Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Maasdriel vergelijken

Profiteren van meer schaduw met zonwering in Maasdriel? Zonwering is er voor binnen en buiten en regel je al vanaf €72,50. Buitenzonwering zoals een markies werkt erg goed om zonnewarmte buiten te houden. Daarbij biedt een zonnescherm een schaduwrijke plek op jouw terrasruimte. Binnenzonwering als bijv. gordijnen of jaloezieën is globaal gezien goedkoper en is direct een aanvulling op jouw interieur. Winkels verkopen tegenwoordig de wereld aan verschillende systemen. Via deze website bieden we een concreet advies waar we stilstaan bij alle mogelijke systemen. Tevens verstrekken we de geschatte kosten en contactgegevens van verschillende zonwering specialisten in Maasdriel en de directe omgeving.

Top 5 voordelen van een zonnescherm

 • Zorgen voor een aangename temperatuur in huis.
 • Voeg extra waarde toe aan je huis met professionele producten.
 • Een lagere energierekening door meer controle over warmte.
 • Minder last van inkijk.
 • Vooral rolluiken verkleinen de kans op inbraak.
zonwering-vergelijken-maasdriel

Zonnescherm laten plaatsen in Maasdriel

Wil jij het laten monteren door een vakman of simpelweg geen tijd? Een voordelig zonnescherm installeren in Maasdriel door een goede zonwering specialist is dan wel zo verstandig. Je kunt er dan op vertrouwen dat het geheel degelijk geïnstalleerd wordt, dat je recht blijft houden op garantie en dat de bediening perfect werkt. Via onze vergelijkingstool vind je snel en zonder gedoe specialisten uit de buurt. In de onderstaande koopgids vertellen we je stap-voor-stap wat daarvoor nodig is.

Een zonnescherm laten installeren door een professional

 1. Selecteer een systeem

  De eerste vraag is welk type systeem het beste past bij jouw eisen. Buitenzonwering plaats je aan de buitenkant. Binnenzonwering bevindt zich in het woongedeelte. Waarom wil je bijvoorbeeld gebruik maken van het zonnescherm, markiezen of de rolgordijnen. Zonwering kan diverse rollen vervullen: de warmte buitenshuis houden, extra isolatie, inkijk en geluidsoverlast beperken, inbraakpreventie, extra schaduw, lichtinval tegengaan of een twist geven aan jouw interieur.

 2. Nauwkeurig inmeten

  Geef de maten door van jouw installatie. Verduidelijk ook waar je het wilt laten aanbrengen. Onder andere aan de overkapping of boven bij de slaapvertrekken. Voeg foto’s toe van de situatie om de opdracht te verduidelijken.

 3. Hoe wil je het bedienen?

  Kies de gewenste bediening. De meest gunstige mogelijkheid is zonwering met handmatige bediening (men gebruikt dan een opwindmechanisme of slinger). Een andere mogelijkheid is elektrische bediening. Meestal met een draaiknop, die ook als tijdschakelaar kan werken. De meest luxe en meest comfortabele manier is draadloze bediening middels een afstandsbediening of mobiele app.

 4. Fabrikanten en verkopers vergelijken

  Heb je alle vragen beantwoord? Voer dan je telefoonnummer, email en adresgegevens in. Per mail ontvang je dan enkele offertes van professionele zonweringsbedrijven uit Maasdriel en omliggende plekken. Vergelijk de voorgestelde tarieven en bekijk prijs, garantie review en klantenservice. Kies de beste totaal-aanbieding en teken de opdrachtbevestiging.

 5. Installeren

  Verwijder de oude zonwering en leg de nieuwe producten klaar voor het installatiebedrijf. De montage-specialist hangt het uitvalscherm of de lamellen op de afgesproken plekken. Check of de totale constructie correct is geïnstalleerd. Inspecteer de werking en onderdelen goed. Wanneer er iets mis is, dan kom je er direct achter. Eventueel bieden ze ook een onderhoudscontract aan.

Gratis zonwering offertes vergelijken

Direct actuele prijzen ontvangen van raambekleders in Maasdriel

Buitenzonwering kopen en laten monteren

Buitenzonwering Maasdriel is heel erg handig om warmte in huis tegen te gaan. Tevens geeft het je een prettige schaduwplek op jouw terras. Dat is dus genieten binnen- en buitenshuis. Enkele varianten zoals het rolluik houden inbrekers buiten de deur en hebben een warmte- en geluidsisolerende werking. Zonwering voor buiten is er in velerlei dessins en afmetingen. De kosten liggen zeer uiteen. Tussen de €475 tot wel €2900. In het stukje hierna bespreken we de meest praktische toepassingen.

