Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Maasbommel vergelijken

Een aangename temperatuur in huis met zonwering in Maasbommel? Zonwering is er voor binnen en buiten. Een goedkoop systeem is er al voor €50,00. Kwalitatieve buitenzonwering zoals o.a. een screen is ideaal om zonnestralen te weren. In veel situaties creëert een zonnescherm een groot aantal vierkante meters aan schaduw waar je prima kunt zitten in de zomer. Binnenzonwering als gordijnen of lamellen is minder duur en is direct een aanvulling op jouw interieur. Er zijn ontzettend veel diverse producten. Via deze website geven we een concreet advies waar we alle soorten systemen behandelen. Daarbij verstrekken we een indicatie van de kosten en een tabel met regionale zonwering specialisten in Maasbommel en de directe omgeving.

5 belangrijkste voordelen zonnescherm

 • Schaduw in de kamer zorgt voor een lagere temperatuur.
 • Geeft je woning een mooie uitstraling.
 • Lager energieverbruik en dus lagere stookkosten.
 • Voorkomt verkleuring van meubels.
 • Het schrikt inbrekers af.
zonwering-vergelijken-maasbommel

Zonnescherm laten plaatsen in Maasbommel

Ben je zelf niet handig of simpelweg geen tijd? Een voordelig zonnescherm installeren in Maasbommel door een goed aangeschreven zonwering specialist is een goed idee. Je mag er dan vanuit gaan dat de installatie juist aangebracht wordt, dat jouw garantie behouden blijft en dat het geheel goed werkt. Via dit platform vind je gemakkelijk specialisten die actief zijn in jouw postcodegebied. In de volgende alinea lees je precies wat je moet doen.

Een zonnescherm laten monteren door een specialist

 1. Bepaal welk systeem je gaat toepassen

  De beginvraag is altijd om er achter te komen welk soort zonwering matcht met jouw woning en wensen. De buitenzonwering wordt aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Aan de andere kant heb je binnenzonwering dat juist voor in huis is. Kies bewust: denk na over de functionaliteiten van bijv. de screens of de shutters. Belangrijke functies zijn: een ruimte afkoelen, energie besparingen realiseren, de inkijk beperken (privacy), inbraakwerend, comfortabele schaduwrijke zitplekken maken, de lichtinval reguleren of de sfeer in huis versterken.

 2. Wat zijn de afmetingen?

  Geef de maten door van het product. Selecteer ook waar je het wilt laten aanbrengen. Onder andere aan de overkapping of bij de slaapkamers. Upload foto’s of bouwtekeningen om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Opties voor de bediening

  Kies de gewenste bediening. De simpelste optie is zonwering met handmatige bediening (hierbij gebruik je een slinger / opwindmechanisme). Wil je iets meer comfort, dan kies je de elektrische bediening. Meestal met een handige draaiknop, indien gewenst met tijdschakelaar. De hoogst geprijsde en praktische manier is draadloze bediening die werkt via je telefoon (App), zender of afstandsbediening.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  Alles geïnventariseerd? Deel dan je adresgegevens en telefoonnummer. Je ontvangt tot 3 vrijblijvende offertes van professionele zonweringsbedrijven uit Maasbommel en omliggende plekken. Vergelijk de voorgestelde tarieven en bekijk prijs, referenties, merk producten en nazorg. Kies de beste totaal-aanbieding en neem contact op met de betreffende partij.

 5. Installatie

  Haal de oude zonwering van de muur af en zorg dat er genoeg ruimte is voor het montageteam. De specialist installeert de screens of de rolgordijnen zoals jij dat wilt. Ga altijd na of alles juist is aangesloten. Een demonstratie is gebruikelijk. Als iets niet werkt dan kan dit meteen worden opgepakt. Tevens bieden ze ook een onderhoudscontract aan.

Online offerte aanvragen voor zonwering

Meteen een prijsopgave van raambekleders in Maasbommel

Buitenzonwering kopen: welk systeem past bij mij?

Buitenzonwering Maasbommel is het meest doeltreffend om warmte in huis te voorkomen. Tevens is het ideaal om een fijn schaduwplekje te maken op buitenplekken. Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Diverse opties zoals rolluiken zorgen voor het verlagen van de inbraakkans en isoleren de woning tegen warmte, kou en geluid. Zonwering voor buiten is er in tientallen verschillende vormen en formaten. De kosten variëren tussen de €375 t/m €2700. In het stukje hierna beoordelen we de meest bekende types.

