Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering t Loo vergelijken

Wil je jouw woning ook uitbreiden met zonwering in t Loo? Zonwering is er voor binnen en buiten en is er al vanaf €67,50. Kwalitatieve buitenzonwering zoals o.a. een uitvalscherm is het meest doeltreffend om de zon buitenshuis te houden. Vaak behaal je met een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw op jouw terras. Binnenzonwering zoals o.a. gordijnen of luxaflex is minder duur en het dient tegelijkertijd als raamdecoratie. Er bestaan bijzonder veel diverse combinaties. Via deze website delen we een handige keuzegids waar we stilstaan bij alle mogelijke systemen. In aanvulling daarop delen we een indicatie van de kosten en adressen van betrouwbare zonwering specialisten in t Loo en de directe omgeving.

De praktische voordelen van een zonnescherm

 • Schaduw en lage temperaturen in je huis.
 • Sfeervolle toevoeging op uitstraling huis.
 • Je bespaart op de energierekening.
 • Het creëert extra privacy in huis.
 • Verminder de inbraakkans (preventieve werking van robuuste rolluiken).
zonwering-vergelijken-t-loo

Zonnescherm laten plaatsen in t Loo

Ben je zelf niet handig en wil je zeker zijn dat het goed wordt aangesloten? Een voordelig zonnescherm installeren in t Loo via een goede zonwering specialist is dan geen overbodige luxe. Je mag er dan vanuit gaan dat het geheel degelijk bevestigd wordt, dat de garantie niet vervalt en dat het geheel goed werkt. Via onze vergelijkingstool vind je heel eenvoudig bedrijven in de regio. In het onderstaande blok leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een zonnescherm laten aanleggen door een vakspecialist

 1. Zoek een geschikt model / systeem

  De eerste vraag is welk type systeem aansluit bij jouw eisen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Kies bewust: denk na over de functionaliteiten van bijv. het terrasscherm of de jaloezieën. Denk bijvoorbeeld na over de volgende zaken: een kamer koel maken, energie besparen, wat extra privacy realiseren, inbrekers afschrikken, comfortabele schaduwrijke zitplekken maken, de lichtinval reguleren of een toevoeging voor het interieur.

 2. Hoe breed en lang is je raam?

  Kies de afmetingen van het product. Selecteer ook waar het aangebracht moet worden. Je kunt kiezen voor o.a. aan de achterkant van het huis of bij de slaapkamers. Upload foto’s of bouwtekeningen zodat het bedrijf een nog beter beeld krijgt.

 3. Automatische of handbediening?

  Geef aan hoe je het systeem wilt bedienen. De simpelste systemen zijn de zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of band). Een alternatief is elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een draaischakelaar, die ook als tijdschakelaar kan werken. De kostbaarste en effectiefste mogelijkheid is draadloze bediening middels een afstandsbediening of mobiele app.

 4. Vergelijken van aanbieders

  Alles ingevuld? Voer dan je telefoonnummer, email en adresgegevens in. Je zal dan diverse offertes ontvangen van relevante zonweringsbedrijven uit t Loo en nabijgelegen plaatsen. Vergelijk de prijsindicaties en check keurmerken, garantie, levertijd. Selecteer de beste aanbieding en zoek contact met de leverancier.

 5. Installatie van het systeem

  Haal de oude zonwering van de muur af en zorg voor een opgeruimde werkplek voor het montagebedrijf. De professional monteert het terrasscherm of de houten jaloezieën zoals jij dat wilt. Controleer zorgvuldig of de totale constructie correct is aangebracht. Laat hem/haar een demo geven. Wanneer er iets mis is, dan kom je er direct achter. Tevens kun jij ook een onderhoudscontract nemen.

Direct zonwering offertes in je mail?

Direct actuele prijzen ontvangen van raambekleders in t Loo

Buitenzonwering kopen: bekijk alle opties

Buitenzonwering t Loo is geschikt om je woning wat te verkoelen. Verder zorgt het voor een aangename schaduwplek op buitenplekken. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Diverse toepassingen zoals rolluiken verkleinen zelfs de kans op inbraak en kunnen de isolatie van een huis verbeteren. Zonwering voor buiten is tegenwoordig op de markt in diverse dessins en maten. Houd rekening met kosten tussen de €425 t/m €2950. In het stukje hierna geven we een toelichting op de meest geziene toepassingen.

Nieuwe knikarmschermen en terrasschermen

De betekenis van een knikarmscherm is een zonnescherm dat geïnstalleerd wordt aan de buitengevel van je woning. Via de vaste knikarmen komt het schermdoek uit de cassette. Hierdoor kan je er gewoon onderdoor lopen en biedt het geheel veel schaduw om te zitten. Noemenswaardig: het systeem is vatbaar voor extreme weersomstandigheden zoals storm. De verwachte prijzen liggen tussen de €800 en €2275.

 • Ideale keuze voor terraszonwering.
 • Je kan er gewoon onderdoor lopen en onder zitten.
 • Optioneel met zon- en windsensor.

Korte info over uitvalschermen

Het uitvalscherm is een klassiek zonnescherm en een voordelige manier om om zonlicht te beperken. Het realiseert ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat het binnen qua temperatuur aangenaam blijft. Het is heel geschikt voor grotere ramen en waar geen doorloop vereist is. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €450 t/m €1250.

 • Het zonnescherm kan geleverd worden in veel prijsklassen.
 • Voor flatgebouwen, kantoren, balkons en voortuinen.
 • Is bestand tegen hoge temperaturen.

Genieten van screens

Screens op maat laten maken in t Loo biedt je design rolluiken voor als je wilt dat je nog deels naar buiten kan kijken. Zonnescreens zijn perfect in staat om warmte en zonlicht te beperken en behouden het zicht van binnen naar buiten. Het doek is vaak gemaakt van glasvezel of polyester. Tijdens het bestellen moet je doorgeven hoe verduisterend ze moeten zijn. Bij daglicht is er voldoende zicht vanuit de woning. Andersom kan dat niet. Aandachtspunt: als het screendoek omlaag is kan het raam niet open en houd je het dicht. De prijsindicaties schommelen tussen de €300 en €1150.

 • Maatwerk mogelijk: alle breedtes.
 • Te koop in diverse RAL-kleuren.
 • Vanuit de kamer kan je wel naar buiten kijken, niet andersom.

Informatie over rolluiken

Rolluiken zijn erg gewild. Wij zijn er uiterst positief over: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, simpel op te meten en te monteren, ze houden lawaai tegen, en hebben een isolerende werking. Eveneens hebben ze een inbraakpreventieve werking. Je hebt 3 types: het voorzetrolluik is geschikt voor bestaande bouw, een opbouwrolluik wordt boven het raam op het kozijn gemonteerd (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De verwachte tarieven bedragen tussen de €280 tot wel €1475 voor rolluiken bestellen in t Loo.

 • Ramen en kozijnen beschermd tegen extreem weer.
 • Een donkere en stillere slaapkamer.
 • Je woning is aanzienlijk beter beschermd.

Koopgids markiezen

Een markies is een markante vorm van zonwering wat direct zal opvallen (authentieke uitstraling). Het wordt gekenmerkt door een constructie van hout / aluminium wat afgedekt wordt door middel van een doek. We zien markiezen vaak bij sfeervolle woningen. Ze dragen bij aan de authenticiteit van de woning. Daarnaast heb je ook het klapmodel en het petmodel zodat de doorloop niet in gedrang komt. De onkosten variëren tussen de €700 en €1950.

 • Een ideale match met sfeervolle oude panden.
 • Zon wordt tegengehouden, je kunt nog prima naar buiten kijken.
 • Houdt de zon ook van opzij tegen.

Overige modellen voor buiten

 • Verandazonwering: reguleer eenvoudig de temperatuur op de veranda met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los te spannen doek voor in de tuin, op straat of andere plekken.
 • Terrasoverkapping: creëer lokaal extra schaduw door een verplaatsbare parasol.
 • Buitenjaloezieën: vervaardigd uit lamellen met hoge weerkaatsing van zonlicht.

Een koele temperatuur in de kamer met buitenzonwering!

Vraag de mogelijkheden op bij installateurs

Raamdecoratie t Loo: alle gordijnen voor binnen

Binnenzonwering noemen we ook wel raamdecoratie. D.m.v. raambekleding kan je de lichtinval en lichtintensiteit zelf gemakkelijk regelen. Dit maakt de kans kleiner dat de zon de hele dag de kamer in schijnt zodat je geniet van een koel huis. Ook brengt het extra sfeer in huis. Een leuke bijkomstigheid: je kunt ook de isolatie verbeteren met raamdecoratie. De verwachte prijzen bedragen tussen de €300 en €825. In de box hieronder lees je informatie over de meest gekochte mogelijkheden.

