Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Poederoijen vergelijken

Privacy behouden en energie besparen met zonwering in Poederoijen? Zonwering heb je voor buiten en binnen en kan je al kopen vanaf €52,50. Professionele buitenzonwering als een zonnescherm is het meest effectief om zonnestralen te weren. Daarnaast realiseert een zonnescherm een aantal m2 schaduw om lekker te eten. Binnenzonwering zoals gordijnen of duetten is vaak aantrekkelijk geprijsd en kan je helemaal aanpassen op jouw stijl. Gordijnwinkels hebben gigantisch veel diverse soorten. Op dit portaal kan je aan de slag met een praktische keuzegids waardoor jij precies weet wat er mogelijk is. Eveneens bekijk je gemiddelde tarieven en adresgegevens van lokale zonwering specialisten in Poederoijen en omliggende plekken.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Schaduw in de kamer zorgt voor een lagere temperatuur.
 • Sfeervolle toevoeging op uitstraling huis.
 • Ze houden je energierekening lager.
 • Bescherm je interieur tegen UV-straling.
 • Het werkt inbraakvertragend.
zonwering-vergelijken-poederoijen

Zonnescherm laten plaatsen in Poederoijen

Ben je zelf geen vakman of wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Een voordelig zonnescherm installeren in Poederoijen via een lokale zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je kunt er dan op vertrouwen dat het product goed aangebracht wordt, dat je recht blijft houden op garantie en de installateur laat precies zien hoe het werkt. Via deze vergelijker vind je snel en zonder gedoe bedrijven in de regio. Hieronder bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten ophangen door een specialist

 1. Kies een systeem

  Ten eerste bepaal je welk type zonwering geschikt is voor jouw woning. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. De binnenzonwering wordt toegepast aan de binnenzijde. Beschrijf ook het belangrijkste doel van de screens of de shutters. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het huis koeler maken, energie besparingen realiseren, wat extra privacy realiseren, inbraakkans verminderen, een schaduwplekje creëren, een kamer verduisteren of extra sfeer in de woning brengen.

 2. Hoe breed en lang is je raam?

  Meet alle maten goed op van het product. Noteer ook waar het opgehangen moet worden. Zoals aan de achterkant van het huis of bij de slaapkamers. Voeg foto’s toe van de situatie zodat het bedrijf een nog beter beeld krijgt.

 3. Maak een keuze voor de bediening

  Kies de gewenste bediening. De voordeligste optie is zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). Ga je voor iets meer luxe, dan kom je uit bij elektrische bediening. Doorgaans werkt dit met een draaischakelaar, optioneel met tijdschakelaar. De meest luxe en praktische manier is draadloze bediening met app voor je telefoon of met afstandsbediening.

 4. Aanbieders vergelijken

  Heb je alle vragen beantwoord? Dan moet je de gegevens van je woning (adres) en telefoon/mail doorgeven. Je krijgt snel en volledig vrijblijvend offertes van betrouwbare zonweringsbedrijven uit Poederoijen en nabije omgeving. Vergelijk alle prijzen en duik in de prijs, referenties, merk producten en nazorg. Kies de beste totaal-aanbieding en neem contact op met de betreffende partij.

 5. Monteren

  Zorg ervoor dat je de oude zonwering verwijderd en zorg voor een opgeruimde werkplek voor het montageteam. De specialist monteert het uitvalscherm of gordijnen zoals gewenst. Loop na of het nieuwe apparaat goed is aangebracht. Laat hem/haar een demo geven. Mocht er iets zijn wat niet werkt, dan kan dit direct hersteld worden. In sommige gevallen kan je een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse inspectie.

Zonwering offerte in jouw mailbox

Ontvang de scherpste prijs van raambekleders in Poederoijen

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Poederoijen wordt met name toegepast om warmte in huis tegen te gaan. Bovendien creëert het een heerlijke schaduwplek op je kavel (dicht bij de muren). Je hebt er dus binnen en buiten genot van. Enkele producten zoals het rolluik hebben een inbraakwerende werking en isoleren bovendien de woning. Zonwering voor buiten is tegenwoordig op de markt in talloze vormen en zowel met handmatige als automatische bediening. Gemiddeld betaal je een bedrag tussen de €425 tot wel €2750. In het volgende hoofdstuk beoordelen we de meest moderne types.

