Zonwering vergelijken
• Maatwerk voor binnen en buiten
• Verschillende soorten zonwering
• Erkende leveranciers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Zonwering Veere vergelijken

Een aangename temperatuur in huis met zonwering in Veere? Zonwering heb je voor buiten en binnen. Je laat dit al plaatsen vanaf €92,50. Professionele buitenzonwering als een zonnescherm is het meest effectief tegen hevige zon. Vaak verkrijg je middels een zonnescherm schaduwrijke plekken op jouw terras. Binnenzonwering als o.a. gordijnen of plissés is meestal een stuk goedkoper en geeft je woning ook warme uitstraling. Tegenwoordig heb je immens veel diverse toepassingen. Via onze site verstrekken we een uitgebreid advies waarmee jij inzicht krijgt in de opties. Eveneens verstrekken we een kostenindicatie en contactgegevens van verschillende zonwering specialisten in Veere en de omliggende regio.

Waarom een zonnescherm aanschaffen

 • Een koele woonkamer en lekkere temperatuur in de slaapkamer.
 • Biedt een meerwaarde voor je woning.
 • Het isoleert waardoor je energiekosten bespaart.
 • Het verhoogt jouw privacy.
 • Met name rolluiken werken inbraakpreventief.
zonwering-vergelijken-veere

Zonnescherm laten plaatsen in Veere

Ben je zelf niet handig of wil je tijd besparen? Een voordelig zonnescherm installeren in Veere middels een betrouwbare zonwering specialist is dan absoluut het overwegen waard. Je weet dan 100% zeker het scherm op de juiste wijze aangesloten wordt, dat jouw garantie behouden blijft en de vakman zal bovendien een korte demo geven. Via dit platform regel je gemakkelijk een offerte van experts die actief zijn in jouw postcodegebied. Hierna bieden we jouw concrete handvatten om dit te realiseren.

Een zonnescherm laten monteren door een specialist

 1. Bepaal welk systeem je gaat toepassen

  De eerste vraag is welk model aansluit bij jouw eisen. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant bevestigd. Maar je hebt ook binnenzonwering dat binnenshuis wordt geplaatst. Krijg voor jezelf duidelijk waarom je zou kiezen voor de screens of de vouwgordijnen. Je kunt het gebruiken voor o.a. een ruimte afkoelen, energie besparingen realiseren, wat extra privacy realiseren, inbraakpreventie, schaduwplekken realiseren, lichtinval tegengaan of extra sfeer in de woning brengen.

 2. Nauwkeurig inmeten

  Bereken de ideale maten van het model dat je hebt uitgezocht. Selecteer ook waar het geïnstalleerd moet worden. Je kunt kiezen voor o.a. aan de overkapping of bij de slaapkamers. Selecteer eventueel foto’s om jouw project verder te verduidelijken.

 3. Kies bediening

  Er zijn verschillende soorten bediening. De simpelste optie is zonwering met handmatige bediening (met slingerstang of windwerk). Je kunt ook gaan voor elektrische bediening. Je kunt het dan bedienen met een praktische draaischakelaar, indien gewenst met tijdschakelaar. De meest luxe en leukste keuzemogelijkheid is draadloze bediening met app voor je telefoon of met afstandsbediening.

 4. Vergelijk merken en vakmannen

  Heb je jouw project helemaal in kaart gebracht? Voer jouw adresgegevens in. Per mail ontvang je dan enkele offertes van relevante zonweringsbedrijven uit Veere en omgeving. Vergelijk de aanbiedingen op prijs, garantie review en klantenservice. Kies de beste aanbieding en maak de deal rond.