Rolgordijnen: bekijk het assortiment

Een rolgordijn kan je eenvoudig oprollen en afrollen. Ze zijn financieel aantrekkelijk, probleemloos te installeren, simpele bediening en het is geschikt voor ieder kozijn. Rolgordijnen zijn te bestellen in verschillende kleuren en prints zodat het ook altijd in jouw interieur past. Er zijn allerlei types zoals waterafstotende, kiepkantelraam, transparante, lichtdoorlatende, elektrische, dakraam en een duo rolgordijn. De prijzen bedragen tussen de €57,50 tot €165.

 • De juiste keuze als het gaat om goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in t Loo: voor iedereen zelf aan te brengen.
 • Verkrijgbaar in uiteenlopende stoffen en luxe uitvoeringen.

Vouwgordijnen: voor welke situaties is dit handig?

Vouwgordijnen bieden een warme en unieke uitstraling aan je huis. Je kunt ze gemakkelijk in hoogte verstellen. Elk vouwgordijn is uniek door het maatwerk. Bij de stofkeuze heb je zelf invloed op het lichtdoorlatende karakter van het gordijn. Bovendien kunnen ze de akoestiek in huis verbeteren. Verwacht tarieven van €105 tot wel €350.

 • Voor een knus interieur.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Probleemloos te onderhouden: zelf wassen op maximaal 30 graden.

Plissé: waarom is dit interessant?

Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een accordeon. Ze zijn erg eenvoudig te bedienen en je kunt spelen met de lichtinval. Het is een fraaie vorm van raamdeco die weinig ruimte in beslag neemt. Ze verkopen veel producten binnen de plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Met Top down – bottom heb je nog meer vrijheid in lichtinval en privacy. Je moet denken aan tarieven van €57,5 tot wel €155.

 • Laten jouw ruimte sfeervol tot leven komen.
 • Eenvoudig monteren met wandsteun of plafondclip.
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën t Loo: bekijk voordelen en info

Jaloezieën zijn horizontale panelen die je kunt ophalen of kunt kantelen met een koord of zelfs met afstandsbediening. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit oneindig veel kleuren en materialen als o.a. PVC, kunststof, bamboe, aluminium, stof. Met houten jaloezieën kies je zelf sfeer, licht en privacy. Advies: je moet veel schoonmaken (stof dwarrelt neer op de strips). Wees voorbereid op een tarief van €77,5 tot zo’n €250.

 • Houd de warmte uitstekend tegen.
 • Jaloezieënwinkel: met een product van bamboe haal je iets unieks in huis.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: duurzame oplossing voor raamdeco.

Lamellen: functioneel en gebruiksvriendelijk

Lamellen zijn verticale jaloezieën die worden gemaakt van stof, kunststof, aluminium, bamboe, hout. Geschikt voor lange / grote ramen en bij een rustig en standaard interieur. Verticale lamellen zijn met 1 beweging te openen, zijn gemakkelijk schoon te houden en kan je ook prima toepassen in de badkamer. De prijsverwachtingen starten bij om en nabij de €70 en kunnen oplopen tot €190.

 • Voor een open raam kan het tikken en klepperen.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast bij lange kozijnen.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aan te brengen.

Shutters: luxe raambekleding in t Loo voor jouw woning

Shutters zijn stijlvolle binnenluiken met een luxe uitstraling. Het zijn unieke producten die jouw interieur helemaal compleet maken. Blinds zijn authentiek, je kunt ze zelfs financieren met je hypotheek en een duurzame optie (goed voor het milieu). Te monteren op diverse ramen zoals uitzetramen, dakramen, valramen, vaste ramen, ronde ramen, schuiframen. Kooptip: shutters zijn wel relatief duur. De tarieven beginnen bij €440. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €940.

 • Een van de meest luxe soorten raambekleding.
 • Geen touwtjes waar kinderen in vast kunnen blijven zitten.
 • Houten kozijnen: mooie combinatie van natuurlijke producten.