Investeren in knikarmschermen en terrasschermen

Onder het knikarmscherm verstaan we een zonnescherm dat aan de buitengevel van het huis vast zit. D.m.v. de knikarmen kan het schermdoek worden uitgerold. Zodoende is de ruimte vrij toegankelijk en creëer je een heerlijke schaduwplek bij het raam. Disclaimer: het doek kan vies worden door regen. De prijzen liggen tussen de €925 tot zo’n €2225.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Vrije doorloop met veel ruimte.
 • In verschillende kleuren, aanpasbaar op jouw woning.

Tips voor uitvalschermen

Een uitvalscherm is een populaire en een slimme manier om de zon buitenshuis te houden. Het biedt veel schaduw in huis zodat het binnen aangenaam koel blijft. Het is ideaal bij vaste ramen waar je niet vaak onder door hoeft te lopen. Je ziet ze dan ook dikwijls bij flats en kantoren. In een achtertuin kan het in de weg gaan zitten. De prijsindicaties liggen tussen de €425 en €1225.

 • Zeer goedkoop zonnescherm.
 • Voor ramen waar je niet onder hoeft te zitten.
 • Bediening met motor is mogelijk.

Uitleg over screens

Screens op maat laten maken in Poederoijen is onmisbaar als je een mooi weggewerkt systeem zoekt. Zonnescreens houden het warme zonlicht tegen en zijn bestand tegen extreem weer. De materialen van het doek zijn o.a. polyester of glasvezel. Tijdens het bestellen moet je doorgeven hoe verduisterend ze moeten zijn. Bij daglicht kan je altijd van binnen naar buiten kijken, maar buitenstaanders kunnen niet naar binnen kijken. Kanttekening: op het moment dat het screendoek uit is moet het raam dicht blijven. De prijsindicaties komen uit tussen de €275 en €1175.

 • Zowel in het kozijn als op het kozijn mogelijk.
 • Doeltreffende manier om zon te weren.
 • Je bepaalt zelf de lichtdoorlatendheid.

Details over rolluiken

Rolluiken zijn een van de meest gekozen opties. Wij zijn er uiterst positief over: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, eenvoudig in te meten, ze zijn geluidsisolerend en hebben een isolerende werking. Daarbij houden ze inbrekers buiten de deur. We onderscheiden 3 modellen: het voorzetrolluik bevestig je aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik is geïntegreerd in het kozijn (op de dag / in de dag montage) en het inbouwrolluik bevindt zich achter de buitensteen. De gemiddelde tarieven variëren tussen de €290 t/m €1325 voor rolluiken bestellen in Poederoijen.

 • Er komt helemaal geen licht meer binnen.
 • De rolluiken hebben uitstekende isolatiewaarden.
 • Enorm lange levensduur.

Nieuwe markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling die het zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Dit is een houten of aluminium geraamte waar het doek overheen wordt gespannen. We zien markiezen vaak bij huizen van begin 1900. Ze geven een boost aan de ambiance van (bedrijfs)panden. Als extra opties naast het standaard product heb je ook het klapmodel en het petmodel die doorloop mogelijk maken. De prijzen variëren tussen de €740 en €1750.

 • Verkrijgbaar in veel afmetingen en kleuren.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Sterke constructie die wel tegen de wind kan.

Andere modellen en systemen

 • Verandazonwering: serrezonwering eventueel met zon- en windautomaat.
 • Zonweringdoek: losse doek die je door middel van touwen over kunt ophalen.
 • Terrasoverkapping: creëer lokaal extra schaduw door een verplaatsbare parasol.
 • Buitenjaloezieën: vervaardigd uit lamellen met hoge weerkaatsing van zonlicht.

Een aangename temperatuur in de woonkamer via buitenzonwering!

Vraag nu direct offertes aan

Raamdecoratie Poederoijen: bekijk systemen voor binnen

Het monteren van binnenzonwering wordt gedaan aan de binnenkant van een gevel / kozijn. Met raambekleding heb je altijd precies de lichtinval die jij wil. Hierdoor minimaliseer je de kans dat er veel licht in de woning komt zodat je de hitte buiten kunt houden. Daarnaast is het een toevoeging aan jouw interieur. Goed om te weten: raamdecoratie draagt vaak bij aan de totale woningisolatie. De onkosten liggen zo tussen de €330 en €825. Bijgaand lees je informatie over de meest gekozen installaties.