Advies over terrasschermen & knikarmschermen

Bij een knikarmscherm hebben we het over een zonnescherm dat aan de buitengevel van je huis wordt geplaatst. Door middel van de vaste knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Zodoende kan je er gewoon onderdoor lopen en zal het veel schaduw geven bij de muren. Belangrijk: dit model kan vies worden door regen. De verwachte kosten liggen zo tussen de €825 t/m €2250.

 • Een heerlijk overdekt terras met terraszonwering.
 • Ramen en deuren kan je gewoon blijven openen.
 • Moderne eigentijdse look.

De pluspunten van uitvalschermen

Het uitvalscherm is een doeltreffende en een goedkope manier om de zon in jouw woning te weren. Het biedt veel schaduw in huis zodat je in huis niet tegen de zon in hoeft te kijken. Handig voor kleine ramen of plekken waar geen doorloop nodig is. Het is dan ook een populair systeem bij flats en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De totale investeringen liggen zo tussen de €350 en €1225.

 • Een van de meest goedkope zonneschermen.
 • Je kunt het scherm zelf zover uitdraaien als je wil.
 • Voorkomt inkijk en zorgt voor meer privacy.

Korte info over screens

Screens op maat laten maken in Maasbommel is een uitstekende keuze als je zoekt naar een mooie en strakke oplossing. Zonnescreens zijn zeer effectief in het weren van de zon en behouden het zicht van binnen naar buiten. De materialen van het doek zijn o.a. polyester of glasvezel. Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende en verduisterende screens. Bij daglicht kan je vanuit de kamer wel naar buiten kijken, echter kan je van buitenaf niet naar binnen kijken. Voorwaarden: in het geval je het screendoek hebt uitgedraaid moet het raam dicht blijven. De verwachte kosten schommelen tussen de €325 t/m €1025.

 • Verkrijgbaar in lengtes tot enkele meters hoog.
 • Uitdraaien kost maar weinig tijd.
 • Mogelijkheid om te integreren in het kozijn.

De pluspunten van rolluiken

Rolluiken worden steeds vaker toegepast. Dat is niet zo gek: veel keuze qua bediening (handmatig / automatisch), ze zijn zeer warmtewerend, ze houden lawaai tegen, en realiseren een duidelijke energiebesparing. Ook hebben ze een inbraakpreventieve werking. We onderscheiden 3 types: een voorzetluik bevestigt men aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik wordt boven het raam op het kozijn gemonteerd (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik (wordt achter de stenen geplaatst). De normale tarieven variëren tussen de €280 en €1200 voor rolluiken bestellen in Maasbommel.

 • Er komt helemaal geen licht meer binnen.
 • Werkt isolerend en geluiddempend.
 • Belangrijke inbraakwerende eigenschappen.

Nieuwe markiezen

Een markies is een bijzonder soort systeem wat je huis een kenmerkende uitstraling biedt. Het is eigenlijk een stevig frame van hout of aluminium waar het doek overheen wordt gespannen. Dit markiezen-systeem zie je vaak nog bij monumenten. Ze geven een boost aan een romantische uitstraling van (bedrijfs)panden. In aanvulling op de standaard markiezen kan je ook kiezen voor een petmodel of klapmodel. Daar kun je onderdoor lopen / onder schuilen. De verwachte kosten variëren tussen de €720 tot €1750.

 • Stijlvol en klassiek.
 • Het zicht van binnenuit wordt niet verstoord.
 • Kan prima tegen een stootje (weersomstandigheden).

Andere systemen voor buiten

 • Verandazonwering: serrezonwering voor elk type veranda.
 • Zonweringdoek: een doek dat je kun spannen tussen huizen, bomen of palen.
 • Terrasoverkapping: grote parasols die je kunt verrijden met wieltjes.
 • Buitenjaloezieën: een effectief en super modern systeem.