 5. Installeren

  Zorg ervoor dat je de oude zonwering verwijderd en zorg dat er genoeg ruimte is voor de specialisten. Het installatiebedrijf installeert het knikarmscherm of de vouwgordijnen zoals besproken. Toets of alles juist is opgehangen. Inspecteer de werking en onderdelen goed. Eventuele gebreken kunnen direct worden opgelost. Eventueel behoort een onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

Maatwerk zonwering offertes ontvangen

Meteen een prijsopgave van raambekleders in Veere

Buitenzonwering kopen en laten installeren

Buitenzonwering Veere is praktisch om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. In aanvulling daarop werkt het ook ideaal om een ruime schaduwplek te maken bij ramen, deuren en overkappingen. Het geeft dus een fijn klimaat, zowel binnen als buiten. Enkele varianten zoals rolluiken zijn zelfs inbraakproof en hebben een warmte- en geluidsisolerende werking. Zonwering voor buiten is er in velerlei vormen en formaten. De gemiddelde tarieven liggen tussen de €350 tot €2500. In het volgende hoofdstuk delen we veel info over de meest geziene types.

Prijzen en voordelen van knikarmschermen / terrasschermen

Bij een knikarmscherm hebben we het over een zonnescherm dat aan de gevel gemonteerd wordt. Via de speciale knikarmen wordt het schermdoek horizontaal uitgerold. Zo kan je er gewoon onderdoor lopen en creëer je een schaduwrijke plek bij het raam. Advies: het systeem is kwetsbaar bij harde wind. De kosten schommelen tussen de €800 tot wel €2250.

 • Ideale keuze voor terraszonwering.
 • Ramen en deuren kan je gewoon blijven openen.
 • Meerdere bedieningsmogelijkheden.

Kosten en pluspunten van uitvalschermen

Het uitvalscherm is een doeltreffende en een slimme manier om de zon in jouw woning te weren. Het zorgt voor ramen die bijna helemaal afgedekt worden zodat de binnentemperatuur niet te veel oploopt. Het is heel geschikt voor ramen die dicht blijven of naar binnen toe opengaan waar je in principe niet onder door hoeft te lopen. Erg populair bij flats, appartementen en kantoren. Voor een achtertuin is het dus niet heel geschikt. De gemiddelde prijzen komen uit tussen de €425 en €1300.

 • Zowel luxe zonneschermen als voordelige opties.
 • Je beperkt de inkijk in je woning (meer privacy).
 • Met sterke wind- en stormvaste armen.

Prijzen en voordelen van screens

Screens op maat laten maken in Veere is onmisbaar als je wilt dat je nog deels naar buiten kan kijken. Zonnescreens reflecteren het zonlicht en kan je helemaal integreren in een kozijn. Het wordt gemaakt van acryl of een combinatie van glasvezel en polyestervezels. Je kunt het doek van het screen zelf samenstellen. Bij daglicht kun je deels naar buiten kijken, maar andersom is niet mogelijk. Belangrijk: als het screendoek omlaag zit moet het raam dicht blijven. De totale investeringen liggen tussen de €350 t/m €1025.

 • Het komt strak tegen het raam aan.
 • Binnen een minuut uitgedraaid.
 • Je kunt er wel door naar buiten kijken, maar niet andersom.

Advies over rolluiken

We komen rolluiken tegen bij veel huizen. Dat is goed te verklaren: je kunt ze heel eenvoudig bedienen, ze zijn zeer warmtewerend, mensen kunnen niet naar binnen kijken, en hebben een isolerende werking. Daarbij biedt het een preventieve werken bij inbraak. Binnen dit segment heb je 3 producten: een voorzetluik bevestigt men aan de buitenzijde van het raam, een opbouwrolluik wordt in het kozijn verwerkt (op de dag / in de dag montage) en een inbouwrolluik (wordt tussen het kozijn en de buitenmuur gezet). De normale prijzen liggen tussen de €300 tot wel €1275 voor rolluiken bestellen in Veere.

 • Ramen en kozijnen beschermd tegen extreem weer.
 • Een donkere en stillere slaapkamer.
 • Meer privacy en inbraakwerend.

Tips voor markiezen

Een markies is een prachtige oud-Hollandse buitenzonwering dat een unieke uitstraling aan de woning geeft. Het gaat hier om een houten of aluminium geraamte dat afgespannen wordt middels een doek. Markiezen zie je met name bij luxe huizen. Ze beïnvloeden een unieke uitstraling van woningen. Naast het standaard model heb je ook het klapmodel en het petmodel zodat de doorloop niet in gedrang komt. De verwachte kosten liggen zo tussen de €660 tot zo’n €1925.

 • Past perfect bij oudere gebouwen en huizen.
 • Je blijft een deel van het zicht houden.
 • Zeer effectief dankzij de zijschotten.

Andere modellen en systemen

 • Verandazonwering: het hele jaar genieten in je tuin dankzij serrezonwering.
 • Zonweringdoek: een los doek dat je overal kunt monteren.
 • Terrasoverkapping: een grote parasol voor gebruik op diverse plekken (verplaatsbaar).
 • Buitenjaloezieën: modieus en flexibel systeem dat goed beschermt tegen de zon.

Een aangename temperatuur in de kamer via buitenzonwering!

Vraag een gids aan met het hele assortiment

Raamdecoratie Veere: alle mogelijkheden voor binnen

Binnenzonwering wordt aan de binnenkant van het raam geplaatst. Via raambekleding kan je zelf de lichtinval regelen. Hierdoor minimaliseer je de kans dat de zonnestralen jouw woning binnenkomen zodat het minder heet wordt in huis. Daarbij is het een toevoeging aan jouw interieur. Een mooi neveneffect: je kunt ook de isolatie verbeteren met raamdecoratie. De verwachte prijzen bedragen tussen de €340 – €875. In het boxje hieronder beoordelen we de meest gekochte keuzes.

Rolgordijnen: vind het perfecte model

Een rolgordijn is een gordijn dat je afrolt richting de kamerkant. De prijzen hiervan zijn laag, simpel aan te brengen, gemakkelijk af te rollen en het past in bijna iedere ruimte. Rolgordijnen kan je bestellen in veel kleurtjes en motiefjes zodat het een aanvulling is op jouw interieur. Er zijn diverse modellen zoals lichtdoorlatende, dakraam, verduisterende, transparante, kiepkantelraam, waterafstotende en het duo rolgordijn. De prijzen bedragen tussen de €65,00 en €150.

 • Handige optie voor tijdelijke of goedkope raamdecoratie.
 • Rolgordijnen kopen in Veere: relatief eenvoudig zelf aan te brengen.
 • Verkrijgbaar in diverse stoffen en bijzondere uitvoeringen.

Vouwgordijnen: praktische bestelinformatie

Vouwgordijnen zorgen voor een exclusieve en unieke uitstraling aan een kamer. Je kunt het super eenvoudig bedienen. Een vouwgordijn is vaak maatwerk. Bij het kiezen van een stof kies je dus ook de lichtdoorlatendheid van het gordijn. Ook kunnen ze een bijdrage leveren aan de akoestiek in huis. Houd rekening met een prijs van €100 tot €300.

 • Gemakkelijk zelf in hoogte te verstellen.
 • Maatwerk is voor elk raam mogelijk.
 • Probleemloos te onderhouden: gemakkelijk wassen op 30 graden.

Plissé: soorten, kleuren en kosten

Plissé gordijnen kan je op soepele wijze omhoog en omlaag doen. Ze zijn erg eenvoudig te bedienen en het past op bijna ieder raam. Fraaie raamdeco die bij elke woonstijl past. Er zijn velerlei soorten plissé gordijnen. Dupligordijnen (honeycomb) / Duettes hebben meerdere stoflagen (honingraat). Met Top down – bottom bepaal je zelf jouw mate van privacy. Denk aan een prijskaartje van €55 tot +/- €165.

 • Zelf lichtinval en inkijk in je huis bepalen.
 • Zowel voor houten- als kunststof kozijnen.
 • Dupligordijnen op maat: zelf inmeten of laten opmeten.

Jaloezieën Veere: bekijk het aanbod

Jaloezieën zijn horizontale paneeltjes die je kunt ophalen of kunt kantelen met een trekkoord. Leveranciers bieden gigantisch veel systemen en materialen als onder andere PVC, hout, stof, aluminium, bamboe. Door te kiezen voor houten jaloezieën regel je super eenvoudig de hoeveelheid licht en mate van privacy. Suggestie: je moet veel schoonmaken (stof dwarrelt neer op de strips). Wees voorbereid op prijsindicaties van €65 tot €200.

 • Snel en simpel bij te stellen wanneer de zon schijnt.
 • Jaloezieënwinkel: bamboe geeft een rank en verfijnd karakter aan het raam.
 • PVC / Aluminium jaloezieën: kies voor een duurzaam gefabriceerd product.

Lamellen: stijlvol en trendy systeem

Lamellen zijn verticale jaloezieën die je hebt van stof, hout, bamboe, pvc, aluminium. Geschikt voor grote ramen en zijn erg geschikt voor een rustig en simpel interieur. Verticale lamellen zijn praktisch in gebruik, makkelijker schoon te houden dan horizontale lamellen en kan je ook in een badkamer ophangen. De prijsindicaties beginnen bij €80 en bedragen voor een luxe model zo’n €180.

 • Geven een lang en elegant beeld van de ruimte.
 • Bij uitstek geschikt voor grote raampartijen.
 • Montage kunststof kozijn: bij goed onderhoud heb je lange garantie.

Shutters: luxe raambekleding in Veere voor je huis

Shutters zijn populaire binnenluiken met een exclusieve uitstraling. Het zijn bijzondere waardevolle modellen waarmee je echt iets bijzonders in huis haalt. Blinds zijn erg trendy, dragen veel bij aan de waarde van je huis en een duurzame optie (goed voor het milieu). Aan te brengen op diverse ramen zoals vaste ramen, ronde ramen, valramen, schuiframen, dakramen, uitzetramen. Opmerking: shutters zijn duur in aanschaf. De tarieven beginnen bij zo’n €480. Meer exclusieve modellen kosten zo’n €880.

 • Meefinancieren bij het afsluiten van hypotheek.
 • Een heel kindvriendelijk product.
 • Houten kozijnen: eenvoudig op maat laten aansluiten.

Informatie over horren en hordeuren

Maatwerk horren in Veere bieden frisse lucht in de woning en hebben een gunstig effect op muggen, vliegen en ander ongedierte. Er zijn talloze opties: rolhor, hor met scharnier, voorzethor, lamellenhor, plissé hor, hordeur. Hooikoorts of allergieën? Bestel dan de speciale pollenwerende horren. Let op: je houdt geen zonlicht tegen met een hor. Wil je dat de hor de zon wel weert? Kies dan voor een totaal duo-plissé hor. Dit systeem houdt vliegen, muggen en insecten tegen en zorgt ook dat de zon niet fel naar binnen schijnt. De onkosten beginnen bij circa €82,5. Voor dure modellen kun je rekenen op €800.

 • Past op bijna elk raam: tuimelraam, draai-kiepraam, draairaam, valraam, schuifraam, uitzetraam.
 • Eenvoudiger en veiliger ventileren.
 • Ook in de zomer probleemvrij je ramen openen.

De perfecte raamdecoratie voor elke kamer

Direct meerdere aanbiedingen per e-mail

Overzicht met kosten zonwering 2024

De prijzen van zonwering op woensdag, 24 juli 2024 worden berekend door te kijken naar een aantal keuzes: het soort systeem, type materiaal, de grootte (lengte en breedte) en handmatige of elektrische bediening. In het overzicht hierna tref je de verwachte prijzen van het laten plaatsen van zonwering in Veere in juli 2024.