Rolgordijnen: soorten, kleuren en kosten

Een rolgordijn kan je – zoals de naam al zegt – op- en afrollen. Ze zijn voordelig, makkelijk te plaatsen, simpel te gebruiken en het past op praktisch ieder kozijn. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in talloze dessins en kleuren zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Er zijn verschillende types zoals transparante, waterafstotende, elektrische, lichtdoorlatende, kiepkantelraam, verduisterende en de duo rolgordijnen. De prijsindicaties liggen zo tussen de €50,00 – €180.

 • De juiste keuze als het gaat om goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Poederoijen: eenvoudig zelf aan te brengen.
 • Op maat verkrijgbaar in interessante stoffen en bijzondere uitvoeringen.

Vouwgordijnen: alle informatie op een rij

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een luxe en karakteristieke uitstraling aan een ruimte. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. Je kunt zelf keuzes maken omtrent de mate van lichtdoorlatendheid van de gordijnen. Bovendien zorgen ze voor minder lawaai en een betere akoestiek. Denk aan een tarief van €95 tot zo’n €350.

 • Zijn netjes weg te werken.
 • Maatwerk mogelijk.
 • Handig in onderhoud: met water en zeep handmatig te reinigen / wassen.

Plissé: vind het perfecte model

Plissé gordijnen is een type raamdeco waarbij het doek in een harmonica vorm wordt ingebouwd. Het bedienen gaat middels een koord en je bepaalt zelf de lichtinval. Kortom: luxe en gebruiksvriendelijke raamdeco die aansluit op elk interieur. Raambekleders bieden allerlei soorten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes kun je herkennen aan de honingraat vouw. Top down – bottom up modellen zijn op verschillende standen te openen. Voorzie prijsindicaties van €55 tot €165.

 • Zelf lichtinval en inkijk in je huis bepalen.
 • Eenvoudige montage (zonder boren).
 • Dupligordijnen op maat: opmeten en monteren voor perfect passende producten.

Jaloezieën Poederoijen: bekijk het aanbod

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die je in verschillende standen kunt zetten met een koord of band. Leveranciers bieden ontzettend veel dessins en materialen als hout, aluminium, stof, bamboe, PVC. Met jouw houten jaloezieën regel je met één beweging sfeer, licht en privacy. Let op: ze vergen wel wat meer onderhoud dan andere type gordijnen. Wees voorbereid op prijzen van €82,5 tot +/- €240.

 • Zelf de controle over de hoeveelheid licht in een kamer.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft een natuurlijke look.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: Onderhoudsarm en een duurzaam product.

Lamellen: betaalbaar gordijn voor elk budget

Lamellen zijn verticale jaloezieën die worden gemaakt van bamboe, pvc, stof, aluminium, hout. Ideaal voor imposante / grote ramen en bij een smaakvol en minimalistisch interieur. Verticale lamellen zijn moeiteloos met de hand te bedienen, eenvoudig te reinigen en zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. De onkosten starten bij gemiddeld €50 en bedragen voor een luxe model zo’n €195.

 • Makkelijk de lichtinval bepalen.
 • Een populaire keuze bij grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: gemakkelijk te monteren.

Shutters: luxe raambekleding in Poederoijen in alle vormen en maten

Shutters zijn prachtige binnenluiken met een authentieke of juist industriële look. Het zijn unieke producten waarmee je echt iets bijzonders in huis haalt. Blinds zijn exclusief, ze maken je woning meer waard en een milieuvriendelijke keuze. Toepasbaar op vrijwel elk raam zoals ronde ramen, schuiframen, uitzetramen, valramen, draaikiepramen, dakramen. Advies: shutters zijn relatief kostbaar. De investeringen beginnen bij €430. Voor dure modellen kun je rekenen op €860.

 • Gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen.
 • Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.
 • Houten kozijnen: de houtstructuur maakt het 1 geheel.

Informatie over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Poederoijen zorgen voor ventilatie in huis en hebben een gunstig effect op muggen, vliegen, spinnen en ander ongedierte. Je kunt o.a. kiezen uit: hor met scharnier, hordeur, lamellenhor, voorzethor, rolhor, plissé hor. Heb je ieder jaar weer last van hooikoorts of allergieën? Bekijk dan alles over de pollenwerende hor. Adviespunt: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Je zou kunnen informeren naar een intelligente duo-plissé hor. Deze houdt vliegen, muggen en insecten tegen en zorgt bovendien voor een aangenaam klimaat in huis. De investeringen starten bij om en nabij de €72,5 en lopen op tot €600.

 • Voor bijna ieder raamtype: schuifraam, tuimelraam, vast raam, draai-kiepraam, uitzetraam, valraam.
 • Het hele jaar door zorgeloos je woning ventileren.
 • Voor iedereen die last heeft van ongedierte.

Passende raamdecoratie voor elke ruimte in huis

Deze week diverse aanbiedingen in je mailbox

De actuele kosten van zonwering 2024

De prijzen van zonwering op zondag, 21 juli 2024 zijn altijd onderhevig aan verschillende aspecten: het type systeem, het soort materiaal, het formaat en de bedieningsmogelijkheden (elektrisch). In het schema hieronder delen we de actuele prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Poederoijen in juli 2024.

Zonwering systeemFormaatVerwachte kosten
Knikarmscherm1 – 6 meter breed€860 – €2175
Uitvalscherm100 – 500 cm breed€395 – €1375
Screens100 cm – 400 cm breed€255 – €1125
Rolluik300 – 400 cm breed€310 – €1375
RolgordijnTot 300 cm breed€80 – €175
Lamellen200 x 200 cm€45 – €200
Jaloezieën150 x 100 cm€80 – €200
Plisségordijnen180 cm breed€115 – €350
Prijsindicatie zonnewering inclusief montage in de Provincie Gelderland.

Populaire merken zonwering

Ook geïnteresseerd in zonwering kopen? Er bestaan flink wat merken met allemaal een uniek aanbod. Iedere fabrikant heeft zijn unieke toepassingen en prijsklasse. Verkrijgbaar bij een gordijnwinkel in Poederoijen. In de tabel hierna vergelijk je een toelichting op de grootste merken. Op die manier kan jij nog beter een keuze maken.

 • Sunmaster: degelijk merk met een uitgebreid montagenetwerk.
 • SunCircle: eersteklas kwaliteit door productie in eigen handen.
 • Verano: uitgebreide landelijk netwerk met winkels en monteurs.
 • Zonnelux: altijd verzekerd van raamdecoratie die perfect past.
 • Heroal: duurzame, kwalitatieve en veilige systemen.
 • Stobag: extra comfort door de automatisering en besturingssystemen.
 • Renson: kwalitatieve gevelbekleding die je huis een luxe uitstraling geven.
 • Velux: een naam die staat voor hoge kwaliteit dakramen en raamdeco.
 • Luxaflex: inspirerend ontwerp, innovatieve bediening en hoge kwaliteit.
 • Somfy: leverancier van motoren voor elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: kwaliteit maatwerk hordeuren en raamhorren.
 • Veneta: vraag gratis kleurstalen aan de designs te inspecteren.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, Hornbach, Karwei, Hubo, IKEA & Wehkamp, Leen Bakker, FonQ, Formido, Kwantum.
 • Check ook: Novoferm, Weinor, Husol, Toppoint, Deponti, Bece en Milano, Schlappi, Swela, Lumenguard, Dickson, Copaco.

Zonwering experts in de buurt van Zaltbommel

Goedkope zonwering kopen in Poederoijen? In contact komen met een gespecialiseerd zonweringsbedrijf in jouw omgeving? In de tabel hierna vind je contactgegevens van woonwinkels en gordijnwinkels in deze gemeente. Tevens kunnen zij jou verder helpen bij jouw klus. Op deze zonwering-website check je ook fabrikanten en shops in Liempde, Aalst en Zuilichem.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Bekijk soorten zonwering per ruimte

Elke raampartij vraagt om een uniek type vitrage die afgestemd is op de stijl van de woning. We delen nu de meest populaire zonweringsproducten voor de meest gangbare ruimtes.

 • Keuken: zorgt voor sfeer en heeft een praktische functie.
 • Badkamer: maak jouw douche echt privé met waterbestendige plissés en shutters.
 • Woonkamer: bestel direct verduisterende gordijnen op maat om de belangrijkste plekken in huis te koelen.
 • Slaapkamer: het monteren van geluidswerende rolluiken is aan te raden voor een koelere en stillere ruimte.
 • Zolderraam: kies bijvoorbeeld voor betaalbare rolgordijnen voor jouw draai-kiepraam.
 • Dakkapel: gemakkelijk rolgordijnen op maat bestellen en zelf plaatsen.
 • Balkon: met een zonnescherm of balkondoek zit je altijd lekker in de schaduw.

Terras & Serre
In de zomerperiode kan het al snel 30 graden worden. Men verkoopt diverse soorten buiten- en serrezonwering. Zo kan je kiezen voor automatisch zonneschermen & terrasoverkapping, gewoon parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor serre of overkapping. Zonwering voor een glazen dak kun je van binnenuit of buitenaf laten installeren. Wellicht vind je dit ook interessant: Zonwering offerte.

FAQ: op welke manier krijg ik schaduw en koele temperaturen in huis?

Wat is de beste zonwering?

Elke huis heeft weer andere wensen. De meest optimale zonnewering in jouw specifieke situatie kun je uitzoeken aan de hand van: de afmetingen van je ramen, hoe jouw tuin is ingericht, jouw woonsituatie en wat je maximaal wilt uitgeven. Waarom jij voor binnenzonnewering moet kiezen? Omdat je het kunt kopen in oneindig veel kleuren, designs en prijscategorieën. Er komt echter wel altijd wat licht binnen. Buitenzonwering is een stuk doeltreffender, brengt significante verkoeling, maar springt wel meer in het oog (aan de buitenzijde van de woning).

Waar moet ik aan denken qua kosten van zonnewering in Poederoijen?

De kosten van zonwering zijn weer anders per woning. De verwachte kosten vind je hieronder. Markiezen kosten zo’n €550. Buitenscreens €280 per kozijn. Wanneer je de voorkeur geeft aan een zonnescherm lopen de kosten op tot zo’n €1100. Een uitvalscherm is minder duur (+/- €775). Een handmatig-rolluik kost €455. Jaloezieën zijn nog weer een stukje voordeliger, al vanaf €300 op basis van 1 raam. Stijlvolle shutters zijn iets duurder (+/- €780). Betaalbare soorten raamdecoratie zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (verkrijgbaar vanaf €105 per raam / kozijn). De totale onkosten hangen af van: het model, het inmeten (afmetingen), elektrische of handmatige bediening, de materiaalsoort, designs en kosten van installatie.

Waarom kiezen voor inmeten en montageservice in Poederoijen?

Met betrekking tot zonweringsproducten heb je veel keuze. Bepaal vooraf wat je wilt doen als het gaat om inmeten en montage. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, maar ook gebruik maken van montage plus inmeetservice in Poederoijen. Als je hiervoor kiest dan plan je een afspraak met een gespecialiseerde vakman die kozijnen, gevels en ramen opmeet aan huis. Als alle dingen zijn besteld komt de professional het systeem goed bevestigen. Met deze klusservice profiteer je van uitstekende zonnewering, garantie en service en snelle hulp / ondersteuning bij problemen.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Wil jij een de standaard handbediening, bediening met een afstandsbediening of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering heeft veel voordelen. Een handmatig zonnescherm met stang of band is acceptabel, toch kan het makkelijker. Draadloze bediening (middels een afstandsbediening, handzender, mobiele app, tijdschakelaar) zorgt ervoor dat het veel tijd bespaart bij het gebruik. Bij extreem weer kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. Wanneer de zon aanwezig is kunnen de screens automatisch sluiten. Shutters, jaloezieën en gordijnen kunnen op tijd automatisch open en dicht. Een product dat werkt met internet maakt jouw woning zuiniger en slimmer. De verwachte kosten van smart rolluiken of screens zitten op zo’n €525.

Geschreven door: Michiel. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5307

Plaats een reactie