Kiezen voor knikarmschermen en terrasschermen

Onder het knikarmscherm verstaan we een zonnescherm dat geïnstalleerd wordt aan de buitengevel van je woning. Met behulp van 2 knikarmen kan het schermdoek worden weggedrukt. Doordat het scherm hoog hangt is de ruimte vrij toegankelijk en creëer je een heerlijke schaduwplek in de tuin. Advies: het zonnescherm kan vies worden door regen. De normale tarieven variëren tussen de €850 – €2075.

 • Veel gekozen model als terraszonwering.
 • Binnen in huis blijft het heerlijk koel.
 • Optioneel met zon- en windsensor.

Het installeren van uitvalschermen

Een uitvalscherm is een populaire en een eenvoudige manier om een raam te beschermen tegen zon. Het realiseert ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat je ongestoord een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Het is heel geschikt voor ramen die dicht blijven en waar geen doorloop vereist is. Met name bij flats zie je dit systeem vaak en kantoren. Voor een achtertuin is het dus niet heel geschikt. De verwachte tarieven komen uit tussen de €425 tot wel €1275.

 • Een van de meest goedkope zonneschermen.
 • Voor flatgebouwen, kantoren, balkons en voortuinen.
 • Kwalitatief product dat windvast is.

Adviezen over screens

Screens op maat laten maken in Maasdriel biedt je design rolluiken voor als je een strakke gevel wilt overhouden. Zonnescreens zijn perfect in staat om warmte en zonlicht te beperken en kan je helemaal integreren in een kozijn. Het doek van de screens bestaat uit polyestervezels of glasvezel. Wat betreft de lichtdoorlatendheid kan je veel kanten op. Bij daglicht is er voldoende zicht naar buiten, maar andersom is niet mogelijk. Aandachtspunt: als het screendoek omlaag zit kan je het raam niet gebruiken om te luchten. De verwachte tarieven bedragen tussen de €375 t/m €1175.

 • Te bestellen in iedere afmeting.
 • Doeltreffende manier om zon te weren.
 • Te integreren in het kozijn.

Handige rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair in Nederland. Dat is niet zo gek: ze hebben een hoog gebruikersgemak, ze weerkaatsen het zonlicht, ze zijn geluiddempend en hebben een isolerende werking. Daarbij heeft het een effect op inbraakkans (preventieve werking). Er zijn 3 modellen: een voorzetrolluik wordt voor het raam gemonteerd, de opbouwrolluiken komen op het kozijn / gevel te liggen (op de dag / in de dag montage) en inbouwrolluiken bevinden zich in een uitsparing boven de deur of raamopening. De verwachte tarieven liggen tussen de €320 tot zo’n €1500 voor rolluiken bestellen in Maasdriel.

 • Verkrijgbaar met handbediening of elektrische motor.
 • Zorgt voor een betere isolatie.
 • Houd inbrekers buiten de deur.

Het gemak van markiezen

Een markies heeft een opvallende ronde of bolle uitstraling die het zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Het is eigenlijk een stevig frame van hout of aluminium waar het doek overheen wordt gespannen. We zien markiezen vaak bij klassiek getinte huizen. Ze dragen bij aan de authenticiteit van woningen. Als extra opties naast het standaard product is er nog een petmodel en klapmodel die je bij terrassen en etalages vaak ziet. De verwachte prijzen liggen tussen de €660 tot wel €1725.

 • Geeft sfeer aan oudere panden en gebouwen.
 • Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken.
 • Relatief weinig windgevoelig.

Alternatieve systemen voor buiten

 • Verandazonwering: altijd een prettige temperatuur op de terrasoverkapping met serrezonwering.
 • Zonweringdoek: losse doeken die je eenvoudig kunt spannen.
 • Terrasoverkapping: een grote parasol voor gebruik op diverse plekken (verplaatsbaar).
 • Buitenjaloezieën: modieus en flexibel systeem dat goed beschermt tegen de zon.

Een aantrekkelijke temperatuur in een pand door buitenzonwering!

Vraag een gids aan met het hele assortiment

Raamdecoratie Maasdriel: alle systemen voor binnen

Wanneer je kiest voor systemen aan de binnenkant van een raam spreken we over binnenzonwering. Aan de hand van raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Zo kan je voorkomen dat de zon de hele dag de kamer in schijnt waardoor het aangenaam koel blijft. Bovendien zorgt het voor meer sfeer in huis. Belangrijk: raamdecoratie zorgt voor een stukje extra isolatie. De tarieven variëren tussen de €320 tot €950. Bijgaand bespreken we de veelbesproken toepassingen.

Rolgordijnen: voor welke situaties is dit handig?

Het rolgordijn kan je heel gemakkelijk op- en afrollen. Het is betaalbaar, makkelijk te installeren, simpel te gebruiken en de garanties zijn vaak goed. Rolgordijnen worden aangeboden in diverse designs en kleuren zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Je hebt diverse varianten zoals lichtdoorlatende, kiepkantelraam, verduisterende, waterafstotende, transparante, dakraam en unieke duo rolgordijnen. De onkosten komen uit tussen de €62,50 tot €190.

 • Ruim aanbod binnen het segment goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Maasdriel: relatief eenvoudig zelf te installeren.
 • Snel bezorgd in prachtige stoffen en bijzondere modellen.

Vouwgordijnen: wanneer is dit geschikt?

Vouwgordijnen zijn zeer populair, ze geven een luxueuze en brocante uitstraling aan je huis. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. Je kunt zelf keuzes maken omtrent de lichtdoorlatende werking van het gordijn. Bovendien maken ze het mogelijk om de akoestiek in een ruimte te sturen. Denk aan kosten van €110 oplopend tot €375.

 • Geven een sfeervolle uitstraling.
 • Ruime kleurkeuze en altijd maatwerk.
 • Probleemloos te onderhouden: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: alle types, materialen en prijzen

Plissé gordijnen is een type raamdeco waarbij het doek in een harmonica vorm wordt ingebouwd. Het bedienen gaat middels een koord en je kunt ze perfect afstellen op het zonlicht. Een prachtig type raamdeco die weinig ruimte in beslag neemt. Je hebt de keuze uit velerlei varianten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben aan de voorkant en achterkant verschillende stoffen (honingraat). Top down – bottom up modellen zijn op verschillende standen te openen. Je moet denken aan een prijs van €52,5 tot €155.

 • Zeer flexibel en elegant systeem.
 • Uitstekende isolatiewaarden en dus energiebesparend.
 • Dupligordijnen op maat: voor elk raam een geschikte maat.

Jaloezieën Maasdriel: assortiment, info en prijzen

Jaloezieën zijn horizontale latjes die je kunt kantelen en kunt optrekken met een koord of band. Leveranciers bieden tientallen dessins en materialen als o.a. hout, kunststof, PVC, stof, bamboe. Dankzij houten jaloezieën kies je zelf de hoeveelheid licht en mate van privacy. Tip: ze moeten regelmatig afgestoft worden. Raambekleders werken met onkosten van €65 tot €230.

 • Eenvoudig zelf de lichtinval bepalen.
 • Jaloezieënwinkel: mooie uitstraling met bamboe producten.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: makkelijker schoonmaken en duurzaam.

Lamellen: binnengordijn voor ieder budget

Lamellen zijn verticale panelen gefabriceerd van o.a. bamboe, pvc, kunststof, stof, aluminium. Toe te passen voor imposante / grote ramen en sluiten goed aan op een trendy en simpel interieur. Verticale lamellen zijn handmatig te openen en sluiten, makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen en geven een lang en elegant beeld van de kamer. De investeringen starten vanaf €55 en kunnen oplopen tot €205.

 • Voor een strak en minimalistisch interieur.
 • Deze binnenzonwering wordt veel toegepast bij lange kozijnen.
 • Montage kunststof kozijn: goed installatiewerk verlengt de levensduur.

Shutters: luxe raambekleding in Maasdriel direct van de fabriek

Shutters zijn luxe binnenluiken met een frisse uitstraling. Het zijn eyecatchers die direct sfeer toevoegen aan jouw woning. Blinds zijn authentiek, ze maken je woning meer waard en een milieuvriendelijke keuze. Te monteren op diverse ramen zoals draaikiepramen, vaste ramen, uitzetramen, ronde ramen, dakramen, schuiframen. Disclaimer: shutters zijn behoorlijk kostbaar. De onkosten starten bij gemiddeld €480. Voor een grote raampartij betaal je zo’n €910.

 • Eventueel in de hypotheek mee te financieren.
 • Prettig te bedienen.
 • Houten kozijnen: op verschillende manier te monteren.

Voordelige horren en hordeuren voor elk huis

Maatwerk horren in Maasdriel geven veel frisse lucht in de kamers en weren bovendien vliegen en muggen. Denk bijvoorbeeld aan: rolhor, inzethor, plissé hor, voorzethor, hordeur, lamellenhor. Heb je ieder jaar weer last van hooikoorts of allergieën? Bestel dan de speciale pollenwerende horren. Disclaimer: je kunt geen zonlicht blokkeren met horren. Tip: vraag eens om een vernuftige duo-plissé hor. Dit type beschermt tegen muggen en vliegen en zorgt ook dat de zon niet fel naar binnen schijnt. De investeringen starten bij om en nabij de €80 en lopen op tot €575.

 • Voor bijna ieder raamtype: draai-kiepraam, draairaam, tuimelraam, uitzetraam, valraam, vast raam.
 • Ventileren zonder dat er ongedierte naar binnen komt.
 • Ook in de zomer probleemvrij je ramen openen.

Vind de perfecte raamdecoratie die past in jouw interieur

Ontvang gratis 3 aanbiedingen van professionele winkels

Vind kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op donderdag, 25 juli 2024 worden berekend door te kijken naar verschillende keuzes: het type model, het materiaal, het formaat en afwerking plus bediening. In de tabel hieronder bespreken we de verwachte tarieven van het laten plaatsen van zonwering in Maasdriel in juli 2024.

Type zonweringGrootteGemiddelde onkosten
Knikarmscherm200 – 500 cm breed€825 – €2025
Uitvalscherm200 – 600 cm breed€385 – €1250
Screens300 cm – 400 cm breed€250 – €1025
Rolluiktot 4,5 meter breed€315 – €1225
RolgordijnTot 300 cm breed€70 – €150
Lamellen100 x 250 cm€45 – €195
Jaloezieën150 x 100 cm€65 – €250
Plisségordijnen150 x 100 cm€125 – €380
Verwachte prijzen zonnewering incl. monteren in de Provincie Gelderland.

Populaire merken zonwering

Wil je zonwering kopen? Er zijn ontzettend veel merken die je in je overweging mee moet nemen. Elke montagepartner heeft zijn voordelen en adviesprijs. Vaak te koop via de gordijnwinkel in Maasdriel. In het volgende schema tref je informatie over de grootste merken. Zo kan jij misschien een betere keuze maken.

 • Sunmaster: functionele systemen die er ook mooi uit zien.
 • SunCircle: strakke en luxe modellen en kwalitatieve hoogwaardige producten.
 • Verano: winnaar van verschillende Red Dot Awards.
 • Zonnelux: advies op maat, inmeten en montage.
 • Heroal: innovatieven oplossingen voor ramen en (schuif)deuren.
 • Stobag: innovatieve producten die wind en regenbestendig zijn.
 • Renson: creëer bijzondere sferen in de voor- en achtertuin met gevelbekleding.
 • Velux: complete ramen inclusief gordijnen en horren.
 • Luxaflex: de marktleider op het gebied van raambekleding.
 • Somfy: koppel je elektrische zonneschermen, screens, luiken en raamdeco aan een smart-home app.
 • Unilux / Fractions: de beste hordeuren en shutters van Nederland.
 • Veneta: vraag gratis kleurstalen aan de designs te inspecteren.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Praxis, Hubo, Karwei, Hornbach, Gamma & FonQ, Kwantum, Formido, Leen Bakker, Bol.com.
 • Ook interessant: Novoferm, Husol, Roma, Deponti, Bece, Toppoint & Schlappi, Sunway, Milano, Lumenguard, Swela, Copaco.

Zonwering experts zoeken in de buurt van Maasdriel

Goedkope zonwering kopen in Maasdriel? Wil jij contact leggen met een professioneel zonweringsbedrijf in de omgeving? In de onderstaande tabel bespreken we namen en adressen van woonwinkels en gordijnwinkels in de buurt. Wellicht kan jij de klus uitbesteden aan deze vakmannen. Op deze zonwering-website kom je ook in contact met installateurs en winkels in Oss, Boxtel en Sint-Michielsgestel.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Toelichtingen op zonwering per ruimte

Iedere ruimte vraagt om een ander soort vitrage die rijmt met de individuele ruimte. We delen nu de meest bestelde zonwering voor buiten en binnen per ruimte en kamer.

 • Keuken: zorgt voor sfeer en heeft een praktische functie.
 • Badkamer: onbezorgd douchen met waterafstotende jaloezieën en extra beschutting.
 • Woonkamer: bestel direct verduisterende gordijnen op maat om de belangrijkste plekken in huis te koelen.
 • Slaapkamer: door rolluiken (geluidswerend) te installeren maak jij de ruimte koel, stil en aangenaam.
 • Zolderraam: rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen bieden uitkomst voor draai-kiepramen.
 • Dakkapel: stel rolgordijnen op maat online samen en plaats ze zelf.
 • Balkon: monteer een sterk balkondoek en/of zonnescherm om heerlijk te kunnen zitten.

Producten voor serre & terras
Ook in Nederland kan het anders erg warm worden. We onderscheiden meerdere soorten buiten- en serrezonwering. Wat dacht jij van automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, eenvoudige parasols of houten buitenjaloezieën voor een overkapping. Een zonnescherm voor een glazen dak kan je vanaf de binnenkant of buitenkant laten ophangen. Check ook aanvullende info over:

FAQ: zo kan jij je woning eenvoudig verkoelen

Wat is de beste zonwering om te installeren?

Elke situatie is weer verschillend. De perfecte zonnewering komt tot stand door: het soort raam, de ligging van de tuin, de stijl van de woning en wat je eraan wilt uitgeven. Veel mensen geven de voorkeur aan binnenzonnewering omdat het geleverd kan worden in praktisch alle kleuren, motiefjes en prijscategorieën. Het laat vaak wel wat zonlicht door. Buitenzonwering houdt het zonlicht echt buiten de deur, brengt significante verkoeling, maar is wel meer zichtbaar (het zit aan de buitengevel vast).

Wat zijn de gemiddelde kosten van zonnewering in Maasdriel?

De investingen in zonwering zijn weer anders per woning. De standaard prijzen vind je hieronder. Markiezen zijn zo’n €550. Buitenscreens €245 per raampartij. Wanneer je kiest voor een terras-knikarmscherm komen de prijzen uit op zo’n €1100. Een uitvalscherm is minder duur (+/- €725). Een normaal rolluik kost €485. Voor binnenzonwering zoals jaloezieën betaal je €275 per raampartij. Shutters zijn ook voor binnen, maar wel een stukje duurder (zo’n €805). Voordelige soorten raamdecoratie zijn plisségordijnen, lamellen en rolgordijnen (verkrijgbaar vanaf €105 op basis van één kozijn). De totale kosten worden berekend a.d.h.v. type systeem, de gewenste afmeting, bediening, het gewenste materiaal, vormen / kleuren en aanlegkosten.

Wat zijn de voordelen van inmeten en de montageservice in Maasdriel?

Ten aanzien van zonweringsproducten is het aanbod gigantisch groot. Zoek vooraf alles goed uit omtrent correct inmeten en de montage. Je kan ervoor kiezen om de maatwerkproducten zelf in te meten, maar je kunt ook kiezen voor montage met inmeetservice in Maasdriel. Als je hiervoor kiest dan plan je een afspraak met een lokale professional die kozijnen, gevels en ramen goed inspecteert en opmeet. Als de gehele bestelling binnen is zal een vakman het zonnescherm op de juiste wijze installeren. Zo geniet je altijd van effectieve zonnewering, langere garantie, klantenservice en een uitgebreide demonstratie.

Wat is slimme zonwering?

Wil jij een handmatige bediening, elektrische bediening met zender of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering wordt door steeds meer mensen gekocht. Handmatige bediening met slinger is op zich ok, niettemin kan het eenvoudiger. Draadloze bediening (d.m.v. een handzender, afstandsbediening, draaiknop, tijdschakelaar) heeft als effect dat het veel tijd bespaart bij het gebruik. Bij veel wind kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. In de zomerperiode met warm zonlicht kan je met 1 druk op de knop alle rolluiken of screens dicht laten gaan. Shutters, gordijnen en jaloezieën kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Een product dat werkt met internet maakt jouw woning zuiniger en slimmer. De gemiddelde prijzen van smart rolluiken & schermen starten bij €550.

Geschreven door: Sandra. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 5325, 5855Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie