Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Zundert vergelijken

Wil je jouw woning ook uitbreiden met zonwering in Zundert? Zonwering bestel je online eenvoudig voor de buiten- en binnenkant van je woning. Het is er al vanaf €90,00. Degelijke buitenzonwering zoals een rolluik is het meest effectief om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Tevens biedt een zonnescherm plekjes met schaduw op jouw terras. Binnenzonwering zoals gordijnen of duetten kan je kopen voor een lagere prijs en het dient tegelijkertijd als raamdecoratie. Gordijnwinkels hebben de wereld aan afzonderlijke oplossing. Via onze site delen we een concreet advies dat zorgt dat je goed voorbereid een offerte kan aanvragen. Bovendien doorzoek je gemiddelde tarieven en namen van erkende zonwering specialisten in Zundert en omliggende plekken.

Waarom een zonnescherm aanschaffen

 • Je woning voelt koeler aan van binnen.
 • Het kan bijdragen aan de uitstraling van de woning.
 • Kan warmte vasthouden en/of afstoten (lager energieverbruik).
 • Minder last van inkijk.
 • Rolluiken maken je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
zonwering-vergelijken-zundert

Zonnescherm laten plaatsen in Zundert

Ben je zelf geen vakman of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Zundert middels een goede zonwering specialist is een slim idee. Je bent dan verzekerd dat de installatie op de goede manier aangebracht wordt, dat er niks kapot gaat en de vakman zal bovendien een korte demo geven. Op deze website vind je snel en zonder gedoe vakmannen in de gemeente. In het volgende stappenplan vertellen we je stap-voor-stap wat daarvoor nodig is.

Een zonnescherm laten aanbrengen door een specialist

 1. Welk type heb ik nodig?

  Ten eerste bepaal je wat voor soort installatie past bij jouw wensen. Buitenzonwering komt aan jouw buitengevel te zitten. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Denk ook na over de functie van het knikarmscherm of de gordijnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: verkoelen, het verminderen van energiegebruik, de privacy verbeteren, inbraakkans verminderen, een schaduwplekje creëren, lichtinval regelen of een twist geven aan jouw interieur.

 2. Welke maat heb je nodig?

  Selecteer de gewenste afmetingen van het model dat je hebt uitgezocht. Selecteer ook waar je het wilt laten plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor aan de voorkant of bij de slaapkamers. Upload foto’s of bouwtekeningen om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Automatische of handbediening?

  Er zijn verschillende soorten bediening. De voordeligste optie is zonwering met handmatige bediening (met stang of band). Een andere gangbare keuze is elektrische bediening. Dat werkt middels een schakelaar of knop, optioneel met tijdschakelaar. De kostbaarste en praktische oplossing is draadloze bediening met App, afstandsbediening of handzender.

 4. Vergelijken van aanbieders

  Alles geïnventariseerd? Dan moet je de gegevens van je woning (adres) en telefoon/mail doorgeven. Je zal dan diverse offertes ontvangen van betrouwbare zonweringsbedrijven uit Zundert en de directe omgeving. Vergelijk de offertes, en kijk goed naar betalingscondities, kosten en nazorg. Neem de beste aanbieding en plan een montageafspraak in.

 5. Installatie

  Demonteer indien mogelijk de oude zonwering en zorg dat er genoeg werkruimte is voor het montageteam. De montage-specialist installeert het uitvalscherm of de plissés op de afgesproken plekken. Loop na of het product goed is vastgezet. Probeer alles direct even uit. Eventuele gebreken kunnen direct worden opgelost. Vaak is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract te tekenen.

Zonnewering offertes vergelijken

Offerte op maat van raambekleders in Zundert

Buitenzonwering kopen en laten monteren

Buitenzonwering Zundert is geschikt om de zonnestralen die naar binnen schijnen te weren. Tevens is het perfect om snel een schaduwplek te creëren op buitenplekken. Ideaal dus voor zowel binnen als buitengebruik. Bekende toepassingen zoals de populaire rolluiken houden inbrekers buiten de deur en kunnen de isolatie van een huis verbeteren. Zonwering voor buiten is beschikbaar in diverse materialen en zowel met handmatige als automatische bediening. De kosten variëren tussen de €200 tot wel €2900. In het gedeelte hieronder leggen we alles uit over de meest verkochte toepassingen.

Effecten van terrasschermen en knikarmschermen

De betekenis van een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. Met behulp van de twee knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Hierdoor is de ruimte vrij toegankelijk en heb je een mooie schaduwrijke plek bij de muren. Let op: het systeem kan beschadigd raken door extreme weersomstandigheden. De onkosten schommelen tussen de €875 tot zo’n €2100.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Ingedraaid zie je er maar weinig van.
 • In verschillende kleuren, aanpasbaar op jouw woning.

Laten plaatsen van uitvalschermen

Een uitvalscherm is een veel gekozen en een goedkope manier om om zonlicht te beperken. Je bereikt hiermee ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat het lekker koel blijft binnen. Veel gekozen bij grote ramen of plekken waar je niet vaak langs loopt. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De prijsindicaties liggen tussen de €375 tot zo’n €1225.

 • Een zonnescherm voor een gunstige prijs.
 • Perfect voor hoge gebouwen en kantoren.
 • Voorkomt inkijk en zorgt voor meer privacy.

Details over screens

Screens op maat laten maken in Zundert is onmisbaar als je een strakke gevel wilt overhouden. Zonnescreens houden de warmte buitenshuis en behouden het zicht van binnen naar buiten. Het wordt gemaakt van glasvezel of polyester. De lichtdoorlatendheid kan je zelf bepalen. Tijdens daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Belangrijk: in de situatie waarbij het screendoek naar beneden is kan je het raam niet openen. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €275 – €1200.

 • Maatwerk mogelijk: alle breedtes.
 • Een zeer effectieve manier om te zon te weren.
 • Je behoudt jouw privacy.

Informatie en voordelen van rolluiken

Rolluiken zijn erg gewild. Dat is niet zo gek: ze hebben een hoog gebruikersgemak, op maat te bestellen, je hebt minder last van geluid, en je bespaart er energie door (in zomer en winter). Eveneens dragen ze bij aan de veiligheid van jouw woning. Je kunt kiezen uit 3 toepassingen: een voorzetluik plaatst men in een kast boven of op het raam, bij het opbouwrolluik vormen raam en rolluikkast een geheel (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De normale prijzen schommelen tussen de €270 en €1375 voor rolluiken bestellen in Zundert.

 • Te bestellen op kozijnkleur.
 • Dempt het geluid en houdt warmte buiten.
 • Belangrijke inbraakwerende eigenschappen.

Praktische markiezen

Een markies is een stijlvol systeem die de zon ook van opzij tegenhoudt. Het is eigenlijk een frame fout hout of aluminium waar het doek overheen wordt gespannen. Markiezen wordt vaak gekozen door eigenaren van rijksmonumenten. Ze dragen bij aan een unieke uitstraling van het gebouw. Als extra opties naast het standaard product kan je ook gaan voor een petmodel of klapmodel. Daar kun je onderdoor lopen / onder schuilen. De gemiddelde prijzen liggen zo tussen de €610 tot wel €1650.

 • Authentiek maatwerk mogelijk.
 • Het zicht naar buiten wordt minder beperkt.
 • Robuust systeem dat niet erg windgevoelig is.

Alternatieve systemen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering eventueel met zon- en windautomaat.
 • Zonweringdoek: losse doek die je door middel van touwen over kunt ophalen.
 • Terrasoverkapping: creëer lokaal extra schaduw door een verplaatsbare parasol.
 • Buitenjaloezieën: een hypermodern systeem voor jouw woning.

Een heerlijke temperatuur in de kamer door buitenzonwering!

Bekijk de producten van verschillende aanbieders

Raamdecoratie Zundert: alle systemen voor binnen

Via binnenzonwering kan je aan de binnenkant van het huis het zonlicht beperken. Via raambekleding bepaal je zelf de mate van lichtinval. Hierdoor minimaliseer je de kans dat er veel licht in de woning komt zodat je geniet van een koel huis. Evenzeer haal je hiermee extra sfeer in huis. Goed om te weten: met raamdecoratie verbeter jij de isolatie van je huis. De prijzen variëren tussen de €310 – €800. In deze koopgids bespreken we de meest geplaatste opties.

Rolgordijnen: waarom is dit interessant?

Een rolgordijn kan je – zoals de naam al zegt – op- en afrollen. Ze zijn voordelig, simpel te plaatsen, simpel af te rollen en het past in bijna iedere ruimte. Rolgordijnen zijn te koop in meerdere soorten materialen en kleuren zodat het ook altijd in jouw interieur past. Je hebt verschillende varianten zoals verduisterende, kiepkantelraam, elektrische, lichtdoorlatende, waterafstotende, dakraam en het duo rolgordijn. De prijzen variëren tussen de €52,50 en €170.

 • De juiste keuze als het gaat om goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Zundert: eenvoudig zelf te installeren.
 • Assortiment in verschillende stoffen en indrukwekkende uitvoeringen.

Vouwgordijnen: bekijk het aanbod

Vouwgordijnen dragen bij aan een sfeervolle en landelijke ambiance aan een ruimte. De bediening is heel erg gemakkelijk. Elk vouwgordijn is uniek door het maatwerk. De keuze voor de stof bepaalt hoe lichtdoorlatend het gordijn is. Daarnaast zorgen ze voor een betere geluidsbeleving en akoestiek. Houd rekening met een kostenplaatje van €90 tot zo’n €375.

 • Nemen weinig plek in beslag.
 • Eenvoudig op maat laten maken (maatwerk).
 • Simpel onderhoud: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: waarom is dit interessant?

Plissé gordijnen kun je open zetten zoals jij wat wilt. De bediening is erg simpel en ze houden de zon goed tegen. Luxe ogende raamdeco die aansluit op elk interieur. Er bestaan velerlei types plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de achterkant een isolerende stof (honingraat uitstraling). Top down – bottom up modellen zijn op verschillende standen te openen. Voorzie een prijs van €57,5 tot zo’n €175.

 • Laten jouw ruimte sfeervol tot leven komen.
 • Eenvoudig aan te brengen d.m.v. plakstrips.
 • Dupligordijnen op maat: de inmeetservice komt bij je thuis.

Jaloezieën Zundert: bekijk het aanbod

Jaloezieën zijn horizontale paneeltjes die je kunt kantelen en kunt optrekken met een trekkoord. Je kunt kiezen uit ontzettend veel vormen en materialen als PVC, kunststof, aluminium, hout, bamboe. Door te kiezen voor houten jaloezieën kun je zelf de perfecte stand kiezen voor de zichtlijnen, licht en beschutting. Tip: er komt veel stof op te liggen (veel schoonmaakwerk). Wees voorbereid op kosten van €80 tot €260.

 • Zelf de controle over de hoeveelheid licht in een kamer.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor Bamboe voor een natuurlijke look
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies voor een duurzaam gefabriceerd product.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale stroken van materialen zoals kunststof, pvc, bamboe, hout, aluminium. Toe te passen voor lange / grote ramen en sluiten goed aan op een elegant en eenvoudig interieur. Verticale lamellen zijn makkelijk met de hand te sluiten, zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De tarieven starten bij om en nabij de €60. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €185.

 • Snel open en dicht draaien met het handkoord.
 • Binnenzonwering voor grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: goed installatiewerk verlengt de levensduur.

Shutters: luxe raambekleding in Zundert inclusief plaatsing

Shutters zijn houten binnenluiken met een luxueuze uitstraling. Het zijn unieke systemen die jouw interieur echt afmaken. De blinds zijn decoratief en functioneel, je kunt ze zelfs financieren met je hypotheek een zeer duurzaam (te recyclen). Te monteren op diverse ramen zoals vaste ramen, draaikiepramen, schuiframen, ronde ramen, valramen, uitzetramen. Let op: shutters zijn niet goedkoop! De tarieven beginnen bij €460. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €950.