Vind horren of hordeur voor jouw woning

Maatwerk horren in t Loo bieden frisse lucht in de woning en zorgen dat je eindelijk af bent van muggen, vliegen en ander ongedierte. Er zijn diverse modellen: rolhor, voorzethor, plissé hor, lamellenhor, inzethor, hordeur. Heb je ieder jaar weer last van hooikoorts of allergieën? Koop dan een unieke pollenwerende hor. Let op: een hor is niet zonwerend. Er bestaat ook een totaaloplossing, de duo-plissé hor. Deze variant beschermt tegen muggen, vliegen en ongedierte en houdt ook nog eens de zon buiten. De prijsverwachtingen starten bij om en nabij de €67,5. Voor grotere ramen ga je al gauw richting de €725.

 • Past op bijna elk type raam: valraam, draai-kiepraam, draairaam, uitzetraam, vast raam, tuimelraam.
 • Fijne manier om woning te ventileren.
 • Houden insecten en ongedierte buiten de deur.

De mooiste raamdecoratie voor iedere ruimte in huis

Direct meerdere aanbiedingen van lokale specialisten

Gemiddelde kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op dinsdag, 25 juni 2024 worden gecalculeerd via diverse keuzes: het type systeem, type materiaal, het inmeten (afmetingen) en handmatige of elektrische bediening. In de tabel hierna delen we de actuele kosten van het laten plaatsen van zonwering in t Loo in juni 2024.

Type zonweringGrootteVerwachte kosten
Knikarmschermtot 7 meter breed€840 – €2025
Uitvalscherm100 – 400 cm breed€380 – €1475
Screens200 cm – 400 cm breed€285 – €1125
Rolluiktot 4,5 meter breed€315 – €1250
Rolgordijn100 x 150 cm€65 – €155
Lamellen100 x 250 cm€55 – €215
Jaloezieën150 x 180 cm€70 – €260
Plisségordijnen160 cm breed€115 – €360
Gemiddelde tarieven zonnewering met montage in de Provincie Gelderland.

Vergelijk merken zonwering

Zit jij na te denken over zonwering kopen? Er zijn tal van merken die jou goed kunnen ondersteunen. Elke winkel heeft zijn voordelen en prijssegmenten. Veel van de merken kan je wel kopen bij de gordijnwinkel in t Loo. In het volgende schema bekijk je een aanvulling op de meest gekozen merken. Daarmee heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: sterke en duurzame materialen met veel aandacht voor design.
 • SunCircle: zeven jaar garantie op de Excellent en 5 jaar op basic producten.
 • Verano: jarenlange ervaring op het gebied van buitenzonwering.
 • Zonnelux: raamdecoratie op maat gemaakt.
 • Heroal: toonaangevend aluminium zonwering systemen.
 • Stobag: extra comfort door de automatisering en besturingssystemen.
 • Renson: maatwerk en inmeet- / montageservice voor de beste gevelbekleding.
 • Velux: verduisterende buitenzonwering voor dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: groot assortiment in alle categorieën binnen- en buitenzonwering.
 • Somfy: bedien je elektrische zonneschermen met een handig app op je telefoon.
 • Unilux / Fractions: sterke horren voor elke raam of deur.
 • Veneta: direct van de fabriek geleverd (snel in huis).
 • Bouwmarkten / Webwinkels: IKEA, Hornbach, Gamma, Karwei, Praxis & Formido, Kwantum, Bol.com, Leen Bakker, FonQ.
 • Check ook: Weinor, Husol, Bece, Roma, Deponti, Toppoint en Copaco, Schlappi, Sunway, Swela, Lumenguard, Dickson.

Vergelijk zonwering experts in de regio Oldebroek

Goedkope zonwering kopen in t Loo? Meer informatie over een bekend zonweringsbedrijf in jouw regio? In de tabel hieronder bekijk je namen en adressen van raambekleders en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Soms kun je contact leggen voor een adviesgesprek. Op deze zonwering-website bekijk je ook fabrikanten en verkooppunten in Doornspijk, Oosterwolde en Wezep.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Details over zonwering per ruimte

Iedere ruimte heeft een bepaalde vitrage nodig die aansluit bij de stijl van de kamer. We gaan nu verder in op de meest verkochte zonweringsproducten voor verschillende soorten ruimtes.

 • Keuken: jaloezieën, shutters en plissés zijn de meest gekozen opties.
 • Badkamer: kies voor raamdeco in de douche die veel privacy biedt en vochtbestendig is.
 • Woonkamer: met verduisterende gordijnen of shutters kun je een prima sfeer realiseren.
 • Slaapkamer: met comfortabele geluidswerend rolluiken en shades creëer jij een stille en aangename ruimte.
 • Zolderraam: je kunt kiezen voor betaalbare rolgordijnen voor het draai-kiepraam.
 • Dakkapel: kies een geschikt rolgordijnen op maat, plaats je bestelling en monteer ze zelf.
 • Balkon: laat een zonnescherm of balkondoek plaatsen en maak schaduwrijke plekken.

Producten voor serre & terras
Van juni t/m september kan het al snel 30 graden worden. We onderscheiden verschillende type buiten- en serrezonwering. Neem nou bijvoorbeeld automatisch zonneschermen / terrasoverkapping, goedkope parasols of houten buitenjaloezieën voor een serre, overdekt terras of overkapping. Zonwering voor een glazen dak kan je van buiten en binnen laten werken. Wellicht vind je dit ook interessant: Markiezen.

FAQ: hoe zorg ik voor schaduw en een koele woning?

Hoe kan ik de beste zonwering kopen?

Elke woning is anders. De best passende zonnewering voor jouw huis komt tot stand door: de breedte van de ramen, hoe jouw tuin is ingericht, jouw specifieke wensen en je budget. Waarom wij binnenzonnewering aanraden? Omdat het te bestellen is in verschillende kleuren, vormen en prijssegmenten. Het zijn niet de meest effectieve producten. Buitenzonwering houdt de zon al tegen voordat het de woning binnenkomt, geeft ook meer verkoeling, maar springt wel meer in het oog (je monteert het aan de gevel of kozijn).

Wat zijn de kosten van zonnewering in t Loo?

De onkosten voor zonwering lopen flink uiteen. De normale prijzen hebben we hierna voor je opgesomd. Voor markiezen rekenen ze doorgaans wel €575. Zonnescreens €240 op basis van 1 raam. Kies je voor een terras-knikarmscherm moet je rekening houden met minimaal €1200. Met een uitvalscherm ben je een stuk goedkoper uit (+/- €725). Een gemiddeld rolluik kost €475. Producten zoals jaloezieën zijn nog voordeliger, vanaf €280 per kozijn. Voor shutters is de investering wat hoger (plusminus €830). Budget gordijnen voor binnen zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (te koop vanaf €130 op basis van één kozijn). De totale bedragen worden gecalculeerd door te kijken naar de gekozen constructie, de noodzakelijke afmetingen, de bedieningsmogelijkheden, type materiaal, motiefjes en kosten van installatie.

Kan ik ook gebruik maken van de inmeetservice en montageservice in t Loo?

Rondom zonweringsproducten zijn de keuzes enorm. Zoek vooraf alles goed uit omtrent het inmeten en monteren. Het is mogelijk om maatwerkproducten zelfstandig op te meten, echter bestaat er ook de montage met inmeetservice in t Loo. In dat geval komt in gediplomeerde montagepartner die kozijnen, gevels en ramen opmeet aan huis. Vervolgens kan de monteur de producten op de juiste wijze bevestigen. Door te kiezen voor dit stukje service geniet je van correct werkende zonnewering, garantie en service en een uitgebreide demonstratie.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

In de basis kennen we de standaard handbediening, handzenders / afstandbedieningen of een online domotica systeem met mobiele app? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Handmatige bediening met windwerk of slingerstang is acceptabel, maar het kan toch nog eenvoudiger. Draadloze bediening (d.m.v. een mobiele app, draaiknop, handzender, tijdschakelaar) wordt steeds vaker gekozen omdat de producten automatisch bediend kunnen worden. Bij harde wind kan het zonnescherm zich automatisch inklappen Als de zon doorbreekt kan je met 1 druk op de knop alle rolluiken of screens dicht laten gaan. Shutters, jaloezieën en gordijnen kunnen ook automatisch open en dicht gaan op bepaalde tijden. Een model dat je kunt aansluiten op het internet maakt jouw woning dus een stuk slimmer. De verwachte kosten van smart rolluiken en screens zitten op zo’n €550.

Geschreven door: Nancy. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 8095

Plaats een reactie