Een fijne temperatuur in de woonkamer via buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie Maasbommel: alle gordijnen voor binnen

Als we het over binnenzonwering hebben dan doelen we ook wel op raamdecoratie. Aan de hand van raambekleding is de lichtinval goed te sturen. Dit maakt de kans kleiner dat er warm zonlicht in huis komt zodat het minder heet wordt in huis. Soms heeft het ook een decoratieve functie. Belangrijk: je kunt ook de isolatie verbeteren met raamdecoratie. De tarieven liggen zo tussen de €330 en €925. In het stukje hieronder geven we een toelichting op de meest geplaatste keuzes.

Rolgordijnen: verkrijgbaar in veel kleuren

Het rolgordijn is functioneel en kan je eenvoudig afrollen. Beschikbaar voor lage tarieven, makkelijk te installeren, simpel te gebruiken en het kan toegepast worden op ieder raam. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en prints zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Men biedt diverse modellen zoals lichtdoorlatende, waterafstotende, dakraam, elektrische, kiepkantelraam, verduisterende en een duo rolgordijn. De minimale investeringen bedragen tussen de €50,00 – €180.

 • Een vorm van goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Maasbommel: eenvoudig zelf te plaatsen.
 • Te koop in mooie stoffen en indrukwekkende uitvoeringen.

Vouwgordijnen: soorten, kleuren en kosten

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een exclusieve en karakteristieke ambiance aan een ruimte. Je kunt ze gemakkelijk in hoogte verstellen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. Je kunt zelf keuzes maken omtrent hoe lichtdoorlatend het gordijn is. Daarbij zorgen ze voor een prettige akoestiek in huis. Raambekleders werken met prijsindicaties van €95 tot wel €350.

 • Eenvoudig in hoogte verstelbaar.
 • Zelf online samenstellen voor maatwerk.
 • Weinig onderhoud: zelf wassen op maximaal 30 graden.

Plissé: assortiment, info en prijzen

Plissé gordijnen kan je zowel aan de boven- als onderkant omhoog en omlaag doen. Je bedient ze eenvoudig met een trekkoord en ze zijn erg zonwerend. Het is een fraaie vorm van raamdeco die een toffe twist geeft aan jouw interieur. Je kunt kiezen uit velerlei modellen plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes herken je aan de honingraatstructuur. Top down – bottom up systemen kun je op diverse manieren openzetten. Voorzie tarieven van €62,5 tot zo’n €160.

 • Voor elke stijl, van industrieel tot landelijk.
 • Eenvoudig monteren met wandsteun of plafondclip.
 • Dupligordijnen op maat: laat alles perfect aansluiten op je kozijn.

Jaloezieën Maasbommel: bekijk voordelen en info

Jaloezieën zijn horizontale latjes die je kunt ophalen of kunt kantelen met een koord of ladderband. Leveranciers bieden mega veel systemen en materialen zoals kunststof, bamboe, stof, aluminium, hout. Door te kiezen voor houten jaloezieën regel je met één beweging de hoeveelheid licht en mate van privacy. Tip: je moet ze wel regelmatig afstoffen en onderhouden. Houd rekening met prijsindicaties van €85 tot +/- €200.

 • In enkele seconden een ruimte verduisterd.
 • Jaloezieënwinkel: kies voor bamboe voor een geraffineerde look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: werkt met natuurproducten en milieuvriendelijke onderdelen.

Lamellen: stijlvolle gordijnen voor binnen

Lamellen zijn verticale latten gemaakt van bijv. hout, kunststof, aluminium, stof, pvc. Geschikt voor kolossale / grote ramen en bij een eigentijds en zakelijk interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, zijn makkelijk te reinigen en kan je ook prima toepassen in de badkamer. De kostprijzen beginnen bij zo’n €60. Voor dure modellen kun je rekenen op €200.

 • Makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen.
 • Voor hoge/lange ramen een van de beste binnenzonwering.
 • Montage kunststof kozijn: eenvoudig aanbrengen en monteren.

Shutters: luxe raambekleding in Maasbommel voor je huis

Shutters zijn houten binnenluiken met een frisse uitstraling. Het zijn ambachtelijke modellen die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. De blinds houden de zon perfect buiten, ze zijn overal toepasbaar en zijn erg duurzaam. Te monteren op diverse ramen zoals valramen, ronde ramen, schuiframen, uitzetramen, dakramen, draaikiepramen. Belangrijk: shutters zijn niet goedkoop! De kosten starten bij gemiddeld €410. Voor meer exclusieve lijnen ga je naar de €870.

 • Een bijzondere eyecatcher.
 • Je kunt het snel reinigen met een vochtige doek.
 • Houten kozijnen: mooie combinatie van natuurlijke producten.

Alles wat je moet weten over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Maasbommel bieden frisse lucht in de woning en hebben een gunstig effect op vliegen en muggen. Je kunt o.a. kiezen uit: hordeur, plissé hor, hor met scharnier, inzethor, voorzethor, rolhor. Allergieën of hooikoorts? Kies dan voor een pollenwerende hor. Advies: je houdt geen zonlicht tegen met een hor. Er bestaat ook een vernuftige duo-plissé hor. Dit alternatief houdt kleine dieren buitenshuis en voorkomt ook dat het erg snel warm wordt in huis. De prijsverwachtingen beginnen bij circa €67,5 en bedragen voor een luxe model zo’n €600.

 • Te monteren op: uitzetraam, schuifraam, tuimelraam, draai-kiepraam, draairaam, valraam.
 • Ventileren zonder dat er ongedierte naar binnen komt.
 • Altijd zorgeloos een raam openzetten.

Maatwerk raamdecoratie voor elke smaak

Deze week diverse aanbiedingen per e-mail

Vergelijk kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op woensdag, 12 juni 2024 worden samengesteld a.d.h.v. diverse factoren: het artikel, de materiaaltypes, het formaat en afwerking plus bediening. In het overzicht hierna delen we de actuele tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Maasbommel in juni 2024.

Soort zonweringGroottePrijsindicatie
Knikarmscherm2 – 6 meter breed€875 – €2375
Uitvalscherm1 – 4 meter breed€380 – €1500
Screens2 – 4 meter breed€255 – €975
Rolluik3 – 4 meter breed€280 – €1275
Rolgordijn150 x 100 cm€65 – €165
Lamellen250 x 250 cm€70 – €190
Jaloezieën150 x 100 cm€60 – €230
Plisségordijnen160 cm breed€120 – €340
Verwachte kosten zonnewering met monteren in de Provincie Gelderland.

De beste merken zonwering

Ga je nieuwe zonwering kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten met een groot assortiment. Elke aanbieder heeft wel een onderscheidend aspect en richtprijs. Deze vind je vaak wel bij de gordijnwinkel in Maasbommel. In de onderstaande tabel tonen wij een overzicht met de meest gekozen merken. Dankzij deze vergelijking kun je wellicht gerichter gaan zoeken.

 • Sunmaster: toonaangevende fabrikant van zonschermen, screens en rolluiken.
 • SunCircle: levert een groot aantal producten overal in Nederland.
 • Verano: een van de grootste fabrikanten in de Benelux.
 • Zonnelux: raamdecoratie op maat gemaakt.
 • Heroal: duurzame, kwalitatieve en veilige systemen.
 • Stobag: bieden o.a. het prijswinnende cassettescherm CAMABOX BX4000.
 • Renson: maatwerk en inmeet- / montageservice voor de beste gevelbekleding.
 • Velux: bekend door zijn hoogwaardige dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: een begrip als het gaat om raambekleding.
 • Somfy: ideale elektrische zonneschermen die je kunt koppelen aan een app.
 • Unilux / Fractions: op maat gemaakte shutters en horren.
 • Veneta: altijd 100% maatwerk, gratis advies en goedkoper dan de winkel.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Hornbach, Karwei, IKEA, Gamma, Hubo en FonQ, Bol.com, Leen Bakker, Formido, Wehkamp.
 • Andere merken: Bece, Toppoint, Husol, Deponti, Roma, Weinor & Dickson, Swela, Copaco, Milano, Lumenguard, Sunway.

Zonwering experts in regio van West Maas en Waal

Goedkope zonwering kopen in Maasbommel? Meer informatie over een goed zonweringsbedrijf in de regio? In de volgende tabel bieden wij bedrijven en adressen van zonwering specialisten en gordijnwinkels in dit postcodegebied. Vaak kunnen ze je advies geven. Via deze website vergelijk je ook montagepartners en verkopers in Dreumel, Altforst en Heerewaarden.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Tips voor zonwering per ruimte

Elke woning heeft een bepaalde vitrage nodig die aansluit bij jouw interieurstijl. We vertellen graag wat meer over de meest populaire binnen- en buitenzonweringsproducten voor verschillende soorten ruimtes.

 • Keuken: jaloezieën, shutters en plissés zijn de meest gekozen opties.
 • Badkamer: kies voor waterbestendige rolgordijnen of luiken om de privacy in de douche te waarborgen.
 • Woonkamer: kies voor vitrage, inbetween of verduisterende gordijnen.
 • Slaapkamer: speciale geluidswerende gordijnen zorgen voor een rustige en stille kamer.
 • Zolderraam: je kunt kiezen voor betaalbare rolgordijnen voor het draai-kiepraam.
 • Dakkapel: kies een geschikt rolgordijnen op maat, plaats je bestelling en monteer ze zelf.
 • Balkon: koop een voordelig balkondoek en maak jouw eigen zonnescherm.

Terras of Serre
In de de zomermaanden kunnen de temperaturen behoorlijk hoog zijn. Men verkoopt verschillende soorten buiten- en serrezonwering. Populaire opties zijn automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, handige parasols of houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je vanaf binnen of buiten laten toepassen. Bezoek ook onze pagina over: Shutters.

Veelgestelde vragen over woning koel houden

De beste zonwering, welk systeem past bij mij?

Elke woning is anders. De beste zonnewering in jouw specifieke situatie heeft te maken met: de afmetingen van je ramen, hoe je tuin ligt, de buitenmuren (kozijnen) en je financiële middelen. Het fijne van binnenzonnewering is dat het geleverd kan worden in meerdere kleuren, modellen en budgetten. Helaas kan er wel altijd wat licht doorschijnen. Buitenzonwering is meer effectief in het tegenhouden van de zon, geeft net dat beetje extra verkoeling, maar zit wel altijd in het zicht (het zit aan de buitengevel vast).

Wat zijn de gemiddelde kosten van zonnewering in Maasbommel?

De tarieven van zonwering zijn afhankelijk van jouw wensen. De huidige prijsindicaties hebben we hierna voor je opgesomd. Voor markiezen moet je rekenen op minimaal €700. Buitenscreens €285 per kozijn. Bij een knikarmscherm lopen de kosten op tot zo’n €1000. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €850). Een basis rolluik kost €470. Voor binnenzonwering zoals jaloezieën betaal je €250 per raampartij. Voor shutters is de investering wat hoger (+/- €780). Overige soorten raambekleding zijn lamellen, rolgordijnen en plissegordijnen (reken op minimaal €125 per raampartij). De totale tarieven worden gecalculeerd door te kijken naar het model, de grootte van het systeem, handmatige of elektrische bediening, materiaalgebruik, dessins en montage.

Wat is het voordeel van de inmeetservice en montageservice in Maasbommel?

Voor het bestellen van zonweringsproducten heb je veel keuze. Let goed op zaken als correct inmeten en de montage. Je kunt zelf maatwerkproducten inmeten, maar er is soms ook een optie voor montage en inmeetservice in Maasbommel. Hierbij komt een deskundige monteur die kozijnen, gevels en ramen inspecteert, gewoon op locatie. Als alle dingen zijn besteld komt de montagepartner het zonnescherm op de juiste manier monteren. Dankzij deze dienstverlening ben je zeker van correct werkende zonnewering, langere garantieperiodes en deskundige hulp bij vragen.

Wat zijn de voordelen van slimme zonnewering?

Grofweg onderscheiden we de normale handbediening, afstandsbediening of een volledig geïntegreerd domotica systeem? Slimme zonwering levert veel op. Handmatige bediening met slinger of band is werkbaar, alleen het kan makkelijker. Draadloze bediening (a.d.h.v. een mobiele app, afstandsbediening, tijdschakelaar, draaiknop) wordt steeds vaker gekozen omdat je daarmee flink wat tijd kunt besparen. Bij harde wind kunnen de rolluiken of screens automatisch aangestuurd worden. Als de zon doorkomt kan jij een screen of rolluik automatisch laten dichtzakken. Jaloezieën, gordijnen en shutters kan je zelfs tijdens je vakantie automatisch open en dicht laten gaan. Bediening via internet geeft je meer flexibiliteit. De prijzen van smart rolluiken & screens komen uit rond de €400.

Geschreven door: Michiel. Laatste update: 1 juni 2024
Postcodegebied: 6627

Plaats een reactie