Categorie zonweringFormaatPrijsindicatie
Knikarmscherm100 – 600 cm breed€870 – €2150
Uitvalscherm200 – 600 cm breed€380 – €1475
Screens100 cm – 400 cm breed€240 – €1000
Rolluik1 – 4 meter breed€330 – €1225
RolgordijnTot 250 cm breed€70 – €175
Lamellen250 x 250 cm€55 – €205
Jaloezieën100 x 220 cm€65 – €260
Plisségordijnen100 x 180 cm€125 – €320
Verwachte kosten zonnewering inclusief monteren in de Provincie Zeeland.

Vergelijk merken zonwering

Bezig met zonwering kopen? Er zijn veel merken en fabrikanten die je kunt kiezen. Elke leveranciers heeft zo zijn kenmerken en prijssegmenten. Veel van de merken kan je wel kopen bij de gordijnwinkel in Veere. In de tabel hieronder bekijk je details over de grootste merken. Daarmee heb jij een goed beeld van het aanbod.

 • Sunmaster: sterke en gebruiksvriendelijke producten met een mooi design.
 • SunCircle: kwaliteit, ontwikkeling en productie in eigen beheer.
 • Verano: winnaar van verschillende Red Dot Awards.
 • Zonnelux: voor ieder raam een passende oplossing.
 • Heroal: hoge kwaliteit rolluiken en roldeuren voor particulieren.
 • Stobag: extra comfort door de automatisering en besturingssystemen.
 • Renson: unieke totaalconcepten voor gevelbekleding projecten groot en klein.
 • Velux: bekend door zijn hoogwaardige dakramen en dakkapellen.
 • Luxaflex: de trendsetter in de wereld van raambekleding.
 • Somfy: langer genieten van je terras met elektrische zonneschermen.
 • Unilux / Fractions: de meest verkochte hor van NL.
 • Veneta: 100% maatwerk en 100% tevredenheidsgarantie op jouw bestellingen.
 • Bouwmarkten / Webwinkels: Gamma, Karwei, Praxis, Hubo, Hornbach en Wehkamp, Kwantum, Formido, Bol.com, Leen Bakker.
 • Andere merken: Husol, Deponti, Roma, Bece, Weinor, Novoferm & Milano, Swela, Lumenguard, Dickson, Copaco, Schlappi.

Zonwering experts in de buurt van Veere

Goedkope zonwering kopen in Veere? Meer informatie over een erkend zonweringsbedrijf in de regio? In het schema hieronder delen we gegevens en adressen van zonnescherm installateurs en en gordijnwinkels in deze gemeente. Tevens kan je hier terecht voor meer informatie. Op dit portaal vergelijk je ook installatiepartners en shops in Vlissingen, Schouwen-Duiveland en Altena.

Geen zonwering bedrijven! Meld je nu eenvoudig aan
We hebben in deze regio nog geen zonwering-experts gevonden. Klik hier om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Informatie zonwering per ruimte

Elke gevel vraagt weer om een ander type vitrage die matcht met de woonbehoefte en woonstijl. We beschrijven nu de meest handige soorten zonwering per ruimte en kamer.

 • Keuken: let goed op vochtbestendigheid en hoe makkelijk het te reinigen is.
 • Badkamer: kies een vochtbestendig materiaal zoals PVC of kunststof in de douche.
 • Woonkamer: met een verduisterend gordijn houd je de warme in de winter binnen.
 • Slaapkamer: door rolluiken (geluidswerend) te installeren maak jij de ruimte koel, stil en aangenaam.
 • Zolderraam: praktische screens, luiken en shutters voor jouw draai-kiepramen op zolder.
 • Dakkapel: kies een geschikt rolgordijnen op maat, plaats je bestelling en monteer ze zelf.
 • Balkon: koop een voordelig balkondoek en maak jouw eigen zonnescherm.

Terras of Serre
Tijdens hete dagen kan het al snel 30 graden worden. Men biedt allerlei type buiten- en serrezonwering. Tegenwoordig heb je o.a. automatisch zonneschermen of terrasoverkapping, basic-parasols of luxe houten buitenjaloezieën voor serre of overkapping. Zonwering voor een glazen dak kan je vanaf de binnenkant of buitenkant laten werken. Bekijk ook meer informatie over:

FAQ: op welke manier krijg ik schaduw en koele temperaturen in huis?

Wat is de beste zonwering?

Elk pand is uniek. De meest geschikte zonnewering voor jouw situatie kan jij opzoeken door een check te doen op: de benodigde afmetingen, hoe je tuin ligt, de buitenmuren (kozijnen) en natuurlijk jouw maximale budget. Waarom wij binnenzonnewering aanraden? Omdat je het kunt kopen in verschillende kleuren, designs en prijsgroepen. Helaas kan er wel altijd wat licht doorschijnen. Buitenzonwering is meer effectief in het tegenhouden van de zon, brengt significante verkoeling, maar is wel meer zichtbaar (aan de buitenzijde van de woning).

Wat zijn de actuele kosten van zonnewering in Veere?

De prijsindicaties van zonwering zijn afhankelijk van jouw wensen. De standaard prijzen hebben we kort uiteengezet. Voor markiezen rekenen ze doorgaans wel €725. Zonnescreens €235 per raampartij. Op het moment dat je kiest voor een terrasscherm komen de prijzen uit op zo’n €1000. Je kunt iets besparen met een uitvalscherm (+/- €850). Een basis rolluik kost €485. Producten zoals jaloezieën zijn nog voordeliger, vanaf €290 op basis van één kozijn. Shutters zijn een stuk kostbaarder (plusminus €770). Alternatieve gordijnen voor binnen zijn lamellen, plisse gordijnen en rolgordijnen (beginnend bij €100 op basis van 1 raam). De totale prijzen worden opgesteld door te kijken naar het type / model, het inmeten (afmetingen), elektrische of handmatige bediening, de materiaalsoort, vormen / kleuren en montagekosten.

Wat zijn de pluspunten van inmeten en montageservice in Veere?

Voor het bestellen van zonweringsproducten kan je kiezen uit veel producten. Je moet altijd rekening houden met correct inmeten en de montage. Het is een optie om maatwerkproducten zelf thuis in te meten, maar ook gebruik maken van de montage plus inmeetservice in Veere. Als je hiervoor kiest dan plan je een afspraak met een lokale installateur die ieder raam goed inspecteert en opmeet. Als alle spullen binnen zijn kan de professional het product juist monteren. Op die manier heb je gegarandeerd uitstekende zonnewering, langere garantie, klantenservice en eventueel een jaarlijks onderhoud.

Waarom kiezen voor slimme raamdecoratie?

Wil jij een de normale handbediening, bediening met een afstandsbediening of wil je jouw rolluiken opnemen in het domotica systeem? Slimme zonwering kan jou veel opleveren. Een handmatige installatie met windwerk of slingerstang is acceptabel, maar het kan slimmer. Draadloze bediening (a.d.h.v. een handzender, draaiknop, mobiele app, afstandsbediening) maakt het mogelijk dat het veel tijd bespaart bij het gebruik. Als het flink gaat waaien kun jij ervoor kiezen dat het zonnescherm direct automatisch in zal klappen. In het geval van een felle zon kan je met 1 druk op de knop alle rolluiken of screens dicht laten gaan. Gordijnen, shutters en jaloezieën kan je zo instellen dat deze automatisch open en dicht gaan. Een model dat je kunt aansluiten op het internet maakt jouw woning dus een stuk slimmer. De tarieven van smart rolluiken & screens beginnen bij €550.

Geschreven door: Joost. Laatste update: 1 juli 2024
Postcodegebied: 4350, 4351Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie