwaal.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk soorten zonwering per ruimte

Elke kamer heeft unieke afmetingen en vitrage behoefte die rijmt met jouw interieurstijl. We gaan nu verder in op de meest bestelde zonwering voor buiten en binnen voor verschillende soorten ruimtes.

 • Keuken: kies voor praktische jaloezieën of voor sfeervolle vouwgordijnen.
 • Badkamer: kies voor raamdeco in de douche die veel privacy biedt en vochtbestendig is.
 • Woonkamer: door het toepassen van verduisterende gordijnen of duettes bepaal je zelf hoeveel lichtinval je hebt.
 • Slaapkamer: kies voor geluidswerend rolluiken of screens om rustig en ontspannen de nacht door te komen.
 • Zolderraam: draai-kiepramen afschermen maakt de zolder in de zomer weer leefbaar (Verkoelend).
 • Dakkapel: denk aan rolgordijnen op maat (die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen).
 • Balkon: een goedkoop zonnescherm realiseer je met een balkondoek.

Terras en Serre
Van juni t/m september kunnen de temperaturen behoorlijk hoog zijn. Het huidige assortiment bestaat uit verschillende soorten buiten- en serrezonwering. Zo kan je kiezen voor automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, slimme parasols of exclusieve houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Bescherming voor een glazen dak kun je van binnenuit of buitenaf laten werken. Wellicht vind je dit ook interessant: Screens.

FAQ: zo kan jij je woning eenvoudig verkoelen

De beste zonwering, hoe kan ik die bestellen?

Elk pand is uniek. De ideaalste zonnewering in jouw specifieke situatie realiseer je door te kijken naar: de raamgrootte, de ligging van je huis, de gevels / kozijnen en hoeveel je maximaal wilt investeren. Het handige aan binnenzonnewering is dat het te bestellen is in velerlei kleuren, designs en afmetingen. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering werkt beter om de zon te weren, geeft ook buiten verkoeling, maar valt wel meer op (je monteert het aan de gevel of kozijn).

Wat zijn de huidige kosten van zonnewering in Kerkwijk?

De kosten van zonwering lopen flink uiteen. De huidige prijzen tref je hierna. Markiezen zijn zo’n €625. Buitenscreens €215 per raampartij. In het geval van een terraszonwering betaal je om en nabij de €1100. Een uitvalscherm is minder duur (+/- €600). Een handmatig-rolluik kost €470. Voor jaloezieën betaal je zo’n €290 per raam. Luxe shutter zijn iets minder betaalbaar (+/- €780). Budget producten voor binnen zijn rolgordijnen, lamellen en plisségordijnen (te koop vanaf €140 per kozijn). De totale tarieven worden gecalculeerd door te kijken naar de gekozen constructie, de grootte van het systeem, soort bediening, type materiaal, kleuren en prints en installatiewerk.

Wat is het voordeel van de inmeetservice en montageservice in Kerkwijk?

Als je je oriënteert op zonweringsproducten, dan kan het soms lastig zijn om iets te kiezen. Daarbij moet je zeker goed letten op het juist inmeten en monteren van de producten. Je kunt zelf de maten opmeten voor maatwerkproducten, maar er is soms ook een optie voor montage en inmeetservice in Kerkwijk. Hierbij komt een gediplomeerde montagepartner die de raampartij inspecteert, gewoon op locatie. Hierna zal de professional het model goed bevestigen. Op die manier geniet je van effectieve zonnewering, garantie en nazorg en snelle hulp / ondersteuning bij problemen.

Wat zijn slimme rolluiken, screens en raamdecoratie?

Ga jij voor de de normale handbediening, handzender of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering kent diverse pluspunten. Handmatige bediening met stang of band is acceptabel, toch kan het gebruiksvriendelijker. Draadloze bediening (afstandsbediening, handzender, tijdschakelaar, draaiknop) is ideaal omdat je op afstand de installatie kan bedienen. Als het regent kan je ervoor zorgen dat het zonnescherm automatisch zal inklappen. Als de zon doorkomt kan je met 1 druk op de knop alle rolluiken of screens dicht laten gaan. Shutters, jaloezieën en gordijnen kunnen op tijd automatisch open en dicht. Een systeem dat je online kunt beheren maakt jouw woning dus een stuk slimmer. De onkosten van smart rolluiken of schermen bedragen zo’n €400.

Geschreven door: Sandra. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5315

Plaats een reactie