 • Een van de meest luxe soorten raambekleding.
 • Prettig te bedienen.
 • Houten kozijnen: online samenstellen en eenvoudig ophangen.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in Zundert zorgen voor voldoende ventilatie en zijn goed in het tegenhouden van muggen, vliegen en ander ongedierte. Vergelijk verschillende producten zoals: rolhor, voorzethor, inzethor, lamellenhor, hor met scharnier, hordeur. Hooikoorts of allergieën? Kies dan voor een pollenwerende hor. Belangrijk: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Tip: vraag eens om een speciale duo-plissé hor. Deze variant houdt muggen, vliegen en ongedierte tegen en zorgt bovendien voor een aangenaam klimaat in huis. De onkosten starten bij gemiddeld €75. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €525.

 • Geschikt voor o.a.: valraam, draairaam, draai-kiepraam, tuimelraam, vast raam, uitzetraam.
 • Ventileren zonder dat er ongedierte naar binnen komt.
 • Altijd zorgeloos een raam openzetten.

De mooiste raamdecoratie die matcht met jouw stijl

Snel een aanbieding van professionele winkels

Kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op woensdag, 24 juli 2024 zijn altijd onderhevig aan verschillende keuzes: het soort model, het gewenste materiaal, de noodzakelijke afmetingen en de bediening. In de volgende tabel vergelijk je de huidige prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Zundert in juli 2024.

Soort zonweringGrootteVerwachte kosten
Knikarmscherm1 – 6 meter breed€875 – €2300
Uitvalscherm100 – 500 cm breed€370 – €1525
Screens200 cm – 400 cm breed€290 – €1200
Rolluiktot 4,5 meter breed€295 – €1400
Rolgordijn150 x 250 cm€70 – €145
Lamellen250 x 150 cm€55 – €215
Jaloezieën100 x 250 cm€75 – €280
Plisségordijnen180 cm breed€100 – €310
Verwachte kosten zonnewering inclusief monteren in de Provincie Noord-Brabant.

Populaire merken zonwering

Ga je nieuwe zonwering kopen? Er bestaan flink wat merken met een groot assortiment. Elke aanbieder heeft wel een onderscheidend aspect en prijskaartje. Vaak gewoon verkrijgbaar bij de gordijnwinkel in Zundert. Hieronder tonen wij informatie over de populairste merken. Dankzij deze vergelijking kan jij nog beter een keuze maken.

 • Sunmaster: functioneel, stijlvol en duurzame zonneschermen en rolluiken.
 • SunCircle: zonwering op maat, gemaakt in Nederland.
 • Verano: specialist zonwering, terrasoverkappingen, glaswanden en raamdecoratie.
 • Zonnelux: advies op maat, inmeten en montage.
 • Heroal: hoge kwaliteit rolluiken en roldeuren voor particulieren.
 • Stobag: extra comfort door de automatisering en besturingssystemen.
 • Renson: sterk netwerk van lokale specialisten voor al jouw gevelbekleding.
 • Velux: gordijnen aanpassen aan jouw kamer, stijl en smaak.
 • Luxaflex: de trendsetter in de wereld van raambekleding.
 • Somfy: bedien je elektrische zonneschermen met een handig app op je telefoon.
 • Unilux / Fractions: ramen beschermen met horren en shutters.
 • Veneta: snel en kosteloos thuisadvies door een specialist (incl. inmeten).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hornbach, Hubo, IKEA, Praxis, Karwei en Wehkamp, FonQ, Formido, Bol.com, Kwantum.
 • Overweeg ook: Roma, Husol, Deponti, Bece, Toppoint, Weinor & Dickson, Lumenguard, Milano, Sunway, Copaco, Swela.

Adresgegevens van lokale zonwering experts nabij Zundert

Goedkope zonwering kopen in Zundert? Zoeken naar een vakkundig zonweringsbedrijf uit de buurt? Hieronder bieden wij adresgegevens van woonwinkels en gordijnwinkels in de regio. Misschien kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Via deze website bekijk je ook monteurs en showrooms in Oosterhout, Breda en Moerdijk.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vergelijk soorten zonwering per ruimte

Elk raam vraagt weer om een ander type vitrage die matcht met de woonbehoefte en woonstijl. We informeren je graag verder over de meest gekochte zonweringsmodellen voor iedere ruimte in de woning.

 • Keuken: ga voor een type dat zowel praktisch is als stijlvol.
 • Badkamer: plisségordijn in de douche kan je makkelijk schoonmaken en eenvoudig bedienen.
 • Woonkamer: je kunt je woning in de zomer goed koelen met verduisterende gordijnen of rolluiken.
 • Slaapkamer: kies voor geluidswerende gordijnen voor minder lawaai en betere akoestiek.
 • Zolderraam: verduister jouw draai kiepraam bijvoorbeeld met VELUX of FAKRO.
 • Dakkapel: gemakkelijk rolgordijnen op maat bestellen en zelf plaatsen.
 • Balkon: kies voor een balkondoek of zonnescherm voor schaduw op hoogte.

Terras & Serre
Tijdens hete dagen kan het anders erg warm worden. Er bestaan veel soorten buiten- en serrezonwering. Populaire opties zijn automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, slimme parasols of houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Bescherming voor een glazen dak kan je vanaf binnen of buiten laten integreren. Klik eventueel direct verder naar:

Vragen en antwoorden rondom woning verkoelen

Hoe kan ik de beste zonwering kopen?

Ieder huis vraagt om een eigen aanpak. De best passende zonnewering voor jouw woning realiseer je door te kijken naar: de afmetingen van je ramen, de ligging van de tuin, het karakter van jouw huis en hoeveel je maximaal wilt investeren. Waarom jij voor binnenzonnewering moet kiezen? Omdat het geleverd kan worden in een heleboel kleuren, prints en prijzen. Je interieur moet hier natuur wel schikt voor zijn. Buitenzonwering houdt de zon al tegen voordat het de woning binnenkomt, geeft ook buiten verkoeling, maar zal wel wat meer opvallen (aan de buitenzijde van de woning).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Zundert?

De investingen in zonwering beginnen bij €100 en lopen op tot duizenden euro’s. De gemiddelde kosten vind je hieronder. Voor markiezen betaal je zo’n €600. Buitenscreens €235 per raampartij. In het geval van een terraszonwering stijgen de kosten al gauw naar €1250. Een uitvalscherm is een stuk aantrekkelijker geprijsd (+/- €750). Een normaal rolluik kost €455. Voor jaloezieën betaal je zo’n €270 per raam. Stijlvolle shutters zijn iets duurder (zo’n €825). Betaalbare gordijnen voor binnen zijn plissegordijnen, rolgordijnen en lamellen (te koop vanaf €110 per raam). De totale prijzen worden berekend a.d.h.v. het type / model, de noodzakelijke afmetingen, de bedieningsmogelijkheden, de materiaaltypes, kleur en plaatsingskosten.

Wat is het voordeel van de inmeetservice en montageservice in Zundert?

Zoek je zonweringsproducten? Dan is het aanbod gigantisch groot. Zoek vooraf alles goed uit omtrent het opmeten en monteren. De mogelijkheid bestaat om voor maatwerkproducten zelf de afmetingen door te geven, echt kan je ook profiteren van de montage en inmeetservice in Zundert. In dat geval komt in ervaren installateur die kozijnen, gevels en ramen goed inspecteert en opmeet. Kort daarna kan de vakman de zonwering juist monteren. Dankzij deze dienstverlening ben je verzekerd van fantastische zonnewering, maximale (verlengde) garantie en soms een onderhoudsbeurt.

Hoe werkt slimme zonwering?

De meest gangbare keuzes zijn de normale handmatige bediening, bediening met een afstandsbediening of een domotica systeem met WiFi? Slimme zonwering kent diverse pluspunten. Een handmatige installatie met een handslinger is acceptabel, alleen het kan slimmer. Draadloze bediening (d.m.v. een mobiele app, draaiknop, tijdschakelaar, afstandsbediening) is ideaal omdat je op afstand de installatie kan bedienen. Als het flink gaat waaien kan het zonnescherm zich automatisch inklappen In de zomerperiode met warm zonlicht zal het scherm direct sluiten om jouw woning te beschermen. Jaloezieën, gordijnen en shutters kunnen ook automatisch open en dicht gaan op bepaalde tijden. Bediening via internet maakt jouw woning slimmer. De verwachte prijzen van smart rolluiken of schermen bedragen zo’n €500.

Geschreven door: Hans. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 4880, 4881, 4884Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie